yarın sabaha kadar pişman değilim vallainş. akşam sporla ve 3 litre suyla telafi edeceğimmmm
ay doğru diyorsun bende sinir oluyorum ya bir hafta veriyorum bir hafta duruyor ayda 3-4 kilo verenelr var ben anca 2 kilo veriyorum sinir oluyorum bende canım yaa :84:
minnoşcum heralde onun etkisi oldu ya bende anlamadım durdu zaten kilo vermem moralim bozukyarım kilo inş tatlım eğer 67'yi görmezsem yarın kendimi atcam bir yerlerden yaa o kadar çabalıyorum
inşallah hypatiam diyet gerçekten çok güzel çok etkili ama ben bu ara durdum hiç ilerlemiyorum ya gram gram gidiyo abzen geri geliyo tekrar gidiyo kafayı yicem yarın ki sonuç için çok korkuyorum ama inş vercem canım
yarın sabah hypatianın ifadesini gösteriyorum
şimdide benim karsılığımm
daha sonra sizin tepkiniz
yarın sabah hypatianın ifadesini gösteriyorum
şimdide benim karsılığımm
daha sonra sizin tepkiniz
canım dönem dönem oluyor, ben harfiyen uymama rağmen kg veremiyordum bir ara.. oluyor böyle.. sıkma canını.. sonra aniden dökülecek kg.lerin bir de düzenli beslenmene dikkat et. bu diyet metabolizmayı da düzenliyor, bundan sonra artılarının gideceğine inanıyorum ben inş.
ayrıca ayda 2-3 kgyi zor veriyoruz ama sürekli de rejim dışına çıkıyoruz... herkes harfiyen uyuyor. uymadan zayıflanmıyor ki..
ben de hemen 2 günde 10 kg diyetine başlarım. ilk gün marulu yıka, ikinci gün öp okşa
canım nidah + da diğer kızlardan ne gelicek bilinmez ama hypatiada yedi nolcak simdi nasıl 1. olcazzannacım canını sıkma ben tam bır ay aynı kıloda kalmıstım ustelık sporda yapıyordum dıyetımıde cok bozmuyordum ama ozaman pes edıp bıraksaydım hala 70 kıloda olacaktım cok sukurkı devam ettım bence sen yarın harıka olucaksın 4. takım yarın bırıncı olmalı kızlar haydı bakalımm
menümm
sabah 1brd greyfurt suyu
peynir,zeytin,1yum.,1,5dl ekmek,5-6yaprak marul
ara:1portakal
öğle 2kş. pırasa,1kase çorba,1kase yoğurt,1dl ekmek
ara:1 ayva
akşam:1 kase çorba,salata,yoğurt
ara:meyve
annacım canını sıkma ben tam bır ay aynı kıloda kalmıstım ustelık sporda yapıyordum dıyetımıde cok bozmuyordum ama ozaman pes edıp bıraksaydım hala 70 kıloda olacaktım cok sukurkı devam ettım bence sen yarın harıka olucaksın 4. takım yarın bırıncı olmalı kızlar haydı bakalımm
kızlar işlerin yoğunluğundan gelemiyorum hiçyetiştiremiyorum zaten işleri :84:
ben dün regl olduminşallah yarına kötü etki etmez :26:
dün de menü yazamadım, şimdi beraber yazıyım
02.03.2011
Sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar
Öğle: 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek, 1 salatalık
Akşam: 5 tane ızgara köfte, yağsız salata
03.03.2011
Öğle: 1 kase naneli, pul biberli yoğurt (hypatia'dan gördüm), 1 dilim kepek ekmeği, yağsız salata
Akşam: Kıymalı kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt
Normalde bugün akşam 1 tabak kıymalı taze fasülye yemem gerekiyo ama taze fasülye bulamadığım için kabak yiycem ve ben kabağı yoğurtsuz yiyemediğim için de 2 kaşık yoğurt ekledim
tatlım artıdan değilim 700gr eksideyim şu anda,sen msjın ilk halini okudun galba yanlış yazmıştım:)cuma gectikden sonra öpüp oksasan nolcak
canım nidah + da diğer kızlardan ne gelicek bilinmez ama hypatiada yedi nolcak simdi nasıl 1. olcazz
afiyet olsun tatlım muhtemelen vücudunda ödem oldu bikac gün yeşil caya ağırlık ver bakalım gecicekmi..
bide mevsim gecişi sonucda ödem olması normal..
kızlar işlerin yoğunluğundan gelemiyorum hiçyetiştiremiyorum zaten işleri :84:
ben dün regl olduminşallah yarına kötü etki etmez :26:
dün de menü yazamadım, şimdi beraber yazıyım
02.03.2011
Öğle: 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek, 1 salatalık
Akşam: 5 tane ızgara köfte, yağsız salata
03.03.2011
Öğle: 1 kase naneli, pul biberli yoğurt (hypatia'dan gördüm), 1 dilim kepek ekmeği, yağsız salata
Akşam: Kıymalı kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt
Normalde bugün akşam 1 tabak kıymalı taze fasülye yemem gerekiyo ama taze fasülye bulamadığım için kabak yiycem ve ben kabağı yoğurtsuz yiyemediğim için de 2 kaşık yoğurt ekledim
tatlım artıdan değilim 700gr eksideyim şu anda,sen msjın ilk halini okudun galba yanlış yazmıştım:)
ben cıkıyorum kızlar aksam ya gelirim ya gelmem sabah evden cıkmadan kilomu bildiririm.girerim takıma gibi gelio ama ne olur ne olmaz.
listeyi hazır tutun birbirinizin kilosunu kontrol edin.
toplamı hazırlayabilirseniz hazırlarsınız öğlen arası girer bakarım
heinize ii aksamlarr
bosver ndahcım yarın sabah kaptanımıza surprız olur hemde cok mutlu olur artıda sansın senıı hadı kızlar kaptanımıza yenı ıs hedıyesı yarın sabah bır kupa verelım dıkkat edelım tamam mı canlarım
bende menümü yazayım unutmadan...
Sabah:1 greyfurt, 1 elma
Ara:bir küçük kutu süt light
Öğle:Çorba,salata
Ara:1 avuç yaban mersini, 1 tane ceviz
Ara:1 ayva, 2 kuru kayısı
Akşam:Haşlanmış kabak ve yoğurt
Ara:1 meyve
3 lt su (daha fazlada olabilir) , 1 saat yürüyüş, yeşilçay (3), funda
zevcancım yarın montiye başlıyorum tatlım bugün alışveriş yaptım montiye uygun şeyler aldım filan doktoruma uğradım o da destekledi karaciğerime iyi gelebilirmiş bende alerji var ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?