Sagol kuzum bende regl olucam sanki goguslerim patlamak uzere bu kadinlarin cektigi nedir bole oncesi sonrasi haftasi amannn bitmiyorKızlar merhaba nasılsınız ? Dün eşim geç geldiği ve bugün trafik şubede filan işi olduğu için izin vermişler. Biz de dışarı çıktık gezmeye. Regl öncesi aşırı şişim patlamak üzere gibiyim ama hala su su diye hücrelerim isyanda... sizde durumlar nasıl ? Kuzulara çokk geçmiş olsunKozmogirl17
@april22 eşim nasıl durumlar ? @fmad spory düzene koyabildin mi @cool_lime ne zaman gidiyor misafirler canımm ?kanadali35 seni son tatlı bükücü ilan ediyorum Yawrukush tek başına nasıl geçiyor kaptiş ? ve yazamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız iş ev çocuk okul nasıl ? Yeni dönemde bomba gibi miyiiiiiiz
Ben sabah kahvaltimi normal yapicam sonraki butun ogunlerimde yogurt ve karabugday tuketicem.İnşallah işe yarar :)
Cezami çekeceğim :)
Karabuğday diyeti nasıl oluyor canim
Sagol canim seninlede ilgilenemedim nasil gidiyor kilolar la aran nasilçok geçmiş olsun canımumarım çabuk atlatır..
Nasil gecti canim arkadasinla kahvalti keyfinizSelamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
Esim olmayinca epey yoruluyorum , aksamlari cocuklarla uyuyakaliyorum, aksam takima ugrayamadim yine.
Ne var ne yok kizlar, hasta kuzular nasil oldu?
Gecmisi okuyayim hemen..
Bu arada bugun cocuklari okula biraktiktan sonra, dunya tatlisi bir arkadasim kahvaltiya gelecek.
O gidene kadar aktif olamam , onceden haber vermis olayim , merak etmeyin :)
Sagol canim keske hep beraber olsak ta beraber yapsak bole seyler .Elimden geldigince kendimede zaman ayirmaya calisiyorum valla.Bizimnokulda internet çekmiyor tenefüste bakmistim mesajlara ama fotoğraflari şimdi görebilirim.
Harikaymis kahvaltiniz
Arkadaşının yazdığı tavsiye de doğru kuzum sen de arada dinlendir kendini varsın herşey 4 4lük olmayıversin ve canım
Harikasin kuzum yaaa iyiyiz cok sukur yarina dahada iyi oluruzÖzlemlere mesajlar ☺☺:
Kozmogirl17 bugün nasıldı tatlım oğlun? Umarım düzelmiştir
kanadali35 canım ya senin kızın nasıl noldu? Ateşi geçti mi?
Cok guzel olmus 2 gunku menulerinde canim, islerinde yolunda gider umarim, iyi geceler :)Dün uğrayamadım yine ama diyeti de bozmadım :)
10.09.2019 menüsü
Sabah (7.20)
1 haşlanmış yumurta
Biraz süzme peynir
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 kapya biber
1 domates
Ara Öğün (11.00)
1 fincan açık çay
2 kaşık aşure
Öğle (13.00)
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 adet muz
3-4 tane böğürtlen
hepsini karıştırdım üzerine de tarçın döktüm, güzel oldu :)
Ara Öğün (16.30)
1 fincan Türk Kahvesi
1 kare %82 bitter çikolata
Akşam (19.30)
5 kaşık zeytinyağlı barbunya
2 kaşık süzme yoğurt
Spor olarak da 10.000 adım yürüdüm.
11.09.2019 Menüm
Sabah (09.00)
1 haşlanmış yumurta
1 bardak laktozsuz süt
Biraz süzme peynir
1 yemek kaşığı lor
2 tam ceviz
Çeyrek simit
Kapya biber, domates, salatalık, maydonoz
Ara öğün yapmadım ev işleri dolayısıyla
Öğle (13.30)
Brokoli haşladım üzerine sarımsaklı, baharatlı çok az da tuzlu yoğurt döktüm güzel bir yemek oldu, brokoliyi çok özlemişim pazarda görünce aldım hemen. :)
Ara Öğün (16.30)
2 adet siyah incir
Akşam (19.30)
1 kâse mercimek çorbası
Kıvırcık, domates, biber, maydonozla yaptığım salatadan da 1 kâse yedim.
Spor olarak bugün de 12.000 adımlık yürüyüş yaptım.
Şu sıralar kurs kayıtları alındığı için çok yoğunum o sebeple uğrayamadım.
Okuduğunuz için teşekkür eder, herkese bol bol eksiler dilerim. :)
lisayi yatagin kosesine , denizi diger koseye kendimde ortada uyuduk , ates olunca insan uyuyamiyoİyi hadi sevindim ateşin düşmesine. Yükselmez canım inşallah yine, ama bu gece de kontrol edeyim diye doğru düzgün uyuyamayabilirsin di mi? Kolay gelsin Özlemcim
bakmaz olaydimOo hiç bakma yummy cinsinden fena bişey
Canim aile butceni zorlama, haftasonundan haftaici ise goturebilecegin seyler hazirla evde.çok açım şu an valla eşime anca bugün söyledim menü aldığımı anneme söyledim direk kaç para verdinyahu nasıl yapayım ben böyle 3 öğün yemek. bir hafta yiyorum diye yemediğim eleştiri kalmadı arkadaşlar... yine de her ay bi hafta yapmayı düşünüyorum açıkçası olmadı 3 günlük paketler var ondan alırım
Canim en hayirli zamanda, en guzel sekilde olsun insallah...canım valla daha 1 ay denedik ben 4 yıldır çocuğum olmuyor pskilojisine girdim, şu an ilk hedefim zayıflamak sağlıklı düzene geçmek, hızlı ev işi ve yemek yapabilmekartı para biriktirmek. sonrasında allahtan hayırlısını dilemek
Tekrar cok gecmis olsun, orucunuda Allah kabul etsin canim...Kızlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. geç geldi eşim ama çok şükür bir şeyi yokmuş. Sevdiklerinizin canı o kadar kıymetli ki yanumızdayken bilmeli lazım gerçekten değerini..
bugün de oruç vardı saçma bi menü oldu çok değildi ama sağlıklı da değildi bence:
Sahur: birkaç çakıl taşı yedim, iki kaşık tam b lorrlu makarna, iki kaşık mercimek çorbası, 1 tane o kuru şeffaf kutudaki diyet bisküviden
İftar: 1 kaşık çorba, 5 orta boy yaprak dolması (annem yapıp koymuştu), yulaf unu attığım fırında fit mücver yedim bir de, 1 tane de fırın pırasa köftesi
Ara: iki hurma, dört badem
Su : 2 l geçti
Spor: ya şimdi ya saat dörtte 45 dk-1saat ağırlıkla karın kol bacak çalışacağım yine, 5000 adım + ev işleri, sonrasında da bir bardak kefir içerimYawrukush @stitch Kozmogirl17 @april22
Amin canim Allah razi olsun..
Nasil gecti ilk ayri yatak deneyiminiz canim, insallah kolayca alisir..Oğlumun bugün yatağını ayırdım nöbetteyimartık sabah işe hortlak hibi giderim yapacak bişiy yok sığmıyoz üç kişi
Spor neden yok ozlemim :)eylul 10 menum
sabah 7:30
3 yk yogurt, 1 yk ketentohumi,1 tatli kasigi ceviz, yarim seftali
ara
sutlu neskahve
oglen 1
4 yk pilav,ceyrek tavuk gogsu ,3 yk yogurt
ara
sutluneskahve
aksam 4
1 tabak salata( roka, domates,salatalik, sogan, zeytin, beyaz peynir kk yarisi kadar
su2.5
spor yok
Yawrukush
gogo2405
Canim iftar sonrasi bozulmus menun haliyle, Allah kabul etsin..10 eylül menüsü
Sahur
2.5 kıymalı yumurta :)
Bir çatal domates
İki çatal salatalık
3 4 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Bir lokma teryağ bal :)
İftar
Yarım karnıyarık
Bulgur pilavı
Şeftali meyvesuyu ayran yapmaya üşendim
Bir dilim sultansarması
İki bardak su bu kadar
Su çok az içtim
Canim iyi olmaniza cok sevindim, hic hasta olmasa keske kuzular...Nasil oldunuz kuzun iyilestimi canim.
Ya sorma ozgem varan 1 i atlattik yarin varan 2 bakalim bu hafta benden cok buyuk eksiler beklemeyin tatlim korumaya calisiyorum cunku.
Insallah iyi olcak.
Esin bi gelcek hatun incecik kalmis valla.
.
Ilaclar umarim iyi gelir
Amin canım
Sagol canim calla yoruluyorlar diyye dusunuyorum yoksa o cigliga kalkmasi gerekti.
Guzel canim
Ellerine saglik.nekadar az gitmis yaaa
Bende korkuyorum yaaa kucuge ek gidaya tam anlamiyla gecemedim tanelileri veremiyorum malesef
Bi sise edin kuzum sana ait olsun ozamn yaparsin hesap
Ooo esim gumbur gumbur geliyoruz desene
Kizlar cok sagolun gun boyu devam etti kusmaya ishalde katildi ama sabah erkenden dr goturdum ilac baslasdim suanda rahat uyuyorr masallaah ama ben cok yoruldum kizlar sabah sabah birde kahvaltiya gittim.
Bende iyiyim canim , bildigin gibi kosturuyorum.İyiyim çok şükür Ozgecim sen nasilsin?
Baya uğraştım gözlerim yoruldu
Evet canim cok haklisin..Haklısın Özge'cim en önemlisi sağlık, evlatlarımız onlar tek ebeveyn gibi de olsa günlük rutinimiz yine de zor gelmez. Eşi çok yoğun çalışan kadınların günü hep aynı hep çocuklarla ama onlar büyüdükçe biraz daha kolaylaşıyor.napalim aile içi iş bölümü diyip geçelim
Ama hepimiz demiştik di mi zaten çok da fark olmaz hep sen ilgileniyorsun diye canımcım ☺☺
Bı gün resmini çek şu yosun cipsinin kuzu bakalım neye benziyor. Acaba var mıdır öyle birşey İskoçyada @stitch ?
(Yataktan çıkma vaktim geldi yine, şimdi ne giysem derdim var bir de)
Bizimde guzeldi gunumuz canim, yavas yavas uyku ve okul duzenin oturacak inan bana..Güzeldi kaptanım sizin :)
Yorgun hissediyorum çok ya 7 saat uyuyorum yetmiyor
Canim cocuklar kucuk olunca oyle cok kosturuluyor ki en iyi ben biliyorum.Gunaydin kizlar bugece guzel dinlendim 2 yada 3 kere kucuk ogluma kalktim 1 kere buyugume kalktim ama hemen uyudular geri uykum dagilmadi kusmasi kesildi gibi umarim ishalide durmustur gece kalkmadi hic en azindan.
Dun cok guzel bi kahvalti yaptik yazamadim cok kosturmali bigundu sabah dr a kostum ordan kahvaltiya ordan oglumun mamasi bitmis onu almaya @Derya_the_queen filizcigimin yukarda dedigi gibi cok yogun calisan babalarin cocuklarinin sorumlulugu hep annede oluyor herseyleriyle tek tek ilgileniyorum. Hatta arkadas dun aksam mesaj atmis
Eki Görüntüle 2306306
Eki Görüntüle 2306313
Halime acimislar resmen ama bence cocuklu annelerin hepsi ayni bize ozel degil yani.Dun gittigim kahvaltidan da resimler cektim size
Eki Görüntüle 2306311 Eki Görüntüle 2306310 Eki Görüntüle 2306309 Eki Görüntüle 2306308
Sabah icin cokta sagliksiz beslenmedim insallah bugunude guzel atlatirim.
Hadi gozunuzaydin diyeyim o zaman Ozlemcim , cok sevindim..slm kizlar kizim bugun iyi sukur atesimiz 38 lerde , yarina bisey kalmaz.
sagol canim iyiz sukurkanadali35 Ozlemcim size de gecmis olsun, nasil daha iyi mi bugun kizin?
Guzel menu, guzel sporlar canim :)günaydin:)
dünkü menüm.
lor peynirli yumurta
domates
ekmek yok
kahvaltı sonrasi 1 kupa kahve
ara: mandalin
öğle:
tarhana çorbasi
tavuklu patates yemegi
1 közde biber.
1 kepek ekmegi
ara: mandalin
akşam:
dünden kalan barbunya yemegi
haşlama tavuk
yoğurt
salata
ekmek yok.
su: 3 lt
spor
20 dk yürüyüş
1,5 saat yemek ev işi ..
Menun kalori olarak guzel canim,spor hic mi yok?Sali menum
Sabah 10.30
1 dilim patates li otlu omlet gibi bisey patatesleri rendelemis otlarla birlikte yumurtayla pisirmis
1 dilim borek ama cok kucuk bir dilim yarim sayilir ekmek falan yemedim hic zatende surekli ayaktaydim nereme yedim onuda anlamadim
2 dilim sucuk
1 dilim patlican
2 dilim domates
2 parca cecil peyniri
Ara
2 catal chesscake sosunu bahce erikleriyle yapmis cok az sekerli guzeldi ama az yemek zorundaydim
Sekersiz turk kahvesi
Aksam 18.00
Tonbalikli salata
Su 2 lt
Spor yok malesef
Masallah canim, arada yokluyorum seni :)çok şükür iyiyim kaptişim.. bebişte iyidir diye umuyorum..bu cumartesi gidip kendisini göreceğiz bakalımneler yapıyor :) takım ne alemde.. sonuç listelerini takip ediyorum
Tekrar aramiza hosgeldin canim.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : _white_
Mesleginiz: ilköğretim matematik öğretmenliği okuyorum
Yaşınız :19
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir: Hatay
Boyunuz : 165
Kilonuz: 64.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : üniversite sınavına hazırlanırken aldığım kiloları vermek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Emeklerine saglik canimmm...@tomrs canim ekledim seni de daralma tablosuna tekrar
İSİM YAŞ BOY BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG VERILEN YUZDE VERILEN KG KALAN KG @Derya_the_queen 37 159 29/04/2019 72.8 64.0 60.2 17.31% 12.6 -3.8 Kozmogirl17 34 157 29/06/2019 78.5 70.0 70.7 9.94% 7.8 0.7 @pembecanavar 29 169 15/08/2019 61.5 57.0 58.1 5.53% 3.4 1.1 @fmad 23 163 25/06/2019 62.6 56.0 58.2 7.03% 4.4 2.2 Yawrukush 31 170 07/06/2019 70.8 58.0 60.8 14.12% 10.0 2.8 @Mavi boncukkk 31 172 02/07/2019 88.0 78.0 80.9 8.07% 7.1 2.9 @LaMademoiselle 33 160 19/07/2019 52.0 46.5 50.8 2.31% 1.2 4.3 kanadali35 40 165 07/08/2019 67.0 58.0 62.8 6.27% 4.2 4.8 @april22 28 166 20/08/2019 63.0 56.0 61.0 3.17% 2.0 5.0 @madamesnow 25 166 07/08/2019 68.7 61.0 66.3 3.49% 2.4 5.3 gogo2405 42 167 14/06/2019 67.0 62.0 67.8 -1.19% -0.8 5.8 @cool_lime 26 172 13/08/2019 65.1 58.0 63.9 1.84% 1.2 5.9 @tomrs 34 158 30/04/2019 57.0 53.0 59.2 -3.86% -2.2 6.2 @MigiMadid 30 165 20/08/2019 87.5 80.0 86.9 0.69% 0.6 6.9 F Falanfilannnn 27 155 29/07/2019 59.0 50.0 57.2 3.05% 1.8 7.2 @pomagranate_ 26 158 05/09/2019 63.0 53.0 61.8 1.90% 1.2 8.8 @DeryaOnDiet 33 160 25/06/2018 68.7 60.0 68.9 -0.29% -0.2 8.9 @_white_ 19 165 11/09/2019 64.5 55.0 64.5 0.00% 0.0 9.5 @Harpy 37 164 04/11/2018 78.0 60.0 70.0 10.26% 8.0 10.0 @stitch 35 168 08/07/2018 70.0 55.0 65.3 6.71% 4.7 10.3 @sserendipity 34 170 04/05/2019 94.0 70.0 80.4 14.47% 13.6 10.4 @besive 26 160 12/08/2019 83.5 70.0 80.7 3.35% 2.8 10.7 @Gonulmeyvesi 23 155 04/07/2019 71.0 57.0 69.8 1.69% 1.2 12.8 @Metem 29 168 29/08/2019 98.0 80.0 96.2 1.84% 1.8 16.2 @Akrrep 164 15/08/2019 78.0 55.0 72.4 7.18% 5.6 17.4 @ayeyldz 24 170 28/08/2019 85.8 65.0 85.8 0.00% 0.0 20.8 @Mutlu2890 29 162 27/08/2019 82.6 60.0 82.6 0.00% 0.0 22.6 @Patlicanmoru 29 160 17/07/2019 93.0 65.0 89.6 3.66% 3.4 24.6
Tadini cikarin canim, gezin, egleninn, dinlenin bol bol :)kızlar nasipse 20sine tatil aldım 3 günlük ufak bir gezinti olacak
30 ağustos hedefim tutmadı ama 20sindeki hedefim 48 olmak
bakalım
Canim bizler iyiyiz cok sukur, yogun ama keyifli geciyor gunlerim cocuklarla ,sen nasilsin?Kızlar merhaba nasılsınız ? Dün eşim geç geldiği ve bugün trafik şubede filan işi olduğu için izin vermişler. Biz de dışarı çıktık gezmeye. Regl öncesi aşırı şişim patlamak üzere gibiyim ama hala su su diye hücrelerim isyanda... sizde durumlar nasıl ? Kuzulara çokk geçmiş olsunKozmogirl17 @april22 eşim nasıl durumlar ? @fmad spory düzene koyabildin mi @cool_lime ne zaman gidiyor misafirler canımm ? kanadali35 seni son tatlı bükücü ilan ediyorum Yawrukush tek başına nasıl geçiyor kaptiş ? ve yazamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız iş ev çocuk okul nasıl ? Yeni dönemde bomba gibi miyiiiiiiz
Filiz benden once yazmis :)hoşgeldinnn
canım sen bi dizi önermiştin ya neydi o?
şimdi darkı bitirdik stranger things çoktan bitti naapsak diye düşünüyoruz
Aksam 4 dilim ekmek yerine sebze yemegi, ya da daha saglikli her hangi birsey yeseydin keske kuzumm...11 eylül menüsü
Sabah bir pasta tabağı patatesli yumurta
Çay
Öğle akşam bir bi daha yemicem
Toplamda 4 dilim edecek kadar ekmek ve tuhaf bi şekilde zeytin yedim saymadım sayısını
Yatana kadar da su içicem günğ kapatıyırımmm
Yaz canim dunku menunude yaz ki ceza gelsin sen de telafi et :)Teşekkürler kaptan. Sorun değil.cok şükür iyim nen.yuruyusdeyim. Dünkü menumu yazmak istemedim ceza dolu şeyler yedim bide aks avm aks avm. san A kolay gelsin. Afiyet olsun
Bugunku menun guzel canim :)Ben menumu geçeyim
Sabah 10 civarında
2 haşlanmış yumurta. Bir tabak salata. 9 siyah zeytin
Öğle sonrası 2 gibi
2 citlim üzüm 1tane kara erik.
Komsumda kahve 3 gibi 1kare çikolata.
Akşam 6 buçuk
yarım ay boregi ve ben içini yedim. 3yk yakın kıyma kavurma soğanlı. Kk peynir ve 4tane siyah zeytin
2 litreye yakın şu
Öğle 20 dk yuruyus kızımı okuldan aldım.
Akşam 1saat 20dk yuruyus
Afiyet olsun canm guzel eksi geliyor senden :)menümü yazmaya halim yokbunları yedim kızlar sadece öğle tatilinde tek şekerli türk kahvesi içtim bunun haricinde
şimdi de bir halsizim
SU 2.5 litreyi geçmiştir sürekli su içiyorum 3 gündür
SPOR saat 8 de çıktık şimdi geldik yürüyüş yaptık eşimle
Insallah kolayca hallolacak, ailen yardim edebilecek mi canim?1 ayi bulur gibi tatlim ev falan bakiyorum internetten simdi esya falan gozum hic yemiyor taşınmayı nasil büyüyor gozumde varya
Bugun aksamki baklava olmasaydi menulerine iyi diyecektim.Kizlar merhaba dunku menum
Sabah
Tam bugdayli tost
Aksam
Yarim lahmacun (dayanamadm)
Salatayla yedim
Detoks suyu ictim gun boyu
Bugün
Sabah
Tam bugdayli tost
Aksam
Tavuklu salata yedim
Detoks suyuictim gun boyu
Aksam dayanamadim 1 tane baklava yedim
Canim arkdasimla oradan oraya kosturduk yazacagim aksam size, opuyorum :))Sagol kuzum bende regl olucam sanki goguslerim patlamak uzere bu kadinlarin cektigi nedir bole oncesi sonrasi haftasi amannn bitmiyor
Ben sabah kahvaltimi normal yapicam sonraki butun ogunlerimde yogurt ve karabugday tuketicem.
Sagol canim seninlede ilgilenemedim nasil gidiyor kilolar la aran nasil
Nasil gecti canim arkadasinla kahvalti keyfiniz
Sagol canim keske hep beraber olsak ta beraber yapsak bole seyler .Elimden geldigince kendimede zaman ayirmaya calisiyorum valla.
Harikasin kuzum yaaa iyiyiz cok sukur yarina dahada iyi oluruz
Guzel menu, guzel sporlar canim :)
Menun kalori olarak guzel canim,spor hic mi yok?
Masallah canim, arada yokluyorum seni :)
Hadi bakalim hasret gider hafta sonu bebisinle.
Takim iyi canim, bazen tokezliyoruz, bazen derece yapiyoruz, oyle boyle gidiyor :)
Tekrar aramiza hosgeldin canim.
Gunluk menulerini yazmaya basla olur mu, zaten cok gencsin metabolizman ne hizli calisiyordur, hizla gider kilolarin:)
Emeklerine saglik canimmm...
Tadini cikarin canim, gezin, egleninn, dinlenin bol bol :)
Canim bizler iyiyiz cok sukur, yogun ama keyifli geciyor gunlerim cocuklarla ,sen nasilsin?
Filiz benden once yazmis :)
sinner idi dizi :)
Aksam 4 dilim ekmek yerine sebze yemegi, ya da daha saglikli her hangi birsey yeseydin keske kuzumm...
Yaz canim dunku menunude yaz ki ceza gelsin sen de telafi et :)
Bugunku menun guzel canim :)
Afiyet olsun canm guzel eksi geliyor senden :)
Insallah kolayca hallolacak, ailen yardim edebilecek mi canim?
Bugun aksamki baklava olmasaydi menulerine iyi diyecektim.
Sebze, et yemegi yesen keske birazda..
Aralarda 1 meyve yesen mesela daha saglikli olur canim...
Canim arkdasimla oradan oraya kosturduk yazacagim aksam size, opuyorum :))
Kızlar merhaba nasılsınız ? Dün eşim geç geldiği ve bugün trafik şubede filan işi olduğu için izin vermişler. Biz de dışarı çıktık gezmeye. Regl öncesi aşırı şişim patlamak üzere gibiyim ama hala su su diye hücrelerim isyanda... sizde durumlar nasıl ? Kuzulara çokk geçmiş olsunKozmogirl17 @april22 eşim nasıl durumlar ? @fmad spory düzene koyabildin mi @cool_lime ne zaman gidiyor misafirler canımm ? kanadali35 seni son tatlı bükücü ilan ediyorum Yawrukush tek başına nasıl geçiyor kaptiş ? ve yazamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız iş ev çocuk okul nasıl ? Yeni dönemde bomba gibi miyiiiiiiz
iskocyaya mi gidiyon filiz , burayada gelDenk gelirsem alır tadına bakarım o halde ☺☺
Birçok şey deneyecek gibi gözüküyorum.
Az önce brifing toplantısından geldim ordaki programımız ve dönüşte yapacaklarimiz ile ilgili.
İlk defa bu kadar heyecanlandim oraya gelme fikriyle alakalı. Homestayim de belli olmuş ben sana özelden yazarım, tabi benden bikmadiysan tatlim
sagol canim iyizÖzlemlere mesajlar ☺☺:
Kozmogirl17 bugün nasıldı tatlım oğlun? Umarım düzelmiştir
kanadali35 canım ya senin kızın nasıl noldu? Ateşi geçti mi?
Kuzum ev hala oturmadi evde yemek yapamiyoruz o yuzde oluyor ya birde ben et pek yemiyorum hatta kirmizi et hic yemiyordum yeni yemeye basladim bu sene diyebilirim :)Guzel menu, guzel sporlar canim :)
Menun kalori olarak guzel canim,spor hic mi yok?
Masallah canim, arada yokluyorum seni :)
Hadi bakalim hasret gider hafta sonu bebisinle.
Takim iyi canim, bazen tokezliyoruz, bazen derece yapiyoruz, oyle boyle gidiyor :)
Tekrar aramiza hosgeldin canim.
Gunluk menulerini yazmaya basla olur mu, zaten cok gencsin metabolizman ne hizli calisiyordur, hizla gider kilolarin:)
Emeklerine saglik canimmm...
Tadini cikarin canim, gezin, egleninn, dinlenin bol bol :)
Canim bizler iyiyiz cok sukur, yogun ama keyifli geciyor gunlerim cocuklarla ,sen nasilsin?
Filiz benden once yazmis :)
sinner idi dizi :)
Aksam 4 dilim ekmek yerine sebze yemegi, ya da daha saglikli her hangi birsey yeseydin keske kuzumm...
Yaz canim dunku menunude yaz ki ceza gelsin sen de telafi et :)
Bugunku menun guzel canim :)
Afiyet olsun canm guzel eksi geliyor senden :)
Insallah kolayca hallolacak, ailen yardim edebilecek mi canim?
Bugun aksamki baklava olmasaydi menulerine iyi diyecektim.
Sebze, et yemegi yesen keske birazda..
Aralarda 1 meyve yesen mesela daha saglikli olur canim...
Canim arkdasimla oradan oraya kosturduk yazacagim aksam size, opuyorum :))
super menu hele kokorec 100 puan olsada yesem 1 ekmek yerim , afiyet olsunCarsamba menum
Sabbah 10.30
Klasik kahvaltim
Oglen yok
Ara 16.30
Misafirlikteydim
1 kase yogurtlu makarna
1 sigara boregi
Aksam 20.30
Ceyrek ekmek kokorec ekmek cok sicakti yoksa kokorecten nefret ederim nasil canim istedi aklim almiyor
Su 2.5 litre
Spor yok
Kizlar sabah erkenden gume basladim cocuklar buyudukce dahada zorlasmaya basliyorlar oglen uzun zamandir ilk kez uyumusum butun herseyi bosverdim ve cocuklarin uykusunda bende dinlendim hatta biliyorsunuz oturmaya gidicektim taa 15.30 da gittim cunku uyuyakalmisim okadar iyi geldiki anlatamam 19.30 a kadar ordaydim dublex ev en az 10 sefer in cik yapmisimdir cocuklarin pesine merdivenleri.
Sonra eve geldim 9 da babamiz geldi o sira kostur kostur cocuklari doyur yedir icir hazirla kaynim gecen gun bi olerasyon gwcirmisti solemistim onunla ilgili acil 2.operasyonu yapmislar onun yanina gittik iste yolda esim kokorec aldi kendine hic sevmedigim halde cok guzel geldi kokusu
Gece 11 e geliyordu eve girdim suanda kucugum uyandi ayagimda bence bu kadar hareket spora bedeldir diye dusunuyorum .Birde markete ugradim arada bezi bitti beyefendinin ama bu hafta beklentim yok benim kaynimin durumundan dolayi yarinki oturma iptal oldu cok uzuldum dermisjm yarin
Karabugdayima baslayabilirim
Onlarda spor sayilir canim..zaten kosturman olmasaydi da muaf tutacaktim, kuzun hastaydi..Hic yok derken butun gun oglan kustu afeedersin bazen wc ye yetisemedi temizlik var normal spor yapamadim malesef
Cocugun hastaydi muaf tutuyorum seni canim..
Bilirim o simitin tadini , bende esime siparis ettim turkiyeden getirsin diye, afiyet olsun :)
Koftesini tek ekmekle yiebilirsin, ben oyle yapiyorum :)yarin kizimin okulunda tanisma var hamburgerli , ekmeksiz yesem olur demi, of regl de olmadim cuma insallah arti cikmam ya
Dogru canim daha yeni tasindiniz dusunemedim ben onu..Kuzum ev hala oturmadi evde yemek yapamiyoruz o yuzde oluyor ya birde ben et pek yemiyorum hatta kirmizi et hic yemiyordum yeni yemeye basladim bu sene diyebilirim :)
Eve yardim edecekler canim yoksa yalniz halledemem zor
Oyy oyy oyy menu tam senlik yeri hatta festival :)Carsamba menum
Sabbah 10.30
Klasik kahvaltim
Oglen yok
Ara 16.30
Misafirlikteydim
1 kase yogurtlu makarna
1 sigara boregi
Aksam 20.30
Ceyrek ekmek kokorec ekmek cok sicakti yoksa kokorecten nefret ederim nasil canim istedi aklim almiyor
Su 2.5 litre
Spor yok
Kizlar sabah erkenden gume basladim cocuklar buyudukce dahada zorlasmaya basliyorlar oglen uzun zamandir ilk kez uyumusum butun herseyi bosverdim ve cocuklarin uykusunda bende dinlendim hatta biliyorsunuz oturmaya gidicektim taa 15.30 da gittim cunku uyuyakalmisim okadar iyi geldiki anlatamam 19.30 a kadar ordaydim dublex ev en az 10 sefer in cik yapmisimdir cocuklarin pesine merdivenleri.
Sonra eve geldim 9 da babamiz geldi o sira kostur kostur cocuklari doyur yedir icir hazirla kaynim gecen gun bi olerasyon gwcirmisti solemistim onunla ilgili acil 2.operasyonu yapmislar onun yanina gittik iste yolda esim kokorec aldi kendine hic sevmedigim halde cok guzel geldi kokusu
Gece 11 e geliyordu eve girdim suanda kucugum uyandi ayagimda bence bu kadar hareket spora bedeldir diye dusunuyorum .Birde markete ugradim arada bezi bitti beyefendinin ama bu hafta beklentim yok benim kaynimin durumundan dolayi yarinki oturma iptal oldu cok uzuldum dermisjm yarin
Karabugdayima baslayabilirim
Bende bulsam kokoreci asla kacirmam :))super menu hele kokorec 100 puan olsada yesem 1 ekmek yerim , afiyet olsun,gecmis olsun kaynina , o kosturmaya yakmissindir hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?