günaydin kizlar,hepinizi tebrik ediyorum süpersiniz
yasom hoşgeldin canımm
kız nerelerdesin dön artık takıma bak işlerden kızlara cevap yazamaz oldumm..
gelde durumu toparlaa
Günaydıınnlarr
Maşallah 4. takım bu hafta süpersiniz. Herkes vermiş karayağlarından.Hepinize
Meyvenull tebrikler şekerim 5 li rakamlara geçmişsin. Elveda 6 lı rakamlar bir daha görmezsin umarım.
Minnoşum canım nasılsın bakiiim. 64 e geçmişsin şekerim. tebrik ederim. Böyle devam et canımcım az kalmış 5 li rakamlaraGörüşmek üzere tatlışım
burdayim canim geldim artik :)
Günaydıınnlarr
Maşallah 4. takım bu hafta süpersiniz. Herkes vermiş karayağlarından.Hepinize
Meyvenull tebrikler şekerim 5 li rakamlara geçmişsin. Elveda 6 lı rakamlar bir daha görmezsin umarım.
Minnoşum canım nasılsın bakiiim. 64 e geçmişsin şekerim. tebrik ederim. Böyle devam et canımcım az kalmış 5 li rakamlaraGörüşmek üzere tatlışım
listeye bu haftamı giriceksin yasom haftayamı..
yok canim bu listeye +2 yle giremem önce artilardan kurtulmam lazim :) haftaya ins
gunaydın medencım bende sana yazıp gelmıstım cok sukur 64 lu bıseyler gordum ama haftaya bomba gıbı olucam 63 u hıc gormeden 62 ye kadar ıınıcem ve ben bugunku dıyetımı adam akıllı butun kurallara uyarak yapıcam bakıcam yarın super kılo verıcem bılıryoum ben kendımı bılıyorum canım gıdıcek bu karayaglar ınsallah medencım bıran evvel 5 lı rakamlara ulasırız hepımız
5li rakamlara ulaşmak benim için mümkün değil gibi görünüyor tatlım ya baksana gram gram gidiyor 68 i göremedim o kadar çabalamama rağmen çok canım sıkıldı çokkkkkk
madencim hoşgeldin canımm.. :79:
nazar değmesin bu hafta yüzümü kara cıkarttı kızlar hiç veremicekler die bekliyordum ama süperler maasallah
bende kurtuldum 6 da sen neler yaptın nerelerdesin nasıl gidiyor
gunaydın medencım bende sana yazıp gelmıstım cok sukur 64 lu bıseyler gordum ama haftaya bomba gıbı olucam 63 u hıc gormeden 62 ye kadar ıınıcem ve ben bugunku dıyetımı adam akıllı butun kurallara uyarak yapıcam bakıcam yarın super kılo verıcem bılıryoum ben kendımı bılıyorum canım gıdıcek bu karayaglar ınsallah medencım bıran evvel 5 lı rakamlara ulasırız hepımız
minnosum minnosumm sana kızıcaktım ben bak unuttum gecen haftadan beri 700 gr vermişsin dövünüyorsun millet napsınn kız 700 gr azmı her hafta o kadar verebilsel keske ..
sen diyeti tam olarak yapmadın 3 litre su bile içmedin bide azıcık verdim diyorsun önümüzdeki hafta carsamba persembe tam olarak yap bak nasıl veriyorsun..
İyidir canımcım, bu hafta ben 100 gramcık verebilmişim sadece maalesef.Bu hafta çok sıkı tutacam. Artık şu 62 yi görmeliyim.
Bu arada söylemeden geçemeyecem sizin takımın paylaşımı süper maallahTabii bu motivasyonla verilir kilocuklar kalırmı hiiççç
Evet canımcım haftaya bende senin gibi bomba gibi olucam. Ya maşallah senin motivasyon süperr. Veriyorsun her hafta. Eminim haftaya istediğin kilodada olacaksın şekercim
İyidir canımcım, bu hafta ben 100 gramcık verebilmişim sadece maalesef.Bu hafta çok sıkı tutacam. Artık şu 62 yi görmeliyim.
Bu arada söylemeden geçemeyecem sizin takımın paylaşımı süper maallahTabii bu motivasyonla verilir kilocuklar kalırmı hiiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?