Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydıınnlarr
Maşallah 4. takım bu hafta süpersiniz. Herkes vermiş karayağlarından.Hepinize
Meyvenull tebrikler şekerim 5 li rakamlara geçmişsin. Elveda 6 lı rakamlar bir daha görmezsin umarım.
Minnoşum canım nasılsın bakiiim. 64 e geçmişsin şekerim. tebrik ederim. Böyle devam et canımcım az kalmış 5 li rakamlara Görüşmek üzere tatlışım

madencim hoşgeldin canımm.. :79:
nazar değmesin bu hafta yüzümü kara cıkarttı kızlar hiç veremicekler die bekliyordum ama süperler maasallah
bende kurtuldum 6 da sen neler yaptın nerelerdesin nasıl gidiyor

gunaydın medencım bende sana yazıp gelmıstım cok sukur 64 lu bıseyler gordum ama haftaya bomba gıbı olucam 63 u hıc gormeden 62 ye kadar ıınıcem ve ben bugunku dıyetımı adam akıllı butun kurallara uyarak yapıcam bakıcam yarın super kılo verıcem bılıryoum ben kendımı bılıyorum canım gıdıcek bu karayaglar ınsallah medencım bıran evvel 5 lı rakamlara ulasırız hepımız

**4. TAKIM 196. ETAP**

meyvenull ( 60.4/59.3/1.1/%1.82)
Kuyabiye(55.2/54.8/0.4/%0.72)
PrensesPeri( 78.1/77.3/0.8/%1.02)
hypatia(67.6/66.3/1.3/%1.92)
Anna_maria(68.4/68,0/0,4/%0.58)
karcicegi71(69.5/69.2/0.3/%0.43)
pembepanter1(63.2/)
minnoş prenses(65.6/64.9/0.7/%1,06)
nidah( 67.8/66.8/1.0/%1.47)
katrem ( 76.1/75.6/0.5/%0.66)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (671.9/ / /% )

5li rakamlara ulaşmak benim için mümkün değil gibi görünüyor tatlım ya baksana gram gram gidiyor 68 i göremedim o kadar çabalamama rağmen çok canım sıkıldı çokkkkkk

minnosum minnosumm sana kızıcaktım ben bak unuttum gecen haftadan beri 700 gr vermişsin dövünüyorsun millet napsınn kız 700 gr azmı her hafta o kadar verebilsel keske ..
sen diyeti tam olarak yapmadın 3 litre su bile içmedin bide azıcık verdim diyorsun önümüzdeki hafta carsamba persembe tam olarak yap bak nasıl veriyorsun..

5li rakamlara ulaşmak benim için mümkün değil gibi görünüyor tatlım ya baksana gram gram gidiyor 68 i göremedim o kadar çabalamama rağmen çok canım sıkıldı çokkkkkk

ssstt ne oluyor bakıyım sana karcıcegım ben buralara tam tamına 78 kılodan geldım ustelık bu dogum kılosu bebek emerde gıder dıyebılıcegım bır kıloda degıldı resmen homını gırtlak mınnos kılosuydu yanı ama bak buralara geldımm ee sımdı 5 lı rakamlarıda gorebılırım dıye ugrasıyorum cunku gercekten ınanarak basladım az gıtsın oz gıtsın ayda 2 kılo gıtsın ama ben 55 kılo olayım temmuzda dedım .bak 7 ay oldu aralarda vazgecısler pes etmeler olmasaydı belkı daha cabuk gıderdı ama gıdıcek busefer cok kararlıyım sende asla pes etme karcıcegım ya o zayıf olan ınsanlar yeme yemıyormu yanı aclıktan olmedıklerıne gore onlarda karnı tok gezmesede yasıyor onları ornek alıp bızımde kendımıze guvenmemız lazım hadı bakalımm

gıtsın karayaglar:87::87::87:

bugünkü menüm:

Kahvaltı: Mantarlı peynirli tost, Bir bardak yarım yağlı süt
Ara: 3 adet siyah kuru kayısı ve yeşil çay
Öğle: Bir kase mercimek çorbası, et döner, bir kase pul biberli yoğurt ve bol rokalı salata
Ara: Portakal
Ara: Yeşil elma
Akşam: Bol maydanozlu yoğurt (ve belki elma)

Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan
Spor: 50 dk. Advanced Pilates (dün spora gitmek yerien yatıp uyudum bu arada)

madencim hoşgeldin canımm.. :79:
nazar değmesin bu hafta yüzümü kara cıkarttı kızlar hiç veremicekler die bekliyordum ama süperler maasallah
bende kurtuldum 6 da sen neler yaptın nerelerdesin nasıl gidiyor

İyidir canımcım, bu hafta ben 100 gramcık verebilmişim sadece maalesef. Bu hafta çok sıkı tutacam. Artık şu 62 yi görmeliyim.
Bu arada söylemeden geçemeyecem sizin takımın paylaşımı süper maallahTabii bu motivasyonla verilir kilocuklar kalırmı hiiççç

Evet canımcım haftaya bende senin gibi bomba gibi olucam. Ya maşallah senin motivasyon süperr. Veriyorsun her hafta. Eminim haftaya istediğin kilodada olacaksın şekercim

meyvem 2.5 lıtre suyu sayarak ıctım ondan sonrasını yıne oyle bardak bardak 3 olmustur tek hatam ogleden sonra muz yemek oldu ben bılıyorumm ama yok cok ınatlastım ben bu dıyetle bugun tamı tamına uyucam ve yarın sabah gosterıcem gununu bu haslanmıs yumurtaya ama ben bu hafta 64 e tam oturmak ıstıyordumkı haftaya 63 olsun meyvem oyuzden cok uzuldum ama artık küstüm 63 e valla küstüm delı gıbın spor yapıcam delı gıbın dıyet yapıcam ve haftaya 63u gormeden 62 olucam gorursun sen pis kıbrıt kutularıından nefret edıyorum onlara savas actım . eger sıgra ıcseydım kesın kıbrıt kutusu yuzunden bırakırdım hee

ınsallah medencım ınsallah bu hafta herkesler karayaglarını erıtır ınsalalh bızde 62 lı bır rakamla kosarak cosarak gelırız buraya tatlımm ben de bu hafta cok sıkı tutucam bakalım hadı hayırlısı yenı bır hafta artık bende cumadan baslıyor eskıden haftasonu yıkılıp herseyı yedıgım ıcın pazartesı baslardım ama artık cumadan ıtıbaren delı gıbın dıyet spor baslıyorr yıhuhuhu:87::87::87:

medencim her hafta bir olmaz vücut bir hafta veriyor bi hafta savunmaya geciyor her hafta verseydik immun sistemimiz hasar görürdü...
ben diyete ilk basladığımda 2-3 ay şok diyet yaptım ve her hafta verdim ama hafta sonu verdiğimi aldım hafta içi yine verdim lenfona oluyordum fakültelerde süründüm ne kadar cok sey cektim sağlıklı zayıflıyoruz canım biz sen bozma moralini..

evet tatlım paylasımımız cok güzell hepimiz gevzeyizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…