- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
Allah iyilik versin canim, opuyorum.Hadi ya hayırlısı bakalım kim kazanacak ben de merak ettim şimdi
İyiyim canım çok şükür
Canim o konuda emin olamadim bu haliyle paylasayim, kaptanlar farkli dusunurse duzeltme yapariz dedim.Kaptanım akrep yarışmadan mı ayrılmış izine mi ayrılmış
Bence ayrılan üye işlemi yapılmalı ama ben de emin olamadım şimdiCanim o konuda emin olamadim bu haliyle paylasayim, kaptanlar farkli dusunurse duzeltme yapariz dedim.
601. etapta 2. takim kapandi biliyorsun.
Diskalifiye olmadi, kendi izniyle ayrildi diyemem, yani biraz kafam karisti Ankacim, bir fikrin var mi?
Ayrilan uye geri dondu islemi yapayim o zmaan hemen paylasiyorum.Bence ayrılan üye işlemi yapılmalı ama ben de emin olamadım şimdikeşke sorsaydın vakit varken.
İnşallah yanlış yönlendirmiyorumdurAyrilan uye geri dondu islemi yapayim o zmaan hemen paylasiyorum.
Bence sen haklisin canim bende bu 2 secenek arasinda kalmistim.İnşallah yanlış yönlendirmiyorumdur
tebrikler kaptanListemiz hazir,besive canim cok mutlu ettin beni bildiriminle, hemen paylasiyorum, bu hafta 3.yuz canlarimmm O zaman dans, o zaman renk
canıım kilolarımız aynı ben huzur öerhaba takımdaki en tontişler biz oluyoruz galiba yaa
ooo tebrikler arkadaslarrr cok sevindim hafatya birincilikle inşListemiz hazir,besive canim cok mutlu ettin beni bildiriminle, hemen paylasiyorum, bu hafta 3.yuz canlarimmm O zaman dans, o zaman renk
kiz ama heycan yaptirdinGeçen hafta: 80.7
Bu hafta: 80.1
Fark: 0.6
Yüzde: 0.74
Ablacım çok özür dilerim şarjim bozuldu bugun arkadasimda kaldim dun aksam yeni eve geldim bildirimde bulunamadimresimi de hemen paylasiyorum
Yawrukush
tebrikler canim hedefine ulastin , devam ediyosun supersinTebrikler takimimiza kizlar herkese basarilarinin devamini diliyorum lutfen kimse salmasin kendini
insallah canim :)canıım kilolarımız aynı ben huzur öerhaba takımdaki en tontişler biz oluyoruz galiba yaa
ooo tebrikler arkadaslarrr cok sevindim hafatya birincilikle inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?