Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ekstra 2 tane nektarin küçük yeşiller var ya erik gibi olanlardan yedim 1 tane küçük süt içtim şuan 1.5 litre su içtim Yarim litre daha icicem spor yok kızlar zaten öğlen 2 saat bi uyumuşum içim geçmiş yerimden kalkamadım Yawrukush

Eklentiler

• 20190902_112954.webp
    120,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 20190902_170240.webp
    132,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 20190902_190401.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 31
cinecin
canim mezuniyet karnen burada:)

Kizlar esim arabami bakima goturecek ben cocuklarla evde,sizde ne var ne yok?
ben de kızımı yatırdım. çok huysuzdu bugün okulun ilk günü çok yorulmuş. oğlumla eşim de saçlarını kestirmeye gittiler.. yatıp uyusam mı kahve keyfi mi yapsam film mi açsam bilemediğim karışık duygular içerisindeyim temizlik vardı bugün bayağı bi uğraştım gene ben beceriksiz bir insanım son kararım budur..

omletin ve pilavin fazla geldi gozume ,super gidiyosun kacamagin yok ,odul yaptin mo sen bu hafta ?

Menun kotu ama puanlar guzel canim
Ohhh miss cumayada eksi gelirsin ins
Bugün tatilimin ilk günü canım çok sağol hayatımda ilk kez yıllık ızne çıktım o yüzden heyecanliyim hala
Iyi tatiller ozaman sana canim
Ablacım ben akşam menülerimi resim olarak paylaşsam problem olur mu acaba ? Kozmogirl17
Olur tabi neden olmas8n.
Dün akşam yedim bulgur pilavı tursuyu bugün artı çıktım. Cuma 67 idi pazartesi 67.8 im
Tursu cok tehlikeli bence
Kızlar bugün ekmek pilav ve makarna türevlerini ağzıma aşmayacağım eğer kendimi iyi hissedersen yarın da öğlen yapacağım bakalım basıl olacak

Hadi bakalim ne durumdasin simdi nasil gecti bugun.
Kizlar bugun ben cok artıciktim niye yaaa dun bozdum diye bu kadar çok cikacagimi dusunmedim 57.7 ciktim + 700 1 hafta ac yasiyorum karar verilmistir
1 hafta ac geziyoruz 1 gun bozunca durum bu iste
Canim menun guzel sporu varsa hesaplayip beni etiketlermisin canim
slm kizlar
cuma:63.2
pazartesi:63
fark:200
Harika

Spor bildirimi

Pilates 60dk×3= 180
Ip atlama 350×2=700
Karin hareketi 50×2=100
Zumba 30 dk×3= 90
Toplam : 1070
Su 2 litreyi gecmistir 3 u buldurmaya calisicam

menüm
sabah
1 h yumurta
2 dlm hellim
1 dlm tbe
5 zeyin
salatalık

ara
sütlü kahve
1 kare bitter

öğlen
2 sk taze fasülye
yoğurt
1 dlm ekmek

ara
ev yapımı muzlu süt
5-6 kaju

akşam
5 yk taze fasülye
yoğurt
1.5 dlm ekmek
soğan

spor
3 saat ev işi 360p

Menu cok guzel

Kizlar hafta sonu oyle bir diyet bozdum ki biraz yazayimda elestirin beni bi daha yapamayim.. ama o kadar dikkat etmeye alinca sinirlendim ayol ne yapayım
Hamburger yaptım evde patateslwr gazozlar vs sonra abur cubur dondurma falan yedim tantuni yaptim bigun . Irmik helvasi yaptim onu yedim kaymak ve recellerin bi siniri yok zaten bide cikolata yedim ama nasil mutluyum anlatamam
Kilo alirsam ayni mutluluk kalir mi bilemem

Bu arada eltim sürekli ne kadar kilo verdin diyip duruyor bugun ablamda dedi spora giderken ugradim tayt vardi sinirimi bozuyosun ustune bisey giy dedi (kendi 80 kiloda)

Son olarak tatile 3 hafta kaldi ve ben hedefime yaklasamadim bile
Haftada 1 kilo verebilsemm ne kadar iyi olucak

biz iyiz kizim yarin okula basliyo ,onun esyalarini hazirliyom , denizle ugrasiyom , bir kahveye hayir diyemicem ,sen nasil oldun ?
Ben resmen Arasin gozunun icine bakiyorum uyusada uyusam diye canim.
Hayirli olsun cok guzel bir okul senesi diliyorum kuzucuga :)

Canim boyle kacamaklar hem motivasyonu bozuyor , hem kilo vermek zorlasiyor.
Takima ilk geldigindeki kadar motive degil gibi geliyorsun bana yaniliyor muyum?

Menulerini eskisi gibi duzene sokarsan ve egzersizlerini yaparsan neden olmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…