Slm kızlar salı menüm
Sabah ılık su
Tam buğday ekmeğine tost
12 00 yayla çorba
Kıymalı araka
Salata karışık ve erse
16 00 1 kayısı
Mesaideyim ne yicem belli değil
3 nescafe
2 lt su şuan tarcinli
Ben de bilmiyodumvalla canım menün güzel olabilir ama ne erse biliyorum ne araka
Harika canım. Darısı başımaAh bir de Pazartesi sabah tartım 58,8. Cuma 59,1 idi.
Yok bı yaramazlık, yuvarlanıp gidiyoruzKizlar nasılsınız giremedim dun hic cok yogundum ev toplama falan bugunde doktorafalan gittim derken anca girdim gecmis o kadar cokki okumam imkansiz galiba herkesiyidir umarim
Evet biraz sessiz bu hafta. o zaman dansya grubumuz neden böyle söndü ben hiç anlamadım yaaaa
zaten hastalanıcam cuma ya da cumartesi karnım şişti iyice
biraz motive olalım haydi harekettttt
Ay canım benim hayırlı olsun arasın okulu. İnsallah çok güzel bir öğrencilik hayatı olurSelamlar kizlar nasilsiniz, yine uykusuz bir gecenin ardindan , okula hazirliyorum Akini.
Bugun Arasi krese yazdiracagiz, birsuru kres gezdik ve bir tane montessori okulu hosumuza gitti.
Ben hem grip, bogaz agrisi cekiyorum hemde gece regli oldum :)
Esimde henuz biletini almadi ama en gec 2 gun icinde 10 gunlugune Turkiyeye gidecek, anlayacaginiz 10 gun yalnizim cocuklarla
Arasin kres isini halledip gelecegim, opuyoum hepinizi..
Geçmiş olsun ablacım kendine çok dikkat etSelamlar kizlar nasilsiniz, yine uykusuz bir gecenin ardindan , okula hazirliyorum Akini.
Bugun Arasi krese yazdiracagiz, birsuru kres gezdik ve bir tane montessori okulu hosumuza gitti.
Esimde henuz biletini almadi ama en gec 2 gun icinde 10 gunlugune Turkiyeye gidecek, anlayacaginiz 10 gun yalnizim cocuklarla
Selamlar kizlar nasilsiniz, yine uykusuz bir gecenin ardindan , okula hazirliyorum Akini.
Kuzu sana yazamadım resmini çektiğin menü çok fazlaydı bence. Tavuğun yarısı yeter, pilav da olmamalı. Dikkat et canım o kadar emek veriyorsun boşa gitmesinGeçmiş olsun ablacım kendine çok dikkat et
Ben de bilmiyodumbaktım patlıcan közlemesiymiş
Dedim erişteyi yanlış mı yazdı acep
Araka iri bezelye ondan vardı haberim. Ama bezelye derim bencanım araka bildiğin bezelye yemeğiymiş
ben de eşime şey diyim canım sana bizim yöremizden araka yapıyorum akşama
eve bi geliyor bildiğin bezelye
Gozalti morlugu icin krem tarifini banada yazar misiniz.Canim goz alti morlugu icin kremim var bir ara sana tarifini yazabilirim.
Olmaz, o bizim kaptişimizGozalti morlugu icin krem tarifini banada yazar misiniz.
Hemen kaldir o poponu, spora bakiyim, buraya gelmeden seni 50li kilolarda gormek istiyorum@Kozmogirl17 sporun kaptankumandanbeyamcasi bana bi oklava emojisi at özlemim, spora çıkmaya üşeniyorum bugün acayip
59.9 sayılır mı? İndirimdeyim de bu araHemen kaldir o poponu, spora bakiyim, buraya gelmeden seni 50li kilolarda gormek istiyorum
Canım pilav en fazla 3 kaşık kadardı o kase çok küçüktü tavuk da göğüs etindendi çok kuruydu ince dilimdi ve elim kadardı bunları da yemezsem artık çok sağlıksız olmaz mı.. zaten pilav makarna menülerimde 1 aydır 10 kere bile kullanmamışımdır ekmek zaten hiç yok.. karbonhidrat almam gerekiyor yoksa enerji olarak vücut yediğim proteini kullanır bu da proteinin asıl görevinin yerine getirememesi demek olur.. normalde yüzde 60 karbonhidrat yüzde 30 protein yüzde 10 yağ tuketmemiz gerekiyor..Kuzu sana yazamadım resmini çektiğin menü çok fazlaydı bence. Tavuğun yarısı yeter, pilav da olmamalı. Dikkat et canım o kadar emek veriyorsun boşa gitmesin
Erse nedir canim, simdilik iyi menun. Aksami hafif gecirSlm kızlar salı menüm
Sabah ılık su
Tam buğday ekmeğine tost
12 00 yayla çorba
Kıymalı araka
Salata karışık ve erse
16 00 1 kayısı
Mesaideyim ne yicem belli değil
3 nescafe
2 lt su şuan tarcinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?