Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Araka iri bezelye ondan vardı haberim. Ama bezelye derim ben nerelisin acep @Patlicanmoru merak ettim?
Ha bir de bezelye kalori bombası sayılır. Bir de barbunya. Bu ikisine dikkat edin canlar
Hadi yaa, ben de barbunya yedim dun aksam ve bu oglen. ama miktar cok azdi gercekten
bezelye beni hic doyurmuyor nedense, sadece kizim kolay yiyor diye yapiyorum yoksa pek yapmam

Gecmis olsun canim, keske yakin olsak yardima gelirdim sana
montessori okullari cok iyiymis, insallah gelecegi guzel olsun kuzularin
Canim belki fotograflar yanilticidir ama tabiki herseyden yiyerek fakat porsiyonu kuculterek kilo vermek gerekir. Senin porsiyonlar buyuk gorunuyor fotolarda.
ben 50-40-10 taraftariyim o denklemin
Bu kadar kiyafet alirken aklim nerdeydi acaba tasinamiyorum resmen bitmiyor kizlar o kadar cok elbisem ayakkabim varmiski
hehe ben de her vaktim oldugunda temizlerim 1 bavul veririm, bir sonrakinde yine cikar 1 bavul
kolay gelsin, ne zaman geciceksin yeni evine?
var mi eski sevgilinden haber, kurtuldun mu?

ye yavrum gülüm ye tamam hadi
ben de arada yiyiyorum inan onunla kilo veriliyor ama yanında başka şeyler yeme tatlı vs o zaman verirsin
ben de akşam öyle bir tavuk yemek istiyorum yaa yanında böyle haşlama brokoliler falan oluyor ya ayyyy çok canım çekti yaaa çok acıktım kızlar

valla ben burda kendisine biraz kıl oldum ama neyse hadi 4 yıl da uzun zaman, affettim -ahah bana noluyosa-
canım o zaman allah sana kolaylık versin diyim o zamana kadar iyileşmeye bak.
zaten o 10 günde tahminim mezun olursun bir daha

Insallah kuzum ikisi farkli dusunuyor bende doktorum ama ben kendimde cikamadim icinden acikcasi bekliyorum

dur bakalım zaten sonuçları görmeden kimse bir şey diyemez.

Haftaya canim insallah. Dun gene bir arkadasi yazdi tavrimi cok net belli ettim ben konusup halledicem bir daha sana yazmamasi icin dedi umarim becerir sevgilim olduğuna inanmak istemiyor inanmasi icin de söylesem olay cikar. Sevgilim ya dover basıbelaya giree ya ona birsey olur onu dusundugumden demiyorum birazda benim yuzumden sorun yasamasini istemiyorum sevgilimin

Aynen canim sonuclsr bence iyi gelir diye dusunuyorum benama

Fotoğraf yanıltıcı oldu heralde. Bir de Kh hakkımızı daha lifli şeylerde kullanmakta fayda var canim
Araka benim bildigim bezeyle ama taze fasulye gibi kabuklu

google yaptim ama bulamamistim ben bunu
burada ne cok sey ogreniyoruz aslinda degil mi
Evet ben de bulamadım erse yemek yazdım görsellere çıktı
58.9da anlasalim
Anlaşalım bakalım
Sopa ise yaradı yürüyüşe çıktım senemcim

Zaten sevgilin olmasi tabii daha buyuk kanit ama sevgilin olmasa bile onunla olmak istememen yeterli bir neden olmali. Insallah bu kez ikna olur

bana et gorselleri cikiyor

Kizlar bu aradadun menu paylasmadim galiba yazayımdunku menumude
Dun
Sabah
1 avokado 1 yumurta 2 tam bugday ekmek
Aksam
sadece yesilcayli sut
Onceki gunun cezasınıcektim ve tum gun is yaptim evde

Bugun
Sabah
Yumurta 2 dilim salam 1 dilim sucuk 2 ince hellim 2 dilim ekmek
Aksam
Birsey yemedim henuz yememde galiba

Zaten sevgilin olmasi tabii daha buyuk kanit ama sevgilin olmasa bile onunla olmak istememen yeterli bir neden olmali. Insallah bu kez ikna olur
Dedim canim onuda nedeni ondan ayirsan nolacak sana mi doncem baskasi olsun olmasin senle olmam artik diyorum. Anlamiyor ki hayir dunya guzeli falanda degilim ki anlamadim gitti

Canim o denklem bilimsel bir denklem karbonhidrat yeme nedenimiz vücudumuzun enerjiye ihtiyacı var temiz karbonhidrat yediğinde yani abur cubur onlar kötü biliyorsun vücut enerji olarak kullanıyor protein kaslarımızı koruyor Vücudumuza giren mikropları alt etmeye yarıyor karbonhidrat az kullanıldığı vakit vücut 2. Görevli olarak proteine yöneliyor ondan yardım alıyor ve bu sebeple bağışıklık sistemimiz düşüyor her vücudumuza giren besinin farklı görevleri var sonuçta pilav tabiki çok çok yararlı değil makarna da öyle ama mesela tam buğdaydan yapılmış makarna olsun vücut için çok güzel karbonhidrat kaynağı baklagillerde öyle 2 sene aşçılık okuduğumda hocamız kafamiza vura vura öğretmişti ama inanki benim midem çok.kuculdu resimler seni yanıltmasın ben hepsini bitirip kalkamıyorum.. bence çerezi çok kaçırdım birkaç gün bende öyle düşünüyorum o da allahkma şükür regli oldum sonunda atışmalıklar daha da azalacak ve inanıyorum hepimiz mezun olarak ayrilcaz burdan

Bugün kahvaltıda arkadaşım 1 ekmeğe yakın yedi kendisi 45 kilo arkadaşlarımı görünce böyle yeerken kendim çok yemiyorum belkide onlara göre çok yemiyorum daha mi.az yemem lazım bilmiyorum üzülüyorum böyle ac kalarak nasıl zayıf olunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…