Aynen haa imdbnin 8 puanlik heyecanli dizileri gibi oldu takim :)))kiz ama heycan yaptirdin,
Her halukarda 3. oluyorduk canim, 3. lugumuzu etkilese haftaya alacaktim ama baktim degisen bir sey yok,degistirmedim listemizi.:)
TebriklerListemiz hazir, @besive canim cok mutlu ettin beni bildiriminle, hemen paylasiyorum, bu hafta 3.yuz canlarimmmO zaman dans, o zaman renk
Canim aramiza hosgeldin, ilk gun icin menun gayet guzel:)Kahvaltı 11.00 : 2 yumurtadan omlet örgü peynir salatalık
Saat 14.00 : 1 armut 1/2 muz
Saat 17.00 : Taze fasülye 1 kase yoğurt Salatalık
Bugün acıkmadım ilk gün şansı
Şimdilik 1.5 litre su
Kus kadar yedi, kizcagiz zaten kus kadar kaldi :))
O zaman gelsin siradaki hedef Ozlemcim :))kizlar hepinize tesekkur ederim desteklerinizle dogum oncesi kiloma kavustum, dizlerimden yukari cikmayan pantalonuma girebildim ,baya incelmisim , ilk hedefimdi . gercek oldu
evet bu gun regl de oldum haftaya cok guzel kilo vericegime inaniyorumO zaman gelsin siradaki hedef Ozlemcim :))
Ozlem sagolsun hazirladi listeleri , paylasacagiz canim 1-2 saate..evet bu gun regl de oldum haftaya cok guzel kilo vericegime inaniyorum, takim icindekacinci olduk acaba
buna da sukur ilk bese girmisiz:)Ozlem sagolsun hazirladi listeleri , paylasacagiz canim 1-2 saate..
Benden duymus olma ama sizgogo2405 ablamla 5. oldunuz :))
Merhaba beraberce veririz umarımVermiş olsamda geri aldım maalesef.. spora ara vermenin zararları peki sizin yaptığınız spor vs var mı
Geçen hafta: 80.7
Bu hafta: 80.1
Fark: 0.6
Yüzde: 0.74
Ablacım çok özür dilerim şarjim bozuldu bugun arkadasimda kaldim dun aksam yeni eve geldim bildirimde bulunamadimresimi de hemen paylasiyorum
Yawrukush
ahahs yaaa ben 3. olduğumuza şaşırdım iki takım inanılmaz kilolar vermişti çünkü baktım da...Son dakikalarda varya @besive canim heyecanla bekliyoduk valla iyi gerilim oldu
Tebrikler takimimiza kizlar herkese basarilarinin devamini diliyorum lutfen kimse salmasin kendini
Guzel arkadaslarim hepinizi cani gonulden tebrik ediyorum, gecen hafta sonuncuyduk, bu hafta cabalariniz sonucu 3. olduk..
Bugun veya yarin olmak kaydiyla 3.lugumuz serefine bir odul ogunu yapalim, keyfimiz, moralimiz yerine gelsin, yeni haftaya daha motivasyonlu baslayalim.
Ankee Gamzecim bu hafta takimimiz senin yuzden sayesinde epey guzel etkilendi, senide ayrica tebrik ediyorum.
bugün bozmadım bakalım haftasonu artık yerim biraz
Kus kadar yedi, kizcagiz zaten kus kadar kaldi :))
kizlar hepinize tesekkur ederim desteklerinizle dogum oncesi kiloma kavustum, dizlerimden yukari cikmayan pantalonuma girebildim ,baya incelmisim , ilk hedefimdi . gercek oldu
bir kaç cipsten bişi olmaz ama çok yemeseydinBugunku menum
Sabah kahvaltı yapmadım sadece yesil elma yedim
Aksam
Yarim kase yesil mercimek çorbası
1 tane biber dolmasi 1 tane domates dolmasi 2 kasik yogurt yedim
Sonra dayanamadim azicik cips yedimaksama kadar o kadar dayanmistim oysaki
Detoks suyu yaptim bugün daha yarisini icmeme ragmen bu sefer bir kac sey daha ekledim ve fena etkili oldugunu dusunuyorum bu sefer yaptığımın. asiri derecede sindiririmimi hizlandirdi
Tarcin ve yeşil elma ekledim tavsiye ederim kizlar kesinlikle su hazirlayan varsa bunlarida eklesin
Kahvalti yok,ogle yemegi yok,aksam azicik cipstrn hic bisey olmaz canim..Bugunku menum
Sabah kahvaltı yapmadım sadece yesil elma yedim
Aksam
Yarim kase yesil mercimek çorbası
1 tane biber dolmasi 1 tane domates dolmasi 2 kasik yogurt yedim
Sonra dayanamadim azicik cips yedimaksama kadar o kadar dayanmistim oysaki
Detoks suyu yaptim bugün daha yarisini icmeme ragmen bu sefer bir kac sey daha ekledim ve fena etkili oldugunu dusunuyorum bu sefer yaptığımın. asiri derecede sindiririmimi hizlandirdi
Tarcin ve yeşil elma ekledim tavsiye ederim kizlar kesinlikle su hazirlayan varsa bunlarida eklesin
Bugunde guzel menun canimmenüm sabah peynir iki yeşil zeytin, 2 tatlı kaşığı kayısı reçeli
meyve pestili
11.00 5 adet çiğ badem
13.00 izmir köfte ve patates, hepsi fırınlanmıştı ve hepsinin toplamı 3 YK kadar...
16.00 elmalı bişiyli kek demişler ben de bir sevindim, ama çok az tatlı ve boyutu küçücüktü
20.30 tatlılı ekşili soslu etli patlıcan..
bugün 3 lokma ekmek ve yarım bardak kola içtim artık dayanamadım
artı kahveler 2 bardak sade
SU booolcaaa 2.5 lt ya da fazlası
SPOR işte çook koşturdum evde ev temizliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?