Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım dönem dönem oluyor, ben harfiyen uymama rağmen kg veremiyordum bir ara.. oluyor böyle.. sıkma canını.. sonra aniden dökülecek kg.lerin bir de düzenli beslenmene dikkat et. bu diyet metabolizmayı da düzenliyor, bundan sonra artılarının gideceğine inanıyorum ben inş.

ayrıca ayda 2-3 kgyi zor veriyoruz ama sürekli de rejim dışına çıkıyoruz... herkes harfiyen uyuyor. uymadan zayıflanmıyor ki..

annacım canını sıkma ben tam bır ay aynı kıloda kalmıstım ustelık sporda yapıyordum dıyetımıde cok bozmuyordum ama ozaman pes edıp bıraksaydım hala 70 kıloda olacaktım cok sukurkı devam ettım bence sen yarın harıka olucaksın 4. takım yarın bırıncı olmalı kızlar haydı bakalımm

yarın sabah hypatianın ifadesini gösteriyorum

şimdide benim karsılığımm

daha sonra sizin tepkiniz

ayy çok güldüm buna ben

teşekkürler moral için bitanem ya inş yeniden vermeye başlarım canım..doğru uymadan zayıflanmıyor tatlım uyalım diyetlerimize daha çok vercez inş

menümm

sabah 1brd greyfurt suyu
peynir,zeytin,1yum.,1,5dl ekmek,5-6yaprak marul

ara:1portakal

öğle 2kş. pırasa,1kase çorba,1kase yoğurt,1dl ekmek

ara:1 ayva

akşam:1 kase çorba,salata,yoğurt

ara:meyve

ben de hemen 2 günde 10 kg diyetine başlarım. ilk gün marulu yıka, ikinci gün öp okşa

cuma gectikden sonra öpüp oksasan nolcak
canım nidah + da diğer kızlardan ne gelicek bilinmez ama hypatiada yedi nolcak simdi nasıl 1. olcazz
menümm

sabah 1brd greyfurt suyu
peynir,zeytin,1yum.,1,5dl ekmek,5-6yaprak marul

ara:1portakal

öğle 2kş. pırasa,1kase çorba,1kase yoğurt,1dl ekmek

ara:1 ayva

akşam:1 kase çorba,salata,yoğurt

ara:meyve

afiyet olsun tatlım muhtemelen vücudunda ödem oldu bikac gün yeşil caya ağırlık ver bakalım gecicekmi..

bide mevsim gecişi sonucda ödem olması normal..

kızlar işlerin yoğunluğundan gelemiyorum hiç yetiştiremiyorum zaten işleri :84:

ben dün regl oldum inşallah yarına kötü etki etmez :26:

dün de menü yazamadım, şimdi beraber yazıyım

02.03.2011

Sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar
Öğle: 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek, 1 salatalık
Akşam: 5 tane ızgara köfte, yağsız salata

03.03.2011

Sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar
Öğle: 1 kase naneli, pul biberli yoğurt (hypatia'dan gördüm), 1 dilim kepek ekmeği, yağsız salata
Akşam: Kıymalı kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt

Normalde bugün akşam 1 tabak kıymalı taze fasülye yemem gerekiyo ama taze fasülye bulamadığım için kabak yiycem ve ben kabağı yoğurtsuz yiyemediğim için de 2 kaşık yoğurt ekledim

canım benim minnoşum çok teşekkür ederim iyi geldi bu moral insan pes etmeye çok yaklaşıyo ama sizin sayenizde daha iyi hissediyorum yarına süper olcak inş vercem gr ları.. evet kızlar birinci olmalıyız hadiyinn sporlardan kaytarmak yok

nidahcım afiyet olsun menün çok güzel görünüyo

ben cıkıyorum kızlar aksam ya gelirim ya gelmem sabah evden cıkmadan kilomu bildiririm.girerim takıma gibi gelio ama ne olur ne olmaz.
listeyi hazır tutun birbirinizin kilosunu kontrol edin.
toplamı hazırlayabilirseniz hazırlarsınız öğlen arası girer bakarım

heinize ii aksamlarr

afiyet olsun kuyabiyemm
yoğurttan bişi olmaz arada o kadar liste dısı olur..

tatlım artıdan değilim 700gr eksideyim şu anda,sen msjın ilk halini okudun galba yanlış yazmıştım:)

tatlım regl olsanda illa biraz ağır oluyor insan üzülme...menülerin çok güzel afiyet olsun canım

tatlım artıdan değilim 700gr eksideyim şu anda,sen msjın ilk halini okudun galba yanlış yazmıştım:)

bosver ndahcım yarın sabah kaptanımıza surprız olur hemde cok mutlu olur artıda sansın senıı hadı kızlar kaptanımıza yenı ıs hedıyesı yarın sabah bır kupa verelım dıkkat edelım tamam mı canlarım

nidah'cım menün gayet güzel... meyve'nin dediği gibi bir de yeşilçay içersen süper sonuçlar olacak inş..

meyve'mmm yarın bizim takım birinci olacak, herkes bomba gibi, sen hiiiç merak etme... (ayy akşam sporu fazla yapıyım daa gitsin kg.lerimmm) yarın el birliği ile halletmeye çalışırız sen merak etme.. inş..

kuyabiyee'm menülerin gayet güzel afiyet olsun.. pul biberli yoğurt da inş. işe yarar. arkadaşıma ender saraç'ın zayıflama kampında veriyorlarmış, yoğurdu öyle yiyin diyormuş dr. ben de ondan duydum öyle yiyorum...

iyi akşamlar kaptann merkez e gitmen tekrar hayırlı olsun

bende cıkıyorum kızlar aksama annemlere gıdıcegızz hadı gorursuruz yarın ınsallah guzel haberlerle gorursuruz canlarımm mucuckkkk

evett hadi inşallah yarın süper sonuçlarımız olur.yeşilçayı içicem akşam kızlar,bugün leslie indirdim 500 adımı denedim zevkli bişeymiş:) onu da vakit buldukça arttırarark yapıcam,bide unutuyorum yazmayı hergün yarım mekik çekiyorum genelde 100civarı..kilo verdim güya ama göbek duruyo maşallah!!

bende menümü yazayım unutmadan...

Sabah:1 greyfurt, 1 elma
Ara:bir küçük kutu süt light
Öğle:Çorba,salata
Ara:1 avuç yaban mersini, 1 tane ceviz
Ara:1 ayva, 2 kuru kayısı
Akşam:Haşlanmış kabak ve yoğurt
Ara:1 meyve

3 lt su (daha fazlada olabilir) , 1 saat yürüyüş, yeşilçay (3), funda

zevcancım yarın montiye başlıyorum tatlım bugün alışveriş yaptım montiye uygun şeyler aldım filan doktoruma uğradım o da destekledi karaciğerime iyi gelebilirmiş bende alerji var ya ondan

gazan mübarek olsun anna'cım.. menün gayet güzel ve hafif.. yarın çok daha fazla ekside olduğunu göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…