Ben yanlış mı hesaplıyormuşum.. Oo ya ben bu puanlamayı yapamıyorum sanırım.Bak seninde burda puanin 120 dakika ×2=240 puan yapiyor kuzum
Yok yapiyorsun ama puanlarindegistigini farketmmemissin.Ben yanlış mı hesaplıyormuşum.. Oo ya ben bu puanlamayı yapamıyorum sanırım.
Ahhaha sorma kendimi kaybettim
Birde 64.5 kiloyu diyeti bozmadan gordum yanlis anlasilmasin cuma 63.9 dum ertesi gun 64.5hergun spor herhun dikkat etmenin karsiligi bu olmamaliydi o yuzden saldim biraz hafta sonu.
Olabilir canım.. su cok onemli iste bu konudaNue biz bu kadar çabuk alıyoruz yaa bir günde bir kilo alırmı insan
Bence ödem topluyo vücudumuz
Ins canim bu hafta cok daha fazla dikkat eediyorum.Yawrukush arasın durumu nasıl ?
@LaMademoiselle tatil yorgunluğu geçti mi ?
@cinecin mezuniyetin hayırlı olsuun
@fmad özlettin kendini canımmm
Kozmogirl17 bu hafta çok güzel eksiler gelecek bence senden
@april22 canım eşimmm hoşgeldin, taziye durumu yoğun olmuştur, geri dönmene sevindim(pls dondurma bizim olsun bu hafta)
Anladim canim bende ilk gunden ssldin ssndim guzel gidiyorsun cunku bozmani istemem.Yok ablacım uyuyakaldigim için spor yapmadım değil bugün ilk izin günüm olduğu için kendime dinlenme izni verdim sadece
Olabilir canım.. su cok onemli iste bu konuda
2 eylul pazartesi menum
Sabah 09.00
1 yumurtadan menemen
2 tambugday ekmegi
1kk suzme peynir.
2 cay bardagi sekersiz cay
Ara 13.30
Sekersiz türk kahvesi
Akşam 16.30
4 corba kasigi pirinc pilavi
3 4 corba kasigi etli kuru fasulye dunku yemegimi yedim
Ara 17.30
1 incir
Ara 18.30
Sade maden suyu
Su 2 lt anca
Spor
1000 ip atlama ×2 2000
50 mekik ×2 100
2 saat mutfak ×2 240
2 saat ev isi × 2 240
1.5 saat alisveris disardaydim×2 180
3 saat sahilde cocuklarla kosturmaca yuruyus×3 360
4000 adım÷100 =40×5 =200
Toplam 3320
Canim hayirdir neyin var?Iyı aksamlar kızlar bugun cok yogundum hastane ye falan gittim sonra mısafırlıkteydıkk
Esinle kotu olma tabiki canim, onun olmadigi zamanlarda yaz bize, aile huzurun en onemlisi..menü gayet iyi yediklerin iyice azalmaya başladı canım
menü çok iyi canım
Bismillah sana noldu böyle nazar mı değdi gözünü sevem kendine gel yani ekstra iyi menü ekstra kaçamakla geri dönmesin tartı artı olmasın lütfennn
ya eşim kk yı sevmiyor doğru düzgün yazamıuoum bakamıyorum o olunca, gece o uyuyunca toplu girebiliyorum, gündüz daha çok girmeyi denerim artık ama motivasyonum düşmediiii
canm pilav olmasa iyi olur diyecektim sporu görünce ooo dedim çoktan gitmiştir
Harika2 Eylül Pazartesi Spor bildirimi
10 dakika yürüyüş ceza 30 puan
100 adet JJ 300 puan
100 adet İA 300 puan
Toplam : 630 puan
Su 3 litreyi geçti
Kozmogirl17
Yawrukush
Canim cok tesekkur ediyorum sordugun icin, Aras daha iyi , kuru oksurugu ve burun akintisi kaldi biraz.Yawrukush arasın durumu nasıl ?
@LaMademoiselle tatil yorgunluğu geçti mi ?
@cinecin mezuniyetin hayırlı olsuun
@fmad özlettin kendini canımmm
Kozmogirl17 bu hafta çok güzel eksiler gelecek bence senden
@april22 canım eşimmm hoşgeldin, taziye durumu yoğun olmuştur, geri dönmene sevindim(pls dondurma bizim olsun bu hafta)
Ablacim kisliklarini yaptin, yogurdunu, kefirini yaptin oh miss gibi.Iyı geceler kızlar. Bugün nöbetçiyim neyse ki 16 saat. 16 da başladı sabah 8 de bitecek. Birkaç günün yorgunluğu gündüz geç kalktım duş almak dışında bi iş yapmadım evden çıkana kadar dinlendim iyi oldu.
Menumu yazayım
Sabah 10 da haşlanmış yumurta çeyrek kadar bazlama peynir zeytin şekersiz şeftali marmelati 2 tk kadar. Annem yapmış süper bişey.
14 bir küçük armut bir bardak kefir. Uzun zamandan sonra haftasonu süt aldık nihayet yoğurt ve kefirimi yaptım çok şükür
18 da bir kepçe çorba zeytinyağı ile ıspanak 2 kaşık kadar soğuk garip bi yemekti meze gibi börek gibi bişey vardı yufkanın içine tavuklu sebzeli türlü doldurmuslar ama içini yedim sadece ve bir dilim kavun. Hastane ascisi garip yemekler deniyor üstümüzde :)
21 sade kahve bir kare çikolata nöbetin gülü olsun
Su 2 lt
Spor 3000. Adım. 150 puan cezaları yarın yapıcamYawrukush Kozmogirl17
Ekmekle vedalasmissin ne guzel canim, tebrik ediyorum :)kızlarr bugünkü menüm:
sabah: 2 ymurtalı peynirli yumurta
bollll yeşillik, domates, salatalık, biber
zeytin ve peynir ve çay amaa NOOO EKMEK
ara: bir muz üstüne tarçın ve kakao, ya aşırı enerjim düştü 15-20 kadar kabuklu kavrulmamış fıstık yedim
akşam: yarım-1 kase arası yoğurt çorası yarmalı, iki tabak booool yeşillikli peynirli bakliyatlı salata (çoğu yeşillikti bu arada)
ara: yeşil çay
spor öncesi: bir kayısı ve bir tane o uno çubuktan yedim, şimdi de yoğurt yeyip iki saat sonra filan ytarım
Yawrukush Kozmogirl17 @stitch @april22
Ne icin mr cektirdin canim, neyin var?Esım baya gec oldu ama yogun bir gun gecırdm hastane ye gittim mr falan cektırdım aksam gunduz de emg o arada mısafırlıkyedum gunduz de temizlik yaptım giremedim ☹ ıyıyım cok sukur sadece diyete odaklanamıyorum ilk haftam oldugu ıcın sanırım... Ama karar aldım yarın daha sıkı devam edecegım ınsallaj sen nasılsın kantişimmm
Afiyetle, huzurla, mutlulukla yiyin ablam, bende sizin eve tasinayim ya :)))
Canim sen ilk 2 hafta cok guzel adapte oldun diyete, modunu dusurme, o eski haline donmen icin elimizden geleni yapalim..
eylul 2 menum :
sabah 8
2 haslanmis yumurta , dometes , salatalik , maydanoz,kk peynir
oglen 1 kasarli tost 170 kalori
aksam5
5 yk taze fasulye ,2 yk pilav
su 2.5 lt ,1 bardak maden suyu
spor
Leslie 30*3:90
toplam:90
Yawrukush
Kozmogirl17
@stitch
Canim cuma tartisindan sonra cuma ya da cumartesi gunu kullanmak sartiyla takimdaki herkesin 1 odul ogunu yapma hakki var.Ablacım şimdi 1. Olmayanlarda istediği tatlıyı mi yiyor öyle yazmıyordu kigerçi ben 10 kilo verene kadar kendime ödül vermicem diye söz verdim
Guzel menu ve spor canim, hic ekmek tuketmiyor musun, nasil basariyorsun bunu?2 Eylül pazartesi menüm
Saat 10:00
Sade kahve
Öğle 12:30
1 porsiyon menemen
Biber
1 kase yoğurt
Akşam 18:30
1 porsiyon yeşil mercimek
Yeşil biber
Salata
1 kase yoğurt
Spor
2 saat yürüyüş
380 puan
Su
3 litre
@MigiMadid
Yawrukush
Kozmogirl17
Canim 1. sayfada her seyin puani yaziyor, kolaylikla yaparsin puanlamayi eminim..Ben yanlış mı hesaplıyormuşum.. Oo ya ben bu puanlamayı yapamıyorum sanırım.
GOfret ve kurabiye olmamis ama sporlar cok guzel canim :)2 eylül pazartesi menüsü
Sabah
Melemen
1 tane zeytin
Peynir
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Öğle yok
Akşam
Saat 5 gibi gofret kurabiye
7 gibi Kalan 2 kaşık melemen
Spor
15 dk yürüyüş
5 dk eliptik bisiklet
20 kere fitness dış bacak egzersizi
20 kere iç bacak egzersizi
12 kere göğüs ve kol egzersizi
12 kere dambılla kol hareketleri farklı farklı 3 set
8 kere basen hareketleri.2 bacak için de
12 mekik
12 pilates bacak kareketi
12 kere pilates egzersizi
Bu menude de sadece kahvalti var, oglen aksam hicbir sey yememissin kuzum..3 eylül salı
Kahvaltı
5 45 :)
İki lokma kavurmalı ekmek
Gerçwkten lokma ama öyle büyük değil
Bir çatal dımates
Bir bardak kahve
Bir büyük bardak su :)
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Mavi boncukkk | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
LaMademoiselle | |||||||
Harpy | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | |||||||
Patlicanmoru | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | |||||||
Pembecanavar | |||||||
besive | |||||||
Cool_lime | |||||||
Akrrep | |||||||
april22 | |||||||
MigiMadid | |||||||
kiloverirkenben | |||||||
Mutlu2890 | |||||||
ayeyldz | |||||||
Metem | |||||||
Tomrs |
Canim hayirdir neyin var?
Esinle kotu olma tabiki canim, onun olmadigi zamanlarda yaz bize, aile huzurun en onemlisi..
Cumaya kadar guzel bir hafta gecirelim insallah..
HarikaCezanida yapmissin canim..
Canim cok tesekkur ediyorum sordugun icin, Aras daha iyi , kuru oksurugu ve burun akintisi kaldi biraz.
Ablacim kisliklarini yaptin, yogurdunu, kefirini yaptin oh miss gibi.
Nobetlerde 16 saat olmus cok sevindim :)
Asciya da ayri bir guldum :))
Ekmekle vedalasmissin ne guzel canim, tebrik ediyorum :)
Ne icin mr cektirdin canim, neyin var?
Ilk hafta diyete alisirken zor oluyor ama sonra duzene giriyor..
Afiyetle, huzurla, mutlulukla yiyin ablam, bende sizin eve tasinayim ya :)))
Canim sen ilk 2 hafta cok guzel adapte oldun diyete, modunu dusurme, o eski haline donmen icin elimizden geleni yapalim..
Canim cuma tartisindan sonra cuma ya da cumartesi gunu kullanmak sartiyla takimdaki herkesin 1 odul ogunu yapma hakki var.
Odul ogununde istediginiz seyleri yiyebilirsiniz..
Guzel menu ve spor canim, hic ekmek tuketmiyor musun, nasil basariyorsun bunu?
Canim 1. sayfada her seyin puani yaziyor, kolaylikla yaparsin puanlamayi eminim..
GOfret ve kurabiye olmamis ama sporlar cok guzel canim :)
Bu menude de sadece kahvalti var, oglen aksam hicbir sey yememissin kuzum..
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 Mavi boncukkk Gonulmeyvesi LaMademoiselle Harpy DeryaOnDiet kanadali35 Yawrukush Patlicanmoru SPOR? Madamesnow Falanfilannnn gogo2405 Pembecanavar besive Cool_lime Akrrep april22 MigiMadid kiloverirkenben Mutlu2890 ayeyldz Metem Tomrs
isledim kuzum menu tablomuza :) Gunaydinlar..Canım bugünün menüsünü yazdım yani.kahvaltı yapıp direk yazdım
isledim kuzum menu tablomuza :) Gunaydinlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?