canım sabah 69.400 düm. bu hafta çok dengesizdi hafta sonu hep 70 lerde idim çok moralim bozulmuştu 2 gün dikkat ettim fazlalığım gitti 100 gr da eksiye düştüm üstelik wc ye gitmeden tartıldım ve reglimin bugün 2 . günü tabiki bunlar olumsuz etkiliyor ama ben bu iki günlük diyetten çok umitliyim 68 olurum değilmi????
3. günün sabahında 68'lerdesin canım. yeter ki harfiyen uy, azıcık da sporla destekle.
tamam canım öğlen ve akşam yarımşar saat yürürüm çekebilidiğim kadardamekik çekerim olurmu
bende menümü yazayım benimde bu gün bu diyete benzer bişi olucak..
sabah 1 portakal yarım elma biraz sonra 1 bardak süt
ara 2 kuru kayısı
öğlen salata yoğurt belki 1 dilim ekmek (sabah kahvaltı yapmadığımdan )
ara elma
aksam yumurtalı ıspanak yoğurt ..
meyvemm senin menün de gayet güzel, afiyet olsun..
ya kızlar bu kg vermenin en kötü yanı... yeni aldığınız giysiler bile üstünüzden düşüyoo, pasaklı bir görüntü çıkıyoo ortayaa
pantolonumun belini çekmekten nefret ediyorumm artık
yürüyüşler muhteşem olur.. bu durum seni daha da motive edecek inş.
ayy ben artık nerdeyse her gün aynı pantalonu giyiyorum her ay bi tane alıyorum.. off bitsede bu kilo verme işi birsürü kıyafet alıcamm
tatlım eğer güzel bir sonuç alırsam bu 2 günlük diyetten her hafta yapmak istiyorum çünkü zor değil yapılması ben salatayıda yoğurduda severim ama sakıncası varmı her hafta yapmanın bilmiyorum bu konuda ne diyorsun canım
ben de yeni siyah kot almıştım onu giyiyorum ama sürekli düşüyor belimden.. çekmekten sıkıldım artık, rezil oluyorum gibi geliyor
yapabilirsin tatlım, inş. ilkinde fayda görüp sonra da düzenli beslenmeye geçersin. bnm tavsiyem bu yönde.
canım bu diyette çay var değilmi sormayı unuttum şimdi içerken aklıma geldi. birde sabahki sütü çok zor içtim ama harfiyen uymak için katlandım bağırsaklarım süper hareketlendi ishal olmuşum hemen sizdedemi öyle olmuştu tatlım
canım alırken biraz dar al ve hem likralı olanları tercih et sonlar öyle bi sorun yapmıyor evde 6 tane yeni kotum var büyük geliyorlar bi tanede üzerime olmayan var
pasaklı pasaklı gezmek artık benide cok rahatsız ediyor..
bol bi kot giydiğimde spor bişiler geciriyorum üzerime caktırmamaya calısıyorum
zaten daracık bi kot almıştım ama şimdi kocaman geliyoo daha yeni aldıydım halbukiigenelde elbise giyip belime kemer takıyorum ama bugün geç kalınca pantolonun üstüne bir şey giydim, pespaye gibi hissediyorum kendimii
bir an önce zayıflama işlemini bitirip kg korumaya geçmeliyim ben...
kesinlikle bu hafta birinci biziz canım
bugün 2 günlük diyete başladım öğle yiyeceğimi evden getirdim
menümüde yazayım çünkü ne yiyeceğim belli
sabah
1 tane muz.
1 bardak süt
ara
3 tane kuru kayısı
öğle
1 kase yoğurt.
bol salata (marul maydonoz ve domatesten yaptım yağsız sadece limon var).
1 dilim çavdarlı ekmek
ara
3 tane kuru kayısı
ara
1 tane portakal
akşam
2 haşlanmış yumurta
1 tane haşlanmış patates
bol salata
gece
1 bardak süt
3 lt su. yeşil çay. soda.
meyvemm senin menün de gayet güzel, afiyet olsun..
ya kızlar bu kg vermenin en kötü yanı... yeni aldığınız giysiler bile üstünüzden düşüyoo, pasaklı bir görüntü çıkıyoo ortayaa
pantolonumun belini çekmekten nefret ediyorumm artık
ayy ben iş yerinde tayt giyemiyorummm kılık kıyafet yönetmeliğine uymuyormus tunikler cok kısaymıs
aa ne saçma şeymiş o öyle zevcanım ya
ben iş yerinde tayt giyemeseydim, bu kış çıplak kalırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?