Esım baya gec oldu ama yogun bir gun gecırdm hastane ye gittim mr falan cektırdım aksam gunduz de emg o arada mısafırlıkyedum gunduz de temizlik yaptım giremedimGunaydin esim nasilsin :)
oo ALLAH bereket ersin hayırla yedimeyi nasip etsinnn
Sağolasın canım hemsireyim. Yaz boyu yoğunluktan 24 tuttuk nöbetleri bu ay rahatladık şükür 16 daha iyi oluyor.16 saat nöbete iyi menü bence canım, mesleğin neydi bu arada kolay gelsin 16 saat uzun zaman
Amin herkese inşallah.oo ALLAH bereket ersin hayırla yedimeyi nasip etsinnn
Çok iyi menü Ah ekmeği birakabilsemkızlarr bugünkü menüm:
sabah: 2 ymurtalı peynirli yumurta
bollll yeşillik, domates, salatalık, biber
zeytin ve peynir ve çay amaa NOOO EKMEK
ara: bir muz üstüne tarçın ve kakao, ya aşırı enerjim düştü 15-20 kadar kabuklu kavrulmamış fıstık yedim
akşam: yarım-1 kase arası yoğurt çorası yarmalı, iki tabak booool yeşillikli peynirli bakliyatlı salata (çoğu yeşillikti bu arada)
ara: yeşil çay
spor öncesi: bir kayısı ve bir tane o uno çubuktan yedim, şimdi de yoğurt yeyip iki saat sonra filan ytarım
Yawrukush Kozmogirl17 stitch april22
ALLAH kolaylaştırsın ya daha da rahatlarsınız umarımSağolasın canım hemsireyim. Yaz boyu yoğunluktan 24 tuttuk nöbetleri bu ay rahatladık şükür 16 daha iyi oluyor.
OlurrMormalde bu hafta listeye girebiliyorsun canim fakat bu haftayida ekleyelim diyorum ben deneme suresine..
Cunku haftasonu bozuldu menulerin, bu hafta toparlama haftasi olsun ne dersin?
Ben 1. Olmadım ki ablacımomletin ve pilavin fazla geldi gozume,super gidiyosun kacamagin yok ,odul yaptin mo sen bu hafta ?
Yok ablacım uyuyakaldigim için spor yapmadım değil bugün ilk izin günüm olduğu için kendime dinlenme izni verdim sadeceCorba fasulye tonbalikli salata cok olmus canim sporlarini bekliyorum.
Hayirdir canim sorun onemli degildir umarim.
Canim takimdaki arkadaslarimizin bazi sorumluluklari var bunu hatirlatmak osterim tatil iyi guzel hos ama bu uyuyakalip sporu aksatip duzeni bozmalar kilo aldirir insana cumaya butun emeklerin bosa gitmemesi icin daha cok dikkat etmeliyiz.
birinci olmayanlarda odul kullaniyo ya . birinciydim ama odul kullanmadimBen 1. Olmadım ki ablacım
Menüme fazla diyorlar hep ne yiyecegimi bilemedim bendemenü gayet iyi yediklerin iyice azalmaya başladı canım
menü çok iyi canım
Bismillah sana noldu böyle nazar mı değdi gözünü sevem kendine gel yani ekstra iyi menü ekstra kaçamakla geri dönmesin tartı artı olmasın lütfennn
ya eşim kk yı sevmiyor doğru düzgün yazamıuoum bakamıyorum o olunca, gece o uyuyunca toplu girebiliyorum, gündüz daha çok girmeyi denerim artık ama motivasyonum düşmediiii
canm pilav olmasa iyi olur diyecektim sporu görünce ooo dedim çoktan gitmiştir
Nasıl anlamadım ben kaçırmışım orayı yabirinci olmayanlarda odul kullaniyo ya . birinciydim ama odul kullanmadim
iyiki kacirmissinNasıl anlamadım ben kaçırmışım orayı ya
Ablacım şimdi 1. Olmayanlarda istediği tatlıyı mi yiyor öyle yazmıyordu kiiyiki kacirmissin
kararindan donmeAblacım şimdi 1. Olmayanlarda istediği tatlıyı mi yiyor öyle yazmıyordu kigerçi ben 10 kilo verene kadar kendime ödül vermicem diye söz verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?