- 20 Eylül 2012
- 22.170
- 89.400
- 798
Cok sevindim canim, senin menulerini bir takibe alacagim ben :)Iyiyim ablacım krem sayesinde iyileşti elim şimdi hiç acımıyor:) aslında çok yemiyorum ablacım midem küçüldüğü için eskiye nazaran az yiyorum ne fazla geldi ki
Daha dogru yorum yapacagim o zaman..
Harikasin canim, kendin icin cok guzel bir sey yapmissin..Günaydın herkese kızlar:) dün kendimle çok büyük kavga ettim ama.ben kazandım tabi :) dün akşam moralim çok bozuktu biranda herşey üst.uste geldi ağla ağla ne yapacagimi bilemedim bir yandan canım biseyler atistirmak istiyor bide dolapta 4 tane bira var içim icmeyim derken saatler boyunca savastim yanı:) bugun mutluyum kazandigim icin
Wuu huuuu ne guzel bir eksi Ozlemim :)Pazartesi bildirimimi yapim
Cuma 72.3
Pazartesi 71.2
Fark - 1.1
Basladigimdan beri bole kilo gormedim ben cok mutluyum yola devam
Keyifli izlemeler canim ,nasil gecti ilk is gunun?Ön yüz bin milyon baloncuk, tartıda balonlar havaya yükselir hafif çıkarsın (bir umut)
Ben dün i remember now dediği bölümü izledim. Güzel dizi ama geriyor bazen beni.
Vikings te de son sezona gecicem arada değiştirerek izleirm artık ☺☺
Canim miktar olarak yemekleri hep cok az yemissin o yuzden aksamki bademler cok kotu olmamis.Gunaydin kizlar dunku menumu yazamamaistik biraz basagrisi vardi
1 eylul
Sabah 10
Melemen bur porsiyon. 1 haslanmis yumurta malasef kkizartma ve cesitliydicok yememeye calistim 2dilim ekmek ve 1 lokma incir receli
Ogle yok sonrasi cok az tarhana cerezlik ve azfistik
3 civari sebzeli yemek 2yk ve 1 yk pirinc
Aksam 6 civari
3yk bulgur pilavi
1Kase koydomatesinden salata sebze yemegi yarim porsiyon3 yesil biber
Aksam kizimi emzirdikten sonra krndimi tutamadim cok aciktim biravuc bademici ve 1 tane bitter cikolata cok canm cekti amasu 2 litreye yakin sporum yoktur.
Bu menumde olmadi malesef
Aramiza dondun cok seviniyorum :)
Bende cumayla ayniyim, reglide olmadim daha , hasta halimle sporda yapiyorum, ama inecek kilomuz bence..Ben cumayla aynı çıktım. Dün fazlaydim da bugün biraz gitmiş o artı.
Sürünüp duruyorum iki üç haftadır, 60.0 ı bile gördüm geçen hafta arasında ama bi türlü 59 gözükmedi ucundan kıyısındansalmiyorum da ama artık üzmeye başladı, hem açım hem spor yapıyorum hem de inemiyorum
Harikasin canim :))Kizlar ben geldim (farketmissiniz alintilardan gerci)
menulerimi yazmicam cunku tam sopalik ama dun yuruyusumu yazayim yarisma icin
5 saat yurudum (900puan), oncesinde de 3 saat ev temizligi (120puan)
Toplam 1020puan yapmisimvaay bu kadar beklemiyordum, iyi spor yapmisim aslinda
bugunden sonra menu+spor buralardayim
@kanadali35Kozmogirl17
Canim spor cezalarini da puanina ekle , onlarda sayiliyor tabiki..31 AĞUSTOS CUMARTESİ MENÜ
10:30 ekmeksiz omlet 2 yumurtaya beyaz peynir ve bir dilim salamla
11:00 sade kahve
aralarda sadece su
19:00 3YK kızartma 2 kadeh şarap 2YK zeytinyağlı barbunya
4-5 çatal kavun 2 dilim ekmek ve bir avuç çekirdek
Su: 3 litreyi bulmuştur yolda
SPOR :4 saat kadar sürekli yürümeler -cumartesiden çıktık yola- 4*60= 240 puan
50 adet mekik ama cezam vardı ona
1 EYLÜL PAZAR MENÜ
10:30 bir dilim ekmek domates peynir salatalık ardından sade kahve
bol bol su yine
15:00 karışık kuruyemiş bir avuçtan biraz fazladır
19:00 bir adet büyük somon balığı ve yanında 3-4 YK kremalı mantarlı makarna
4-5 çatal kavun
SU: 2,5 litredir dışarıda olduğumuzdan tam takip edemedim bunu
SPOR : 2 Saat yüzme 120*5=600 puan
yürüyüş 2 saat =120 puan
50 adet mekik cezamın devamı
bu cezalar puana sayılıyor mu bilemedim
cezalar puana sayılmıyorsa 960 haftasonu puanım
sürekli dışarıda olduğumuzdan hiç yemek yiyemedik ve akşamları çok yemek zorunda kaldım bu nedenle
50.50 çıktım sabah ama dışarıda olduğumuzdan malum tuvalet sorunum da var
yarın daha iyi belli olur.
Yawrukush
@Harpy
seni de etiketliyim canımKozmogirl17
Belki umdugundan guzel gelir canim sonucun, hayirlisi olsun..Uzmanlik canim calismadan girdim o yuzden guzel gecmedi tabiki de
spor cezalarini da ekle kuzum, sonucta onlarida yapiyorsun egzersiz olarak :)kızlar pardon yürüyüş 3 paunmış puanlarımı yeniden düzenliyorum
cumartesi 4*60*3=720 PUAN yürüyüş
pazar = 600 yüzme den 360 PUAN yürüyüşten
1680 puan
ev işini uutmuşum
cumartesi sabah 1 saat ev işi 120 puan
pazar akşam dönüş temizlik 1 saat 120 puan da oradan
1920 PUAN
100 mekik ceza idi eklemedim
@Harpy
Yawrukush
Kozmogirl17
Canim teline su icmeyi hatirlatma programi yukle lutfen, hatirlattikca ic suyunu.hatirlayamiyorum menuleri gerci ama deneyeyim
31 agustos menum
sabah 10da evde serpme kahvalti: 1.5 adet pogaca, 2 haslanmis yumurta, peynir, domates, salatalik, zeytin, turp, yarim yesil elma, cay
oglen 2 civari sanirim yarim beyaz peynirli domatesli sandvic (diger yarisini kizim yedi) - kepek ekmegine cok hafifti
aksam 7de 1 kucuk bira, 1 pizza, 4-5 adet pringles
spor yok, su da pek yoktur
1 eylul menum
sabah 10 civari kalan pizzalardan 3dilim, omlet, peynir, domates, salatalik
oglen 2de yarim hindili sandvic, 1 latte, 1 dilim kek
aksam 8de doner+salata, ayran
aralarda 2 kucuk misir patlagi
aksam americano ve cay
sabahtan bol ev toparlama 3 saat = 360 puan, ogleden sonra yuruyus 5 saat 900 puan
toplam 1260 puan
su yine pek yoktur
@kanadali35
Menulerin haliyle odev stresi vs olmamis ama bu hafta duzene gireceksin eminim :)
Harika, bol keyifli tatiller canim :)Bugün tatilimin ilk günü canım çok sağolhayatımda ilk kez yıllık ızne çıktım o yüzden heyecanliyim hala