Esimmmm ne yaptinnnn11 eylül menüsü
Sabah bir pasta tabağı patatesli yumurta
Çay
Öğle akşam bir bi daha yemicem
Toplamda 4 dilim edecek kadar ekmek ve tuhaf bi şekilde zeytin yedim saymadım sayısını
Yatana kadar da su içicem günğ kapatıyırımmm
Tarhana fıstığı mıı ilk kez duydum nasıl bişeyyyEsimmmm ne yaptinnnnsabah iyi başlamışsın ama yinede gün sonu biraz kurtarmissin. Bende dün kendimi fena K app tirdim. Tarhana be fıstığı aldım öyle yedim yedim sebepsizce ama çok güzeldii yaaa neyseki günü kurtardim
Ben menumu geçeyim
Sabah 10 civarında
2 haşlanmış yumurta. Bir tabak salata. 9 siyah zeytin
Öğle sonrası 2 gibi
2 citlim üzüm 1tane kara erik.
Komsumda kahve 3 gibi 1kare çikolata.
Akşam 6 buçuk
yarım ay boregi ve ben içini yedim. 3yk yakın kıyma kavurma soğanlı. Kk peynir ve 4tane siyah zeytin
2 litreye yakın şu
Öğle 20 dk yuruyus kızımı okuldan aldım.
Akşam 1saat 20dk yuruyus
Maraş tarhanasi canm. Çerez gibi çıtır çıtır yenir. Ana maddesi dogme ve yoğurt dan ölü şu r. Çok lezzetli Eksimsi tadı vardır. Vücutta şu tutuyor malesef benm bildiğim ka da riyla.cevizl3 çok lezzetli olur yer fistigiyla da yenilirTarhana fıstığı mıı ilk kez duydum nasıl bişeyyy
Canımm teşekkür ederimCanım menün gayet güzel olmuş tebrikler eşimm
Güzel bilgiler varmış yanında da. Çok hoşuma gitti. Pazı hiç yemedim galiba ben hatırlamıyorummenümü yazmaya halim yokbunları yedim kızlar sadece öğle tatilinde tek şekerli türk kahvesi içtim bunun haricinde
şimdi de bir halsizim
SU 2.5 litreyi geçmiştir sürekli su içiyorum 3 gündür
SPOR saat 8 de çıktık şimdi geldik yürüyüş yaptık eşimle
Denk gelirsem alır tadına bakarım o halde ☺☺var canim burara da, cuzak dogu marketlerinde satiliyor, sanirim M&S de satiyor olmali, ben cok tadini sevmiyorum diye dikkat etmedim ama bakip haber veririm ☺☺
Bizimnokulda internet çekmiyor tenefüste bakmistim mesajlara ama fotoğraflari şimdi görebilirim.Gunaydin kizlar bugece guzel dinlendim 2 yada 3 kere kucuk ogluma kalktim 1 kere buyugume kalktim ama hemen uyudular geri uykum dagilmadi kusmasi kesildi gibi umarim ishalide durmustur gece kalkmadi hic en azindan.
Dun cok guzel bi kahvalti yaptik yazamadim cok kosturmali bigundu sabah dr a kostum ordan kahvaltiya ordan oglumun mamasi bitmis onu almayaFitFiliz filizcigimin yukarda dedigi gibi cok yogun calisan babalarin cocuklarinin sorumlulugu hep annede oluyor herseyleriyle tek tek ilgileniyorum. Hatta arkadas dun aksam mesaj atmis
Eki Görüntüle 2306306
Eki Görüntüle 2306313
Halime acimislar resmen ama bence cocuklu annelerin hepsi ayni bize ozel degil yani.Dun gittigim kahvaltidan da resimler cektim size
Eki Görüntüle 2306311 Eki Görüntüle 2306310 Eki Görüntüle 2306309 Eki Görüntüle 2306308
Sabah icin cokta sagliksiz beslenmedim insallah bugunude guzel atlatirim.
1 ayi bulur gibi tatlim ev falan bakiyorum internetten simdi esya falan gozum hic yemiyor taşınmayı nasil büyüyor gozumde varyaBen cok oburum demek ki ben olsam ac kalirdim :)
Nasilsin tugbacim?
Goreve ne zaman basliyorsun?
Oh ne guzel eksiler gelmis canim, az yagli kisirla gunu atlatmani diliyorum...
Ellerine saglik ,Allah kabul etsin canim, bekliyoruz fotileri :)
Bende iyiyim ablacim, kafami dinliyorum :))
Bende senin gibiyim, oyle cok yapiyorum ki yemekleri, sonra bitirecegim diye gunlerce ben yiyorum :)
Aileleri aramamakla iyi etmissin canim, zaten uzaktalarmis, bos yere meraklanmasinlar.
Esinle konusmusun iyiymis, endise etme.
Kotu olsa cevapta veremezdi sana..
Tekrar ararsin , ya da kamera acarsin icin rahat eder.
Cok buyuk gecmis olsun, Allah beterinden korusun...
Haklısın ama hiç kolay değil taşınmak. Gerçi şimdi bazı şirketler çok iyi evden eve nakliyat konusunda. Mutlaka sözleşme yapın tubişim (çünkü buraya taşınırken sözleşme yapmadım ve tasinacagim gün bana gelmemişlerdi, apar topar başka birilerini bulduk nakliyeci, çok zorda kalmıştım çok)1 ayi bulur gibi tatlim ev falan bakiyorum internetten simdi esya falan gozum hic yemiyor taşınmayı nasil büyüyor gozumde varya
hoşgeldinnn
canım sen bi dizi önermiştin ya neydi o?
şimdi darkı bitirdik stranger things çoktan bitti naapsak diye düşünüyoruz
Kuzum eşyalae yeni alinacak zaten buyuk seyler yok neyseki tasinacak ama yerlestirmek bile gozumde büyüyorHaklısın ama hiç kolay değil taşınmak. Gerçi şimdi bazı şirketler çok iyi evden eve nakliyat konusunda. Mutlaka sözleşme yapın tubişim (çünkü buraya taşınırken sözleşme yapmadım ve tasinacagim gün bana gelmemişlerdi, apar topar başka birilerini bulduk nakliyeci, çok zorda kalmıştım çok)
Gamzecim the sinner dizisiydi o, ben de izledim güzel (ilk sezon daha güzeldi, ikinci konusunda kararsızım)
Ben şimdi carnival row diye bir diziye başladım iki bölüm izledim fena değil
Daha önceden başka seyrettiğin neler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?