Canım sakın.. Kahveyi sade iç. Halsizleştin diye şeker ve hamur işi yersen direk yağ depolarına gidicek.. Yoğurt ye mesela tarçın ekleyip, eğer kötü oldu isenyani o kadar olmasa da yine fena
bugünkü yemekler çok çok ufaktı yaa
demin tek şekerli kahve içtim valla da yok yani halsizim
Bende yedim suanda doydum sayilmaz ama kesti beniBen çok güzel yedim ve gayet tokum
Afiyet olsun canımBende yedim suanda doydum sayilmaz ama kesti beni
Canım sakın.. Kahveyi sade iç. Halsizleştin diye şeker ve hamur işi yersen direk yağ depolarına gidicek.. Yoğurt ye mesela tarçın ekleyip, eğer kötü oldu isen
Ben burdayim kaptisssVee sonunda geldim takima , vay arkadas kimse yok mu?
Resmen bir basiretsizlik var bende :)
Ne zaman takima gelsem bombos oluyor
Nasilsin canim?Ben burdayim kaptisss
annenin ellerinden opuyorumKarabugday diyetine basladigim gun evime boyle bir tabak gonderen anneme saygilarimi iletiyorum tabikide yemicem ama nasillllll uhuhuhuhuhuuuu
Eki Görüntüle 2306841
Burda olsam nolur kaptisim cocuklar rahat vermiyoki yazim iyiyim valla evdeydim bugun sen nasilsin cocuklar gittimi okula nasil gidiyor okul macerasiNasilsin canim?
Yedimmm yedimmm yemez olaydimmmannenin ellerinden opuyorum, anne yemegi yenmez mi
Okulda canim kuzular, kahvalti yaptim, evi topladim, gecmisi okudum..Burda olsam nolur kaptisim cocuklar rahat vermiyoki yazim iyiyim valla evdeydim bugun sen nasilsin cocuklar gittimi okula nasil gidiyor okul macerasi
Yedimmm yedimmm yemez olaydimmm
Teşekkür ederim kaptan. Ok yazayım cezamı da ç ekte rim aslanlar gibi
10 Eylül
Sabah 9 buçuk
Melemen bir porsiyon. 1lokma incir reçeli. 2 dilim ekmek yeşil biber 5tane gibiydi
8 e yakın siyah zeytin kkpeynir
Öğle disardaydim 12 gibi
Simit in dört de birini yedim.
Kar av erik bir tane
3 gibi 3 parça haşlanmış tavuk büt.
Akşam 5 gibi erken yemiştim
3yk bulgur pilavı ve bir tabak yeşil fasulye
Buraya kadar herşey yolunda
Akşam market al lisverisindwn sonra 9 civarı ar i bir kase vardır fıstığı aldım önüme tarhanayi da aldım kızlarımla bi güzel yedim tabaklar bitti tekrar dan aldık. bir güzel yedim sonrasinda pişman oldum özellikle geç vakit oldugu icin
ah bee hangilerini yedin?Yedimmm yedimmm yemez olaydimmm
Okulda canim kuzular, kahvalti yaptim, evi topladim, gecmisi okudum..
Simdi klinige gidecegim tuberkuloz testi yaptirmaya.
Sinif annesi oldum ya haftaya saliya kadar tuberkuloz testi ve parmak izi isimi bitirmem gerekiyor.
Bir bugun bir yarinim var..
Sali gunu oryentasyon yapacaklar egitim verecekler bana, bayagi mesakkatli bir ismis.
Bir de is basvrusu yaptim..
Size yazamadim daha, bir sinav almam gerekiyor, o sinavi gecersem gorusmeye cagiracaklar..
Basima is acmakta hic ustume tanimam...
Iyiyiz ablacim biraktigin gibi sende ne var ne yok?Günaydınlar gelemedim dün nasılsınız canlar.
Canim gec saatte hemde miktar olarak cok kacmis tarhana ve fistik..Teşekkür ederim kaptan. Ok yazayım cezamı da ç ekte rim aslanlar gibi
10 Eylül
Sabah 9 buçuk
Melemen bir porsiyon. 1lokma incir reçeli. 2 dilim ekmek yeşil biber 5tane gibiydi
8 e yakın siyah zeytin kkpeynir
Öğle disardaydim 12 gibi
Simit in dört de birini yedim.
Kar av erik bir tane
3 gibi 3 parça haşlanmış tavuk büt.
Akşam 5 gibi erken yemiştim
3yk bulgur pilavı ve bir tabak yeşil fasulye
Buraya kadar herşey yolunda
Akşam market al lisverisindwn sonra 9 civarı ar i bir kase vardır fıstığı aldım önüme tarhanayi da aldım kızlarımla bi güzel yedim tabaklar bitti tekrar dan aldık. bir güzel yedim sonrasinda pişman oldum özellikle geç vakit oldugu icin
Cok guzel canim, okudugun kitaptan parcalar paylasabilirsin elbette bizimle..11.Eylül.2019 Çarşamba menüm
Sabah 10:00
Sade kahve
Öğle
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
2 kelek
siyah zeytin
Akşam 18:30
Mercimekli köfte
Bol salata
Süs biberi
2 kelek
Spor
1,5 saat yürüyüş
Su
3 litre
Okuduğum kitap
Vitaminler
Yawrukush Canım müsadenle ben okuduğum kitabi da yazmak istiyorum menülerimin altına
Canim cok dusuk kalorili diyet yapiyorsun bu hafta o yuzden..şu menü nedir kızlat allah aşkına
ay bugünkü yemekler daha da bi küçük daha da bi az sanki yaa
Sagligina dikkat et kuzummm...kızlar 49,60 kg yum
sonunda 49 ları gördüm
umarım 1 günde 300 400 gram daha verebilirim
Makarna cok guzel miydi kuzum :))Günaydın yogaya geldim ama hoca rahatsızmış total body yi beklicem şimdi umarım yarınki tartımı etkilemez.. dünkü menümü yazayım
Sabah
1.5 yumurtadan taze soğanlı peynirli omlet
1 dlm tbe
1 yk tahin pekmez
1 dlm hellim
Domates salatalık
Öğlen
Yarım mercimek
Az kavurma az pırasa
Ara
2 kare bitter
Az sütlü kahve
Akşam
2 sk taze fasülye
1 dlm fırın makarnadayanamadım keşke yapmasaydım
Ara 3 tane üzüm
Süt içtim mi hatırlamıyorum içmedim galiba
Spor
50 zumba 50 pilates kombo
Hosgeldin aramiza canim, ben Ozge ,31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, Abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim :)MerhabaKozmogirl17 kaptanim ve takimdaki sevgili arkadaslar ben huzur nasilsiniz gununuz guzel gecsin hemen kendimi tanitayim sonra da kilo hikayemi yazarim
Allah bagislasin canim cocuklarini, sende gurbet kususun..Kullanıcı Adı :huzurvermeyolunda
İsim (İsteğe Bağlı ):huzur
Mesleginiz:turkce ogretmeni
Yaşınız29
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 tane 5 yas 3 yas ve 3 aylık
Yaşadığınız şehir:Almanya
Boyunuz :1.64
Kilonuz:82 sanırım
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : formda brlirttigim üc kucuk kuzumun dünyaya gelmesine vesile oldugumdan bide nasılsa hamileyim ye gitsin diye saldigimdan gecen yaz ki 65 olan kilomu katlamış bulunmaktayım 2018 ocak ayında baslayı 17 kilo vermiştim halbuki nasip bakalım yeniden baslıyoruz sizinle desteginizle
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Önce saglık sonra estetik görünüm ve iyi annelik için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet katılıp 17 kilo vermiştim
Yaz menunu canim, menune gore hic degilse ceza alip, cezanla biraz telafi edersin..Benim güzel eşim yarın taetı günü bidee bende bugün davetteydim hiç olmaı bugün yaa yazmaya kprkuyorum bu hafya hiç aporum yok nerdeyse
Yani insan olan bunca seye yetisemez Gamzem :))ah bee hangilerini yedin?
oyy maaşallah ama hepsini birden yetiştirebileceğin bir şeyler mi ki?
Yaz menunu canim, menune gore hic degilse ceza alip, cezanla biraz telafi edersin..
Harika :)5.137 adimi attim 10 bin adima 5 bin kaldi onu da yaptık mı tamam:)
Reglim yeni bitti sayilir Feyzos da , dun misafirim vardi, misafir kurbani oldum :))Aşure ♥
Süper
Ne kadar az menü maşallah:)
Menüler nasıl gidiyor canım :)
Geçmiş olsun kuzum Allah kabul etsin
Pilav azıcık daha az olsa süpermiş:)
Güzell:)
Güzel canım
Ekmek az dazla mı olmuş :)
güzel canım
Baklavaya kadar harika ama az olduğunüçin süper
Güzel canım
Güzel♥
Simit büyük ama özlemişsiniz:)
Kuzum biraz karbonhidrat fazla mı olmuş
Bitter 1 olsa güzelmiş :)
Güzel hala tabiiki de
Tiramisu hariç güzel :)
Regl mi yakın kaptan :)
Süpersin :)
Güzel canım kitap nasıl :)
Makarna ve 1 bitter olmasa Harika :)
Gayet guzel menu canim, herkse farkediyor zayifladigini desene :))Çarşamba
7.00
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
13.30
2 dilim kaşar ve biberli 2 yumurtadan omlet
2 tk kuşburnu
1,5dilim ruşeymli ekmek
15.00
Çekirdeksiz üzüm bir avuç dolusu
1 şeftali
Sütlü filtre kahve
19.00
Domatesli biber
1 dilim ruşeymli ekmek
Su 2L
Spor
Okula baYa erken gittim 30-40 dk yürüyüş sayılır ama spor yok
Yawrukush
Bir arkadaşım açık gördü zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum
canim bizim icinde hic takimdan ayrilmis gibi degilsin kuzum :)sağolasın kaptişim..kendimi hiç burdan ayrı hissetmiyorum sayenizde.. 3 aylık dönemde 1,5 kilo almışım.. çok değil dimi..
Guzel bir menu canim, nasilsin, esin nasil oldu?kızlar dün menü:
ilaç almadan bir bardak kefir içtim ve on tane kadar üzüm yedim
sabah: biraz peynirli birkaç küçük dilim sucuklu yulaflı krep, domates salatalık yeşillik
ara: yarım latte
ara: iki hurma
akşam: somon dilimleri olur ya u gibi onun yarıından az, avuç içi kadar tavuk, dört kaşık bulgur pilavı, bir ayran
spordan sonra: yoğurt içine birkaç badem attım ve yeşil çay içtim
spor: 10000 adım, ev işi, 25 dk kadar tabata
su: 2l geçti
@april22Yawrukush Kozmogirl17 @stitch
Ama teyzem resmen takimi tarti oncesi sabote etmis yaaaaKarabugday diyetine basladigim gun evime boyle bir tabak gonderen anneme saygilarimi iletiyorum tabikide yemicem ama nasillllll uhuhuhuhuhuuuu
Eki Görüntüle 2306841
Yarin guzel bir doyururuz karnimizi takimca :)Gunaydin canim bizde durumlar fena hepimiz aciz
Evet ben 11 yildir alisamadim canim :))Bizim burda gün biterken, sizin ordaki başlayan güne hala alışamadım ben ya
Ooo sahane :)
Canim bazen israrla ayni kiloda kalabiliyoruz vucut direniyor ama bu hafta oruc, menulerin cok duzenli ve diyete uygun beslenmedin.Kilo veremediysen de normal..Tamam yazoyorum yine dikkay etmeye çalıştım ve öğlen 3 4 gibi yedim daha bişeu yemicem bıgün bol suu
Ve tartım mı bozuk uyladı mı bilmiyorum
Gidip gelince çok korktum Allahtan lavanoya gittim çıkınca hemen tarttıldım yine 69.8 çıktım bi haftadır aynı rakamı gösteriyor acaba doğru mu yoksa takıldı mı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?