tam benlikGunaydin kizlar bugece guzel dinlendim 2 yada 3 kere kucuk ogluma kalktim 1 kere buyugume kalktim ama hemen uyudular geri uykum dagilmadi kusmasi kesildi gibi umarim ishalide durmustur gece kalkmadi hic en azindan.
Dun cok guzel bi kahvalti yaptik yazamadim cok kosturmali bigundu sabah dr a kostum ordan kahvaltiya ordan oglumun mamasi bitmis onu almaya @Derya_the_queen filizcigimin yukarda dedigi gibi cok yogun calisan babalarin cocuklarinin sorumlulugu hep annede oluyor herseyleriyle tek tek ilgileniyorum. Hatta arkadas dun aksam mesaj atmis
Eki Görüntüle 2306306
Eki Görüntüle 2306313
Halime acimislar resmen ama bence cocuklu annelerin hepsi ayni bize ozel degil yani.Dun gittigim kahvaltidan da resimler cektim size
Eki Görüntüle 2306311 Eki Görüntüle 2306310 Eki Görüntüle 2306309 Eki Görüntüle 2306308
Sabah icin cokta sagliksiz beslenmedim insallah bugunude guzel atlatirim.
10 eylül menüsü
Sahur
2.5 kıymalı yumurta :)
Bir çatal domates
İki çatal salatalık
3 4 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Bir lokma teryağ bal :)
İftar
Yarım karnıyarık
Bulgur pilavı
Şeftali meyvesuyu ayran yapmaya üşendim
Bir dilim sultansarması
İki bardak su bu kadar
Su çok az içtim
Gunaydin kizlar bugece guzel dinlendim 2 yada 3 kere kucuk ogluma kalktim 1 kere buyugume kalktim ama hemen uyudular geri uykum dagilmadi kusmasi kesildi gibi umarim ishalide durmustur gece kalkmadi hic en azindan.
Dun cok guzel bi kahvalti yaptik yazamadim cok kosturmali bigundu sabah dr a kostum ordan kahvaltiya ordan oglumun mamasi bitmis onu almaya @Derya_the_queen filizcigimin yukarda dedigi gibi cok yogun calisan babalarin cocuklarinin sorumlulugu hep annede oluyor herseyleriyle tek tek ilgileniyorum. Hatta arkadas dun aksam mesaj atmis
Eki Görüntüle 2306306
Eki Görüntüle 2306313
Halime acimislar resmen ama bence cocuklu annelerin hepsi ayni bize ozel degil yani.Dun gittigim kahvaltidan da resimler cektim size
Eki Görüntüle 2306311 Eki Görüntüle 2306310 Eki Görüntüle 2306309 Eki Görüntüle 2306308
Sabah icin cokta sagliksiz beslenmedim insallah bugunude guzel atlatirim.
Yarin gunduzdu canim ben simdi yaziyorum menumu ancaoooohhh canım afiyetler olsun
dünkü menünü gördüm mü ben göremedim sanırım
kahvaltı çok güzelmiş umarım çok yememişsindir
ben en çok yeni gelindeki davette yersin diye korkuyorum
yarın akşamdı o değil mi?
Yarin gunduzdu canim ben simdi yaziyorum menumu anca
Bu aksam obur eltime gidicekmisiz sabahtan kocam talimati verdi gunduz de bi oturmaya gidiyoruz uhuhhujhhhe yarın sabahsa yemezsin canım benim
ben akşam sanmıştım, o zaman sıkıntı yok.
Sutle yapilmis sanki omletin kuzumkahvaltım kızlar... ben de haftaya biraz erken kalkabilirsem yanıma böyle yumurta yapacağım
Sutle yapilmis sanki omletin kuzum
Guzel menugünaydin:)
dünkü menüm.
lor peynirli yumurta
domates
ekmek yok
kahvaltı sonrasi 1 kupa kahve
ara: mandalin
öğle:
tarhana çorbasi
tavuklu patates yemegi
1 közde biber.
1 kepek ekmegi
ara: mandalin
akşam:
dünden kalan barbunya yemegi
haşlama tavuk
yoğurt
salata
ekmek yok.
su: 3 lt
spor
20 dk yürüyüş
1,5 saat yemek ev işi ..
Usenmezsen neden olmasindi mi
ben de şimdi arkadaşının patatesli omletini okuyunca öyle bir tarif baktım ama
sabah patates rendele yap giyin kuşan işe gel zor olur sanırım
çok şükür iyiyim kaptişim.. bebişte iyidir diye umuyorum..Kozmogirl17 , @kanadali35 kizlar kuzular nasil oldular, takima gelmemissiniz sizi merak ettim, iyi misiniz?
@Derya_the_queen nasilsin Filizim?Gunun nasil gecti?
@sserendipity nasilsin Eminecim, okula basladin mi?
Aomine Daiki sen nasilsin, bebisimiz nasil canim?
@DeryaOnDiet gozlerimiz yollarda, seni, guzel enerjini bekliyoruz canim :)
Bende bugun ogluma patates haslamistim onun uzerine yumurta kirdim yediremedim ogluma ben yesemmi diye dusunuyorum ama dunde patatesli yedim bugun fazla gelebilir tabi
sevindim canim herseyin yolunsa olmasinaKızlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. geç geldi eşim ama çok şükür bir şeyi yokmuş. Sevdiklerinizin canı o kadar kıymetli ki yanumızdayken bilmeli lazım gerçekten değerini..
bugün de oruç vardı saçma bi menü oldu çok değildi ama sağlıklı da değildi bence:
Sahur: birkaç çakıl taşı yedim, iki kaşık tam b lorrlu makarna, iki kaşık mercimek çorbası, 1 tane o kuru şeffaf kutudaki diyet bisküviden
İftar: 1 kaşık çorba, 5 orta boy yaprak dolması (annem yapıp koymuştu), yulaf unu attığım fırında fit mücver yedim bir de, 1 tane de fırın pırasa köftesi
Ara: iki hurma, dört badem
Su : 2 l geçti
Spor: ya şimdi ya saat dörtte 45 dk-1saat ağırlıkla karın kol bacak çalışacağım yine, 5000 adım + ev işleri, sonrasında da bir bardak kefir içerim @Yawrukushstitch Kozmogirl17 @april22
var canim burara da, cuzak dogu marketlerinde satiliyor, sanirim M&S de satiyor olmali, ben cok tadini sevmiyorum diye dikkat etmedim ama bakip haber veririm ☺☺Haklısın Özge'cim en önemlisi sağlık, evlatlarımız onlar tek ebeveyn gibi de olsa günlük rutinimiz yine de zor gelmez. Eşi çok yoğun çalışan kadınların günü hep aynı hep çocuklarla ama onlar büyüdükçe biraz daha kolaylaşıyor.napalim aile içi iş bölümü diyip geçelim
Ama hepimiz demiştik di mi zaten çok da fark olmaz hep sen ilgileniyorsun diye canımcım ☺☺
Bı gün resmini çek şu yosun cipsinin kuzu bakalım neye benziyor. Acaba var mıdır öyle birşey İskoçyadastitch ?
(Yataktan çıkma vaktim geldi yine, şimdi ne giysem derdim var bir de)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?