Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hyırlı olsun canım hep beraber veririz inş kilolarımızı iki yılda yine iyi vermişşi 60 lara kadar inmişsin me guzel 10 kilo senn icin iki ayını alır en cok
Teşekkür ederim umarım hallederiz beraber
Plates 1. Kademe yardımcı antrenörlüğü aldım bu arada geçen hafta sporu bırakmıştım sağlık nedenleri ile birazda o yüzden aldım

yavrukuscuuum iyiyim cok şükür okula basladim. biraz düzene girsin de oyle yazayim dedim.
bugun ben de tartiya çıktım. bekledigim gibi kilo almışım hatta baya almisim. keske vermeside almasi kadar kolay olsa. 3.5 kilo almışım son alinan kilolar cabuk gider ümidiyle bugun bende başlıyorum dikkat etmeye.
sen nasılsın?? 4 hafta oldi sanirim ben izne ayrilali. 4 hafta da kimler ne kadar çıtır olmus birazdan bakarim

Benim başlangıç kilom zaten daha düşük şu anki kilomdan canım.

Yaaaaa bu benim aklıma gelmemiştiiii çok mantıklı

Hoşgeldin

hoş geldin canım neredeyse aynı kilodayız... ve vücut yapılarımız da aynı ben de basenlerimden şikayetçiyim. ne güzel daha iki yaşındayken kiloların çoğunu vermişsin. benim kızım 4 yaşına geldi ben bu kiloları verene kadar :)

Kızlar bu aradan regl olamadım daha şişliğim de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…