Sağol kuzumooo sevindim öyle demesine arkadaşının.. menü çok iyi bu arada bebişim
ayynı ben no babyshower nereye para harcayacağımızı şaşırdık toplumca
Süpersin :)kızlar dün menü:
ilaç almadan bir bardak kefir içtim ve on tane kadar üzüm yedim
sabah: biraz peynirli birkaç küçük dilim sucuklu yulaflı krep, domates salatalık yeşillik
ara: yarım latte
ara: iki hurma
akşam: somon dilimleri olur ya u gibi onun yarıından az, avuç içi kadar tavuk, dört kaşık bulgur pilavı, bir ayran
spordan sonra: yoğurt içine birkaç badem attım ve yeşil çay içtim
spor: 10000 adım, ev işi, 25 dk kadar tabata
su: 2l geçti
@april22Yawrukush Kozmogirl17 @stitch
hosgeldin , bende emziriyorum canim 5 aylik bebis , kurtulursun kilolardanevet canım güzel olduhu kadar cok da zor ama saglıkla imtihan olmayalım da geciyor zorluklar bir sekilde sukur herseye senin ismin nedir ne yaparsım ne edersin kilo verme durumun nasıl tanısalım kaynasalım
hosbulduuk aminn inş veririm bir türlü kendi kendime düzene giremedim bebek 3.5 aylık emziriyorum diyerek de saldım baya halbuki öyle saglıksız yedimki bebege de faydasınyok yani oyuzden burayla bir cekidüzen vermek istiyorum
ben gecen yıl her sabah iciyordum ise de yarıyordu bende canım
Ben kullaniyordum ama öğün öğün hergun yazamadigim için kaldırdım uygulamayi. Düzenli kullanabiliyorsan takip açısından güzel bir uygulama özellikle karbonhidrat yağ ve protein oranlarini takip edebilmek çok iyiEki Görüntüle 2306671
Bu uygulamasını kullanan varmı
Karabugday diyetine basladigim gun evime boyle bir tabak gonderen anneme saygilarimi iletiyorum tabikide yemicem ama nasillllll uhuhuhuhuhuuuu
Eki Görüntüle 2306841
Ben kullaniyordum ama öğün öğün hergun yazamadigim için kaldırdım uygulamayi. Düzenli kullanabiliyorsan takip açısından güzel bir uygulama özellikle karbonhidrat yağ ve protein oranlarini takip edebilmek çok iyi
Kiz hafta bitti ancami esin aklina dustucanım eşiz bu hafta
nasıl gidiyor?
Kiz hafta bitti ancami esin aklina dustu
Kiyamam yaaa son gun az daha sabret kuzummcanım eşiz bu hafta
nasıl gidiyor?
Ahahhaa okadarmi fena durummmzihnim çok çalışmıyor vallahi bu hafta
sadece zaruri işlerimi yapıyorum iş yerindeki
bu akşam çamaşır yıkamam lazım sanırımyarın kalkınca tartıldıktan sonra serum bağlatmaya gidicem acile
Gunaydin canim bizde durumlar fena hepimiz acizSelamlar kizlar biz uyandik, guzel bir dus alip kendime geldim.
Simdi kahvaltimizi hazirliyorum, sonra ver elini okul yolu:)
Sizde ne var ne yok, nasil geciyor gununuz?
Ahahhaa okadarmi fena durummm
Iyi yapmissin kuzum 1 parca ekmek falan ye olmadi abartmadanyani o kadar olmasa da yine fena
bugünkü yemekler çok çok ufaktı yaa
demin tek şekerli kahve içtim valla da yok yani halsizim
E bugün perşembeecanım eşiz bu hafta
nasıl gidiyor?
Ah canım ya yapma böyle şeyler kendinezihnim çok çalışmıyor vallahi bu hafta
sadece zaruri işlerimi yapıyorum iş yerindeki
bu akşam çamaşır yıkamam lazım sanırımyarın kalkınca tartıldıktan sonra serum bağlatmaya gidicem acile
Bizim burda gün biterken, sizin ordaki başlayan güne hala alışamadım ben yaSelamlar kizlar biz uyandik, guzel bir dus alip kendime geldim.
Simdi kahvaltimizi hazirliyorum, sonra ver elini okul yolu:)
Sizde ne var ne yok, nasil geciyor gununuz?
Ben çok güzel yedim ve gayet tokumGunaydin canim bizde durumlar fena hepimiz aciz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?