Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

10 eylül menüsü

Sahur
2.5 kıymalı yumurta :)
Bir çatal domates
İki çatal salatalık
3 4 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Bir lokma teryağ bal :)

İftar
Yarım karnıyarık
Bulgur pilavı
Şeftali meyvesuyu ayran yapmaya üşendim
Bir dilim sultansarması

İki bardak su bu kadar
Su çok az içtim

Allah kabul etsin orucunu ! bir bakayim bu sultansarmasi nasil birseymis .

gecmis olsun benim kizda atesli , ilacta icmiyo sabah ciyim bu gece bende
Nasil oldunuz kuzun iyilestimi canim.
Ya sorma ozgem varan 1 i atlattik yarin varan 2 bakalim bu hafta benden cok buyuk eksiler beklemeyin tatlim korumaya calisiyorum cunku.
Nasil simdi, iyi degil mi Ozlemim, insallah guzelce dinlenir bir seycigi kalmaz...
Insallah iyi olcak.
Esin bi gelcek hatun incecik kalmis valla.
Kizlar hepinize gunaydinlar, mutlu ,saglikli, keyifli birgun gecirmenizi diliyorum.
Kozmogirl17 , kanadali35 kizlar insallah kuzulariniz dinlenir, iyilesir, sizlerde kendinize gelirsiniz, acil sifalar.
Sabaha gorusmek uzere..
.
Ilaclar umarim iyi gelir
Geçmiş olsun yavrulara, Rabbim şafi ismi ile acil şifalar nasip etsin inşallah
Amin canım
kızlar kahvaltım
Sagol canim calla yoruluyorlar diyye dusunuyorum yoksa o cigliga kalkmasi gerekti.
9 eylül 2019
sabah
kalan haşlama tavuk
domates
öğle:
çorba
patlıcan musakka
ayran

ara: üzüm
akşam
barbunya yemegi
salata
kavun ( pek yemedim bi iki çatal)
ara: çay
spor
ev işleri 1 saat
regl deyim spor yapamiyorum
Guzel canim
Ellerine saglik.nekadar az gitmis yaaa
Ben olsam baygınlık geçirirdim annelik başka tabi :) mesela benim yigenimin boğazına mandalina kaçtı ama oksurup çıkardı yani ondan beri ablam evde yokken mandalina vermiyorum
Bende korkuyorum yaaa kucuge ek gidaya tam anlamiyla gecemedim tanelileri veremiyorum malesef
Bi sise edin kuzum sana ait olsun ozamn yaparsin hesap
Ooo esim gumbur gumbur geliyoruz desene
Geçmiş olsun canm şimdi nasılsınız

simdi daha iyiz canim siz nasil oldunuz?

tesekkurler canim .Amin

bir lokmalik yemekler

begendigine sevindim .

Kizlar cok sagolun gun boyu devam etti kusmaya ishalde katildi ama sabah erkenden dr goturdum ilac baslasdim suanda rahat uyuyorr masallaah ama ben cok yoruldum kizlar sabah sabah birde kahvaltiya gittim.

Gecmisler olsun kuzum nerde nezaman insanin basinaane gelcegini iyiyse sorun yok

İyiyim çok şükür Ozgecim sen nasilsin?
Baya uğraştım gözlerim yoruldu

Haklısın Özge'cim en önemlisi sağlık, evlatlarımız onlar tek ebeveyn gibi de olsa günlük rutinimiz yine de zor gelmez. Eşi çok yoğun çalışan kadınların günü hep aynı hep çocuklarla ama onlar büyüdükçe biraz daha kolaylaşıyor.napalim aile içi iş bölümü diyip geçelim
Ama hepimiz demiştik di mi zaten çok da fark olmaz hep sen ilgileniyorsun diye canımcım
Bı gün resmini çek şu yosun cipsinin kuzu bakalım neye benziyor. Acaba var mıdır öyle birşey İskoçyada stitch ?
(Yataktan çıkma vaktim geldi yine, şimdi ne giysem derdim var bir de )

Geçmiş olsun kuzu ya, ne sık olmaya başladı bu kusma ishal. Benim büyük kizimda da vardı haftasonu (sadece ishal) okul alışverişi yapicaktik beraber hep kaldı işler. Bu haftasonu artık. Nerden geliyorsa bu mikroplar, salgınlar arttı galiba

Güzeldi kaptanım sizin :)
Yorgun hissediyorum çok ya 7 saat uyuyorum yetmiyor

Oda ne meyve suyu ve sultan sarmasi buna 100 mekik ceza bile az gelir
Kozmogirl17 atesi 37 dusurduk insallah yukselmez rahat uyur kuzum . sizde iyimissiniz sukur
Cok sukur insan korkuyor atesten kusmadan yaa bizimkide rahat uyudu bugun.

Evet ya bende merak etmiyor degilim su yosun cipsi neye benziyor
Evet kuzum ya biz ilk defa bole hasta olduk grip falan oluruz cokta kisma falan buyuk oglum hic ollmamisti napicagimizi sasisdik dr da senin soledigin ilaci verdi ama kesildi cok sukur.
Kuzum kombimiz bozuldu tamir olsun
Sabah yapmaya çalışcıam da yatakta buluyorum kendimi hep

Bizim kiz tembel mi cikti yoksa

Gunaydin kizlar bugece guzel dinlendim 2 yada 3 kere kucuk ogluma kalktim 1 kere buyugume kalktim ama hemen uyudular geri uykum dagilmadi kusmasi kesildi gibi umarim ishalide durmustur gece kalkmadi hic en azindan.
Dun cok guzel bi kahvalti yaptik yazamadim cok kosturmali bigundu sabah dr a kostum ordan kahvaltiya ordan oglumun mamasi bitmis onu almaya FitFiliz filizcigimin yukarda dedigi gibi cok yogun calisan babalarin cocuklarinin sorumlulugu hep annede oluyor herseyleriyle tek tek ilgileniyorum. Hatta arkadas dun aksam mesaj atmis

Eki Görüntüle 2306306

Halime acimislar resmen ama bence cocuklu annelerin hepsi ayni bize ozel degil yani.Dun gittigim kahvaltidan da resimler cektim size

Sabah icin cokta sagliksiz beslenmedim insallah bugunude guzel atlatirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…