Yazarim elbette ama suan hic uygun bir zamanda degilim,firsat buldugum an ozelden yazacagim :)Gozalti morlugu icin krem tarifini banada yazar misiniz.
Araka benim bildigim bezeyle ama taze fasulye gibi kabukluvalla canım menün güzel olabilir ama ne erse biliyorum ne araka
google yaptim ama bulamamistim ben bunuBen de bilmiyodumbaktım patlıcan közlemesiymiş
Dedim erişteyi yanlış mı yazdı acep
Insallah kuzum ikisi farkli dusunuyor bende doktorum ama ben kendimde cikamadim icinden acikcasi bekliyorumbak işte diyorum bunların sağı solu belli olmuyor diye
ay canım inşallah tertemiz çıkar.
Hadi yaa, ben de barbunya yedim dun aksam ve bu oglen. ama miktar cok azdi gercektenAraka iri bezelye ondan vardı haberim. Ama bezelye derim bennerelisin acep @Patlicanmoru merak ettim?
Ha bir de bezelye kalori bombası sayılır. Bir de barbunya. Bu ikisine dikkat edin canlar
58.9da anlasalim59.9 sayılır mı? İndirimdeyim de bu ara
Gecmis olsun canim, keske yakin olsak yardima gelirdim sanaSelamlar kizlar nasilsiniz, yine uykusuz bir gecenin ardindan , okula hazirliyorum Akini.
Bugun Arasi krese yazdiracagiz, birsuru kres gezdik ve bir tane montessori okulu hosumuza gitti.
Ben hem grip, bogaz agrisi cekiyorum hemde gece regli oldum :)
Esimde henuz biletini almadi ama en gec 2 gun icinde 10 gunlugune Turkiyeye gidecek, anlayacaginiz 10 gun yalnizim cocuklarla
Arasin kres isini halledip gelecegim, opuyoum hepinizi..
Canim belki fotograflar yanilticidir ama tabiki herseyden yiyerek fakat porsiyonu kuculterek kilo vermek gerekir. Senin porsiyonlar buyuk gorunuyor fotolarda.Canım pilav en fazla 3 kaşık kadardı o kase çok küçüktü tavuk da göğüs etindendi çok kuruydu ince dilimdi ve elim kadardı bunları da yemezsem artık çok sağlıksız olmaz mı.. zaten pilav makarna menülerimde 1 aydır 10 kere bile kullanmamışımdır ekmek zaten hiç yok.. karbonhidrat almam gerekiyor yoksa enerji olarak vücut yediğim proteini kullanır bu da proteinin asıl görevinin yerine getirememesi demek olur.. normalde yüzde 60 karbonhidrat yüzde 30 protein yüzde 10 yağ tuketmemiz gerekiyor..
hehe ben de her vaktim oldugunda temizlerim 1 bavul veririm, bir sonrakinde yine cikar 1 bavulBu kadar kiyafet alirken aklim nerdeydi acaba tasinamiyorum resmen bitmiyor kizlar o kadar cok elbisem ayakkabim varmiski
Canim 100 ip 200 oluyor puanlar guncellendi cuma gunu sanirim cok takip etmiyorsun bizleri
Kozmogirl17 sporun kaptankumandanbeyamcasi bana bi oklava emojisi at özlemim, spora çıkmaya üşeniyorum bugün acayip
Canım pilav en fazla 3 kaşık kadardı o kase çok küçüktü tavuk da göğüs etindendi çok kuruydu ince dilimdi ve elim kadardı bunları da yemezsem artık çok sağlıksız olmaz mı.. zaten pilav makarna menülerimde 1 aydır 10 kere bile kullanmamışımdır ekmek zaten hiç yok.. karbonhidrat almam gerekiyor yoksa enerji olarak vücut yediğim proteini kullanır bu da proteinin asıl görevinin yerine getirememesi demek olur.. normalde yüzde 60 karbonhidrat yüzde 30 protein yüzde 10 yağ tuketmemiz gerekiyor..
Cok sagolun kizlar gecmis olsun mesajlariniza
Ankee canim is icin degil ,esim ailesini gormeye gidiyor canim.4 yildir is gucten gidememisti Turkiye'ye simdi is yerinde bir firsat buldu izin alacak, 10 gunlugune kacayim dedi..
Coluk cocuk yok, hayatinin en rahat Turkiye ziyaretini yapacak.
Ne sansli erkekler yaaa :)
Insallah kuzum ikisi farkli dusunuyor bende doktorum ama ben kendimde cikamadim icinden acikcasi bekliyorum
Haftaya canim insallah. Dun gene bir arkadasi yazdiGecmis olsun canim, keske yakin olsak yardima gelirdim sana
montessori okullari cok iyiymis, insallah gelecegi guzel olsun kuzularin
Canim belki fotograflar yanilticidir ama tabiki herseyden yiyerek fakat porsiyonu kuculterek kilo vermek gerekir. Senin porsiyonlar buyuk gorunuyor fotolarda.
ben 50-40-10 taraftariyim o denklemin
hehe ben de her vaktim oldugunda temizlerim 1 bavul veririm, bir sonrakinde yine cikar 1 bavul
kolay gelsin, ne zaman geciceksin yeni evine?
var mi eski sevgilinden haber, kurtuldun mu?
Aynen canim sonuclsr bence iyi gelir diye dusunuyorum benamaye yavrum gülüm ye tamam hadi
ben de arada yiyiyorum inan onunla kilo veriliyor ama yanında başka şeyler yeme tatlı vs o zaman verirsin
ben de akşam öyle bir tavuk yemek istiyorum yaa yanında böyle haşlama brokoliler falan oluyor ya ayyyy çok canım çekti yaaa çok acıktım kızlar
valla ben burda kendisine biraz kıl oldum ama neyse hadi 4 yıl da uzun zaman, affettim -ahah bana noluyosa-
canım o zaman allah sana kolaylık versin diyim o zamana kadar iyileşmeye bak.
zaten o 10 günde tahminim mezun olursun bir daha
dur bakalım zaten sonuçları görmeden kimse bir şey diyemez.
Fotoğraf yanıltıcı oldu heralde. Bir de Kh hakkımızı daha lifli şeylerde kullanmakta fayda var canimCanım pilav en fazla 3 kaşık kadardı o kase çok küçüktü tavuk da göğüs etindendi çok kuruydu ince dilimdi ve elim kadardı bunları da yemezsem artık çok sağlıksız olmaz mı.. zaten pilav makarna menülerimde 1 aydır 10 kere bile kullanmamışımdır ekmek zaten hiç yok.. karbonhidrat almam gerekiyor yoksa enerji olarak vücut yediğim proteini kullanır bu da proteinin asıl görevinin yerine getirememesi demek olur.. normalde yüzde 60 karbonhidrat yüzde 30 protein yüzde 10 yağ tuketmemiz gerekiyor..
Evet ben de bulamadım erse yemek yazdım görsellere çıktıAraka benim bildigim bezeyle ama taze fasulye gibi kabuklu
google yaptim ama bulamamistim ben bunu
burada ne cok sey ogreniyoruz aslinda degil mi
Anlaşalım bakalım58.9da anlasalim
Zaten sevgilin olmasi tabii daha buyuk kanit ama sevgilin olmasa bile onunla olmak istememen yeterli bir neden olmali. Insallah bu kez ikna olurHaftaya canim insallah. Dun gene bir arkadasi yazditavrimi cok net belli ettim ben konusup halledicem bir daha sana yazmamasi icin dedi umarim becerir sevgilim olduğuna inanmak istemiyor inanmasi icin de söylesem olay cikar. Sevgilim ya dover basıbelaya giree ya ona birsey olur onu dusundugumden demiyorum birazda benim yuzumden sorun yasamasini istemiyorum sevgilimin
bana et gorselleri cikiyorFotoğraf yanıltıcı oldu heralde. Bir de Kh hakkımızı daha lifli şeylerde kullanmakta fayda var canim
Evet ben de bulamadım erse yemek yazdım görsellere çıktı
Anlaşalım bakalım
Sopa ise yaradı yürüyüşe çıktım senemcim
Tamam tamam yürüyom
Etse yazmışsındir r ve t yan yanabana et gorselleri cikiyor
Dedim canim onuda nedeni ondan ayirsan nolacak sana mi doncem baskasi olsun olmasin senle olmam artik diyorum. Anlamiyor ki hayir dunya guzeli falanda degilim ki anlamadim gittiZaten sevgilin olmasi tabii daha buyuk kanit ama sevgilin olmasa bile onunla olmak istememen yeterli bir neden olmali. Insallah bu kez ikna olur
Canim o denklem bilimsel bir denklem karbonhidrat yeme nedenimiz vücudumuzun enerjiye ihtiyacı var temiz karbonhidrat yediğinde yani abur cubur onlar kötü biliyorsun vücut enerji olarak kullanıyor protein kaslarımızı koruyor Vücudumuza giren mikropları alt etmeye yarıyor karbonhidrat az kullanıldığı vakit vücut 2. Görevli olarak proteine yöneliyor ondan yardım alıyor ve bu sebeple bağışıklık sistemimiz düşüyor her vücudumuza giren besinin farklı görevleri var sonuçta pilav tabiki çok çok yararlı değil makarna da öyle ama mesela tam buğdaydan yapılmış makarna olsun vücut için çok güzel karbonhidrat kaynağı baklagillerde öyle 2 sene aşçılık okuduğumda hocamız kafamiza vura vura öğretmiştiGecmis olsun canim, keske yakin olsak yardima gelirdim sana
montessori okullari cok iyiymis, insallah gelecegi guzel olsun kuzularin
Canim belki fotograflar yanilticidir ama tabiki herseyden yiyerek fakat porsiyonu kuculterek kilo vermek gerekir. Senin porsiyonlar buyuk gorunuyor fotolarda.
ben 50-40-10 taraftariyim o denklemin
hehe ben de her vaktim oldugunda temizlerim 1 bavul veririm, bir sonrakinde yine cikar 1 bavul
kolay gelsin, ne zaman geciceksin yeni evine?
var mi eski sevgilinden haber, kurtuldun mu?
Bugün kahvaltıda arkadaşım 1 ekmeğe yakın yedi kendisi 45 kiloye yavrum gülüm ye tamam hadi
ben de arada yiyiyorum inan onunla kilo veriliyor ama yanında başka şeyler yeme tatlı vs o zaman verirsin
ben de akşam öyle bir tavuk yemek istiyorum yaa yanında böyle haşlama brokoliler falan oluyor ya ayyyy çok canım çekti yaaa çok acıktım kızlar
valla ben burda kendisine biraz kıl oldum ama neyse hadi 4 yıl da uzun zaman, affettim -ahah bana noluyosa-
canım o zaman allah sana kolaylık versin diyim o zamana kadar iyileşmeye bak.
zaten o 10 günde tahminim mezun olursun bir daha
dur bakalım zaten sonuçları görmeden kimse bir şey diyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?