Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iiyyim canım ben sen nasılsın..
cok iimm aslında 6 dan kurtuldum yaa bu bana 1 hafta yeterr

bende iyiyim teşekkürler..ay ben o kadar sevindimki kendim vermiş giibi oldum inş bir daha görmezsin o 6'lıları canım

kızlar küçük bi acıklama isilisil listeye dahil olmıcak yer yok isterse listede yer olunca alıcam

tamam canım yer olunca alırsın o zaman....

iyi gidiyoo canımmm, dışarı çıkıp koşasım var... ama akşam olunca uykum geliyooo, spor yapamıyorummm... bu akşam inş. pilates yapacağımmm..

cuma günü 65li bir şey görmek istiyorummmmmm.

oo ne güzel hiperaktifsin bugün yani...yap yap tatlım uykunun gelmemesi için yüzünü yıka soğuk suyla kalmaz uyku filan

inş görcen 65'i cumaya

ayyy hepimiz tek tek pes pese karnelerimiz alıcaz püsküüt noluyor 4. takıma dicekk

kızlar yasom türküyede sadece 2 kilo almıs hypatianın diyetiyle vericek onları ve takıma geri gelcekk..

inş meyvem inş hepimiz peşpeşe mezun olcaz yuppi

oleeey yaseminde geliyo 4.takım tamamlanıyor kendini yeinliyor vede kilolarını atıyor ve
cumaya bomba gibi hazırlanıyor

minnoşcum hoşgelmişsin canımmm :))

Son düzenleme:

minnosum simdiye kadar ortalama 750-800 kalori almıssındır aksam ki kısır sana kalmıs bişi diyemicem cuma geliyor. 64 olmak istiyormusun yoksa bu sekildemi kalmak istiyorsun.. bence 1100 kaloriyi gecirme..

iyi gidiyoo canımmm, dışarı çıkıp koşasım var... ama akşam olunca uykum geliyooo, spor yapamıyorummm... bu akşam inş. pilates yapacağımmm..

yaa benımde ılgınctır hypatıam kosu bandında yururken uykum gelıyor 30 dakkadan sonrasında esnemekten yuruyemıyorum

menün buysa ve buna uyacaksan gayet güzel. ama minnoşum sakın ve sakınnn böreklere keklere dalma.. bir diş bile alma... sonra hoop fırlar kg.n... cumaya az kaldı azıcık dikkat et.. çook çoook dikkat et lütfen...

yaa benımde ılgınctır hypatıam kosu bandında yururken uykum gelıyor 30 dakkadan sonrasında esnemekten yuruyemıyorum

minnosum simdiye kadar ortalama 750-800 kalori almıssındır aksam ki kısır sana kalmıs bişi diyemicem cuma geliyor. 64 olmak istiyormusun yoksa bu sekildemi kalmak istiyorsun.. bence 1100 kaloriyi gecirme..

ama ben bırısuru spor yaptım karda usudum vuccudum ısınsın dıyede kalorıu yaktı demı hypatıamm borekle kekın tadına bıle bakmıycam soz verıyorum sıze kısırıda kendıme yagsız bol lımonlu bol sebzelı yapıcam sadece 1 kase yıycem yarın sabahada 64 u gorucem sızede soz verıyorum bıde yatarken spor yaptımmıydı ohhh degme keyfıme olur dımı sekerlerımm

canım süpersin nasıl geçiyor diye sorcaktım ama görünüşe göre diyetle kanka olmuşun cumaya 68 olcaksın kesin bende de bu diyet harika

ayy hypatıamın dıyetını bı ben yapamadım ama ucunu bıle yapınca artılar gıttı artık o dıyetı yapmak bana farz oldu valla

yap tabi minnoşum süper bu diyet ya bende yarın tartılıp sonucu söylerim

canım kısır çok yağlı değilse çok az yiyebilirsin bence ama bulgurda insanı şişiriyo çok az yersen ye bişi olamz canım bunun dışında güzel afiyet olsun

bence kısırdan 3 kaşık yesin canım ya bak diğerlerine hiç dokunmayacak (dokunmayacaksın değilmi minnoş cumaya artı çıkarsan seni ben bilem kurtaramam kaptanın elinden ) bende kısıra dayanamam onun için yiyeceksemde öğlen tercih ediyorum akşam ağır oluyor sabaha kilo olarak dönüyor aman dikkat cuma günü bizim günümüz olmalı.

ayy yemesemmı korktum sımdı yaa ay bılmıyorum karar veremedım kızlar kekle borege hıc dokunmuycam o kesın karar

annacımm bende yapıcam o dıyetı senın sonuclarınde ınsallah yarına super olur canım benım

minnoşomm sana güveniyoruz... aynen bu dediğin şekilde yap... iradeli değil misin yoksa yapamaz mısın? hadi bakalım göster bize... minnoşş istedi mi en güzelini yapar sana güveniyorummm

o diyetten bana gına gelmişti ama bu gidişle ben bile yeniden yapıcam

valla ben sevdim bu diyeti ne yalan söyleyim ne yiyeceğim diye düşünmüyorsun bu öğle ne yapacağım diye düşünmüyorsun akşamdan doğradım hazırladım öğlen yedim akşamda menü güzel aralardada öğün yapıyorsun kalori cetvelinden hesapladım 1000 kaloriyi geçmiyor inş faydasını görürümde her hafta yaparım 2 gün pis yağlardan kurtulurum. bundan sonrada simit diyeti deneyeceğim yemekhaneye biraz ara vereceğim değişiklik olsun hemde diye

küçük kase ye bişi olmaz minnoşum yaw dieğrlerine hiç dokunmayacasın madem

oy sağol tatlım bugün tartılıp sana sonucu söyliycektim ama istemişsin ya geçmişte misafirlerden tartılamadım canımcım yarın tartılcam ama inş veririrm

o diyetten bana gına gelmişti ama bu gidişle ben bile yeniden yapıcam

yap hypatiacım sende bak biz senin sayende faydalanıyoruz sende faydalan tatlım

işyerinde öğle yemeklerim çok güzel olduğu için haftaiçi yapamıyorum, e haftasonu da diyet yapmak ne mümkün.. o yüzden yapamıyorumm

bu haftada azıcık kg. verebilsem çok sevineceğimmm, inş. güzel olacak.. ah bi masaja gidebilsemmm

kızlar tarçınlı süt nasıl ,sütün içine toz tarçınmı eklicem çubuk tarçınmı ,deneyeyim tşk ler meyvecim

kızlar tarçınlı süt nasıl ,sütün içine toz tarçınmı eklicem çubuk tarçınmı ,deneyeyim tşk ler meyvecim

toz tarçın serpeceksin canım.. zaten çubuk tarçın fazla gelir, sütün içinde dağılır hem de. tarçın komasına girmeye gerek yok.. salep gibi normal sütüne tarçın serpersin... afiyet olsun...

gerçekten de bravooo. içim dışım yeşil çay oldu haftasonu malesef bu diyeti değil hiçbir diyeti yapamıyorum ben.meyvee duymasınnn

sağol canım denicem tşk ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…