Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim bu menu hic olmamis, sabah misafir var diye bozmussun ama aksam da hem pilav hem patates puresi var. sabahki kacamagi aksam telafi etmeni beklerdim.
Su cok guzel, tarhanayi afiyetle yersiniz ins
Canim burada da iskender var, ustune de keskek. Lutfen biraz daha dikkat et menulerine
hosgeldin canim, islik kebabi patlicanla yapilan mi? patlicanlar kizartma degildir umarim
canim bence de pilav olmayabilirmis, et yeterince buyuk
ne yaptin dun? izledin mi film yoksa uyudun mu?
ben uyumusum ne guzel geldi
guzel
oy oy oyy
ne desem bilemedim, diyetten vazgecmis gibisin
bence eltin kacirmis senin motivasyonunu, hadi tatil oncesi gitsin kilolar
biraz asilirsan yapamayacagin sey degil, spor da yapiyorsun
Ben resmen Arasin gozunun icine bakiyorum uyusada uyusam diye canim.
Hayirli olsun cok guzel bir okul senesi diliyorum kuzucuga :)
Ayy insallah uyumustur da sen de dinlenebilmissindir
guzel canim, aksam yemegi de erkenden bitmis
Iyı aksamlar kızlar bugun cok yogundum hastane ye falan gittim sonra mısafırlıkteydıkk
gecmis olsun canim, insallah onemli birsey cikmaz
24 saat nobet mi! 16 saat mi allah kolaylik versin
guzel menu olmus
canim guzel menu ama fistik biraz fazla kacmis, muz+fistik+salatalik yapsaydin. boyle kalorisi cok artmis menunun bosu bosuna
bir de yatmadan 4 saat once bitirn yemegi derler
su?
cok guzel
kalori olarak fazla degil ama dengeli olmamis, hafif bir oglen yemegi yeseydin buyuk ihtimal gofret-kurabiye istemezdi canin
canim kahvalti biraz fazla sanki cunku devami da dolu dolu ogunlerinin
canim hem kizartma, hem makarna hem 2 porsiyon karpuz olmamis
canim karbonhidrat agirlikli birgun olmus, porsiyonlar cok degil gibi ama dikkat et sen yinede
hicbiri olmamis tomrs, ne yapmissin

Ahhaha sorma kendimi kaybettim
Vucut dirence girmisti ya inemiyodum artik iyice sıkmam gerekti ondan oncesinde bir vucut sasirtma yapayim dedim. Cok mu sasirttim
bizim evin normal beslenmesi boyle iste 100 kilo olmadigima sukrediyorum
Masallah canim ama saglik acisindan evin beslenmesini biraz dusurmelisin bence .Yada sen evdekilere uymamalisin ben esime uysam evde hergjn en az 1 ekmegi var gece 12 1 farketmiyor kiloada almiyor ama
Canimcim hastalik sporunu vurmus iyiles biran once nazar degdi kaptisimize
Karpuz kizartma makarna sporda az olmus kuzum
tamam o zaman 200 mekik puanım 100 mekikten
1920+200=2.120 haftasonu puanım

süpersin canım

canım anca geçti şimdi maaş zamanı
Canim bu hafta sonu puanim dedigin cts pazar toplamimi kiz iyice karistirdin kac kez hesaplama yaptin alemsin heee
canim tursunun vucuda etkisini gogo ablamizda gormedinmi nasil oddem yapti kilo aldi ertesi gun birde sanki koftede fazla kacmis gibi aaa aksamda olmamis topla kendini tatlım diyetteyiz biz.
Yok ablacım merak etme sen ben artık kolay kolay bırakmam
Neden se sana güveniyorum kuzum
Menunu begendim canim suyuna guldum lt ters olmus
Evet canim aksami erken kapatmaya calisiyorum su sira sen nasil oldun canim daha kotuye gidiyorum diyordun.

E
Evet olmadı

5amam canm bugün daha dikkatli olacağım

Canımm kızartma makarna akşam meyve filan ipin ucu kaçmış bugün spor yap çokça ve karb uzak dur

Kızlar ekmek yememe ritüelimi sürdürüyorum ama bana sorun kışlık domates sos yaptım kavanoza koydum ilk kez taptım yarım kaşık tadına bakmak için bıraktım offff ekmeği bandır bandır ye neyse ki kavanoza önceden koyup kurtarmıştım tencereyi

Menü güzel geçmiş olsun canım neyin var daha iyi misin

Maalesef canim ya sorma

Aynen tatlim haklisin

2 Eylül Pazartesi Spor bildirimi
10 dakika yürüyüş ceza 30 puan
100 adet JJ 300 puan
100 adet İA 300 puan
Toplam : 630 puan

Su 3 litreyi geçti

Kozmogirl17
Yawrukush
Canim 100 ip 200 oluyor puanlar guncellendi cuma gunu sanirim cok takip etmiyorsun bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…