- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Evet misafirlik menusu olmus yinede tutmaya calisiriyorum ama olmuyor iste neyse bugun basliyorum karabugdaya kaynimda tas vardi onu kirdirdi bisey takmislar ondan sonra 15 gun durcak diye oda kaynamis ete cikaramamislar birZda tahatsizlik vermis abime uyutup almislarda hastanede yatis vermisler iste onu ziyarete gittik.
Bisey dicem kiz kizma ama kaziklamislar resmen seni beeebunlari sende yaparsin kuzum bi yumurta koy icine hastane menusu gibi
Kacla baslamistin tatlim esine soyledinmi menu aldigini.
Rota hastalığı çocuğu baya kötü etkileyebiliyor ama aşı sayesinde daha hafif geçiriliyor keşke yaptırsaydın canımçok geçmiş olsun özlemcim rota virus aşisi nasıl oluyor
ben güvenmediğim için yaptırmadim kızıma.
alerjik olabilir mi?
alerjik olan çocuklar bu durumda yaşaniyor
vucudunda kızarik felan varmi?
Kuzum geçmiş olsunYok canim alerjilik bi durum yok asiya alerjilik hic bi durum yok zaten cok oluyor biz yaptirali
Kayinvalidem koye giderken 1 avuc seker birakti eve bayramdan kalma sanki ama bu kusma baslamadan 3 5 saat once o sekerlerden 3 tane falan arayla yedi acaba bozuk falanmiydi onlarmi bozdu cocugun midesini cunku hic yemez ole seyler degisikte birtek onlari yedi acaba dahami eskiydi bu sekerler kadin birakti gitti offg
Yok kuzum belim çok ağrıyordu sabah yapamadımKızlar merhaba nasılsınız ? Dün eşim geç geldiği ve bugün trafik şubede filan işi olduğu için izin vermişler. Biz de dışarı çıktık gezmeye. Regl öncesi aşırı şişim patlamak üzere gibiyim ama hala su su diye hücrelerim isyanda... sizde durumlar nasıl ? Kuzulara çokk geçmiş olsunKozmogirl17 @april22 eşim nasıl durumlar ? fayfeyfiy spory düzene koyabildin mi @cool_lime ne zaman gidiyor misafirler canımm ? @kanadali35 seni son tatlı bükücü ilan ediyorum Yawrukush tek başına nasıl geçiyor kaptiş ? ve yazamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız iş ev çocuk okul nasıl ? Yeni dönemde bomba gibi miyiiiiiiz
Kullanıcı Adı :huzurvermeyolunda
İsim (İsteğe Bağlı ):huzur
Mesleginiz:turkce ogretmeni
Yaşınız29
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 tane 5 yas 3 yas ve 3 aylık
Yaşadığınız şehir:Almanya
Boyunuz :1.64
Kilonuz:82 sanırım
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : formda brlirttigim üc kucuk kuzumun dünyaya gelmesine vesile oldugumdan bide nasılsa hamileyim ye gitsin diye saldigimdan gecen yaz ki 65 olan kilomu katlamış bulunmaktayım 2018 ocak ayında baslayı 17 kilo vermiştim halbuki nasip bakalım yeniden baslıyoruz sizinle desteginizle
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Önce saglık sonra estetik görünüm ve iyi annelik için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet katılıp 17 kilo vermiştim
Hosgeldin canım ınsalalh sağlıklı kilolar verirsin bu takımda da :)Kullanıcı Adı :huzurvermeyolunda
Yaşınız29
Kilo alma hikayeniz : formda brlirttigim üc kucuk kuzumun dünyaya gelmesine vesile oldugumdan bide nasılsa hamileyim ye gitsin diye saldigimdan gecen yaz ki 65 olan kilomu katlamış bulunmaktayım 2018 ocak ayında baslayı 17 kilo vermiştim halbuki nasip bakalım yeniden baslıyoruz sizinle desteginizle
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Önce saglık sonra estetik görünüm ve iyi annelik için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet katılıp 17 kilo vermiştim
Hosgeldin canim osmine bayildimMerhabaKozmogirl17 kaptanim ve takimdaki sevgili arkadaslar ben huzur nasilsiniz gununuz guzel gecsin hemen kendimi tanitayim sonra da kilo hikayemi yazarim
hay allah yaaa duruma bakar mısın
çok geçmiş olsun
sorma yaa bugüne ben de çok şaşırdım, neyse diğer yemekler güzel ama bugün ekstra bir ufaklık tuhaflık var.
haftaya buradan yediğim bir kaç parça bişey var, soğuk da gayet lezzetli olanlar. Bunları yapıp yanımda getireceğim.
canım 52 tabloda ama aslında biraz daha fazlaydı 52.30 gibi falan
şu an yaklaşık 3 kilo verdim.
yanımdaki arkadaşlar çok belli olmadığını söylüyor ama eşimle annem zayıfladın baya diyorlar
spora da gitmem lazım cumartesiden itibaren
eşime söyledim tabi canım, dün hatta işte yemedim evde beraber yedik o da gördü.
Selam canim yukardada dedigim gibi ismine bayildim 3 cocuk annesi ve hepsinin yasi cok ufak ben 2 taneyle basa cikamiyorum sen nasil yapiyorsun allah uzun omurler versinKullanıcı Adı :huzurvermeyolunda
Yaşınız29
Sagol tatlimKuzum geçmiş olsun
evet canım güzel olduhu kadar cok da zor ama saglıkla imtihan olmayalım da geciyor zorluklar bir sekilde sukur herseye senin ismin nedir ne yaparsım ne edersin kilo verme durumun nasıl tanısalım kaynasalımay canım maaşallah ne güzel 3 çocuk ama zordur da aynı zamanda
umarım yine böyle başarılı bir sonuç alırsın
hosbulduuk aminn inş veririm bir türlü kendi kendime düzene giremedim bebek 3.5 aylık emziriyorum diyerek de saldım baya halbuki öyle saglıksız yedimki bebege de faydasınyok yani oyuzden burayla bir cekidüzen vermek istiyorumHosgeldin canım ınsalalh sağlıklı kilolar verirsin bu takımda da :)
ben gecen yıl her sabah iciyordum ise de yarıyordu bende canımKızlar aranizda elma sirkeli su içen var mı veya daha önce deneyen? iyi bir yağ giderici diyorlar ama :)
evet canım güzel olduhu kadar cok da zor ama saglıkla imtihan olmayalım da geciyor zorluklar bir sekilde sukur herseye senin ismin nedir ne yaparsım ne edersin kilo verme durumun nasıl tanısalım kaynasalım
Evet canım ben de iki taneyken 3 ü hayal edemiyordum ama basa gelince bir sekildeİdare etmeyi öğreniyorsun ve alışıyorsun da zorluklarına çok şükür dediğim gibi sağlık problemi olmadığı sürece eşim yarım gün çalıştığı için onunla birlikte idare ediyoruzHosgeldin canim osmine bayildim
Sagol kuzum
Ooo baya fark etmis kuzum masallah
Yarin yuzdenle bizi ucurursun ozaman
Esime soylemedim demistin ya o yuzden sordum neyseki sorun yapmamis
Yaparsin bencede yani en azindan neler yiyebilecegini gordun
Bizde cocuk olunca kendimize ozel pek bisey yapamiyoruz haliyle
Isyerindekiler kiskancliktan bence belli olmuyor demislerdir ooo sporada baslarsan harika olur zaten
Selam canim yukardada dedigim gibi ismine bayildim 3 cocuk annesi ve hepsinin yasi cok ufak ben 2 taneyle basa cikamiyorum sen nasil yapiyorsun allah uzun omurler versin
Takimlarda yarismissin az cok bilirsin kurallari ama ben soyle kisa bi ozet gecim
*Takıma sık sık ugrayıp arkadaslarla sohbet edip menulerine yorum yapilmasi gerekiyor
*Gunluk menumuzu yaptigimiz spor ve tukettigimiz suyla birlikte paylasiyoruz
*3 gun ust uste menu paylasmayan arkadaslarimizi kaptanimizYawrukush uyariyor menu paylasma duzene girmezse liste degil iseniz listeye dahil olamiyorsunuz listede iseniz ya izne ayiriyor yada diskalifiye olunuyor.
*pazartesi gunleri kontrol tartimiz var cuma gunleri yarisma icin tartilip resimle birlikte guncel kilo obceki hafta kilo fark ve orani hesaplayip yaziyoruz
*2 hafta deneme suremiz var 3. Cuma tum kurallari duzenli yerine getiriyorsan takima girmeye hak kazaniyorsun.
*son olarakta kendi takimimizin icinde eslesme yarismasi yaapiyoruz esler birbirlerinde sorumlu oluyor hafta sonunda yani cuma gunleri kim daha cok kilo verdiyse yuzdeleri hesaplayip 1. Seciyoruz ve istedigi bi tatliyi yeme hakki oluyor buyuk odulumuz var yani.
*Bukadar simdilik canim_white_ canim bu kurallari dun yogundum sanada yazamadim senin icinde gecerli canim hayirli olsun ikinizede
Sagol tatlim
napıyım canım işte yeni evlilik nedeniyle 4 ayda 4 kilo aldım onu vermekle uğraşıyorum
muhakkak zordur yahu 3 çocuk hem de 3ü de ufak
valla ben bir tane doğurucam da kim bakacak nasıl olacak diye karalar bağlıyorum
allah kolaylık versin...
Kazaylami oldu bende asla 3 istemem diyorum kazaya kurban gitmezsem tabi esinin yarim gun calismasi guzel tabi birde sabirliysa benim esim 8 8 calisiyor sabah 7 de cikiyor aksam 9 da geliyor benimkilerinde biri 29 aylik biri 10 aylikEvet canım ben de iki taneyken 3 ü hayal edemiyordum ama basa gelince bir sekildeİdare etmeyi öğreniyorsun ve alışıyorsun da zorluklarına çok şükür dediğim gibi sağlık problemi olmadığı sürece eşim yarım gün çalıştığı için onunla birlikte idare ediyoruz
Evet canım kurallara geçen yıldan aşinayım ama yinede afallayabilirim tabi dikkat ederim
Kazaylami oldu bende asla 3 istemem diyorum kazaya kurban gitmezsem tabi esinin yarim gun calismasi guzel tabi birde sabirliysa benim esim 8 8 calisiyor sabah 7 de cikiyor aksam 9 da geliyor benimkilerinde biri 29 aylik biri 10 aylikEvet canım ben de iki taneyken 3 ü hayal edemiyordum ama basa gelince bir sekildeİdare etmeyi öğreniyorsun ve alışıyorsun da zorluklarına çok şükür dediğim gibi sağlık problemi olmadığı sürece eşim yarım gün çalıştığı için onunla birlikte idare ediyoruz
Evet canım kurallara geçen yıldan aşinayım ama yinede afallayabilirim tabi dikkat ederim
AşureDün menumu yazamadım koca bebeğim hasta olunca bütün gece onunla ilgilendim :)
9 Eylül Pazartesi menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Öğle
150 gram döner
Avuç içi kadar pide
1 kase aşure
Akşam
Nohutlu et yarım tabak (nohutu azdı)
Spor 250 ip atlama
Su 3 litreden fazla
Ne kadar az menü maşallah:)10 Eylül Salı menüm
Sabah
1 dlm ekmek
Yarım kk süzme peynir
5 ad zeytin
Öğle
1 ad kırmızı biber dolması
Yarım kase yoğurt
Akşam
4 YK domatesli kuskus pilavı (aslında yemeyecektim ama oglumdan kaldı atmaya kiyamadim)
1 kase mısır patlatması
Su 3 lt den fazla
Spor 50 mekik 400 ip atlama 1 saat parkta oyun
Menüler nasıl gidiyor canım :)09.09.2019 SALI MENÜ
08.30 meyve pastili ince bir dilim
09.00 2 YK menemen bir küçük dilim ekmek, 2 kibrit kutusu peynir
09.30 sade türk kahvesi
11.00 yarım yeşil elma -çok ekşiydi yarısını yiyebildim-
13.00 3YK çin usülü tavuk yeşillikli salata
16.00 bir ufak dilim üzerine humuslu tavuk jambonlu bruschetta
18.00 hünkar beğendi
20.00 az normal sütle yumuşatılmış filtre kahve şekersiz
SU 2.5 litreyi geçmiştir
SPOR yok, annemlere gidip bi ton eşya ile geldim yine bunları seçerken çoook efor sarfettim :))
1.100 kalori harici kahve ve sabah meyve pestili var
Geçmiş olsun kuzum Allah kabul etsinKızlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. geç geldi eşim ama çok şükür bir şeyi yokmuş. Sevdiklerinizin canı o kadar kıymetli ki yanumızdayken bilmeli lazım gerçekten değerini..
bugün de oruç vardı saçma bi menü oldu çok değildi ama sağlıklı da değildi bence:
Sahur: birkaç çakıl taşı yedim, iki kaşık tam b lorrlu makarna, iki kaşık mercimek çorbası, 1 tane o kuru şeffaf kutudaki diyet bisküviden
İftar: 1 kaşık çorba, 5 orta boy yaprak dolması (annem yapıp koymuştu), yulaf unu attığım fırında fit mücver yedim bir de, 1 tane de fırın pırasa köftesi
Ara: iki hurma, dört badem
Su : 2 l geçti
Spor: ya şimdi ya saat dörtte 45 dk-1saat ağırlıkla karın kol bacak çalışacağım yine, 5000 adım + ev işleri, sonrasında da bir bardak kefir içerimYawrukush @stitch Kozmogirl17 @april22
Pilav azıcık daha az olsa süpermiş:)eylul 10 menum
sabah 7:30
3 yk yogurt, 1 yk ketentohumi,1 tatli kasigi ceviz, yarim seftali
ara
sutlu neskahve
oglen 1
4 yk pilav,ceyrek tavuk gogsu ,3 yk yogurt
ara
sutluneskahve
aksam 4
1 tabak salata( roka, domates,salatalik, sogan, zeytin, beyaz peynir kk yarisi kadar
su2.5
spor yok
Yawrukush
@gogo2405
Güzell:)10 eylül menüsü
Sahur
2.5 kıymalı yumurta :)
Bir çatal domates
İki çatal salatalık
3 4 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Bir lokma teryağ bal :)
İftar
Yarım karnıyarık
Bulgur pilavı
Şeftali meyvesuyu ayran yapmaya üşendim
Bir dilim sultansarması
İki bardak su bu kadar
Su çok az içtim
Güzel canımSali menum
Sabah 10.30
1 dilim patates li otlu omlet gibi bisey patatesleri rendelemis otlarla birlikte yumurtayla pisirmis
1 dilim borek ama cok kucuk bir dilim yarim sayilir ekmek falan yemedim hic zatende surekli ayaktaydim nereme yedim onuda anlamadim
2 dilim sucuk
1 dilim patlican
2 dilim domates
2 parca cecil peyniri
Ara
2 catal chesscake sosunu bahce erikleriyle yapmis cok az sekerli guzeldi ama az yemek zorundaydim
Sekersiz turk kahvesi
Aksam 18.00
Tonbalikli salata
Su 2 lt
Spor yok malesef
Ekmek az dazla mı olmuş :)11 eylül menüsü
Sabah bir pasta tabağı patatesli yumurta
Çay
Öğle akşam bir bi daha yemicem
Toplamda 4 dilim edecek kadar ekmek ve tuhaf bi şekilde zeytin yedim saymadım sayısını
Yatana kadar da su içicem günğ kapatıyırımmm
güzel canımBen menumu geçeyim
Sabah 10 civarında
2 haşlanmış yumurta. Bir tabak salata. 9 siyah zeytin
Öğle sonrası 2 gibi
2 citlim üzüm 1tane kara erik.
Komsumda kahve 3 gibi 1kare çikolata.
Akşam 6 buçuk
yarım ay boregi ve ben içini yedim. 3yk yakın kıyma kavurma soğanlı. Kk peynir ve 4tane siyah zeytin
2 litreye yakın şu
Öğle 20 dk yuruyus kızımı okuldan aldım.
Akşam 1saat 20dk yuruyus
Baklavaya kadar harika ama az olduğunüçin süperKizlar merhaba dunku menum
Sabah
Tam bugdayli tost
Aksam
Yarim lahmacun (dayanamadm)
Salatayla yedim
Detoks suyu ictim gun boyu
Bugün
Sabah
Tam bugdayli tost
Aksam
Tavuklu salata yedim
Detoks suyuictim gun boyu
Aksam dayanamadim 1 tane baklava yedim
Güzel canımGünlük menüm kızlar:)
Kahvaltı:11.00
1 yumurta 2 dilim peynir 1 yeşilçay
Öğlen: 15.00
1 köz dometes 6 adet köfte ızgarada 1 ayran
Aksam: çok geç oldu çünkü hep yollardaydım bugün kızlar 20.30
200 gram light yoğurt et sote az yağlı ve sadece soğanlı
Yulaf kepeginden krep yaptım içinde 1 yumurta yarim bardak süt 1 dilim peynir 1.5 yemek kaşığı yulaf 1 sarımsak vardı icnde krepin
2.5 litre su
Bugün 10000 adım atmışım bayağı yürüdüm 1 saate yakın işlerim vardi dışarda
Kusura bakmayın kızlar kac gündür ilgilenemedim burayla iş yerinden erken çağırdılar haftasonu iş yerinde olucam maalesef 2 günüm kaldı tatilimin bitmesine sonra daha aktif olucam:)
GüzelDün uğrayamadım yine ama diyeti de bozmadım :)
10.09.2019 menüsü
Sabah (7.20)
1 haşlanmış yumurta
Biraz süzme peynir
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 kapya biber
1 domates
Ara Öğün (11.00)
1 fincan açık çay
2 kaşık aşure
Öğle (13.00)
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 adet muz
3-4 tane böğürtlen
hepsini karıştırdım üzerine de tarçın döktüm, güzel oldu :)
Ara Öğün (16.30)
1 fincan Türk Kahvesi
1 kare %82 bitter çikolata
Akşam (19.30)
5 kaşık zeytinyağlı barbunya
2 kaşık süzme yoğurt
Spor olarak da 10.000 adım yürüdüm.
11.09.2019 Menüm
Sabah (09.00)
1 haşlanmış yumurta
1 bardak laktozsuz süt
Biraz süzme peynir
1 yemek kaşığı lor
2 tam ceviz
Çeyrek simit
Kapya biber, domates, salatalık, maydonoz
Ara öğün yapmadım ev işleri dolayısıyla
Öğle (13.30)
Brokoli haşladım üzerine sarımsaklı, baharatlı çok az da tuzlu yoğurt döktüm güzel bir yemek oldu, brokoliyi çok özlemişim pazarda görünce aldım hemen. :)
Ara Öğün (16.30)
2 adet siyah incir
Akşam (19.30)
1 kâse mercimek çorbası
Kıvırcık, domates, biber, maydonozla yaptığım salatadan da 1 kâse yedim.
Spor olarak bugün de 12.000 adımlık yürüyüş yaptım.
Şu sıralar kurs kayıtları alındığı için çok yoğunum o sebeple uğrayamadım.
Okuduğunuz için teşekkür eder, herkese bol bol eksiler dilerim. :)
Simit büyük ama özlemişsiniz:)
Kuzum biraz karbonhidrat fazla mı olmuşCarsamba menum
Sabbah 10.30
Klasik kahvaltim
Oglen yok
Ara 16.30
Misafirlikteydim
1 kase yogurtlu makarna
1 sigara boregi
Aksam 20.30
Ceyrek ekmek kokorec ekmek cok sicakti yoksa kokorecten nefret ederim nasil canim istedi aklim almiyor
Su 2.5 litre
Spor yok
Kizlar sabah erkenden gume basladim cocuklar buyudukce dahada zorlasmaya basliyorlar oglen uzun zamandir ilk kez uyumusum butun herseyi bosverdim ve cocuklarin uykusunda bende dinlendim hatta biliyorsunuz oturmaya gidicektim taa 15.30 da gittim cunku uyuyakalmisim okadar iyi geldiki anlatamam 19.30 a kadar ordaydim dublex ev en az 10 sefer in cik yapmisimdir cocuklarin pesine merdivenleri.
Sonra eve geldim 9 da babamiz geldi o sira kostur kostur cocuklari doyur yedir icir hazirla kaynim gecen gun bi olerasyon gwcirmisti solemistim onunla ilgili acil 2.operasyonu yapmislar onun yanina gittik iste yolda esim kokorec aldi kendine hic sevmedigim halde cok guzel geldi kokusu
Gece 11 e geliyordu eve girdim suanda kucugum uyandi ayagimda bence bu kadar hareket spora bedeldir diye dusunuyorum .Birde markete ugradim arada bezi bitti beyefendinin ama bu hafta beklentim yok benim kaynimin durumundan dolayi yarinki oturma iptal oldu cok uzuldum dermisjm yarin
Karabugdayima baslayabilirim
Bitter 1 olsa güzelmiş :)SALI MENUM
SABAH
Klasik kahvaltim
OGLEN
Deniz urunleri corbasi 1 kase
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
Filtre kahve
2 kare bitter
AKSAM
Salata ustune tavuk doner
SU: 2ltyi biraz gecti.
SPOR: Ev isi ve uzun uzun adimlama...
@Akrrep
Tiramisu hariç güzel :)CARSAMBA MENUM
SABAH 10DA
Yarim domates, yarim salatalik
4 zeytin
1 kk peynir
Avuc ici ebadinda cevizli ekmek
Cay tabagi ebadinda tiramisu tart
ARA
Cay
Filtre kahve
OGLEN 13.30DA
4 kofte
4 kasik yogurt
AKSAM 17DE
2 kepce mercimek corbasi
1 servis kasigi haslanmis tavuk
1 servis kasigi bamya yemegi (yine 1 tencere yaptim cocuklarda agzina surmez,en az 3 gun bamya yerim)
**Acikirsam mandalina yemeyi planliyorum.
SU: 2 ltyi gectim , yatmadan maden suyu da icecegim
SPOR: 1 saat yemek hazirlama, misafir hazirligi ve sonrasinda evi toparlamasi, markette adimlama, Akini okula birakip alirken yuruyus , ustune 2 saat okul sonrasi klasik parkta cocuk pesinde kosma..
@Akrrep
Süpersin :)Teşekkür ederim kaptan. Ok yazayım cezamı da ç ekte rim aslanlar gibi
10 Eylül
Sabah 9 buçuk
Melemen bir porsiyon. 1lokma incir reçeli. 2 dilim ekmek yeşil biber 5tane gibiydi
8 e yakın siyah zeytin kkpeynir
Öğle disardaydim 12 gibi
Simit in dört de birini yedim.
Kar av erik bir tane
3 gibi 3 parça haşlanmış tavuk büt.
Akşam 5 gibi erken yemiştim
3yk bulgur pilavı ve bir tabak yeşil fasulye
Buraya kadar herşey yolunda
Akşam market al lisverisindwn sonra 9 civarı ar i bir kase vardır fıstığı aldım önüme tarhanayi da aldım kızlarımla bi güzel yedim tabaklar bitti tekrar dan aldık. bir güzel yedim sonrasinda pişman oldum özellikle geç vakit oldugu icin
Güzel canım kitap nasıl :)11.Eylül.2019 Çarşamba menüm
Sabah 10:00
Sade kahve
Öğle
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
2 kelek
siyah zeytin
Akşam 18:30
Mercimekli köfte
Bol salata
Süs biberi
2 kelek
Spor
1,5 saat yürüyüş
Su
3 litre
Okuduğum kitap
Vitaminler
Yawrukush Canım müsadenle ben okuduğum kitabi da yazmak istiyorum menülerimin altına
Makarna ve 1 bitter olmasa Harika :)Günaydın yogaya geldim ama hoca rahatsızmış total body yi beklicem şimdi umarım yarınki tartımı etkilemez.. dünkü menümü yazayım
Sabah
1.5 yumurtadan taze soğanlı peynirli omlet
1 dlm tbe
1 yk tahin pekmez
1 dlm hellim
Domates salatalık
Öğlen
Yarım mercimek
Az kavurma az pırasa
Ara
2 kare bitter
Az sütlü kahve
Akşam
2 sk taze fasülye
1 dlm fırın makarnadayanamadım keşke yapmasaydım
Ara 3 tane üzüm
Süt içtim mi hatırlamıyorum içmedim galiba
Spor
50 zumba 50 pilates kombo
Ahahahahah gidecek kilolarara öğüne bakar mısısız
ellerimin normal el boyutundan baya bir küçük olduğunu belirtmeden geçemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?