Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3. günün sabahında 68'lerdesin canım. yeter ki harfiyen uy, azıcık da sporla destekle.

bende menümü yazayım benimde bu gün bu diyete benzer bişi olucak..

sabah 1 portakal yarım elma biraz sonra 1 bardak süt

ara 2 kuru kayısı

öğlen salata yoğurt belki 1 dilim ekmek (sabah kahvaltı yapmadığımdan )

ara elma

aksam yumurtalı ıspanak yoğurt ..

meyvemm senin menün de gayet güzel, afiyet olsun..

ya kızlar bu kg vermenin en kötü yanı... yeni aldığınız giysiler bile üstünüzden düşüyoo, pasaklı bir görüntü çıkıyoo ortayaa

pantolonumun belini çekmekten nefret ediyorumm artık

evet canım benim menüye benzer bişi olmuş ama güzel olmuş afiyet olsun sen bu gidişle çok yakında 55 olacaksı canım

ayy ben artık nerdeyse her gün aynı pantalonu giyiyorum her ay bi tane alıyorum.. off bitsede bu kilo verme işi birsürü kıyafet alıcamm

yürüyüşler muhteşem olur.. bu durum seni daha da motive edecek inş.

tatlım eğer güzel bir sonuç alırsam bu 2 günlük diyetten her hafta yapmak istiyorum çünkü zor değil yapılması ben salatayıda yoğurduda severim ama sakıncası varmı her hafta yapmanın bilmiyorum bu konuda ne diyorsun canım

ayy ben artık nerdeyse her gün aynı pantalonu giyiyorum her ay bi tane alıyorum.. off bitsede bu kilo verme işi birsürü kıyafet alıcamm

ben de yeni siyah kot almıştım onu giyiyorum ama sürekli düşüyor belimden.. çekmekten sıkıldım artık, rezil oluyorum gibi geliyor

yapabilirsin tatlım, inş. ilkinde fayda görüp sonra da düzenli beslenmeye geçersin. bnm tavsiyem bu yönde.

ben de yeni siyah kot almıştım onu giyiyorum ama sürekli düşüyor belimden.. çekmekten sıkıldım artık, rezil oluyorum gibi geliyor

canım alırken biraz dar al ve hem likralı olanları tercih et sonlar öyle bi sorun yapmıyor evde 6 tane yeni kotum var büyük geliyorlar bi tanede üzerime olmayan var
pasaklı pasaklı gezmek artık benide cok rahatsız ediyor..
bol bi kot giydiğimde spor bişiler geciriyorum üzerime caktırmamaya calısıyorum

yapabilirsin tatlım, inş. ilkinde fayda görüp sonra da düzenli beslenmeye geçersin. bnm tavsiyem bu yönde.

canım bu diyette çay var değilmi sormayı unuttum şimdi içerken aklıma geldi. birde sabahki sütü çok zor içtim ama harfiyen uymak için katlandım bağırsaklarım süper hareketlendi ishal olmuşum hemen sizdedemi öyle olmuştu tatlım

meyve ve süt bağırsakları çalıştırıyoo. kuyabiye'de meyve'de bende öyle oldu canım, herkeste öyle oluyoo.. inş. eksilerde olacaksın..

çayı abartmadan iç ve tabiki şekersiz..

zaten daracık bi kot almıştım ama şimdi kocaman geliyoo daha yeni aldıydım halbukii genelde elbise giyip belime kemer takıyorum ama bugün geç kalınca pantolonun üstüne bir şey giydim, pespaye gibi hissediyorum kendimii

bir an önce zayıflama işlemini bitirip kg korumaya geçmeliyim ben...

cabuk canım cabuk nisan sonu senide mezun edelim artıkk bak yaz geliyor incecik bacaklarla sortlar giyicezz

süersin karçiçeğim yemeğini evden götürmen çok iyi olmuş, çok zorlanıyordun öğlenleri

listeli diyet yapmanın benim en çok işime gelen tarafı bu en azından ne yiycem derdi olmuyo

inşallah çok da güzel bi sonuç alıcaksın canım, sporu ihmal etme sakın

nee en kötü müü benim en sevdiğim yanı

giydiklerim üstüme büyük geldikçe nası mutlu oluyodum anlatamam hatta artık pantolonlar düğmesini açmadan çıkana kadar giydim hepsini

1-2 tanesi de nişanlımın gazabına uğradı zorlama artık gizem yeter dedi de öyle bıraktım giymeyi

ama bu dönemde en güzeli tayt giymek

aa ne saçma şeymiş o öyle zevcanım ya

ben iş yerinde tayt giyemeseydim, bu kış çıplak kalırdım

bende her ay bi kot alıyorum canım yaa aslında kot giymekde yasak ama normal karsılanıyor pantalon olduğundan tayt olunca corap falan die algılıyorlar heralde ..
nys azkaldı artık son demlerindeyim bitiriyorum bu işi

Kolsuz ve çok açık yakalı gömlek, bluz veya elbise ile strech, kot ve benzeri pantolonlar giyilmez. Etek boyu dizden yukarı ve yırtmaçlı olamaz. Terlik tipi (sandalet) ayakkabı giyilmez.

memur olurken 2 kere düşünün :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…