Allah uzun omurler versin gecmisler olsun.
Canim kisiri odulune sayalim, gerisi gayet guzel olmus :)
Odul olunca ceza olmuyor, haftada 1 ogun hakkimiz var canim.
Kizin nasil oldu , iyilesti mi tamamen?
Insallah canim su gibi gecer..
Evet tam senin gibi diyorum bende bana uzak olsunlar, yerlerinde iyi olsunlar...
Tesekkur ederim canim:)
Patates kizartmasi ve kola olmamis canim ama miktarlari az kotu degil.
Odule sayalim :)
Hamsi cikti demek bayilirim, marmara hamsisi mi , karadeniz mi acaba?
Karadeniz hamsisi bu kadar erken cikiyor muydu hatirlamiyorum :)
Canim gozunuzaydin, kolaylikla yerlesin insallah.
Bu hafta sonuncu olduk malesef
Fatimem canim gozunuzaydin, sag salim kavusmussunuz.
Sezeryanin kolay olmus cok sevindim canim.
Insallah tez vakittede toparlanirsin agrin sizin kalmaz.
Miniginin kokusunu icine cek, op bizim yerimize, mis gibi kokar.
Ne guzel bir bolumu basladi hayatinin, Allah isteyen herkese nasip etsin..
Opuyorum canim, Allaha emanet olun..
Anjio oldu tedbir amaçlı canım ama iyi şükür.
Bu hafta daha aktif olmaya caliscam canım yorum yaparım menulerine bende daha dikkatli olacağım.
Menun sporun güzel olmuş.
Fındık lahmacun muydu canım eğer öyleyse çok az yemişsin. Nescafe ikisi bir arada olandansa sade yada gerçek sütle tercih etsen daha iyi. Spor güzel olmuş.
Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin fatimem gözünüz aydın.
Canim hayirli olsun, cok sevindim senin ve bebegin iyi olmasina
insallah biran once agrilarin da gecer de tadini cikarark bebeginle vakit gecirirsin
Ben de geliyim mi dicektimamaa yazana kadar soğumuştur çay.
Yeni demlesene Özlemcim öyle yorgunum ki nasıl iyi gelir.
Gerçi sen benden yorgunsun beraber ilimizden de yorgununa gidelim. @cool_lime hazırla gülsümcüm balkonu ☺☺☺
E yani ben olsam ben de üşenirdim, öyle işler saymişsin ki
Yapabildin mi canım hepsini
Ay hayırlısı olsun. Ne çabuk tutmuşsunuz evi daha geçen belli değil diyordun kuzum. Güle güle otur canim
Allah analı babalı büyütsün canım. Çok sevindim ikinizin de iyi olmasına. Kokla bizim için de, nasıl harikadır şimdi o Miniş
Geçmiş olsun canım
Harika haber, ben geçen sene çok az balık yedim. Bu sene fazlalaşır inş.
supersin. İyi yakalamışsin tarifi Özlemcim
Ne güzel olmuş, sevindim canım. Uy mutlaka kaçamak yapma sakın gamzecim
bende bu sabah oldum ,haftaya guzel bir eksi bekliyorum kendimden , yinede 600 gram vermisizKızlar bu aradan regl olamadım daha şişliğim de var
menulerine sert yorum yapiyorum ,seni yemekten sogutuyorumArkadaşlar diyet ve spora ek olarak başka neler yapıyorsunuz paylaşabilir misiniz desteklemek amaçlı ben sabahları aç karnına yıllık limonlu yeşil çay içiyorum
butun hafta acmi geziyolar nedirya kızlar diğer takımlara bakıyorum hep böyle %3 falan kilolar verilmiş
yani nasıl oluyor ki bu anlamadım inanın
hele benden az biraz kilosu fazla olan bir arkadaş bile 2 kilo vermiş ya bir haftada
nasıl mümkün oluyor anlamadım
Aynen lütfen bana da sert yorum Alayım ben çok ciddiye alırım buradaki yorumları bu aralar hiç su içemiyorum ya kendime bir şey alayım diyorum şişe olmayınca bardaktan adapte olamıyorum hiçmenulerine sert yorum yapiyorum ,seni yemekten sogutuyorum, korkudanbirseye dokunamiyosun , bol bol su ic emziriyosun da en az2.5 ,3 lt su icmeye calis
Vallahi olabilir ben de taktım kafayı şimdi birinci derin sırlarını okuyordum acaba detoks falan mı yapsak diyorum ben de şu maydonoz suyuyla limonu karıştırıyorlar ya ondan yapsam diyorumbutun hafta acmi geziyolar nedir
butun hafta acmi geziyolar nedir
simdilik yapma birsey canim kendine biraz zaman ver yedigine ictigine dikkat et bebek 6 aylik olana kadar verirsin yavas yavasVallahi olabilir ben de taktım kafayı şimdi birinci derin sırlarını okuyordum acaba detoks falan mı yapsak diyorum ben de şu maydonoz suyuyla limonu karıştırıyorlar ya ondan yapsam diyorum
Merhaba beraberce veririz umarımhoş geldin canım neredeyse aynı kilodayız... ve vücut yapılarımız da aynı ben de basenlerimden şikayetçiyim. ne güzel daha iki yaşındayken kiloların çoğunu vermişsin. benim kızım 4 yaşına geldi ben bu kiloları verene kadar :)
Hos geldin canimKullanıcı Adı : Only_Eylul
İsim (İsteğe Bağlı ):Ekin
Mesleğiniz:Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 (2 ve 12)
Yaşadığınız şehir:Manisa
Boyunuz :170
Kilonuz: 70.8
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2. doğumumdan 86 kilo ile eve döndüm 63 kilo ile hamile kalıp 92 kilo ile Doğuma gittim.Doğum yapınca 10 kilo gider sanmıştım fakat sadece 6 kilo gitti bununzaten 4.200 kilosu bebekti. Yaklaşık 2 yılda 63 kiloya geri inmiş ilken son 6 ayda tekrar 70.8 olmuşum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bölgesel problemim olduğu için direk kilolarım basen bölgesinde toplanıyor. Kısacası fizik konusunda biraz takıntılıyım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Bugün Kadınlar kulübünde 10.yılım..Ben 70-79 ve 60-69 gruplarında aktif bulunmuştumEki Görüntüle 2307127
Ben de listenizi göremeyince bakayım dedim her şey yolunda değil mi
Ankacim hosgeldin canim, 1 uyemiz bildirim yapmadi yari saat daha bekleyeyim dedim.Ben de listenizi göremeyince bakayım dedim her şey yolunda değil mi
Hadi ya hayırlısı bakalım kim kazanacak ben de merak ettim şimdiAnkacim hosgeldin canim, 1 uyemiz bildirim yapmadi yari saat daha bekleyeyim dedim.
14. takimda bizim gibi bir uyelerini bekliyor ve yuzdelerimiz acayip yakin..
Kiran kirana bir mucadele oluyor..
Nasilsin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?