Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam dur yavasla vur dedik öldürdün
58 bencede ideal boyunun 20 asağısı mı oluyor ne oluyor çöp gibin dolasıcaksın ortalıkda
valla bilmem nisan sonu 60 olucaksın o kadarrr

Son düzenleme:
tamam dur yavasla vur dedik öldürdün
58 bencede ideal boyunun 20 asağısı mı oluyor ne oluyor çöp gibin dolasıcaksın ortalıkda
valla bilmem nisan sonu 60 olucaksın o kadarrr

kızlar da gaza gelsin diye abarttım biraz 58 olsam valla ah ah gidip muzlu pasta bonnyfood ve menü yerim ehehhe bi de waffle. aman neyse pis yağlı şeyler. ıykkkk..

mis gibi bezelye yoğurt, tavuklu salatalar, yumurtalar... bundan sonra bunu yicemm

yok yaa ben 55 olunca bi menü kacamağı bide waffle kacamağı yapıcammm atlarmıyım hiççç

selam cicişler ben geldim

nasılsınız bakalım fıstıklar...
dün akşam misafirlerden dolayı giremedim yaw neyse bugün gittiler...şimdi de dişçiden geldiği için geç girdim...

şu geçmişe baaak
neyse geçmişin özetini çıkarıp geliyom ben canlarım

yok yaa ben 55 olunca bi menü kacamağı bide waffle kacamağı yapıcammm atlarmıyım hiççç

ben de yapıcamm ben deee ama önce kg vermeliyimç 65 barajının altına düşmeliyim bi an önceee

hoşgeldinnnnn fıstıkkkkk...:89:

vay be ne sohbet etmişiniz maşallah muhabbetimiz bol olsun

meyvecim...canımmm çok sevindim senin adına işte sonunda hakettiğin rakama ulaştın bitanem tebrikler allah bir daha göstermesin o 6'ları sana canım inş menünde gayet güzel afiyet olsun canım cumaya 58i görürsün belkim

hypatiacım... haklısın canım pantolonların beli düşüyor benimde iyice zayıflasakta küçük beden kıyafet alışveirşine çıksak canım menün çok güzel ama akşamları hep böyle yapma bak dengeni kaybedeceksin sonra kaliteli bir eşyler yemeye çalış az da olsa dikkat et kendine emi canım afiyet olsun

minnoşum...
tatlım tartılamadım bu sabah misafirler yüzünden ama yarın tartılıp söylerim ne kadar verdiğimi tabi inş verirsem...

prenses pericim...tatlım ben ygs sınavına giricem açıköğretim değil tatlım. sen açıktan fakülte mi bitiriyosun canım...seninde menün güzel canım afiyet olsun

karçiçeğiartılardan kurtulmana sevindim canım maşallah cumaya daha çok vericen inş menünde çok güzel bu diyet seni 68e düşürür inş tatlım

nidahcım...öncelikle nice mutlu yıllara eşinle bebişinle birlikte inş.. menü çok da kötü olmamış sütlü tatlıları haftada bir kez yiyebiliyoruz sanırım afiyet olsun canım bugünkü menünde güzel afiyet olsun tekrar tatlım...

isilisilcim... aramıza hoşgeldin canım benim ben fatma monti uyguluyosun sanırım bende başlıycam montiye cuma günü inş

iyi gidiyoo canımmm, dışarı çıkıp koşasım var... ama akşam olunca uykum geliyooo, spor yapamıyorummm... bu akşam inş. pilates yapacağımmm..

cuma günü 65li bir şey görmek istiyorummmmmm.

minnoşummm sen niye susuyosunn bakiiim??

evet artık derecelere giren bi grubuz... iyi bi takım teslim edicez yeni gelen ark.lara, biz mezun oluncaa

[
ayy kac saattır geldım gecmısı bıtıremedım arazıden geldım kar kıs yuruyus epeyy spor yaptım kızlar neyse aksama gecmısı okurum kızlar

minnoşummm sen niye susuyosunn bakiiim??

evet artık derecelere giren bi grubuz... iyi bi takım teslim edicez yeni gelen ark.lara, biz mezun oluncaa

ayyy hepimiz tek tek pes pese karnelerimiz alıcaz püsküüt noluyor 4. takıma dicekk

kızlar yasom türküyede sadece 2 kilo almıs hypatianın diyetiyle vericek onları ve takıma geri gelcekk..

ayy hypatıamın dıyetını bı ben yapamadım ama ucunu bıle yapınca artılar gıttı artık o dıyetı yapmak bana farz oldu valla

hemen yap canım hiç acıkmıyorsun durmadan yiyorsun ben ikinci ara öğünü yapmayacağım sıkıldım yemekten yahu cuma sabahı tartılacağım ve harika bir kiloyla geleceğim buraya aslında 68 olurmuyum diyordum ya şimdi 67 olurmuyum diye düşünmeden kendimi alamıyorum 67 olsam bunu her hafta yapacağım söz veriyorum size

ben bugunku menumu yazayım cunku aksama mısafırım var yemek yemıycem boıl malzemelı kısırdan bır kase yıycem bakıyım kızıcakmısınız menume once

sabah 2 kucuk dılım beyaz ekmege bır kıbrıt kutusu kasarlı tost yagsız

ara ( arazıde sımıt yedım 1 tane ) (30 dk karlı yuruyus koy yolunda)

öglen 4 kofte bır bardak ayran 3 catal havuc salatası

aksam bır kucuk kase kısır yesem olurmu mısafırlerım gelıcek borek kek kısır yapıcam

ayyy hepimiz tek tek pes pese karnelerimiz alıcaz püsküüt noluyor 4. takıma dicekk

kızlar yasom türküyede sadece 2 kilo almıs hypatianın diyetiyle vericek onları ve takıma geri gelcekk..

Evett dördüncü takım sahibinden satılığa çıkıcak yeni kişiler gelecek artıkkk

yasocan çok da kg almamış, bence hiiç dert etmesin. 2 kg ne ki? elinin kiri... hemencecik verir, önemli ola tr'de dolu dolu vakit geçirmesiydi..

minnosum h.g canımm..

sizin orasın ne cok karlı öyle burda artık bahar geliyo günes var

burda da bahar geliyoo yavaştann

ayy hypatıamın dıyetını bı ben yapamadım ama ucunu bıle yapınca artılar gıttı artık o dıyetı yapmak bana farz oldu valla

yap minnoşumm haftaya 63-62 olacaksın... ben de ardından geliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…