Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldiiiiin

Çarşamba

7.00
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık

13.30
2 dilim kaşar ve biberli 2 yumurtadan omlet
2 tk kuşburnu
1,5dilim ruşeymli ekmek

15.00
Çekirdeksiz üzüm bir avuç dolusu
1 şeftali

Sütlü filtre kahve

19.00
Domatesli biber
1 dilim ruşeymli ekmek

Su 2L

Spor
Okula baYa erken gittim 30-40 dk yürüyüş sayılır ama spor yok

Yawrukush

Bir arkadaşım açık gördü zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum

canım şimdi senin hedefin ne?

Genel anlamda teknik bilgiler canım

Ev
AY 15 günlük yiyemezsin bunu yaa
15 gün elma ye deseler elmadan da bayarsın
hatta 15 gün baklava ye deseler 3. gün yiyemem yahu
ille bu şekilde mi oluyormuş karabuğday diyeti?
Evet canim bu sekilde oluyormus asli da sabah kahvaltida yok ama ben dayanamam okadar sert yapmaya luzum yok ben pasa pasa kahvaltimi yaparim 5 gunde bi denerim gerisi kismet bakalim

Burda emziren annelerimiz var onlar da güzel kilolar veriyorlar canım sende çok güzel vereceğine inanıyorum:)

başta küçük bir parçaydı ama sonra biraz daha tırtıkladım tam bilmiyorum neyse bugün telafi etmeye çalışıyorum..

ben böyle tek tip beslenme diyetine karşıyım.. bence çok sağlıksız bir şey. hani vitamin? meyve yok sebze yok.. neyseki kahvaltı yapacakmışsın..
Elma kuru meyve aralarda yiyebiliyoesun sana kalmis canim bende tek beslenme ywpamam canim xaten 2 cocukla nereye

cinsiyet partisi yapacak misin:)
yok canım hiç düşünmüyorum öyle birşey. babyshower cinsiyet partisi pek tarzım değil. hem zaten gurbet ellerdeyiz ailemizden uzak pekte bir anlamı olmaz diye düşünüyorum ayy zaten birşeyler almamak için zor tutuyorum kendimi ..cinsiyet belli olmadığı hiç hiç kıyafet alamıyorum

sağolasın kaptişim.. kendimi hiç burdan ayrı hissetmiyorum sayenizde.. 3 aylık dönemde 1,5 kilo almışım.. çok değil dimi..

ooo sevindim öyle demesine arkadaşının.. menü çok iyi bu arada bebişim
ayynı ben no babyshower nereye para harcayacağımızı şaşırdık toplumca

kızlar dün menü:

ilaç almadan bir bardak kefir içtim ve on tane kadar üzüm yedim
sabah: biraz peynirli birkaç küçük dilim sucuklu yulaflı krep, domates salatalık yeşillik

ara: yarım latte

ara: iki hurma

akşam: somon dilimleri olur ya u gibi onun yarıından az, avuç içi kadar tavuk, dört kaşık bulgur pilavı, bir ayran

spordan sonra: yoğurt içine birkaç badem attım ve yeşil çay içtim

spor: 10000 adım, ev işi, 25 dk kadar tabata

su: 2l geçti

april22 Yawrukush Kozmogirl17 stitch

tebrikler canım bebiş mi geliyor. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…