Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hay allah yaaa duruma bakar mısın
çok geçmiş olsun

Bisey dicem kiz kizma ama kaziklamislar resmen seni beee bunlari sende yaparsin kuzum bi yumurta koy icine hastane menusu gibi

sorma yaa bugüne ben de çok şaşırdım, neyse diğer yemekler güzel ama bugün ekstra bir ufaklık tuhaflık var.
haftaya buradan yediğim bir kaç parça bişey var, soğuk da gayet lezzetli olanlar. Bunları yapıp yanımda getireceğim.

Kacla baslamistin tatlim esine soyledinmi menu aldigini.

canım 52 tabloda ama aslında biraz daha fazlaydı 52.30 gibi falan
şu an yaklaşık 3 kilo verdim.
yanımdaki arkadaşlar çok belli olmadığını söylüyor ama eşimle annem zayıfladın baya diyorlar
spora da gitmem lazım cumartesiden itibaren
eşime söyledim tabi canım, dün hatta işte yemedim evde beraber yedik o da gördü.

Kullanıcı Adı :huzurvermeyolunda
İsim (İsteğe Bağlı ):huzur
Mesleginiz:turkce ogretmeni
Yaşınız 29
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 tane 5 yas 3 yas ve 3 aylık
Yaşadığınız şehir:Almanya
Boyunuz :1.64
Kilonuz:82 sanırım
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : formda brlirttigim üc kucuk kuzumun dünyaya gelmesine vesile oldugumdan bide nasılsa hamileyim ye gitsin diye saldigimdan gecen yaz ki 65 olan kilomu katlamış bulunmaktayım 2018 ocak ayında baslayı 17 kilo vermiştim halbuki nasip bakalım yeniden baslıyoruz sizinle desteginizle
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Önce saglık sonra estetik görünüm ve iyi annelik için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet katılıp 17 kilo vermiştim

çok geçmiş olsun özlemcim rota virus aşisi nasıl oluyor
ben güvenmediğim için yaptırmadim kızıma.
alerjik olabilir mi?
alerjik olan çocuklar bu durumda yaşaniyor
vucudunda kızarik felan varmi?
Rota hastalığı çocuğu baya kötü etkileyebiliyor ama aşı sayesinde daha hafif geçiriliyor keşke yaptırsaydın canım

Kuzum geçmiş olsun

Yok kuzum belim çok ağrıyordu sabah yapamadım

ay canım maaşallah ne güzel 3 çocuk ama zordur da aynı zamanda
umarım yine böyle başarılı bir sonuç alırsın

Hosgeldin canım ınsalalh sağlıklı kilolar verirsin bu takımda da :)

Merhaba Kozmogirl17 kaptanim ve takimdaki sevgili arkadaslar ben huzur nasilsiniz gununuz guzel gecsin hemen kendimi tanitayim sonra da kilo hikayemi yazarim
Hosgeldin canim osmine bayildim

Sagol kuzum
Ooo baya fark etmis kuzum masallah
Yarin yuzdenle bizi ucurursun ozaman
Esime soylemedim demistin ya o yuzden sordum neyseki sorun yapmamis
Yaparsin bencede yani en azindan neler yiyebilecegini gordun
Bizde cocuk olunca kendimize ozel pek bisey yapamiyoruz haliyle
Isyerindekiler kiskancliktan bence belli olmuyor demislerdir ooo sporada baslarsan harika olur zaten

Selam canim yukardada dedigim gibi ismine bayildim 3 cocuk annesi ve hepsinin yasi cok ufak ben 2 taneyle basa cikamiyorum sen nasil yapiyorsun allah uzun omurler versin
Takimlarda yarismissin az cok bilirsin kurallari ama ben soyle kisa bi ozet gecim
*Takıma sık sık ugrayıp arkadaslarla sohbet edip menulerine yorum yapilmasi gerekiyor
*Gunluk menumuzu yaptigimiz spor ve tukettigimiz suyla birlikte paylasiyoruz
*3 gun ust uste menu paylasmayan arkadaslarimizi kaptanimiz Yawrukush uyariyor menu paylasma duzene girmezse liste degil iseniz listeye dahil olamiyorsunuz listede iseniz ya izne ayiriyor yada diskalifiye olunuyor.
*pazartesi gunleri kontrol tartimiz var cuma gunleri yarisma icin tartilip resimle birlikte guncel kilo obceki hafta kilo fark ve orani hesaplayip yaziyoruz
*2 hafta deneme suremiz var 3. Cuma tum kurallari duzenli yerine getiriyorsan takima girmeye hak kazaniyorsun.
*son olarakta kendi takimimizin icinde eslesme yarismasi yaapiyoruz esler birbirlerinde sorumlu oluyor hafta sonunda yani cuma gunleri kim daha cok kilo verdiyse yuzdeleri hesaplayip 1. Seciyoruz ve istedigi bi tatliyi yeme hakki oluyor buyuk odulumuz var yani.
*Bukadar simdilik canim _white_ canim bu kurallari dun yogundum sanada yazamadim senin icinde gecerli canim hayirli olsun ikinizede
Kuzum geçmiş olsun
Sagol tatlim

ay canım maaşallah ne güzel 3 çocuk ama zordur da aynı zamanda
umarım yine böyle başarılı bir sonuç alırsın
evet canım güzel olduhu kadar cok da zor ama saglıkla imtihan olmayalım da geciyor zorluklar bir sekilde sukur herseye senin ismin nedir ne yaparsım ne edersin kilo verme durumun nasıl tanısalım kaynasalım
Hosgeldin canım ınsalalh sağlıklı kilolar verirsin bu takımda da :)
hosbulduuk aminn inş veririm bir türlü kendi kendime düzene giremedim bebek 3.5 aylık emziriyorum diyerek de saldım baya halbuki öyle saglıksız yedimki bebege de faydasınyok yani oyuzden burayla bir cekidüzen vermek istiyorum
Kızlar aranizda elma sirkeli su içen var mı veya daha önce deneyen? iyi bir yağ giderici diyorlar ama :)
ben gecen yıl her sabah iciyordum ise de yarıyordu bende canım

evet canım güzel olduhu kadar cok da zor ama saglıkla imtihan olmayalım da geciyor zorluklar bir sekilde sukur herseye senin ismin nedir ne yaparsım ne edersin kilo verme durumun nasıl tanısalım kaynasalım

napıyım canım işte yeni evlilik nedeniyle 4 ayda 4 kilo aldım onu vermekle uğraşıyorum
muhakkak zordur yahu 3 çocuk hem de 3ü de ufak
valla ben bir tane doğurucam da kim bakacak nasıl olacak diye karalar bağlıyorum
allah kolaylık versin...

Evet canım ben de iki taneyken 3 ü hayal edemiyordum ama basa gelince bir sekildeİdare etmeyi öğreniyorsun ve alışıyorsun da zorluklarına çok şükür dediğim gibi sağlık problemi olmadığı sürece eşim yarım gün çalıştığı için onunla birlikte idare ediyoruz

Evet canım kurallara geçen yıldan aşinayım ama yinede afallayabilirim tabi dikkat ederim

Oo mutluluğu buldun tabiGelsin börekler gitsin cipsler gelsin kolalar insan alıyor tabi düzenli bir hayata gelince verirsin inşallah dört 5 kg’dan bir şey olmaz :)) Vallahi doğusunda Herkezden ala bakarsın kimseye de bırakmak istemezsin annelik çok güzel

Kazaylami oldu bende asla 3 istemem diyorum kazaya kurban gitmezsem tabi esinin yarim gun calismasi guzel tabi birde sabirliysa benim esim 8 8 calisiyor sabah 7 de cikiyor aksam 9 da geliyor benimkilerinde biri 29 aylik biri 10 aylik

Kazaylami oldu bende asla 3 istemem diyorum kazaya kurban gitmezsem tabi esinin yarim gun calismasi guzel tabi birde sabirliysa benim esim 8 8 calisiyor sabah 7 de cikiyor aksam 9 da geliyor benimkilerinde biri 29 aylik biri 10 aylik

Aşure
Süper

Ne kadar az menü maşallah:)

Menüler nasıl gidiyor canım :)

Geçmiş olsun kuzum Allah kabul etsin

Pilav azıcık daha az olsa süpermiş:)

Güzell:)

Güzel canım

Ekmek az dazla mı olmuş :)

güzel canım

Baklavaya kadar harika ama az olduğunüçin süper
Güzel canım

Güzel

Simit büyük ama özlemişsiniz:)

Kuzum biraz karbonhidrat fazla mı olmuş

SALI MENUM
SABAH

Klasik kahvaltim

OGLEN
Deniz urunleri corbasi 1 kase
50 kalorilik pita ekmegi

ARA
Filtre kahve
2 kare bitter

AKSAM
Salata ustune tavuk doner

SU: 2ltyi biraz gecti.
SPOR: Ev isi ve uzun uzun adimlama...
@Akrrep
Bitter 1 olsa güzelmiş :)
Güzel hala tabiiki de

Tiramisu hariç güzel :)
Regl mi yakın kaptan :)

Süpersin :)

Güzel canım kitap nasıl :)

Makarna ve 1 bitter olmasa Harika :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…