Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şekerleri çöpe at çocuğuna yedirmeseydin.
şeker gerçekten alerji yapar benim kızım şeker yediğinde kızarik oluyordu. kusuyordu.
bozuk olsada olmasada şeker kötü
Ya ben eve almam oglumda yemez zaten cocugun gorunce heralde cani istedi bende verdim yumusak bayram sekerlerinden aklima o geldi acabami diyorum

yeni evli olmasi kilo almamasi iyi bişey
ben evlendim 5 kilo aldim
verdim aldim hamile kaldim almadim doğum sonrasi 10 kg aldim.
şimdi vermeye çalışıyorum.
2,5 yıldan beri kilo bana yapışık...

ben evlendim 4 kilo aldım 4 ayda
sonra evlenip daha bismillah salan insanlardan olmayayım dedim
daha hamileliği var bu işin çünkü, emzirmesi var...

çok şükür iyiyim kaptişim.. bebişte iyidir diye umuyorum.. bu cumartesi gidip kendisini göreceğiz bakalımneler yapıyor :) takım ne alemde.. sonuç listelerini takip ediyorum
Guzel haberlerle gel insallah artik cinsiyete ufaktan yorumlar gelir doktordan

Hosgeldin canim cok gencsin daha verirsin ki zaten cok kilonda yokmus bi sekilde verilor yani

Ben hamileyken burada birinin kizi olmustu rota, cok zor atlatmislardi. Olsa anlardin sen de doktor da. belirtileri normal ishal gibi degilmis sanirim. endiselenme.
ama uzuldum ikisi de yavrular. insallah atlatsinlar kis gelmeden
Amin kuuzum evet oyleymis bugun iyiler evet asi olmayanlarin daha kotu geciyormus hastaligi asi olanlar hafif atlatiyormus

Eline saglik kuzu

Kızlar merhaba nasılsınız ? Dün eşim geç geldiği ve bugün trafik şubede filan işi olduğu için izin vermişler. Biz de dışarı çıktık gezmeye. Regl öncesi aşırı şişim patlamak üzere gibiyim ama hala su su diye hücrelerim isyanda... sizde durumlar nasıl ? Kuzulara çokk geçmiş olsun Kozmogirl17 april22 eşim nasıl durumlar ? fayfeyfiy spory düzene koyabildin mi cool_lime ne zaman gidiyor misafirler canımm ? kanadali35 seni son tatlı bükücü ilan ediyorum Yawrukush tek başına nasıl geçiyor kaptiş ? ve yazamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız iş ev çocuk okul nasıl ? Yeni dönemde bomba gibi miyiiiiiiz

canım cumaya kadar geçer o şişlik merak etme, maydonoz suyunu iyi düşünmüşsün
İnşallah işe yarar :)
Cezami çekeceğim :)
Kizlar karabugday diyetine basliyorum sabah normal kahvaltim tum gun karabugday misafirligede goturucem yanimda ahahahha
Karabuğday diyeti nasıl oluyor canim

çok geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatır..

Selamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
Esim olmayinca epey yoruluyorum , aksamlari cocuklarla uyuyakaliyorum, aksam takima ugrayamadim yine.
Ne var ne yok kizlar, hasta kuzular nasil oldu?
Gecmisi okuyayim hemen..
Bu arada bugun cocuklari okula biraktiktan sonra, dunya tatlisi bir arkadasim kahvaltiya gelecek.
O gidene kadar aktif olamam , onceden haber vermis olayim , merak etmeyin :)

hoşgeldinnn
canım sen bi dizi önermiştin ya neydi o?
şimdi darkı bitirdik stranger things çoktan bitti naapsak diye düşünüyoruz

canım atel verdiyse sanırım düz tutman işe yarar, annemde vardı karpal tünel sendromu mu ne o da olabilir canım bir baktır bence.
karpal tünel değil canım eklemde birşey var. karpal tünel uyuşma karıncalanma yapıyor. benim normalde ağrım yok sadece elime yüklendiğim zaman oluyor. bugün hocayla konuştum bu durumlar için bileklik varmış alıp ondan deneyeyim diyorum. destek olması amacıyla.

Selamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
Esim olmayinca epey yoruluyorum , aksamlari cocuklarla uyuyakaliyorum, aksam takima ugrayamadim yine.
Ne var ne yok kizlar, hasta kuzular nasil oldu?
Gecmisi okuyayim hemen..
Bu arada bugun cocuklari okula biraktiktan sonra, dunya tatlisi bir arkadasim kahvaltiya gelecek.
O gidene kadar aktif olamam , onceden haber vermis olayim , merak etmeyin :)

Teşekkürler kaptan. Sorun değil.cok şükür iyim nen.yuruyusdeyim. Dünkü menumu yazmak istemedim ceza dolu şeyler yedim bide aks avm aks avm. san A kolay gelsin. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…