- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Gecmıs olsun canım niye gıttın Dr a onemlı bısey yoktur ınsKizlar nasılsınız giremedim dun hic cok yogundum ev toplama falan bugunde doktorafalan gittim derken anca girdim gecmis o kadar cokki okumam imkansiz galiba herkesiyidir umarim
Cikti mi sonuclarin canim, umarim hayirli haberdir?Kizlar nasılsınız giremedim dun hic cok yogundum ev toplama falan bugunde doktorafalan gittim derken anca girdim gecmis o kadar cokki okumam imkansiz galiba herkesiyidir umarim
Evet o soslar cok lezzetli ve tehlikeli oluyor, aman dikkat. acma siselerinihedefe ulasmadan. hem sonrasinda sucluluk olmadan tadina vara vara yersinKızlar ekmek yememe ritüelimi sürdürüyorum ama bana sorunkışlık domates sos yaptım kavanoza koydum ilk kez taptım yarım kaşık tadına bakmak için bıraktım offff ekmeği bandır bandır ye neyse ki kavanoza önceden koyup kurtarmıştım tencereyi
Ayniyim, grip-nezle. Toparlarim insallah 1-2 guneMenü güzel geçmiş olsun canım neyin var daha iyi misin
Cok az olmus sanki tum gun icin. Yufkali omlet ne nasil birsey, tarif versene :)Kızlar dün için kusura bakmayın. Sabah 8de evden çıktım gece 11 di eve gelmem.Yawrukush
2 Eylül Menüm
07:30
Yukaflı omlet
Domates
3 ceviz
Şekersiz çay
16:30
Yarım tavuk wrap
2lt su
Spor (1650p)Kozmogirl17
23000 adım (1150p)
Sabah uyanınca 250 ip ( 500p)
Hafta sonundan eksiyle cikmissin, harika, hem de o kilodaAh bir de Pazartesi sabah tartım 58,8. Cuma 59,1 idi.
merak etme kanki ,bomba gibi geliyorumcok guzel menu ama spor biraz daha lazim birincilik icin
ben de kalkip biraz spor yapiyim barimerak etme kanki ,bomba gibi geliyorum
Canim Harikasin gun sonunda toplam yaptiklarini hesaplayip etiketlersin beni ozaman kaydederimKızlar harıka spor yaptım yaa ter atıyorum resmen aylar sonra ilk defa yaptım mahvoldum ama cok mutluyum yaptıgım ıcın  100 tane falan yarım mekik cektım ayrıcaKozmogirl17 Yawrukush
sen kendini yorma kanki gecmis olsun canim ,senin yerinede yaparim ,dinlen senben de kalkip biraz spor yapiyim bari
Yawrukush kaptanim hastayken yapilan sporlari x2 yapalim, normalden daha cok efor sarfettiriyor bence
sen kendini yorma kanki gecmis olsun canim ,senin yerinede yaparim ,dinlen sen,
Canim bu hafta sonu puanim dedigin cts pazar toplamimi kiz iyice karistirdin kac kez hesaplama yaptin alemsin heee
Kızlar ekmek yememe ritüelimi sürdürüyorum ama bana sorunkışlık domates sos yaptım kavanoza koydum ilk kez taptım yarım kaşık tadına bakmak için bıraktım offff ekmeği bandır bandır ye neyse ki kavanoza önceden koyup kurtarmıştım tencereyi
Kızlar dün için kusura bakmayın. Sabah 8de evden çıktım gece 11 di eve gelmem.Yawrukush
2 Eylül Menüm
07:30
Yukaflı omlet
Domates
3 ceviz
Şekersiz çay
16:30
Yarım tavuk wrap
2lt su
Spor (1650p)Kozmogirl17
23000 adım (1150p)
Sabah uyanınca 250 ip ( 500p)
Ah bir de Pazartesi sabah tartım 58,8. Cuma 59,1 idi.
Kızlar harıka spor yaptım yaa ter atıyorum resmen aylar sonra ilk defa yaptım mahvoldum ama cok mutluyum yaptıgım ıcın  100 tane falan yarım mekik cektım ayrıcaKozmogirl17 Yawrukush
Onceden gitmemi söylemişti doktor henuz net birsey yok canim 2gune belli olacak insallah yokGecmıs olsun canım niye gıttın Dr a onemlı bısey yoktur ıns
Onceden gitmemi söylemişti doktor henuz net birsey yok canim 2gune belli olacak insallah yok
Yok canim o gun gidememistim bugun gittim saha sonuçlar 2 3 gunu bulurmus ama doktor sakindi ama kendi doktorumu geri aradim adam hala ayni sekilde yanlia düşündüğünü duşundu iddiasina devam ediyorCikti mi sonuclarin canim, umarim hayirli haberdir?
Ederim canimcanım haberdar et bizi de
Yok canim o gun gidememistim bugun gittim saha sonuçlar 2 3 gunu bulurmus ama doktor sakindi ama kendi doktorumu geri aradim adam hala ayni sekilde yanlia düşündüğünü duşundu iddiasina devam ediyor
Norm fazlası olma ihtimalim oldu da okulda ama bugün halloldu canım hesapladık olmuyormuşum.Corba fasulye tonbalikli salata cok olmus canim sporlarini bekliyorum.
Hayirdir canim sorun onemli degildir umarim.
Canim takimdaki arkadaslarimizin bazi sorumluluklari var bunu hatirlatmak osterim tatil iyi guzel hos ama bu uyuyakalip sporu aksatip duzeni bozmalar kilo aldirir insana cumaya butun emeklerin bosa gitmemesi icin daha cok dikkat etmeliyiz.
Geçmiş olsun Senemcim bol sıvı al, sporla da ter at canım geçer umarımEvet o soslar cok lezzetli ve tehlikeli oluyor, aman dikkat. acma siselerinihedefe ulasmadan. hem sonrasinda sucluluk olmadan tadina vara vara yersin
Ayniyim, grip-nezle. Toparlarim insallah 1-2 gune
Cok az olmus sanki tum gun icin. Yufkali omlet ne nasil birsey, tarif versene :)
Hafta sonundan eksiyle cikmissin, harika, hem de o kiloda
Bence de, bu haftayı güzel geçirelim hazır geçen hafta bir atılım yaptık. İddiamizi koruyalım gamzecimya grubumuz neden böyle söndü ben hiç anlamadım yaaaa
zaten hastalanıcam cuma ya da cumartesi karnım şişti iyice
biraz motive olalım haydi harekettttt
Harika spor yapmışsin gerçekten videoyu izledim de iyi ter attırırKızlar harıka spor yaptım yaa ter atıyorum resmen aylar sonra ilk defa yaptım mahvoldum ama cok mutluyum yaptıgım ıcın  100 tane falan yarım mekik cektım ayrıcaKozmogirl17 Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?