Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tadı nasıııııl çok merak ediyorum
Çoook aşırı berbat
Hoşgeldin 70i görüp başlama kararı aldın değil mi canım. Neresinden dönersek kâr. Daha önce başarmışsin yine yaparsın
kizlar hepinize tesekkur ederim desteklerinizle dogum oncesi kiloma kavustum, dizlerimden yukari cikmayan pantalonuma girebildim ,baya incelmisim, ilk hedefimdi . gercek oldu
En çok benim sayemde di mi itiraf et şimdi

Bu arada kızlar bugün hani strech beli tamamen lastikli kot pantolonlari var ya lcw'nin. Geçen sene giyiyordum. Acelem vardı o denk geldi elime. Giydim ama öyle pot oldu ki komik durdu. Beli oldu lastik olduğu için ama bacaklar strech olmasına rağmen yapışmadi.
Öyle komik komik gezindim ama bi mutluluk bi gurur.

Kız 100gr. daha olsaymiş keşke. Beni sinir etmişti tartı iki hafta boyunca 59u kıyısından görmemiştim.
Ama inan çok mutlu oluyor insan, belki sen bir iki güne görürsün tatlım Yawrukush
Bende dedim azcik ucundan kiyisindan gorseydim diye Haftaya gorurum insallah

Cok sevindim canim,yenilerini Alma zamani gelmis

Tam tarti oncesi nasil menu bu kuzum

Insanlar cig sut emmis diye boss demiyorlar canim.Nasil sonuclandi durumlar?

Canim aramiza hosgeldin, ilk gun icin menun gayet guzel:)
Ben Ozge ,31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim.
Beraber cok guzel kilolar verecegimize eminim :)
Özge çok memnun oldum bende plates antrenörlüğü aldım geçen hafta lütfen spor konusunda yardımcı ol bizlere neler yapalım

filizim inkar edenmi var super bir estin , , cok motive etmistin beni , citir hatun seni

Süper bende reformer plates yapıyordum 2 yıldır sağlık nedenlerinden ara verdim şimdi tekrar başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…