Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Esimmmm ne yaptinnnn sabah iyi başlamışsın ama yinede gün sonu biraz kurtarmissin. Bende dün kendimi fena K app tirdim. Tarhana be fıstığı aldım öyle yedim yedim sebepsizce ama çok güzeldii yaaaneyseki günü kurtardim

Ben menumu geçeyim
Sabah 10 civarında
2 haşlanmış yumurta. Bir tabak salata. 9 siyah zeytin
Öğle sonrası 2 gibi
2 citlim üzüm 1tane kara erik.
Komsumda kahve 3 gibi 1kare çikolata.
Akşam 6 buçuk
yarım ay boregi ve ben içini yedim. 3yk yakın kıyma kavurma soğanlı. Kk peynir ve 4tane siyah zeytin
2 litreye yakın şu
Öğle 20 dk yuruyus kızımı okuldan aldım.
Akşam 1saat 20dk yuruyus

Tarhana fıstığı mıı ilk kez duydum nasıl bişeyyy

Canım menün gayet güzel olmuş tebrikler eşimm

Tarhana fıstığı mıı ilk kez duydum nasıl bişeyyy
Maraş tarhanasi canm. Çerez gibi çıtır çıtır yenir. Ana maddesi dogme ve yoğurt dan ölü şu r. Çok lezzetli Eksimsi tadı vardır. Vücutta şu tutuyor malesef benm bildiğim ka da riyla.cevizl3 çok lezzetli olur yer fistigiyla da yenilir

menümü yazmaya halim yok bunları yedim kızlar sadece öğle tatilinde tek şekerli türk kahvesi içtim bunun haricinde
şimdi de bir halsizim
SU 2.5 litreyi geçmiştir sürekli su içiyorum 3 gündür
SPOR saat 8 de çıktık şimdi geldik yürüyüş yaptık eşimle

Eklentiler

• 63511E8F-64D7-41FE-98B5-0927FA6AC552.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 28
Güzel bilgiler varmış yanında da. Çok hoşuma gitti. Pazı hiç yemedim galiba ben hatırlamıyorum

var canim burara da, cuzak dogu marketlerinde satiliyor, sanirim M&S de satiyor olmali, ben cok tadini sevmiyorum diye dikkat etmedim ama bakip haber veririm ☺☺
Denk gelirsem alır tadına bakarım o halde ☺☺
Birçok şey deneyecek gibi gözüküyorum.
Az önce brifing toplantısından geldim ordaki programımız ve dönüşte yapacaklarimiz ile ilgili.
İlk defa bu kadar heyecanlandim oraya gelme fikriyle alakalı. Homestayim de belli olmuş ben sana özelden yazarım, tabi benden bikmadiysan tatlim

Bizimnokulda internet çekmiyor tenefüste bakmistim mesajlara ama fotoğraflari şimdi görebilirim.
Harikaymis kahvaltiniz
Arkadaşının yazdığı tavsiye de doğru kuzum sen de arada dinlendir kendini varsın herşey 4 4lük olmayıversin ve canım

1 ayi bulur gibi tatlim ev falan bakiyorum internetten simdi esya falan gozum hic yemiyor taşınmayı nasil büyüyor gozumde varya

1 ayi bulur gibi tatlim ev falan bakiyorum internetten simdi esya falan gozum hic yemiyor taşınmayı nasil büyüyor gozumde varya
Haklısın ama hiç kolay değil taşınmak. Gerçi şimdi bazı şirketler çok iyi evden eve nakliyat konusunda. Mutlaka sözleşme yapın tubişim (çünkü buraya taşınırken sözleşme yapmadım ve tasinacagim gün bana gelmemişlerdi, apar topar başka birilerini bulduk nakliyeci, çok zorda kalmıştım çok)

hoşgeldinnn
canım sen bi dizi önermiştin ya neydi o?
şimdi darkı bitirdik stranger things çoktan bitti naapsak diye düşünüyoruz

Gamzecim the sinner dizisiydi o, ben de izledim güzel (ilk sezon daha güzeldi, ikinci konusunda kararsızım)
Ben şimdi carnival row diye bir diziye başladım iki bölüm izledim fena değil
Daha önceden başka seyrettiğin neler var?

Kuzum eşyalae yeni alinacak zaten buyuk seyler yok neyseki tasinacak ama yerlestirmek bile gozumde büyüyor

Günlük menüm kızlar:)
Kahvaltı:11.00
1 yumurta 2 dilim peynir 1 yeşilçay
Öğlen: 15.00
1 köz dometes 6 adet köfte ızgarada 1 ayran
Aksam: çok geç oldu çünkü hep yollardaydım bugün kızlar 20.30
200 gram light yoğurt et sote az yağlı ve sadece soğanlı
Yulaf kepeginden krep yaptım içinde 1 yumurta yarim bardak süt 1 dilim peynir 1.5 yemek kaşığı yulaf 1 sarımsak vardı icnde krepin
2.5 litre su
Bugün 10000 adım atmışım bayağı yürüdüm 1 saate yakın işlerim vardi dışarda
Kusura bakmayın kızlar kac gündür ilgilenemedim burayla iş yerinden erken çağırdılar haftasonu iş yerinde olucam maalesef 2 günüm kaldı tatilimin bitmesine sonra daha aktif olucam:)

dark strabger things gibi bir dizi olsa çok güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…