Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

10 gün bizde kendisinin kalmasında asla sıkıntı yok cok severim kayınvalidemi ama ikimizde yemek yemeyi seviyoruz
Sıkıntı orada bizimkiler de çok seviyo yemeyi
ayy canım o su olayı benim de başıma gelmişti
çok çabuk hallettik ama kabus gibiydi
kolay gelsin iyice bi baktırın.
Aynen canım uğraştık bayağı olmadı, bataryayı tamamen değiştireceğiz artık.. eşim de tesisatçı çağırmak istemiyor nasıl yapacak kendi bilmiyorum

Kizlar bende birazdan tartılacağım ev musait degil suan yeni uyandim zaten acim hala o yuzden sorun yok dunku menumu paylasayim o arada
Persembe menu
Sabah
Tam bugday ekmegi bitmis normal tost ekmegiyle kucuk tost yedim salatalik domates
Aksam
Salata
Birkac sarma
2 3 kofte yagsiz firinda pismisti
Bitki cayi içemedim firsat olmadi

CANIM SENİN doktor ne dedi en son?

Neler yapıyorsunuz egzersiz beslenme vs bende bugün itibariyle doku bir proğrama alıyorum kendimi
Hosgeldin canim seni tanimamiz icin 1.sayfada formumuz var onu doldurman gerekiyor.kurallarimizda orada yaziyor bi gozatarsin canim. formu doldurunca ben yine kisaca anlatirim sana .

hedefin altına düştün canımmm
Hic beklemiyordum ama yaa valla oyle mutlu oldum ki kalktim 500 ip atladim mutluluktan.
Makarna cok degilse sorun degil dicektim ama pilavda varmis kotu olmus
Süperrrr

Haaaaarika aşırı sevindim maşallah maşallah

Çarşamba mı bu eşin ben de perşeöve zannedip daha üzülmüştüm
Bende ya sevindim ama bu hafta cok savas verdim yememmek icin hep guzel seyler vardi
Evet demekki cok almamissin.bende 83 le basladim kilo vermeye
Aaa o ne tuhaf ismis oyle yaa simdi durum nedir esin kurtardimi yakasini adamdan.
Bu hafta artıda geldim hiç anlamadım nedenini.
Geçen Cuma 72,4
Bugün 72,7

Fark -0,3

Eki Görüntüle 2307101

@Yawrukush
Tam bu hafta kotu oldu kuzum seni haftayami alsak takima acaba ozge gelsin bakalim bi nedicek.

Kotu olmus kuzum yaa hadi hemen tartil gel ya bi tarti alsana olmuyor bolee

Teşekkür ederim canım

Kullanıcı Adı : Only_Eylul
İsim (İsteğe Bağlı ):Ekin
Mesleğiniz:Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 (2 ve 12)
Yaşadığınız şehir:Manisa
Boyunuz :170
Kilonuz: 70.8
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2. doğumumdan 86 kilo ile eve döndüm 63 kilo ile hamile kalıp 92 kilo ile Doğuma gittim.Doğum yapınca 10 kilo gider sanmıştım fakat sadece 6 kilo gitti bununzaten 4.200 kilosu bebekti. Yaklaşık 2 yılda 63 kiloya geri inmiş ilken son 6 ayda tekrar 70.8 olmuşum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bölgesel problemim olduğu için direk kilolarım basen bölgesinde toplanıyor. Kısacası fizik konusunda biraz takıntılıyım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Bugün Kadınlar kulübünde 10.yılım..Ben 70-79 ve 60-69 gruplarında aktif bulunmuştum

Hyırlı olsun canım hep beraber veririz inş kilolarımızı iki yılda yine iyi vermişşi 60 lara kadar inmişsin me guzel 10 kilo senn icin iki ayını alır en cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…