Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel arkadaslarim hepinizi cani gonulden tebrik ediyorum, gecen hafta sonuncuyduk, bu hafta cabalariniz sonucu 3. olduk..
Bugun veya yarin olmak kaydiyla 3.lugumuz serefine bir odul ogunu yapalim, keyfimiz, moralimiz yerine gelsin, yeni haftaya daha motivasyonlu baslayalim.
Ankee Gamzecim bu hafta takimimiz senin yuzden sayesinde epey guzel etkilendi, senide ayrica tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
Kahvaltı 11.00 : 2 yumurtadan omlet örgü peynir salatalık
Saat 14.00 : 1 armut 1/2 muz
Saat 17.00 : Taze fasülye 1 kase yoğurt Salatalık
Bugün acıkmadım ilk gün şansı
Şimdilik 1.5 litre su
Canim aramiza hosgeldin, ilk gun icin menun gayet guzel:)
Ben Ozge ,31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim.
Beraber cok guzel kilolar verecegimize eminim :)

Bugunku menum
Sabah kahvaltı yapmadım sadece yesil elma yedim
Aksam
Yarim kase yesil mercimek çorbası
1 tane biber dolmasi 1 tane domates dolmasi 2 kasik yogurt yedim
Sonra dayanamadim azicik cips yedim aksama kadar o kadar dayanmistim oysaki
Detoks suyu yaptim bugün daha yarisini icmeme ragmen bu sefer bir kac sey daha ekledim ve fena etkili oldugunu dusunuyorum bu sefer yaptığımın. asiri derecede sindiririmimi hizlandirdi
Tarcin ve yeşil elma ekledim tavsiye ederim kizlar kesinlikle su hazirlayan varsa bunlarida eklesin

Merhaba beraberce veririz umarım Vermiş olsamda geri aldım maalesef.. spora ara vermenin zararları peki sizin yaptığınız spor vs var mı

umarım canım. olsun bir kere vermişsin yine verirsin.. neden ara verdin canım spora? ben fitnessa gidiyorum canım grup derslerine katılıyorum. 2 gün pilates, 1 gün taebo bir gün tabata yapıyorum bir aksilik olmazsa. bir gün de yoga var ama ona katılamıyorum bazen..

Geçen hafta: 80.7
Bu hafta: 80.1
Fark: 0.6
Yüzde: 0.74
Ablacım çok özür dilerim şarjim bozuldu bugun arkadasimda kaldim dun aksam yeni eve geldim bildirimde bulunamadim resimi de hemen paylasiyorum
Yawrukush

süpersin canımmm

Son dakikalarda varya @besive canim heyecanla bekliyoduk valla iyi gerilim oldu
ahahs yaaa ben 3. olduğumuza şaşırdım iki takım inanılmaz kilolar vermişti çünkü baktım da...

Tebrikler takimimiza kizlar herkese basarilarinin devamini diliyorum lutfen kimse salmasin kendini

ayy salacak enerjim bile yok

sağol canın geçen hafta sonuncu yaptığım için bunun bir telafisi olarak düşünüyorum, 2 haftadır grubun kaderi bende

Ankee tebrikler kus kadar yedin bu hafta , odulu hakkettin ,ama sen yinede az ye
bugün bozmadım bakalım haftasonu artık yerim biraz

Kus kadar yedi, kizcagiz zaten kus kadar kaldi :))

kizlar hepinize tesekkur ederim desteklerinizle dogum oncesi kiloma kavustum, dizlerimden yukari cikmayan pantalonuma girebildim ,baya incelmisim, ilk hedefimdi . gercek oldu

ay o girilmeyen kıyafetlere girmenin verdiği mutluluk paha biçilemez
bir kaç cipsten bişi olmaz ama çok yemeseydin
sabah yememişsin ondan olmuş...
bence güzel bir cuma menüsü

menüm sabah peynir iki yeşil zeytin, 2 tatlı kaşığı kayısı reçeli
meyve pestili
11.00 5 adet çiğ badem
13.00 izmir köfte ve patates, hepsi fırınlanmıştı ve hepsinin toplamı 3 YK kadar...
16.00 elmalı bişiyli kek demişler ben de bir sevindim, ama çok az tatlı ve boyutu küçücüktü
20.30 tatlılı ekşili soslu etli patlıcan..
bugün 3 lokma ekmek ve yarım bardak kola içtim artık dayanamadım
artı kahveler 2 bardak sade
SU booolcaaa 2.5 lt ya da fazlası
SPOR işte çook koşturdum evde ev temizliği

Eklentiler

• 22E972A9-2FB0-464F-8DA4-B3B8C6DBBAD2.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 28
Kahvalti yok,ogle yemegi yok,aksam azicik cipstrn hic bisey olmaz canim..

Bugunde guzel menun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…