- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
Hoşgeldin 70i görüp başlama kararı aldın değil mi canım. Neresinden dönersek kâr. Daha önce başarmışsin yine yaparsın
Gecmis olsun nasil bir saglik sorunu yasadin?Süper bende reformer plates yapıyordum 2 yıldır sağlık nedenlerinden ara verdim şimdi tekrar başlamak istiyorum
Ekincigim tekrar hosgeldin aramiza, seninde 2 cocugun varmis.Isminde ne guzelKullanıcı Adı : Only_Eylul
İsim (İsteğe Bağlı ):Ekin
Mesleğiniz:Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 (2 ve 12)
Yaşadığınız şehir:Manisa
Boyunuz :170
Kilonuz: 70.8
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2. doğumumdan 86 kilo ile eve döndüm 63 kilo ile hamile kalıp 92 kilo ile Doğuma gittim.Doğum yapınca 10 kilo gider sanmıştım fakat sadece 6 kilo gitti bununzaten 4.200 kilosu bebekti. Yaklaşık 2 yılda 63 kiloya geri inmiş ilken son 6 ayda tekrar 70.8 olmuşum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bölgesel problemim olduğu için direk kilolarım basen bölgesinde toplanıyor. Kısacası fizik konusunda biraz takıntılıyım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Bugün Kadınlar kulübünde 10.yılım..Ben 70-79 ve 60-69 gruplarında aktif bulunmuştumEki Görüntüle 2307127
Harikasin canimKızlar tartı: 65.7 giden:0.600 yüzde:0.9
Ya çokkk şükür aşırı mutluyum ❤ Birden versem bu kadar olmazdı hayatıma insan gibi yemeyi sağlıklı yemeyi sokmaya başladım demek buhiiiç acelem yok geri gelmeyecek şekilde gitsin vücudum temizlensin
april22 Kozmogirl17 Yawrukush @stitch
Rahim ağzı kanser tarama testim pozitif çıktı. HPV denen bir virüsmüş erken tanı onun için rahim ağzı yakma operasyonu geçirdim ama şuan iyiyim .Teşekkür ederimGecmis olsun nasil bir saglik sorunu yasadin?
Hosgeldin canim,okulun hayirli olsun.yavrukuscuuum iyiyim cok şükür okula basladim. biraz düzene girsin de oyle yazayim dedim.
bugun ben de tartiya çıktım. bekledigim gibi kilo almışım hatta baya almisim. keske vermeside almasi kadar kolay olsa. 3.5 kilo almışımson alinan kilolar cabuk gider ümidiyle bugun bende başlıyorum dikkat etmeye.
sen nasılsın?? 4 hafta oldi sanirim ben izne ayrilali. 4 hafta da kimler ne kadar çıtır olmus birazdan bakarim
Cok gecmis olsun, bir daha hic saglik sorunuyla karsilasmazsin umarim canim.Rahim ağzı kanser tarama testim pozitif çıktı. HPV denen bir virüsmüş erken tanı onun için rahim ağzı yakma operasyonu geçirdim ama şuan iyiyim .Teşekkür ederim
Geçmiş olsun, erken teşhis edilmesi açısından gerçekten çok şanslıymışsın canimRahim ağzı kanser tarama testim pozitif çıktı. HPV denen bir virüsmüş erken tanı onun için rahim ağzı yakma operasyonu geçirdim ama şuan iyiyim .Teşekkür ederim
Ah Eminecim yaa, biz ne çok söyledik gitme bırakma bizi diyeyavrukuscuuum iyiyim cok şükür okula basladim. biraz düzene girsin de oyle yazayim dedim.
bugun ben de tartiya çıktım. bekledigim gibi kilo almışım hatta baya almisim. keske vermeside almasi kadar kolay olsa. 3.5 kilo almışımson alinan kilolar cabuk gider ümidiyle bugun bende başlıyorum dikkat etmeye.
sen nasılsın?? 4 hafta oldi sanirim ben izne ayrilali. 4 hafta da kimler ne kadar çıtır olmus birazdan bakarim
Teşekkürler
yavrukuscuuum iyiyim cok şükür okula basladim. biraz düzene girsin de oyle yazayim dedim.
Cuma neşesi
Ah Eminecim yaa, biz ne çok söyledik gitme bırakma bizi diye
Üzüldüm haftada bir kilo almışsın neredeyse (benim bünyem de öyle) , gram gram veriyoruz hâlbuki.
Geçtiğimiz haftasonu ben de artık diyette değilmişim gibi yedim hiç dikkat etmedim. İki günde aldım 1 kilo 100 gr. Nasıl kötü hissettim anlatamam. Eski halime dönmüşüm gibi geldi.
Haftaici çok kosturmacali geçti, çok da dikkat ettim de verebildim.
Ama insan kendini de sorguluyor yani azıcık salsam yine mi şişman olucam diye, ayrıca kalorileri aldirmadan yeme isteğimi de daha ne kadar baskılarım acaba diye de düşünüyorum.
Galiba herşey psikolojik. İşe yarayacağına da inanmıyorum psikologa gitsem. (Bende tok bile olsam keyiften yeme hastalığı var)
En iyisi aktif hareketli bir yaşam sürmek galiba
Ooo ilk güne harika suyu arttırabilirsen zamanla süper olurKahvaltı 11.00 : 2 yumurtadan omlet örgü peynir salatalık
Saat 14.00 : 1 armut 1/2 muz
Saat 17.00 : Taze fasülye 1 kase yoğurt Salatalık
Bugün acıkmadım ilk gün şansı
Şimdilik 1.5 litre su
Aynen ya baktım da geçmişe bir gerilim filmi tadında olmuşSon dakikalarda varyabesive canim heyecanla bekliyoduk valla iyi gerilim oldu
Gözünüz aydın ben de oldumm bugünevet bu gun regl de oldum haftaya cok guzel kilo vericegime inaniyorum, takim icindekacinci olduk acaba
Huhuhuuu harikaÇoook aşırı berbat
Hoşgeldin 70i görüp başlama kararı aldın değil mi canım. Neresinden dönersek kâr. Daha önce başarmışsin yine yaparsın
En çok benim sayemde di miitiraf et şimdi
Bu arada kızlar bugün hani strech beli tamamen lastikli kot pantolonlari var ya lcw'nin. Geçen sene giyiyordum. Acelem vardı o denk geldi elime. Giydim ama öyle pot oldu ki komik durdu. Beli oldu lastik olduğu için ama bacaklar strech olmasına rağmen yapışmadi.
Öyle komik komik gezindim ama bi mutluluk bi gurur.
Yav ahahahhahaha ben ben benCuma neşesi
ALLAH şifa versin umarım sağlığınız çok saha iyi olurRahim ağzı kanser tarama testim pozitif çıktı. HPV denen bir virüsmüş erken tanı onun için rahim ağzı yakma operasyonu geçirdim ama şuan iyiyim .Teşekkür ederim
Oooo aşırı sevindim geçen haftadan sonra ilaç gibi geldiHosgeldin canim,okulun hayirli olsun.
Kilolar cabucak gider benim suphem yok.
Kucuk kuzun nasil alisti mi babannede kalmaya.
Bugun 3.olduk takimda ,cok mutluyuz
EN iyisi diyet psikolojisinden çıkıp yaşam felsefesi yapmak galiba yoksa takıntı yapıyorum şahsen bir yedin mi bi daha bozayım diyorsun ardı gelmiyor yaAh Eminecim yaa, biz ne çok söyledik gitme bırakma bizi diye
Üzüldüm haftada bir kilo almışsın neredeyse (benim bünyem de öyle) , gram gram veriyoruz hâlbuki.
Geçtiğimiz haftasonu ben de artık diyette değilmişim gibi yedim hiç dikkat etmedim. İki günde aldım 1 kilo 100 gr. Nasıl kötü hissettim anlatamam. Eski halime dönmüşüm gibi geldi.
Haftaici çok kosturmacali geçti, çok da dikkat ettim de verebildim.
Ama insan kendini de sorguluyor yani azıcık salsam yine mi şişman olucam diye, ayrıca kalorileri aldirmadan yeme isteğimi de daha ne kadar baskılarım acaba diye de düşünüyorum.
Galiba herşey psikolojik. İşe yarayacağına da inanmıyorum psikologa gitsem. (Bende tok bile olsam keyiften yeme hastalığı var)
En iyisi aktif hareketli bir yaşam sürmek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?