Bende pazarda gordum aldim limon kadar iddaali eksilikteMandalina ne zaman çıktı yahu, ben nasıl kaçırdım bunu
Afiyet olsun
Insalalh canımAyy tam dikkat etmedim galiba. Tamam hadi gosterelim kim en iyi kilo veriyor :) bu haftaki gazlamalarim fos cikmaz umarim
ben de kızımı yatırdım. çok huysuzdu bugün okulun ilk günü çok yorulmuş. oğlumla eşim de saçlarını kestirmeye gittiler.. yatıp uyusam mı kahve keyfi mi yapsam film mi açsam bilemediğim karışık duygular içerisindeyimKizlar esim arabami bakima goturecek ben cocuklarla evde,sizde ne var ne yok?
biz iyiz kizim yarin okula basliyo ,onun esyalarini hazirliyom , denizle ugrasiyom ,Kizlar esim arabami bakima goturecek ben cocuklarla evde,sizde ne var ne yok?
omletin ve pilavin fazla geldi gozumeEkstra 2 tane nektarin küçük yeşiller var ya erik gibi olanlardan yedim 1 tane küçük süt içtim şuan 1.5 litre su içtim Yarim litre daha icicem spor yok kızlar zaten öğlen 2 saat bi uyumuşum içim geçmiş yerimden kalkamadımYawrukush
Menun kotu ama puanlar guzel canimhatirlayamiyorum menuleri gerci ama deneyeyim
31 agustos menum
sabah 10da evde serpme kahvalti: 1.5 adet pogaca, 2 haslanmis yumurta, peynir, domates, salatalik, zeytin, turp, yarim yesil elma, cay
oglen 2 civari sanirim yarim beyaz peynirli domatesli sandvic (diger yarisini kizim yedi) - kepek ekmegine cok hafifti
aksam 7de 1 kucuk bira, 1 pizza, 4-5 adet pringles
spor yok, su da pek yoktur
1 eylul menum
sabah 10 civari kalan pizzalardan 3dilim, omlet, peynir, domates, salatalik
oglen 2de yarim hindili sandvic, 1 latte, 1 dilim kek
aksam 8de doner+salata, ayran
aralarda 2 kucuk misir patlagi
aksam americano ve cay
sabahtan bol ev toparlama 3 saat = 360 puan, ogleden sonra yuruyus 5 saat 900 puan
toplam 1260 puan
su yine pek yoktur
kanadali35
Ohhh miss cumayada eksi gelirsin insHem iş hem ev ablacım çok sağol:) ama ben uzun bir süre.odul vermek istemiyorum kendime 10 kilo verince ödül vericem daha sıkı calismam lazım:) regl olamadım ya üzerimde onun da gerginliği var duygusal olarak da sıkıntılı surecteyim.. bugün tartıda 81.6 çıktım dün 82.3 çıkmıştım onu bildireyim hazır sana yazmışken:)
Iyi tatiller ozaman sana canimBugün tatilimin ilk günü canım çok sağolhayatımda ilk kez yıllık ızne çıktım o yüzden heyecanliyim hala
Olur tabi neden olmas8n.Ablacım ben akşam menülerimi resim olarak paylaşsam problem olur mu acaba ?Kozmogirl17
Tursu cok tehlikeli benceDün akşam yedim bulgur pilavı tursuyu bugün artı çıktım. Cuma 67 idi pazartesi 67.8 im
Kızlar bugün ekmek pilav ve makarna türevlerini ağzıma aşmayacağım eğer kendimi iyi hissedersen yarın da öğlen yapacağım bakalım basıl olacak
1 hafta ac geziyoruz 1 gun bozunca durum bu isteKizlar bugun ben cok artıciktim niye yaaadun bozdum diye bu kadar çok cikacagimi dusunmedim 57.7 ciktim + 700 1 hafta ac yasiyorum karar verilmistir
Canim menun guzel sporu varsa hesaplayip beni etiketlermisin canimkızlar geldim yeniden artık samsundan döndüm.. düzenli listelere devamsamsunda oldgum için düzenle hiç alakam olmadı ama suan herşey yolunda sabah mesai ye başladım hersabah yazmaya devam edicem...öncelikle eşim @madamesnow merhablar ...
BUGÜN
sabah:
capuccino şekersiz
öğle
çeyrek tost
filtre kahve
2 kare bitter
akşam:
1 tabak sebze yemeği
3 kaşık yoğurt
yağsız söğüş salata
günlük düzenli 2 litre su ve 1 adet soda
1 saat yürüyüş (oğlanı hergün düzenli parka götürüyorum hava kararmadan)
Harikaslm kizlar
cuma:63.2
pazartesi:63
fark:200
Spor bildirimiCuma 63.9
Bugun 64.5
2 EYLÜL MENÜ
Sabah;
Yarim wasa, omlet, ayran, peynir domates salatalik
Ara;
Wasa 1 paket
Mandalina
Yemek; 18:30
1 kase mercimek corba
2 kasik z.yagli fasulye
Ton balikli salata
1 hurma
Su suan cok olmadi ama 3 litreyi bulur yatana kadar
Spor
1 saat pilates
(Biraz toparlanip spor eklicem daha puani o zaman yazarim)
@Falanfilannnn
Yawrukush
Kozmogirl17
Menu cok guzelmenüm
sabah
1 h yumurta
2 dlm hellim
1 dlm tbe
5 zeyin
salatalık
ara
sütlü kahve
1 kare bitter
öğlen
2 sk taze fasülye
yoğurt
1 dlm ekmek
ara
ev yapımı muzlu süt
5-6 kaju
akşam
5 yk taze fasülye
yoğurt
1.5 dlm ekmek
soğan
spor
3 saat ev işi 360p
Supersinn hafta sonu kilo vermek bayaga iyislm kizlar
cuma:63.2
pazartesi:63
fark:200
Ben resmen Arasin gozunun icine bakiyorum uyusada uyusam diye canim.biz iyiz kizim yarin okula basliyo ,onun esyalarini hazirliyom , denizle ugrasiyom ,bir kahveye hayir diyemicem ,sen nasil oldun ?
Canim boyle kacamaklar hem motivasyonu bozuyor , hem kilo vermek zorlasiyor.Kizlar hafta sonu oyle bir diyet bozdum ki biraz yazayimda elestirin beni bi daha yapamayim.. ama o kadar dikkat etmeye alinca sinirlendim ayol ne yapayım
Hamburger yaptım evde patateslwr gazozlar vs sonra abur cubur dondurma falan yedim tantuni yaptim bigun . Irmik helvasi yaptim onu yedim kaymak ve recellerin bi siniri yok zaten bide cikolata yedimama nasil mutluyum anlatamam
Kilo alirsam ayni mutluluk kalir mi bilemem
Menulerini eskisi gibi duzene sokarsan ve egzersizlerini yaparsan neden olmasin..Bu arada eltim sürekli ne kadar kilo verdin diyip duruyorbugun ablamda dedi spora giderken ugradim tayt vardi sinirimi bozuyosun ustune bisey giy dedi (kendi 80 kiloda)
Son olarak tatile 3 hafta kaldi ve ben hedefime yaklasamadim bile
Haftada 1 kilo verebilsemm ne kadar iyi olucak
Bugun dikkat etmeye basladim yineCanim boyle kacamaklar hem motivasyonu bozuyor , hem kilo vermek zorlasiyor.
Takima ilk geldigindeki kadar motive degil gibi geliyorsun bana yaniliyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?