Tebrikler canimListede degilim ama ben de kilo bildirimi yapıyorum sanırım
80.2 cıktım bu hafta bakalım haftaya inş 79 olurum @Kozmogirl17
Çoook aşırı berbatTadı nasıııııl çok merak ediyorum
Hoşgeldin 70i görüp başlama kararı aldın değil mi canım. Neresinden dönersek kâr. Daha önce başarmışsin yine yaparsınKullanıcı Adı : Only_Eylul
İsim (İsteğe Bağlı ):Ekin
Mesleğiniz:Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 (2 ve 12)
Yaşadığınız şehir:Manisa
Boyunuz :170
Kilonuz: 70.8
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2. doğumumdan 86 kilo ile eve döndüm 63 kilo ile hamile kalıp 92 kilo ile Doğuma gittim.Doğum yapınca 10 kilo gider sanmıştım fakat sadece 6 kilo gitti bununzaten 4.200 kilosu bebekti. Yaklaşık 2 yılda 63 kiloya geri inmiş ilken son 6 ayda tekrar 70.8 olmuşum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bölgesel problemim olduğu için direk kilolarım basen bölgesinde toplanıyor. Kısacası fizik konusunda biraz takıntılıyım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Bugün Kadınlar kulübünde 10.yılım..Ben 70-79 ve 60-69 gruplarında aktif bulunmuştumEki Görüntüle 2307127
En çok benim sayemde di mikizlar hepinize tesekkur ederim desteklerinizle dogum oncesi kiloma kavustum, dizlerimden yukari cikmayan pantalonuma girebildim ,baya incelmisim , ilk hedefimdi . gercek oldu
Bende dedim azcik ucundan kiyisindan gorseydim diyeKız 100gr. daha olsaymiş keşke. Beni sinir etmişti tartı iki hafta boyunca 59u kıyısından görmemiştim.
Ama inan çok mutlu oluyor insan, belki sen bir iki güne görürsün tatlımYawrukush
Cok sevindim canim,yenilerini Alma zamani gelmisÇoook aşırı berbat
Hoşgeldin 70i görüp başlama kararı aldın değil mi canım. Neresinden dönersek kâr. Daha önce başarmışsin yine yaparsın
En çok benim sayemde di miitiraf et şimdi
Bu arada kızlar bugün hani strech beli tamamen lastikli kot pantolonlari var ya lcw'nin. Geçen sene giyiyordum. Acelem vardı o denk geldi elime. Giydim ama öyle pot oldu ki komik durdu. Beli oldu lastik olduğu için ama bacaklar strech olmasına rağmen yapışmadi.
Öyle komik komik gezindim ama bi mutluluk bi gurur.
Cok guldum bu yorumakaptanım sanırım hedefi ufak bir esintide yaprak misali uçup gitmekhiç kıskanmadım
Tam tarti oncesi nasil menu bu kuzumÇARŞAMBA MENÜ
SABAH
filtre kahve
2 kare bitter
ÖĞLE
bi tabak fasulye
azcık pilav
söğüş
çorba
AKŞAM
makarna
söğüş
çorba
not: evet tam bir fiyasko neden böyle oldu bende bilmiyorum ama sanırım oğlanın yatagını ayırdım ve gece o kadaaaaar cok emiyodu ki içim açlıktan kavruluyoor resmen @Kozmogirl17Yawrukush @madamesnow
Hem carsamba hem persembe bozulmus menulerin canim..perşembe
SABAH
filtre kahve
2 kare bitter
ÖĞLE
bi gün önceden kalan makarna
söğüş
7 -10 zeytin
AKŞAM
Sarma 1 tabak
çorba
salata
not:Yawrukush @Kozmogirl17 @madamesnow pişmanım sayın hakim
Insanlar cig sut emmis diye boss demiyorlar canim.Nasil sonuclandi durumlar?Yawrukush çök şükür iyi eşim ama iş yerinde fren kontrolü yaptırması gereken kişi yaptırmadığı için kaza oldu. Aynı şahıs kaza arabasında yetkili kişi eşim olduğu için ona suç atıyor şöför yanındaki koltukta otursaymış olmazmış kaza sanki eşim kullanıyor da frene o basacak.. kaskosu olmasaydı bakım onarım masrafımı eşime yıkmaya çalıştı hatta. Uğraştı birkaç gündür kendi üzerinden atmak için insanlar fena ya..
Özge çok memnun oldum bende plates antrenörlüğü aldım geçen hafta lütfen spor konusunda yardımcı ol bizlere neler yapalımCanim aramiza hosgeldin, ilk gun icin menun gayet guzel:)
Ben Ozge ,31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim.
Beraber cok guzel kilolar verecegimize eminim :)
Gecmis olsun canim..Kızlar bu arada dün gece banyonun musluğu bozuldu kapalı olmasından rağmen şarıl şarıl su geliyor vanayı onunla uğraştık bayağı uyuyakalmışım hemen eczaneye gidiyorum ama Harika sonuçla var herkes çok iyi bu hafta
filizim inkar edenmi var super bir estin ,Çoook aşırı berbat
Hoşgeldin 70i görüp başlama kararı aldın değil mi canım. Neresinden dönersek kâr. Daha önce başarmışsin yine yaparsın
En çok benim sayemde di miitiraf et şimdi
Bu arada kızlar bugün hani strech beli tamamen lastikli kot pantolonlari var ya lcw'nin. Geçen sene giyiyordum. Acelem vardı o denk geldi elime. Giydim ama öyle pot oldu ki komik durdu. Beli oldu lastik olduğu için ama bacaklar strech olmasına rağmen yapışmadi.
Öyle komik komik gezindim ama bi mutluluk bi gurur.
Az da olsa eksi candirEki Görüntüle 2307103
Günaydınlar yine gelemedim takıma kusura bakmayın lütfen. Son 3 gündür mesaideyim elime alamadım tlf. Bugün nöbete gidicem 3 e kadar evdeyim neyse ki.
Geçen hafta 67.8
Bu hafta 67.5
Fark 0.3
Yüzde 0.44
hosgeldin aramiza , merak etme kaptan , cezalariylada yardimci olurÖzge çok memnun oldum bende plates antrenörlüğü aldım geçen hafta lütfen spor konusunda yardımcı ol bizlere neler yapalım
Süper bende reformer plates yapıyordum 2 yıldır sağlık nedenlerinden ara verdim şimdi tekrar başlamak istiyorumumarım canım. olsun bir kere vermişsin yine verirsin.. neden ara verdin canım spora? ben fitnessa gidiyorum canım grup derslerine katılıyorum. 2 gün pilates, 1 gün taebo bir gün tabata yapıyorum bir aksilik olmazsa. bir gün de yoga var ama ona katılamıyorum bazen..
Aa cok sevindim canim hayirli olsun,Spor konusunda elbet destek olurumÖzge çok memnun oldum bende plates antrenörlüğü aldım geçen hafta lütfen spor konusunda yardımcı ol bizlere neler yapalım
Tebrikler canimGeçen hafta : 96.2
Bu hafta : 95.6
Fark : 0.6
Yüzde : 0.624
Harika
Cok sevindim canim, gozunaydinSorun yokmus canim cok sukur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?