bana nee bana neee ben birinci olacağım, artık vaktim kalmadı çabuk çabuk zayıflamak istiyorummmm. hedefim 62 idi, 58 oldu artıkçook yaklaştığımı hissediyorum tü tü tüüü maşşş
ablamın düğününde taş gibi olucam taşşş
cumaya 65'li bir şeyler görmek istiyorummmmmm, haftaya da 65'in altına düşmek ve 65'i ve üstünü sonsuza dek terk etmek istiyorummmmm...
bu cuma 65'li bir şey
haftaya cuma 64
mart sonu 60-59
nisan sonu 55
mayıs sonu 50
haziran sonu meftaaa
tamam dur yavasla vur dedik öldürdün
58 bencede ideal boyunun 20 asağısı mı oluyor ne oluyor çöp gibin dolasıcaksın ortalıkda
valla bilmem nisan sonu 60 olucaksın o kadarrr
kızlar da gaza gelsin diye abarttım biraz58 olsam valla ah ah gidip muzlu pasta bonnyfood ve menü yerim ehehhe bi de waffle. aman neyse pis yağlı şeyler. ıykkkk..
mis gibi bezelye yoğurt, tavuklu salatalar, yumurtalar... bundan sonra bunu yicemm
selam cicişler ben geldim
nasılsınız bakalım fıstıklar...
dün akşam misafirlerden dolayı giremedim yaw neyse bugün gittiler...şimdi de dişçiden geldiği için geç girdim...
şu geçmişe baaak
neyse geçmişin özetini çıkarıp geliyom ben canlarım
yok yaa ben 55 olunca bi menü kacamağı bide waffle kacamağı yapıcammm atlarmıyım hiççç
selam cicişler ben geldim
nasılsınız bakalım fıstıklar...
dün akşam misafirlerden dolayı giremedim yaw neyse bugün gittiler...şimdi de dişçiden geldiği için geç girdim...
şu geçmişe baaak
neyse geçmişin özetini çıkarıp geliyom ben canlarım
ben de yapıcamm ben deee ama önce kg vermeliyimç 65 barajının altına düşmeliyim bi an önceee
hoşgeldinnnnn fıstıkkkkk...:89:
nasılsın kaptan, :78:
minnoşummm sen niye susuyosunn bakiiim??
evet artık derecelere giren bi grubuz... iyi bi takım teslim edicez yeni gelen ark.lara, biz mezun oluncaa
[
ayy kac saattır geldım gecmısı bıtıremedım arazıden geldım kar kıs yuruyus epeyy spor yaptım kızlar neyse aksama gecmısı okurum kızlar
ayy hypatıamın dıyetını bı ben yapamadım ama ucunu bıle yapınca artılar gıttı artık o dıyetı yapmak bana farz oldu valla
ayyy hepimiz tek tek pes pese karnelerimiz alıcaz püsküüt noluyor 4. takıma dicekk
kızlar yasom türküyede sadece 2 kilo almıs hypatianın diyetiyle vericek onları ve takıma geri gelcekk..
minnosum h.g canımm..
sizin orasın ne cok karlı öyle burda artık bahar geliyo günes var
ayy hypatıamın dıyetını bı ben yapamadım ama ucunu bıle yapınca artılar gıttı artık o dıyetı yapmak bana farz oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?