Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yani o kadar olmasa da yine fena
bugünkü yemekler çok çok ufaktı yaa
demin tek şekerli kahve içtim valla da yok yani halsizim
Canım sakın.. Kahveyi sade iç. Halsizleştin diye şeker ve hamur işi yersen direk yağ depolarına gidicek.. Yoğurt ye mesela tarçın ekleyip, eğer kötü oldu isen

Canım sakın.. Kahveyi sade iç. Halsizleştin diye şeker ve hamur işi yersen direk yağ depolarına gidicek.. Yoğurt ye mesela tarçın ekleyip, eğer kötü oldu isen

ay yok yemiycem bişey şimdi akşam yemeğini bekliyorum eve gidince eşimle yiyeceğim.
yani bişey yiyesim de yok aslında

Burda olsam nolur kaptisim cocuklar rahat vermiyoki yazim iyiyim valla evdeydim bugun sen nasilsin cocuklar gittimi okula nasil gidiyor okul macerasi

Yedimmm yedimmm yemez olaydimmm
Okulda canim kuzular, kahvalti yaptim, evi topladim, gecmisi okudum..
Simdi klinige gidecegim tuberkuloz testi yaptirmaya.
Sinif annesi oldum ya haftaya saliya kadar tuberkuloz testi ve parmak izi isimi bitirmem gerekiyor.
Bir bugun bir yarinim var..
Sali gunu oryentasyon yapacaklar egitim verecekler bana, bayagi mesakkatli bir ismis.
Bir de is basvrusu yaptim..
Size yazamadim daha, bir sinav almam gerekiyor, o sinavi gecersem gorusmeye cagiracaklar..
Basima is acmakta hic ustume tanimam...

Benim güzel eşim yarın taetı günü bidee bende bugün davetteydim hiç olmaı bugün yaa yazmaya kprkuyorum bu hafya hiç aporum yok nerdeyse

Yedimmm yedimmm yemez olaydimmm
ah bee hangilerini yedin?

oyy maaşallah ama hepsini birden yetiştirebileceğin bir şeyler mi ki?

Günaydınlar gelemedim dün nasılsınız canlar.
Iyiyiz ablacim biraktigin gibi sende ne var ne yok?

Canim gec saatte hemde miktar olarak cok kacmis tarhana ve fistik..
Bir daha canin isterse erken vakitte az miktarda ye:)

Cok guzel canim, okudugun kitaptan parcalar paylasabilirsin elbette bizimle..
Bilgiye her zaman aciz :)

şu menü nedir kızlat allah aşkına
ay bugünkü yemekler daha da bi küçük daha da bi az sanki yaa
Canim cok dusuk kalorili diyet yapiyorsun bu hafta o yuzden..
Birde simdi bu hafta cok iyi eksi gelecek, sonra haftaya buna devam etmeyecegin icin, yine kilon artacak..
Bence 1400-1500 kalorinin altinda bir diyet yapma kuzum..
Olay sadece diyet degil saglikli bir diyet yapmak..

kızlar 49,60 kg yum
sonunda 49 ları gördüm
umarım 1 günde 300 400 gram daha verebilirim
Sagligina dikkat et kuzummm...

Makarna cok guzel miydi kuzum :))
Neyse sporlar iyi Allahtan :)

Merhaba Kozmogirl17 kaptanim ve takimdaki sevgili arkadaslar ben huzur nasilsiniz gununuz guzel gecsin hemen kendimi tanitayim sonra da kilo hikayemi yazarim
Hosgeldin aramiza canim, ben Ozge ,31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, Abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim :)

Allah bagislasin canim cocuklarini, sende gurbet kususun..
Takimda cok yurtdisinda yasayan arkadasimiz var.
Beraber guzelce gidecek kilolalarimiz merak etme :)

ah bee hangilerini yedin?

oyy maaşallah ama hepsini birden yetiştirebileceğin bir şeyler mi ki?
Yani insan olan bunca seye yetisemez Gamzem :))
Bakalim nasil olacak, bir sansimi deneyeyim deyip basvurdum is icin, simdi calisip sinav alacagim...
Akinin okulunda da aktif olmam gerekiyor..
Oyy oyyy kendim ettim kendim buldum..

Yaz menunu canim, menune gore hic degilse ceza alip, cezanla biraz telafi edersin..

Tamam yazoyorum yine dikkay etmeye çalıştım ve öğlen 3 4 gibi yedim daha bişeu yemicem bıgün bol suu
Ve tartım mı bozuk uyladı mı bilmiyorum
Gidip gelince çok korktum Allahtan lavanoya gittim çıkınca hemen tarttıldım yine 69.8 çıktım bi haftadır aynı rakamı gösteriyor acaba doğru mu yoksa takıldı mı anlamadım

5.137 adimi attim 10 bin adima 5 bin kaldi onu da yaptık mı tamam:)
Harika :)

Reglim yeni bitti sayilir Feyzos da , dun misafirim vardi, misafir kurbani oldum :))

Gayet guzel menu canim, herkse farkediyor zayifladigini desene :))

sağolasın kaptişim.. kendimi hiç burdan ayrı hissetmiyorum sayenizde.. 3 aylık dönemde 1,5 kilo almışım.. çok değil dimi..
canim bizim icinde hic takimdan ayrilmis gibi degilsin kuzum :)

Guzel bir menu canim, nasilsin, esin nasil oldu?

Karabugday diyetine basladigim gun evime boyle bir tabak gonderen anneme saygilarimi iletiyorum tabikide yemicem ama nasillllll uhuhuhuhuhuuuu

Eki Görüntüle 2306841
Ama teyzem resmen takimi tarti oncesi sabote etmis yaaaa
Yedin mi kuzum?

Gunaydin canim bizde durumlar fena hepimiz aciz
Yarin guzel bir doyururuz karnimizi takimca :)

Bizim burda gün biterken, sizin ordaki başlayan güne hala alışamadım ben ya
Evet ben 11 yildir alisamadim canim :))

Ooo sahane :)

Canim bazen israrla ayni kiloda kalabiliyoruz vucut direniyor ama bu hafta oruc, menulerin cok duzenli ve diyete uygun beslenmedin.Kilo veremediysen de normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…