- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
Yavaş yavaş düşünüyorum ben de az daha zayıflayıp alacağım inşallahKotu olmus kuzum yaa hadi hemen tartil gel ya bi tarti alsana olmuyor bolee
Teşekkür ederim umarım hallederiz beraberHyırlı olsun canım hep beraber veririz inş kilolarımızı iki yılda yine iyi vermişşi 60 lara kadar inmişsin me guzel 10 kilo senn icin iki ayını alır en cok
yavrukuscuuum iyiyim cok şükür okula basladim. biraz düzene girsin de oyle yazayim dedim.Kozmogirl17 , kanadali35 kizlar kuzular nasil oldular, takima gelmemissiniz sizi merak ettim, iyi misiniz?
@Derya_the_queen nasilsin Filizim?Gunun nasil gecti?
sserendipity nasilsin Eminecim, okula basladin mi?
@Aomine Daiki sen nasilsin, bebisimiz nasil canim?
@DeryaOnDiet gozlerimiz yollarda, seni, guzel enerjini bekliyoruz canim :)
Benim başlangıç kilom zaten daha düşük şu anki kilomdan canım.Hic beklemiyordum ama yaa valla oyle mutlu oldum ki kalktim 500 ip atladim mutluluktan.
Makarna cok degilse sorun degil dicektim ama pilavda varmis kotu olmus
Bende ya sevindim ama bu hafta cok savas verdim yememmek icin hep guzel seyler vardi
Evet demekki cok almamissin.bende 83 le basladim kilo vermeye
Aaa o ne tuhaf ismis oyle yaa simdi durum nedir esin kurtardimi yakasini adamdan.
Tam bu hafta kotu oldu kuzum seni haftayami alsak takima acaba ozge gelsin bakalim bi nedicek.
Voooaaaawwwwegeçen hafta kilom:50.80
bunhafta kilom 49.40
fark 1.40kg
yüzde %2.75
Afiyet olsun canim
Ana ogunde karpuz olmamis canim gerisi guzel.
Hayirli olsun canim insallah mutlu mesut gider okuluna yavrun.
Canim guzel ama seni hic goremiyorum buralarda bence daha sık gelmelisin
Uykun duzene girdi bence kuzum o yuzden bole kilo verdin.
Harikaaa tebrikler.
Yaa iste benin filizim amaa nereye kadar kuzumm
Hakkettin bence bu haftada bekliyorum ayni performansi senden.
Hayirli olsun bol eksili bi yolculuk olsun canim.
Icli kofteler ve aksamki tursu fazla gibi.
Harikasin kilo bildirimini bekliyorum
Dayan kuzum dayanyahu dün cillop gibi künefe bugün yapılan aşure
yeminle diyorum sınanıyorum şu an
Evde olmasi baska ya insan usenir eczaneye gidip tartilmqya falanYavaş yavaş düşünüyorum ben de az daha zayıflayıp alacağım inşallahÇıkıp üzerinde dans ederim
Benim başlangıç kilom zaten daha düşük şu anki kilomdan canım.
YaaKilo bildirimim
Cuma kilom 70.7
Bugun ki kilom 69.6
Fark 1.1
Yuzde 1.55
Eki Görüntüle 2307088
Bunu beklemiyordumcok duuygulandim
Nazar...Bu hafta artıda geldim hiç anlamadım nedenini.
Geçen Cuma 72,4
Bugün 72,7
Fark -0,3
Eki Görüntüle 2307101
Yawrukush
Kullanıcı Adı : Only_Eylul
İsim (İsteğe Bağlı ):Ekin
Mesleğiniz:Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 (2 ve 12)
Yaşadığınız şehir:Manisa
Boyunuz :170
Kilonuz: 70.8
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2. doğumumdan 86 kilo ile eve döndüm 63 kilo ile hamile kalıp 92 kilo ile Doğuma gittim.Doğum yapınca 10 kilo gider sanmıştım fakat sadece 6 kilo gitti bununzaten 4.200 kilosu bebekti. Yaklaşık 2 yılda 63 kiloya geri inmiş ilken son 6 ayda tekrar 70.8 olmuşum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bölgesel problemim olduğu için direk kilolarım basen bölgesinde toplanıyor. Kısacası fizik konusunda biraz takıntılıyım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Bugün Kadınlar kulübünde 10.yılım..Ben 70-79 ve 60-69 gruplarında aktif bulunmuştumEki Görüntüle 2307127
Kullanıcı Adı : Only_Eylul
İsim (İsteğe Bağlı ):Ekin
Mesleğiniz:Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 (2 ve 12)
Yaşadığınız şehir:Manisa
Boyunuz :170
Kilonuz: 70.8
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2. doğumumdan 86 kilo ile eve döndüm 63 kilo ile hamile kalıp 92 kilo ile Doğuma gittim.Doğum yapınca 10 kilo gider sanmıştım fakat sadece 6 kilo gitti bununzaten 4.200 kilosu bebekti. Yaklaşık 2 yılda 63 kiloya geri inmiş ilken son 6 ayda tekrar 70.8 olmuşum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bölgesel problemim olduğu için direk kilolarım basen bölgesinde toplanıyor. Kısacası fizik konusunda biraz takıntılıyım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Bugün Kadınlar kulübünde 10.yılım..Ben 70-79 ve 60-69 gruplarında aktif bulunmuştumEki Görüntüle 2307127
Kızlar bu aradan regl olamadım daha şişliğim de varKızlar tartı: 65.7 giden:0.600 yüzde:0.9
Ya çokkk şükür aşırı mutluyum ❤ Birden versem bu kadar olmazdı hayatıma insan gibi yemeyi sağlıklı yemeyi sokmaya başladım demek buhiiiç acelem yok geri gelmeyecek şekilde gitsin vücudum temizlensin
april22 Kozmogirl17 Yawrukush stitch
Kızlar bu aradan regl olamadım daha şişliğim de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?