Süpersin :)5.137 adimi attim 10 bin adima 5 bin kaldi onu da yaptık mı tamam:)
HoşgeldiiiiinOo mutluluğu buldun tabiGelsin börekler gitsin cipsler gelsin kolalar insan alıyor tabi düzenli bir hayata gelince verirsin inşallah dört 5 kg’dan bir şey olmaz :)) Vallahi doğusunda Herkezden ala bakarsın kimseye de bırakmak istemezsin annelik çok güzel
Çarşamba
7.00
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
13.30
2 dilim kaşar ve biberli 2 yumurtadan omlet
2 tk kuşburnu
1,5dilim ruşeymli ekmek
15.00
Çekirdeksiz üzüm bir avuç dolusu
1 şeftali
Sütlü filtre kahve
19.00
Domatesli biber
1 dilim ruşeymli ekmek
Su 2L
Spor
Okula baYa erken gittim 30-40 dk yürüyüş sayılır ama spor yok
Yawrukush
Bir arkadaşım açık gördü zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum
54 canım ama şöylecanım şimdi senin hedefin ne?
Genel anlamda teknik bilgiler canımAşure
Süper
Ne kadar az menü maşallah:)
Menüler nasıl gidiyor canım :)
Geçmiş olsun kuzum Allah kabul etsin
Pilav azıcık daha az olsa süpermiş:)
Güzell:)
Güzel canım
Ekmek az dazla mı olmuş :)
güzel canım
Baklavaya kadar harika ama az olduğunüçin süper
Güzel canım
Güzel
Simit büyük ama özlemişsiniz:)
Kuzum biraz karbonhidrat fazla mı olmuş
Bitter 1 olsa güzelmiş :)
Güzel hala tabiiki de
Tiramisu hariç güzel :)
Regl mi yakın kaptan :)
Süpersin :)
Güzel canım kitap nasıl :)
Makarna ve 1 bitter olmasa Harika :)
Oglen yemegim aram aksam yemegim karabugdayim yogurdumAnkee buda benim 15 gunluk yemegim kahvaltim normal ama
Eki Görüntüle 2306769
Evet canim bu sekilde oluyormus asli da sabah kahvaltida yok ama ben dayanamam okadar sert yapmaya luzum yok ben pasa pasa kahvaltimi yaparim 5 gunde bi denerim gerisi kismet bakalimAY 15 günlük yiyemezsin bunu yaa
15 gün elma ye deseler elmadan da bayarsın
hatta 15 gün baklava ye deseler 3. gün yiyemem yahu
ille bu şekilde mi oluyormuş karabuğday diyeti?
Burda emziren annelerimiz var onlar da güzel kilolar veriyorlar canım sende çok güzel vereceğine inanıyorum:)evet canım güzel olduhu kadar cok da zor ama saglıkla imtihan olmayalım da geciyor zorluklar bir sekilde sukur herseye senin ismin nedir ne yaparsım ne edersin kilo verme durumun nasıl tanısalım kaynasalım
hosbulduuk aminn inş veririm bir türlü kendi kendime düzene giremedim bebek 3.5 aylık emziriyorum diyerek de saldım baya halbuki öyle saglıksız yedimki bebege de faydasınyok yani oyuzden burayla bir cekidüzen vermek istiyorum
ben gecen yıl her sabah iciyordum ise de yarıyordu bende canım
Ya insallh caninizi cektirmemisimdir ben hic sevmem sanirim karnim acti ekmegide cok sicakti esimde kendine 2 yarim almis dayanamadim arabanin ici mis gibi kokunca yarimin yarisin yedim iste
Sagol kuzum anlayisli kaptanim benim bugun daha iyiler cok sukur ayyy bak simdi uzuldum bukadar sevdiginizi bilmiyordum paket yaptirim size burdan kiyamam ya
Sali guzel carsambada tart var ama hmmmm eksideysen sorun yok tatlim afiyet olsun.
Ohhhh cezayida yemisiz hakeettik ama ellerine saglik kaptan bi sopa al eline bekle burda yiyenin totosuna vur hakettik valla.
Kizlar kaptisimiz dogru soylemis tarridan once son donemec aman dikkat!!
Adi ne canim benim kullandigimda guzeldi
Yoktur canim kesinlikle
Evet misafirlik menusu olmus yinede tutmaya calisiriyorum ama olmuyor iste neyse bugun basliyorum karabugdaya kaynimda tas vardi onu kirdirdi bisey takmislar ondan sonra 15 gun durcak diye oda kaynamis ete cikaramamislar birZda tahatsizlik vermis abime uyutup almislarda hastanede yatis vermisler iste onu ziyarete gittik.
Bisey dicem kiz kizma ama kaziklamislar resmen seni beeebunlari sende yaparsin kuzum bi yumurta koy icine hastane menusu gibi
Guveniyorum sana esim
Kacla baslamistin tatlim esine soyledinmi menu aldigini.
Aaa senin obur yavruda minnakmis
Iste benim esim makarna olmasaydi iyoydi ama kucuk bi parcadir umarim.
Hayir hedefimi dusurdum cok erken daha biraz daha devam gecen haftaki kiloyla mezun oluyordum isteseydim.
Oglen yemegim aram aksam yemegim karabugdayim yogurdumAnkee buda benim 15 gunluk yemegim kahvaltim normal ama
Eki Görüntüle 2306769
Elma kuru meyve aralarda yiyebiliyoesun sana kalmis canim bende tek beslenme ywpamam canim xaten 2 cocukla nereyeben böyle tek tip beslenme diyetine karşıyım.. bence çok sağlıksız bir şey. hani vitamin? meyve yok sebze yok.. neyseki kahvaltı yapacakmışsın..
yok canım hiç düşünmüyorum öyle birşey. babyshower cinsiyet partisi pek tarzım değil.cinsiyet partisi yapacak misin:)
sağolasın kaptişim..Guzel menu, guzel sporlar canim :)
Menun kalori olarak guzel canim,spor hic mi yok?
Masallah canim, arada yokluyorum seni :)
Hadi bakalim hasret gider hafta sonu bebisinle.
Takim iyi canim, bazen tokezliyoruz, bazen derece yapiyoruz, oyle boyle gidiyor :)
Tekrar aramiza hosgeldin canim.
Gunluk menulerini yazmaya basla olur mu, zaten cok gencsin metabolizman ne hizli calisiyordur, hizla gider kilolarin:)
Emeklerine saglik canimmm...
Tadini cikarin canim, gezin, egleninn, dinlenin bol bol :)
Canim bizler iyiyiz cok sukur, yogun ama keyifli geciyor gunlerim cocuklarla ,sen nasilsin?
Filiz benden once yazmis :)
sinner idi dizi :)
Aksam 4 dilim ekmek yerine sebze yemegi, ya da daha saglikli her hangi birsey yeseydin keske kuzumm...
Yaz canim dunku menunude yaz ki ceza gelsin sen de telafi et :)
Bugunku menun guzel canim :)
Afiyet olsun canm guzel eksi geliyor senden :)
Insallah kolayca hallolacak, ailen yardim edebilecek mi canim?
Bugun aksamki baklava olmasaydi menulerine iyi diyecektim.
Sebze, et yemegi yesen keske birazda..
Aralarda 1 meyve yesen mesela daha saglikli olur canim...
Canim arkdasimla oradan oraya kosturduk yazacagim aksam size, opuyorum :))
Çarşamba
7.00
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
13.30
2 dilim kaşar ve biberli 2 yumurtadan omlet
2 tk kuşburnu
1,5dilim ruşeymli ekmek
15.00
Çekirdeksiz üzüm bir avuç dolusu
1 şeftali
Sütlü filtre kahve
19.00
Domatesli biber
1 dilim ruşeymli ekmek
Su 2L
Spor
Okula baYa erken gittim 30-40 dk yürüyüş sayılır ama spor yok
Yawrukush
Bir arkadaşım açık gördü zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum
ayynı ben no babyshower nereye para harcayacağımızı şaşırdık toplumcayok canım hiç düşünmüyorum öyle birşey. babyshower cinsiyet partisi pek tarzım değil.hem zaten gurbet ellerdeyiz ailemizden uzak pekte bir anlamı olmaz diye düşünüyorum ayy zaten birşeyler almamak için zor tutuyorum kendimi ..cinsiyet belli olmadığı hiç hiç kıyafet alamıyorum
tebrikler canım bebiş mi geliyor. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinyok canım hiç düşünmüyorum öyle birşey. babyshower cinsiyet partisi pek tarzım değil.hem zaten gurbet ellerdeyiz ailemizden uzak pekte bir anlamı olmaz diye düşünüyorum ayy zaten birşeyler almamak için zor tutuyorum kendimi ..cinsiyet belli olmadığı hiç hiç kıyafet alamıyorum
İyi okumalar kuzumGenel anlamda teknik bilgiler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?