Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

09.09.2019 SALI MENÜ
08.30 meyve pastili ince bir dilim
09.00 2 YK menemen bir küçük dilim ekmek, 2 kibrit kutusu peynir
09.30 sade türk kahvesi
11.00 yarım yeşil elma -çok ekşiydi yarısını yiyebildim-
13.00 3YK çin usülü tavuk yeşillikli salata
16.00 bir ufak dilim üzerine humuslu tavuk jambonlu bruschetta
18.00 hünkar beğendi
20.00 az normal sütle yumuşatılmış filtre kahve şekersiz
SU 2.5 litreyi geçmiştir
SPOR yok, annemlere gidip bi ton eşya ile geldim yine bunları seçerken çoook efor sarfettim :))
1.100 kalori harici kahve ve sabah meyve pestili var

ilacin tadini aliyo ve icmiyo herseye kattim ,cikolataya bile, siringayla veriyorum tukuruyo , kesinlikle zorlamiyorum ilac icsin diye tramva yaratmak istemiyorum , soguk compres yapiyorum sagol merak ettigin icin
Hay Allah sen dogrusunu yapiyorsun canim..
Soguk kompreste iyi gelir, yarina dahada toparlayacak insallah..

Anladim Filizim benim de esim yardimci olamiyor bana, saglik olsunda, varsin biz halledelim.
Cocuklar henuz cok ozlediler diyemem, zaten haftaici 1 saat aksamlari ya goruyor, ya gormuyorlardi..
Belki hafta sonu farkederler ama ondada hep bir eglence buluyorum bence onlar ozleyene kadar gelecek esim :)
Kolay gelsin sana canim benim, yarinda toplantin guzel gecsin..
Erken yatman en guzeli Filizim , ozluyorum seni ,sohbetini ama okulun duzene girsin, gelirsin sohbete:)

Cok guzel bir menu

Yawrukush iyiym canım çok şükür ALLAH sağlık versin gerisi halloluyor
Aynen canim, en muhim sey saglik, iyi olmana sevindim...

Limonata cok sekerli degilse guzel canim menun :)

Gecmis olsun canim, regli olduysan cok guzelm cumaya kadar, odem-sislik kalmaz bence..
Aksam kac dilim ekmek yedin canim?

Kaptanım bu yosun cipsini ilkkez duyuyorum faydalı mı sağlık açısından
Faydali olup olmadigini arastirmadim canim, korelilerin bir cipsi aslinda cips demek dogru degil yosunu firinliyorlar, 1 paketi 100 kalori.Beni hem tok tutuyor, hem deniz urunlerini cok severim, hemde kalorisi cok az.Cok guzel bir diyet atistirmaligi oluyor benim icin :)

canım atel verdiyse sanırım düz tutman işe yarar, annemde vardı karpal tünel sendromu mu ne o da olabilir canım bir baktır bence.

Herzaman Perşembede tıiutcam allahın izniyle ederim tabiki
Canim benimde arkadasim kanser
Ismi betul, aklina gelirse onada dua eder misin...

Merhaba arkadaşlar. Takıma yeni alındığım için günlük menümü yarından itibaren paylaşacağım.
Canim aramiza hosgedlin, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, Abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim.Senide daha iyi tanimamiz icin bu formu doldurabilir misin :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Tesekkur ederim canim..

Guzel menu Feyzos, gunun nasil gecti canim?

Asureye 100 mekik cezasi gelecek, onun haricinde guzel canim.
Esine de gecmis olsun, erkekler hasta olunca cok zor ya :)

Guzel bir menu canim :)

Cok guzel bir menu olmus Gamzecim :)

Cok guzel bir menu olmus Gamzecim :)

çok açım şu an valla eşime anca bugün söyledim menü aldığımı anneme söyledim direk kaç para verdin yahu nasıl yapayım ben böyle 3 öğün yemek. bir hafta yiyorum diye yemediğim eleştiri kalmadı arkadaşlar... yine de her ay bi hafta yapmayı düşünüyorum açıkçası olmadı 3 günlük paketler var ondan alırım

güzel menü olmuş canım peki sporda neye karar verdin? sabah akşam?

Oyu canıma afiyet olsun çok tatlısınn :)

Sizin bebek çalışmalaro ne durumda

canım valla daha 1 ay denedik ben 4 yıldır çocuğum olmuyor pskilojisine girdim, şu an ilk hedefim zayıflamak sağlıklı düzene geçmek, hızlı ev işi ve yemek yapabilmek artı para biriktirmek. sonrasında allahtan hayırlısını dilemek

Kızlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. geç geldi eşim ama çok şükür bir şeyi yokmuş. Sevdiklerinizin canı o kadar kıymetli ki yanumızdayken bilmeli lazım gerçekten değerini..
bugün de oruç vardı saçma bi menü oldu çok değildi ama sağlıklı da değildi bence:
Sahur: birkaç çakıl taşı yedim, iki kaşık tam b lorrlu makarna, iki kaşık mercimek çorbası, 1 tane o kuru şeffaf kutudaki diyet bisküviden

İftar: 1 kaşık çorba, 5 orta boy yaprak dolması (annem yapıp koymuştu), yulaf unu attığım fırında fit mücver yedim bir de, 1 tane de fırın pırasa köftesi

Ara: iki hurma, dört badem

Su : 2 l geçti

Spor: ya şimdi ya saat dörtte 45 dk-1saat ağırlıkla karın kol bacak çalışacağım yine, 5000 adım + ev işleri, sonrasında da bir bardak kefir içerim Yawrukush stitch Kozmogirl17 april22

Sağol ablacım hergun böyle olacak artık :)

Çok mu pahalı ki

Olur Allahın izniyle hiç aklına getirme pat diye oluveriyo , ev işleri konusunda pratiklik ne demek uçacan uçacan hele bi de çalısıyosan Rabbim en doğru zmaanda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…