iiyyim canım ben sen nasılsın..
cok iimm aslında 6 dan kurtuldum yaa bu bana 1 hafta yeterr
kızlar küçük bi acıklama isilisil listeye dahil olmıcak yer yok isterse listede yer olunca alıcam
iyi gidiyoo canımmm, dışarı çıkıp koşasım var... ama akşam olunca uykum geliyooo, spor yapamıyorummm... bu akşam inş. pilates yapacağımmm..
cuma günü 65li bir şey görmek istiyorummmmmm.
ayyy hepimiz tek tek pes pese karnelerimiz alıcaz püsküüt noluyor 4. takıma dicekk
kızlar yasom türküyede sadece 2 kilo almıs hypatianın diyetiyle vericek onları ve takıma geri gelcekk..
ben bugunku menumu yazayım cunku aksama mısafırım var yemek yemıycem boıl malzemelı kısırdan bır kase yıycem bakıyım kızıcakmısınız menume once
sabah 2 kucuk dılım beyaz ekmege bır kıbrıt kutusu kasarlı tost yagsız
ara ( arazıde sımıt yedım 1 tane ) (30 dk karlı yuruyus koy yolunda)
öglen 4 kofte bır bardak ayran 3 catal havuc salatası
aksam bır kucuk kase kısır yesem olurmu mısafırlerım gelıcek borek kek kısır yapıcam
iyi gidiyoo canımmm, dışarı çıkıp koşasım var... ama akşam olunca uykum geliyooo, spor yapamıyorummm... bu akşam inş. pilates yapacağımmm..
ben bugunku menumu yazayım cunku aksama mısafırım var yemek yemıycem boıl malzemelı kısırdan bır kase yıycem bakıyım kızıcakmısınız menume once
aksam bır kucuk kase kısır yesem olurmu mısafırlerım gelıcek borek kek kısır yapıcam
yaa benımde ılgınctır hypatıam kosu bandında yururken uykum gelıyor 30 dakkadan sonrasında esnemekten yuruyemıyorum
minnosum simdiye kadar ortalama 750-800 kalori almıssındır aksam ki kısır sana kalmıs bişi diyemicem cuma geliyor. 64 olmak istiyormusun yoksa bu sekildemi kalmak istiyorsun.. bence 1100 kaloriyi gecirme..
menün buysa ve buna uyacaksan gayet güzel. ama minnoşum sakın ve sakınnn böreklere keklere dalma.. bir diş bile alma... sonra hoop fırlar kg.n... cumaya az kaldı azıcık dikkat et.. çook çoook dikkat et lütfen...
hemen yap canım hiç acıkmıyorsun durmadan yiyorsun ben ikinci ara öğünü yapmayacağım sıkıldım yemekten yahu cuma sabahı tartılacağım ve harika bir kiloyla geleceğim buraya aslında 68 olurmuyum diyordum ya şimdi 67 olurmuyum diye düşünmeden kendimi alamıyorum 67 olsam bunu her hafta yapacağım söz veriyorum size
ayy hypatıamın dıyetını bı ben yapamadım ama ucunu bıle yapınca artılar gıttı artık o dıyetı yapmak bana farz oldu valla
minnosum simdiye kadar ortalama 750-800 kalori almıssındır aksam ki kısır sana kalmıs bişi diyemicem cuma geliyor. 64 olmak istiyormusun yoksa bu sekildemi kalmak istiyorsun.. bence 1100 kaloriyi gecirme..
bence kısırdan 3 kaşık yesin canım ya bak diğerlerine hiç dokunmayacak (dokunmayacaksın değilmi minnoş cumaya artı çıkarsan seni ben bilem kurtaramam kaptanın elinden ) bende kısıra dayanamam onun için yiyeceksemde öğlen tercih ediyorum akşam ağır oluyor sabaha kilo olarak dönüyor aman dikkat cuma günü bizim günümüz olmalı.
ama ben bırısuru spor yaptım karda usudum vuccudum ısınsın dıyede kalorıu yaktı demı hypatıammborekle kekın tadına bıle bakmıycam soz verıyorum sıze kısırıda kendıme yagsız bol lımonlu bol sebzelı yapıcam sadece 1 kase yıycem yarın sabahada 64 u gorucem sızede soz verıyorum bıde yatarken spor yaptımmıydı ohhh degme keyfıme olur dımı sekerlerımm
o diyetten bana gına gelmişti ama bu gidişle ben bile yeniden yapıcam
ayy yemesemmı korktum sımdı yaaay bılmıyorum karar veremedım kızlar kekle borege hıc dokunmuycam o kesın karar
annacımm bende yapıcam o dıyetı senın sonuclarınde ınsallah yarına super olur canım benım
o diyetten bana gına gelmişti ama bu gidişle ben bile yeniden yapıcam
bugün 3. ve son yeşil çayımı içiyorum, afiyet olsun bana
kızlar tarçınlı süt nasıl ,sütün içine toz tarçınmı eklicem çubuk tarçınmı ,deneyeyim tşk ler meyvecim
haklısın canım işyerindeki yemekler güzel senin ama haftasonu yapamazmısın ki evde dğilmisin canım...inşallah vericen tatlım masaj mı oda ne
bugün üç tane mi içtin e bravo valla afiyet olsun tatlımmm :93:
toz tarçın serpeceksin canım.. zaten çubuk tarçın fazla gelir, sütün içinde dağılır hem de. tarçın komasına girmeye gerek yok.. salep gibi normal sütüne tarçın serpersin... afiyet olsun...
gerçekten de bravooo. içim dışım yeşil çay olduhaftasonu malesef bu diyeti değil hiçbir diyeti yapamıyorum ben.meyvee duymasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?