günaydın kızlarrr...
bu sabah prensesim ve ben cok güzel acılıs yaptık
size en az 1 demiştim ve 1.1 verdimseviyorum montiyiii seviyorummm
prensesinmin vebenim hesaplama tamam gelme durumum ne olur bilmiyorum bu gün cihav calısmasını kalibrasyonunu idrar mikroskobisini öğreticem ama hiç gelecek vağdetmiyorlar nys inş cabuk öğrenirler..
ayyy kızlar ben bu hafta 59.3 olduğuma sevinmiyorum haftaya 58 olacağıma seviniyorummm
kilolarım pıtır pıtır gidiyor durmak yok bundan sonra böyle yapcam 3 mil leslie +platess
en kötü ihtimal öğlen gelirim durmayın kalori yakınnn
Gunaydin 4.takimin sekerleri...hepinize hayirli cumalar...umarim herkes bu hafta iyi sonuc almistir
guanydın canım ınsallah sızın takımda hep eksılerde sonuclar almıstır tatlımm
gunaydın kızlar cok canım sıkıldı dunku kendımı okadar tutmama caba gostermeme ragman hypatıa dıetının 1. gununde sadece 200 gr verdım aslında meyve hatalarımı soylemıs bunlar bunlar yanlıs dıye ama ne kadar yanlıs olursa olsun kendımı bu dıyete cok adamıs ve cokta ınanmıstımm sabah resmen kendımle savastım dıyete devam et mıne dıyenn bır tarafım hıcbıse olmamıs ıste mıne dıyen dıger tarafımm cok huzursuzum bugun 64.9 kıloyum ama buna 64 um bıle denmez baksanıza 2 yada 3 gun ıcınde regl olabılırım ama reglı gerektırıcek hıcbır kacamak yapmadımkı cok moralım bozuldu yaa
canım bendede aynısı oldu hiç kaçamak yapmadım harfiyen listeye uydum ama ilk gün 200 gram 2. gün 100 gram toplam 300 gram verebilmişim ama ben şu an regl olmama bağlıyorum durumu çünkü o kadar indanı mutlu eden işe yarayan bir diyet bize niye yaramasın ben haftaya yine yapmayı düşünüyorum tabi bu hafta sonu dikkat ederek 68 i göremedim ya çok üzüldüm tatlım benim kilomuda hesaplayıp listeye eklermisin
günaydın kızlar...68 resmen üstüme yapıştı kurtulamıyorum ya bir tek kaçamak bile yapmadım hatta fazladan spor bile yaptım dün...vücudum direnmeye ve inatlaşmaya başladı ama dur bakalımm ben daha da inatçı olcam haftaya süper bi rakam çıkcak işte o kadar...bugün montimede başladım kim daha inatçıymış görcezz
prensespericim ve meyvecim tebrikler canlarım inş böyle devam eder de haftaya da verirsinizz
minnoşcum üzülme tatlım ilk gün fazla verilmiyo ikinci gün daha fazla veriliyo inan... sakın pes etmepozitif ol ve kilolarından inatçı ol 64ü ucundan da olsa görmüşün işte haftaya daha çok vericen inş bu diyeti bugün de yap yarın karar veririsin ne yapıcağınaa bozma moralini vericeksin kurtulcaz birlikte bu kilolardan yağlardan merrak etme tatlım
karçiçeği sende regl olduğundan ağır geliyorsun ebnce 68i çoktan gördün sen ama tartı göstermiyor çünkü regl dönemindesin haftayaakesin 68 sin sen hiç üzülme canım cım :)
karcıcegım 69.2 kılomusun ona goremı hesap yapıyım
bılmıyorum annacım yaa bu sabah kendıme savas actım devam edebılmek ıcın guya devam edıyorum ama heran cayabılırım bılmıyorum sabah zaten bı tartım bozuldu oraya gotur buraya gotur en sonunda kocamı cıkardım onun dogru kılosunun cıktıgı yerde tartıldım. ben en azından bugun 64 lu bıseye tam olarak otururum dıyordum ama olmadı . neyse hıc spor yapmadım ona baglıyorum bıde wcye tam cıkamadım bugun belkı wc belkı sporla bırazcık daha kurtulurum pıs karayaglarımdan bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?