canım valla daha 1 ay denedik ben 4 yıldır çocuğum olmuyor pskilojisine girdim, şu an ilk hedefim zayıflamak sağlıklı düzene geçmek, hızlı ev işi ve yemek yapabilmekartı para biriktirmek. sonrasında allahtan hayırlısını dilemek
Allah kabul etsin orucunu ! bir bakayim bu sultansarmasi nasil birseymis .10 eylül menüsü
Sahur
2.5 kıymalı yumurta :)
Bir çatal domates
İki çatal salatalık
3 4 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Bir lokma teryağ bal :)
İftar
Yarım karnıyarık
Bulgur pilavı
Şeftali meyvesuyu ayran yapmaya üşendim
Bir dilim sultansarması
İki bardak su bu kadar
Su çok az içtim
Allah kabul etsin orucunu ! bir bakayim bu sultansarmasi nasil birseymis .
Nasil oldunuz kuzun iyilestimi canim.gecmis olsun benim kizda atesli, ilacta icmiyo sabah ciyim bu gece bende
Ya sorma ozgem varan 1 i atlattik yarin varan 2 bakalim bu hafta benden cok buyuk eksiler beklemeyin tatlim korumaya calisiyorum cunku.Canim Allah kabul etsin , cok guzel bir gun olmus diyetin icin, tebrik ediyorum..
Amin canim, insallah tez zamanda arkadasimda, tum sifa bekleyen hastalarda sifa bulurlar...
Ay insallah canim bugunde acayip az yedim, kendime sasiyorum :)
Canim menun kotu degil, yarim dilim pizza diyetini bozmaz..
Ama bu hafta ne olmus boyle, butun planlar ust uste denk gelmis..
Insallah en az hasarla atlatirsin canim..
Nasil istersen :)
Hay Allah ne oldu takimin kuzularina sizede cok gecmis olsun canim, nasil simdi durumu?
GOrdim gordum ,benden kacar mi hic :))
Menulerini duzenl yaz gulum, sen kacamak yapiyorsun aralarda ondan gitmiyor bence, birde masa basi isin var, egzersiz firsatin olmuyor..Ben bu sebeplerden oldugunu dusunuyorum..
Insallah iyi olcak.Nasil simdi, iyi degil mi Ozlemim, insallah guzelce dinlenir bir seycigi kalmaz...
Esin bi gelcek hatun incecik kalmis valla.PAZARTESI MENUM
SABAH 9.30DA
2 haslanmis yumurta
1 salatalik, yarim avokado, 4 minik havuc
2 dilim pastirma
1 kk peynir
4 yesil zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 12.30DA
1 kucuk corba kasesinin icinde sulu kofte (patatessiz)
ARA 13.30DA
Filtre kahve
2 kare bitter
AKSAM 17.30DA
Karidesli salata (domates,salatalik, havuc, iceberg, avokado)
ARA 19DA
2 minik mandalina
SU: 2 lt su
SPOR: 1 saat cocuk okula birakip alirken fiks yuruyus, 1 saat ev isi, 2.30-4.30 arasi 2 saat parkta cocuk pesinden kosma, 6-7 arasi bir saat oyuncakcida yurume..(Ayaklarimin alti agriyor, hatta zonkluyor...)
@Akrrep
.Kizlar hepinize gunaydinlar, mutlu ,saglikli, keyifli birgun gecirmenizi diliyorum.
Kozmogirl17 , kanadali35 kizlar insallah kuzulariniz dinlenir, iyilesir, sizlerde kendinize gelirsiniz, acil sifalar.
Sabaha gorusmek uzere..
Amin canımGeçmiş olsun yavrulara, Rabbim şafi ismi ile acil şifalar nasip etsin inşallah
kızlar kahvaltım
Sagol canim calla yoruluyorlar diyye dusunuyorum yoksa o cigliga kalkmasi gerekti.afiyet olsun güzel menü olmuş
canım bana ceza yazmamışsın çok hastayım diye mi yazmadın
neyse iyi olmuş bu hafta reglin şişkinliği gitti zaten
ayy canım tatlı da çok güzel bir şeymiş baktım şimdi tam benlik
çok acıkmışsın ya ondan saldırmışsındır.
güzel olmuş canım
kızmakta haklısın canım, neyseki ebeveynleri dikkat edecekmiş.
var böyle saldırgan çocuklar mesela çok sevdiğim arkadaşımın oğlu da öyle
anne baba da inanılmaz sakin ama sanırım çok fazla sakinlik de disipsinsizlik yaratıyor.
güzel olmuş canım menün, pizzayı geç yememişsin az yemişsin zaten
çarşamba az yiyebilirsin, perşembe de elti adayın çağırmış artık mecbur. Olsun incelik etmiş hepinizi çağırmış ne güzel.
geçmiş olsun, erkeklerin şu uykusunu anlayamıyorum inan.
gider canım ille gidecek.
tabi ki ne demek. çok aman aman bir şeyler yazamadım anca yaptıklarım.
daha normal yemeği yeni yeni yapıyorum o nedenle ekstra hafif ve sağlıklı değişik bir tarifim maalesef yok.
canım valla o uykusuzluk al benden de o kadar
dün gördüm seni ben de 3.5 da uyudum hatta mesaj yazdım altıntıladım göndermemiş sonra yazamadım bir daha.
artık delirmek üzereyim. sadece aptallar 8 saat uyur diye bir kitap var ya, ben onu düzeltip sadece şanslılar günde 8 saat uyur diye kitap yazıcam. 6 saat bile uyuyamıyorum günlerdir...
Guzel canim9 eylül 2019
sabah
kalan haşlama tavuk
domates
öğle:
çorba
patlıcan musakka
ayran
ara: üzüm
akşam
barbunya yemegi
salata
kavun ( pek yemedim bi iki çatal)
ara: çay
spor
ev işleri 1 saat
regl deyim spor yapamiyorum
Ellerine saglik.nekadar az gitmis yaaaderya_the_queen 5 ayda 12 kg verdi
kozmogirl17 2,5 ayda 8 kg verdi
pembecanavar 1 ay olmadan 2 kg verdi
fmad 2,5 ayda 5 kg verdi
yawrukush 3 ayda 10 kg verdi
maviboncuk 2 ayda 7 kg verdi
lamademoiselle k1,5 ayda 2 kg verdi
kanadali35 1 ayda 5 kg verdi
april22 1 ay olmadan 2 kg verdi
madamesnow 1 ayda 2,5 kg verdi
gogo2408 3 ayda 800 gr aldı
cool_time 1 ayda 1,5 kg verdi
migimadid 20 günde 1,5 kg verdi ( no waarrr)
falanfilan 1,5 ayda 1,800 verdi
pomagranete 5 günde 1,200 verdi
deryaondiet 2,5ayda 200 gr aldi
harpy 10 ayda 8 kg verdi
stitch 2 ayda 4,700 verdi
sserendiphty 4 ayda 13,6 kg verdi
besive 1 ayda 2,5 kg verdi;
gönülmeyvesi 2 ayda 1,2 kg verdi
metem 12 günde 1,800 kg verdi
akrrep 25 günde 5,6 kg verdi
ayeyıldz sabit
mutlu2890 sabit
patlıcanmoru: 1,5 ayda 3,4 kg verdi
kilo verenlere tebrik ediyorum
tabloyu değerlendirme yaptım umarim beğenirsiniz :)
Bende korkuyorum yaaa kucuge ek gidaya tam anlamiyla gecemedim tanelileri veremiyorum malesefBen olsam baygınlık geçirirdim annelik başka tabi :) mesela benim yigenimin boğazına mandalina kaçtı ama oksurup çıkardı yani ondan beri ablam evde yokken mandalina vermiyorum
Bi sise edin kuzum sana ait olsun ozamn yaparsin hesapsuyumu çok hesaplayamıyorum canım yaa ondan yazmıyorum. ama bol içmeye çalışıyorum..
çocuk konusunda haklısın benim kayınvalidem de aynı şeyi söylerannesiyle tartışmadım kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama özel okulda aynı çocuğun kızımı tekrar tekrar incitmesine izin veremem daha çok küçük : benim görümcemin çocukları da çok çılgın.. iki çocuğum da çok çekti onunkilerden.. onları her gördüğümde kendi çocuklarıma şükrediyorum
teşekkür ederim canım..
neyse kaptişim bu sabah biraz eksi gördüm wc sonrasın ondan bugün daha iyiyim
teşekkürler canım inşallah son olur..
hep sakin bi anne olmak istemiştim demek o da işe yaramıyor ha
Ooo esim gumbur gumbur geliyoruz desenekızlar bu sabak 6'lı rakamı gördümçok mutluyum.. bugün arkadaşlarla çocukları pikniğe götüreceğiz. ben kısır yapıcam sadece ondan yicem şöyle bol sebzeli tarafından.. hatta az yağlı mı ayırsam biraz neyse ben işlere gömüleyim öptüm sizi
Geçmiş olsun canm şimdi nasılsınız
Iyiyim dinlendim özgem sen nasılsın.
Oluyor öyle şeyler okulda kreşte maalesef.
Bu hafta iyi sonuç alacaksın gayet iyi Menün.
Allah şifa versin yardımcısı olsun.
Yatarken bişeyler içmek çok tehlikeli Allah korusun birde kusarken görünce hemen Yan çevir yada kucağına al yüzü yere dönük şekilde ki aspire etmesin.
Zencefil çayı iyi geliyor aslında icermi bilemem ama.
Insulin direnci varsa şekeri kesip düzenli istikrarlı beslenmek gerekiyor birde spor olarak açık havada yürüyüşü tercih etmelisin. Bir diyetisyen menüsü edin bence.
ayyy çok fenaaa.. allah korumuş yaa çok geçmiş olsun.. benim de başıma böyle bir şey gelmişti.. kızımın çoklu besin alerjisi vardı. 10 aylık gibi ilk defa yumurta sarısı verdim kahvaltıda hiç bir tepki yok. öğlen uyuttum yatırdım, 1 saat sonra tıkırtı gibi bir ses, bir bakayım dedim. odasına bir girdim ki ağzı kusmuk dolu sırtüstü çırpınıyorağlayamamış bile yavrum mosmor yatıyor.. benim de ömrümden gitmişti, o görüntü hala aklımdan çıkmaz..
tebrik ederim kızlar
izleme öyle şeyler benim facede bir iki sayfa vardı yemek tarifi paylaşan. hepsini takibi bıraktımneme lazım canım çeker
Kozmogirl17 , kanadali35 kizlar kuzular nasil oldular, takima gelmemissiniz sizi merak ettim, iyi misiniz?
FitFiliz nasilsin Filizim?Gunun nasil gecti?
@sserendipity nasilsin Eminecim, okula basladin mi?
@Aomine Daiki sen nasilsin, bebisimiz nasil canim?
@DeryaOnDiet gozlerimiz yollarda, seni, guzel enerjini bekliyoruz canim :)
simdi daha iyiz canim siz nasil oldunuz?
tesekkurler canim .Amin
bir lokmalik yemekler
begendigine sevindim .
Bugün mesajını sabah okumak iyi geldi canım.bir nebze dikkat edebildim
Patlıcanları yağlı sirkeli karışımda mi pisiriyorsun tatlım, öyle anladım ama kizartiyirum da yazmışsın
Allah yardımcısı olsun canım
Çook geçmiş olsun Özlemim. Allah esirgesin kuzularini. Çok korkar insan gercekten.
Bugün hali nasıldi canım peki?
İlaç adı verebiliyormuyuz bilmiyorum ama metpamid diye bir şurup var çok az miktarda veriliyor
Canım eşim esnek bir yerde çalışmıyor malesef. Hem uzak işyeri bana kalıyor çocuklar
Sen nasılsın idare ediyorsun değil mi tatlım? Çocuklar özlemiştir şimdiden babalarını. Eşin nasılmış yerinde mi keyfi? Umarım çok mutlu döner size de yansır ☺
Evet ben sormuştum canım. Çok sevindim ise yaramasina en çok da listede olduğun için sevindim. Eksi geleceksin ne güzel
Harikasın ellerine sağlık canım
Geçmiş olsun çok
Özgem çok yogunum. Perşembe biraz rahatlicam umarım. İngiltere işi de biraz netlik kazandı. Yarın akşam onun toplantısı var. Koşturuyorum. Sabah cok erken kalkıp evden çıkmaya adapte olamadım.zorlanmayayim diye epey erken yatıyorum.
Gecmisler olsun kuzum nerde nezaman insanin basinaane gelcegini iyiyse sorun yokKızlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. geç geldi eşim ama çok şükür bir şeyi yokmuş. Sevdiklerinizin canı o kadar kıymetli ki yanumızdayken bilmeli lazım gerçekten değerini..
bugün de oruç vardı saçma bi menü oldu çok değildi ama sağlıklı da değildi bence:
Sahur: birkaç çakıl taşı yedim, iki kaşık tam b lorrlu makarna, iki kaşık mercimek çorbası, 1 tane o kuru şeffaf kutudaki diyet bisküviden
İftar: 1 kaşık çorba, 5 orta boy yaprak dolması (annem yapıp koymuştu), yulaf unu attığım fırında fit mücver yedim bir de, 1 tane de fırın pırasa köftesi
Ara: iki hurma, dört badem
Su : 2 l geçti
Spor: ya şimdi ya saat dörtte 45 dk-1saat ağırlıkla karın kol bacak çalışacağım yine, 5000 adım + ev işleri, sonrasında da bir bardak kefir içerimYawrukush stitch Kozmogirl17 april22
İyiyim çok şükür Ozgecim sen nasilsin?Amin canim..
Sagol canim..
Kahvaltinida, menulerini de cok begendim gamzecim , afiyet olsun:)
Harika eksilerde geliyor, duzenli ve saglikli yemek hemen kilo verdiriyor..
Cezadan muaf tuttum seni bebek :)
Isleriniz yolunda gitsin canim, kolayliklar diliyorum.
Ne guzel bir isin var..
Amin canim...
Guzel menu canim , nasilsin, gunun nasil gecti?
Ellerine saglik canim , ugrasmissin bir suru :)
Ne oruyorsun ablacim, ev duzene girdi mi tamamen?
Haklısın Özge'cim en önemlisi sağlık, evlatlarımız onlar tek ebeveyn gibi de olsa günlük rutinimiz yine de zor gelmez. Eşi çok yoğun çalışan kadınların günü hep aynı hep çocuklarla ama onlar büyüdükçe biraz daha kolaylaşıyor.napalim aile içi iş bölümü diyip geçelimHay Allah sen dogrusunu yapiyorsun canim..
Soguk kompreste iyi gelir, yarina dahada toparlayacak insallah..
Anladim Filizim benim de esim yardimci olamiyor bana, saglik olsunda, varsin biz halledelim.
Cocuklar henuz cok ozlediler diyemem, zaten haftaici 1 saat aksamlari ya goruyor, ya gormuyorlardi..
Belki hafta sonu farkederler ama ondada hep bir eglence buluyorum bence onlar ozleyene kadar gelecek esim :)
Kolay gelsin sana canim benim, yarinda toplantin guzel gecsin..
Erken yatman en guzeli Filizim , ozluyorum seni ,sohbetini ama okulun duzene girsin, gelirsin sohbete:)
Cok guzel bir menu
Aynen canim, en muhim sey saglik, iyi olmana sevindim...
Limonata cok sekerli degilse guzel canim menun :)
Gecmis olsun canim, regli olduysan cok guzelm cumaya kadar, odem-sislik kalmaz bence..
Aksam kac dilim ekmek yedin canim?
Faydali olup olmadigini arastirmadim canim, korelilerin bir cipsi aslinda cips demek dogru degil yosunu firinliyorlar, 1 paketi 100 kalori.Beni hem tok tutuyor, hem deniz urunlerini cok severim, hemde kalorisi cok az.Cok guzel bir diyet atistirmaligi oluyor benim icin :)
İyi hadi sevindim ateşin düşmesine. Yükselmez canım inşallah yine, ama bu gece de kontrol edeyim diye doğru düzgün uyuyamayabilirsin di mi? Kolay gelsin Özlemcim
Oo hiç bakma yummy cinsinden fena bişeyAllah kabul etsin orucunu ! bir bakayim bu sultansarmasi nasil birseymis .
Geçmiş olsun kuzu ya, ne sık olmaya başladı bu kusma ishal. Benim büyük kizimda da vardı haftasonu (sadece ishal) okul alışverişi yapicaktik beraber hep kaldı işler. Bu haftasonu artık. Nerden geliyorsa bu mikroplar, salgınlar arttı galibaNasil oldunuz kuzun iyilestimi canim.
Ya sorma ozgem varan 1 i atlattik yarin varan 2 bakalim bu hafta benden cok buyuk eksiler beklemeyin tatlim korumaya calisiyorum cunku.
Insallah iyi olcak.
Esin bi gelcek hatun incecik kalmis valla.
.
Ilaclar umarim iyi gelir
Amin canım
Sagol canim calla yoruluyorlar diyye dusunuyorum yoksa o cigliga kalkmasi gerekti.
Guzel canim
Ellerine saglik.nekadar az gitmis yaaa
Bende korkuyorum yaaa kucuge ek gidaya tam anlamiyla gecemedim tanelileri veremiyorum malesef
Bi sise edin kuzum sana ait olsun ozamn yaparsin hesap
Ooo esim gumbur gumbur geliyoruz desene
Kizlar cok sagolun gun boyu devam etti kusmaya ishalde katildi ama sabah erkenden dr goturdum ilac baslasdim suanda rahat uyuyorr masallaah ama ben cok yoruldum kizlar sabah sabah birde kahvaltiya gittim.
Güzeldi kaptanım sizin :)Canim benimde arkadasim kanser
Ismi betul, aklina gelirse onada dua eder misin...
Canim aramiza hosgedlin, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, Abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim.Senide daha iyi tanimamiz icin bu formu doldurabilir misin :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Tesekkur ederim canim..
Guzel menu Feyzos, gunun nasil gecti canim?
Asureye 100 mekik cezasi gelecek, onun haricinde guzel canim.
Esine de gecmis olsun, erkekler hasta olunca cok zor ya :)
Guzel bir menu canim :)
Kuzum kombimiz bozuldu tamir olsungüzel menü olmuş canım peki sporda neye karar verdin? sabah akşam?
Oda ne meyve suyu ve sultan sarmasi buna 100 mekik ceza bile az gelir10 eylül menüsü
Sahur
2.5 kıymalı yumurta :)
Bir çatal domates
İki çatal salatalık
3 4 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Bir lokma teryağ bal :)
İftar
Yarım karnıyarık
Bulgur pilavı
Şeftali meyvesuyu ayran yapmaya üşendim
Bir dilim sultansarması
İki bardak su bu kadar
Su çok az içtim
Cok sukur insan korkuyor atesten kusmadan yaa bizimkide rahat uyudu bugun.
Haklısın Özge'cim en önemlisi sağlık, evlatlarımız onlar tek ebeveyn gibi de olsa günlük rutinimiz yine de zor gelmez. Eşi çok yoğun çalışan kadınların günü hep aynı hep çocuklarla ama onlar büyüdükçe biraz daha kolaylaşıyor.napalim aile içi iş bölümü diyip geçelim
Ama hepimiz demiştik di mi zaten çok da fark olmaz hep sen ilgileniyorsun diye canımcım ☺☺
Bı gün resmini çek şu yosun cipsinin kuzu bakalım neye benziyor. Acaba var mıdır öyle birşey İskoçyadastitch ?
(Yataktan çıkma vaktim geldi yine, şimdi ne giysem derdim var bir de)
Evet kuzum ya biz ilk defa bole hasta olduk grip falan oluruz cokta kisma falan buyuk oglum hic ollmamisti napicagimizi sasisdik dr da senin soledigin ilaci verdi ama kesildi cok sukur.Geçmiş olsun kuzu ya, ne sık olmaya başladı bu kusma ishal. Benim büyük kizimda da vardı haftasonu (sadece ishal) okul alışverişi yapicaktik beraber hep kaldı işler. Bu haftasonu artık. Nerden geliyorsa bu mikroplar, salgınlar arttı galiba
Kuzum kombimiz bozuldu tamir olsun
Sabah yapmaya çalışcıam da yatakta buluyorum kendimi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?