Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugünkü menümmmm

Kahvaltı: İki dilim tam buğday ekmeği ve Kibrit kutusu kadar peynirle yapılmış tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: 2 adet siyah kayısı ve yeşil çay
Öğle: Bir kase tarhana çorbası, bir porsiyon balık ve boool salata
Ara: Kırmızı Elma ve yeşil çay
Ara: Kırmızı elma ve yeşilçay
Akşam: Meyve

Su: 3 litre su
Yeşil çay: 3 fincan
Spor: 50 dk. Pilates+ 15 dk. sauna

tatlım öncelikle afiyet olsun yeni oturdum masama onun için şimdi gördüm menünü güzel olmuşta canım akşam sadece meyve az değilmi bir kasede yoğurt ye bali zaten ekmekte yok aradaki öğünle iyi ama dediğim gibi yoğurt yada yatarken süt ekle menüne dengeli olsun

akşam 6'da işten çıkıyorum 7'de spora gidiyor, 9 buçuk gibi dönüyorum. çok geç olduğu için akşam öğünlerim böyle malesef...

geldim cadı geldim..
güzel olmus menün aksamlar artık hiçç yok ama bu böyle olmaz sende biliyorsun..

Sevgili Arkadaşlar,

Sizinle bir kaç diyet ipucunu paylaşmak isterim. Bunlar ne hurafe, ne de kulaktan kulağa dolaşan mırıltılar... Şöyle diyeyim, diyet uzmanı olan annemin deneyip başarıya ulaştığı reçetelerden bir kaçı...
Buyrunuz

1. Gün içinde iştahınız açık oluyorsa ya da tatlıya karşı zaafınız varsa, sabah aç karnına içeceğiniz bir bardak ılık suya bir limon dilimi ve bir kaşık toz tarçın katabilirsiniz. Limonun suyunu sıkmayınız ve kabuğundan ayırmayınız. Dilimi bir kaç dakika ılık suda bekletmeniz yeterli oluyor... Aramızda kalsın ben tadını da seviyorum
2. Tarhana, mercimek ve bunlar gibi çorbalar çok yüksek karbonhidrat içeriyorlar... Yani, karbonhidratlar şekere, şeker de selülite dönüşüyor maalesef... Onun yerine rendelenmiş beş domates ve bir avuç şehriyeyle hazırlayacağınız çorbaya bulyon ve maydonoz katarak doyana dek içebilirsiniz. Hem doyarsınız, hem de kolay bir öğle yemeği hazırlamış olursunuz. Ama asıl önemlisi, domates tam bir antioksidandır. Hem vücudumuzu kansolojenlerden arındırır hem de fazla ödemi atar.

İpuçlarımız devam edecek... Bunlar çarşamba gününün iki incisi olsun... Yarın devam ederiz.
Hah, bir de günün mucize bitki çayını söyleyelim: MATE...Mate, tam bir yağ düşmanı. Günde iki bardak içebilirsiniz. Afiyet olsun, afiyetiniz heeeep yerinde olsun

akşam 6'da işten çıkıyorum 7'de spora gidiyor, 9 buçuk gibi dönüyorum. çok geç olduğu için akşam öğünlerim böyle malesef...

tamam önemli değil bazan bende aynı durumu yaşıyorum o zaman saat 10 gibi 1 su bardağı kadar yoğurt yiyorum hem rahat uyumama yardımcı oluyor sende öyle yap canım sadece meyveyle olmaz

geldim cadı geldim..
güzel olmus menün aksamlar artık hiçç yok ama bu böyle olmaz sende biliyorsun..

bu haftayı böyle tamamlayayım, ondan sonra akşamları tavuklu salata vs. yiyeceğimm

tamam önemli değil bazan bende aynı durumu yaşıyorum o zaman saat 10 gibi 1 su bardağı kadar yoğurt yiyorum hem rahat uyumama yardımcı oluyor sende öyle yap canım sadece meyveyle olmaz

haklısın canım, sen en güzelini yapıyorsun ama bnm gözüm döndü bi kere... gitsin bu kg.leeer

teşekkürler mercimek'cim...

ender saraç'ın zayıflama kampında da tarçınlı limonlu su veriliyormuş, aynı söylediğin şekilde cnm.. aslında denemek lazım...

ben yarışma kilomu söylememişim kızlar
57 kiloyum, akşamları 58, tabi :) ama cumartesi tartıldıgımda 57 idim. dün aksam 58,4 ama suydu karnımdaki eminim

kızlar yemeğimi yedim geldim..
öğleden önce sendikacılar geldi onlar varkende size yazamadımm :26:
öğlen peynir kattım salatama..
ıspanakları cıkarttım dolaptan ama mahvolmus zavallılar aksama olmıcak onlar artık yarına yapıcam ıspanağı aksam yumurtalı salata falan yerim die düşünüyorum yine aynı oluyor nasılsa..

yarına daha cok daha cok vermek istiyorummm

öğlen salatamı yedim o kadar doyurucu olduki yoğurdu yemedim yürüyüş yaptım geldim 1 saat tempoli ter sırtımdan aktı bir kutu ıslak mendil kullandım ter kokmayım diye iş yerine geri dönünce iyi olmadı evde böyle sorun olmuyordu neyse yinede çok mutu oldum birazdanda öğlen yemem gereken 1 kase yoğurdu ve 1 dilim ekmeğimi yeyip öğle yemeğini tamamlayacağım. kendime süzgeçli bardak aldım artık iş yerinde full ot çay içeceğim yeşil çay. mateçay ne bulursam çok kararlıyım korkun benden yakında tığ gibi olacağım hemde sağlıklı kilo verceğim.

afiyet bal şeker olsun meyvecim.. yazık olmuş ıspanaklara afiyet olsun...

benim de canım bezelye yemeği çekiyo, çok sevmemememememem rağmen hem de.. annem gelsin de yaptırayımmm

cumaya bana bi rakip geliyoo galibaaa

selam kızlar

meyvecim çok sevindimm canım harikasın ahh bize de nasip olur inş 5 ler:)

güzel dilekleriniz için de tşk ederimm..

menümü yaziim

sabah 1brd greyfrrt suyu
beyaz peynirli tost,3-4 çay k. reçel,5-6 yaprak kıvırcık

ara 5-10 leblebi

öğle:çorba,yumurtalı ıspanak ,salata,yoğurt,1dl ekmek

ara: ayva veya portakal

akşam: pırasa yemeği,yoğurt,salata,1dl ekmek

ara:meyve veya leblebi..

2-3 ltre su,2fincan yeşil çay

cumaya bana bi rakip geliyoo galibaaa

aynen öyle canım keşke hafta sonuda dikkat etseydimde artılara çıkmasaydım daha verimli olurdu o zaman. neyse olan oldu artık en azından u anda artıda değilim bunada şükür. burdaki arkadaşlarda benim 2 günlük sonucu bekliyorlar eğer işe yararsa onlarda deneyecekler. öğlen o kadar çok salata yedimki marul maydonoz ve çeri domatesinden doydum onun için yoğurdu az sonra yiyeceğim liste yi ilk gördüğümde bunla doyulmaz demiştim yanılmışım.

canım listedeki yoğurt süt peynir çok önemli. protein sayesinde yağ yakacak ve tokluk hissedeceksiniz. o liste hem benim hem ailemin hem de burdakilerin yaptığı ve sonuç aldığı bir liste. gözü kapalı yapabilirler yani, inş. güzel sonuçlar elde edeceksin.

menün gayet güzel canım ama akşam yemeğinde ekmek yemesen daha hoş olur. zaten gün içinde yiyorsun. bence akşam yememelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…