- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
biz iyiz sukur , hava soguk evdeyiz :)Evet canim en dogrusunu yapiyorsun, sen nasilsin, kuzular nasillar?
begendim menuyuEki Görüntüle 2308060 Eki Görüntüle 2308061 Eki Görüntüle 2308062 Eki Görüntüle 2308063
Spor olarakta fitwell diye bir proğram yükledim onunla alt vücut 20 dk egzersiz yaptım
Ona birsey olsa kahrolabilirdim ciddenCanım öncelikle tebrik ederim, şu an olumsuz yönlerini görüyor olsan da bu aslında güzel bir haber. Şef oluyorsun düşünsene
Bence altından kalkarsın, zaten yoğun çalışıyordun alışıksın tempoya. Telaslanma sakin ol canim.
Yetindim napalim, aşırı tatlı geldi zaten. Belki de glukoz şurubu vardı içindeeskiden pek düşünmezdim,şimdi vücuduma kötülük yapıyormuş gibi geliyor.
Bugün bisuru kh yedim yalnız. Birde kendimi yorgun ve baygın hissettim. Bir ekmek yaptım çok güzel oldu dayanamadım her öğün yedim. (Normalde sadece kahvaltımla sınırlı ekmek) Sanırım alakası var Kh tüketmekle yorgun hissetmenin. Yarın normalleşebilmeyi diliyorum
Geçmiş olsun tatlım ya kıyamam ben sana. Bu alıntıyı yapalı çok olmuş. Az önce okudum biraz daha iyiyim demişsin sevindim. Ay evet Allah'tan burnuşuna gelmemiş. İşin avunulacak yanı
Tatlım benim umarım bugün çıkmaz ateşi.
Aras okula alıştı mi peki? Hani gitmek istemiyordu ya, değişti mi durum? Hasta olunca göndermiyorsun di mi?
Sen de öğlen filan uyursa dinlen kaptişim. Çok yorulmuşsundur.
Aa geldin mii? Çok sevindimm.
Hakkatten amma günmüş
Bugunun nasıldı peki Özlemcim?
Aman uzak olsun tüm kötü şeyler. Sen hangi sehirdeydin peki tatlım?
Hoşgeldin. Umarım çok almamişsındır.
Tatlım benim sağol tarifi denerim demen yeter. Dün görünce çok özendim lezzetli duruyor. Bence fındık yerine herhangi bir kuruyemiş olabilir.
Karabuğday pilavı bana hitap etmemişti ama belki bu güzel olur
15 Eylül 2019
Sabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 zeytin
1 kapıya biber
Yarım domates
Maydonoz-nane-dereotu
1 şekersiz çay
Ara öğün 10.30
Duble şekersiz Türk kahvesi
2 hurma
Öğle 12.00
Yarım lahmacun (iş yeri civarında en iyi seçenek bunu bulabildim pazar günü olduğu için döner vb. yiyecek yoktu)
1 ayran
Ara Öğün 16.30
1 elmayı dilimledim üzerine tarçın döktüm :)
Akşam 19.30
5 kaşık yeşil mercimek yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Bol yeşil salata
Spor olarak bugün 7000 adım attım.
Fitwell agır. Anternman yapması cok zor gelmişti bana cok iyi yapmısskn cankö devam inş aynen :)Eki Görüntüle 2308060 Eki Görüntüle 2308061 Eki Görüntüle 2308062 Eki Görüntüle 2308063
Spor olarakta fitwell diye bir proğram yükledim onunla alt vücut 20 dk egzersiz yaptım
Fitwell agır. Anternman yapması cok zor gelmişti bana cok iyi yapmısskn cankö devam inş aynen :)
begendim menuyu
izmirlimisinTeşekkür ederim bugün dışarda olduğum için çok zorlandım İzmir’de bir fuar vardı gözümün önünde künefeler dürümler baklavalar dondurmalar yenildibiraz etçil bir menü oldu ama ben en zararsızları buldum
ben diyorum birileri ustume fistikli sarmalar , baklavalar , borekler, kokorecler atsada yesemSimdi mutfaga yemek hazirlamaya geciyorum , kizlar yarin aksam esim donuyor kismetse..
Bugunden yemeklerimi pisirmek niyetindeyim.
Yarin sabah klinige gidecegim , birde Aras evde olacak yemek icin firsatim olmaz pek diye dusundum.
Esimde yoldan gelecek sulu yemekler yapayim ki uzun yolculugun uzerine...
Ah yaa fistikli sarmalar, baklavalar, borekler geliyor ben bu hafta arti gelirsem hic sasmayin, atin beni takimdan :)
Spora yuklenecegim ama yemedende duramam , 1 bucuk yildir bu ani bekliyorum off offffff
Aynen canim bugun 3 pastane gezmis Ankarada esim, en son madoda bulmus fistikli sarmayi.ben diyorum birileri ustume fistikli sarmalar , baklavalar , borekler, kokorecler atsada yesem, afiyet olsun azar azar cay yanina yersin , gurbetcilerin gunahi olmaz bir daha nerde bulcanda yiyecen
Gidemedim Ozlemcim, bakalim yarin nasil olacak durumumuz...
Doktora gidemedik canim, bende aynisini dusunuyorum okula basladi ya hastaliklar kapimizi calacak gibi geliyor...
Sagol Filizim, gerci esim olsada degisen bir sey olmazdi hayatimda...
Yine ben idare ederdim, cok sukur isare ediyorum..
Ben her daim hayata kus yasiyorum, hic barisamadik :))
Odul saydim canim :)
Canim ilk basta belki zorlanacaksin ama ne guzel bir firsat senin icin..
Ben senin adina sevindim kuzum..
Ustesinden gelecegine inaniyorum...
Bugunde kotu hissedersen , ihmal etmeden git doktora tugbacim..
Umuyorum iyisindir...
Oyy oyy oyy , nasil gecti nisan de bakalim:)
Hay Allah insallah hasta olmaz canim minigin...Alışmasına çok sevindim. Okula yollamadigin da iyi olmuş canım, biraz kırgınlığını atsın üzerinden. Benim minik olan da hasta olacak gibi dün gece iki kere uyandı. Bugün grupy şurubu verdim bakalım
Yarın mi? Ne çabuk geçti canım on gün (gerçi bir de sana sormak lazım nasıl geçti diye di mi Özgecim)
Hamarat hatunun hali başka. Kolaygelsin o zaman canım. Hangi sulu yemekleri yapacaksın peki karar verdin mi?
Bu arada bizden sana izin ye istediğin gibi kaptiş. Afiyet bal şeker olsun şimdiden
Tamamdir canim :)Memnuniyetle eslestiririm ozaman ozgecim sizin takima gelebilir
Evet canim gurbetci olmanin getirdikleri...Ben gurbette olanların en büyük imtihanlarından biri bu memleket lezzetleri diyet yaparken inşallah artık gelmezsin ama onlara da dayanılmaz tabi ucundan ucundan yersin biraz
Ben de şimdi aynı durumdayım uzun zamandır çalışmıyorum malum bebekler üstüste olunca şimdi de dil kursuna gitmeyi düşünüyorum burada kreşe olan kurslar oluyor bebekler yan tarafta dururken sen sınıfta dersini alıyorsun ama en küçüğü daha dört aylık olduğu için kafamda şüpheler var hasta eder miyim gibi ama şu anda başlamazsam da sonra sanki gitmek istemiycem gibi geliyor kafamda deli SORULAR yani
Benide biriyle eşleştirebilir misiniz kaptanım
200 ziplama cezasida benden gelsin asureye:)Sabah
Ac karnına limonlu yesiş cay ve cörek otunyagı
Kıymalı yumurta
Yesillik
Peynir
Doöates salatalık havuc
Oglen 16da
Meecimek corbası
4 köfte
Salta
Ve öalesef asure :/
Böyle kacamaklı oldugu icin aksam ceza verdim kendime
3km kosubandındam kosu
100 sag iç 100 sol ic bacak
50 yarım mekik
Tamam canim tabloya isleyeyim :)Ayy evet ya evdeki İnternetten telefona tabii bağlanıyorum o sırada pc başında olduğum için aklıma telefon hiç gelmedi, halsizlikten sanırım
Evet bal kaymak biraz ödül oldu. :)
Yapmıştım canım dün 14. 000 adım attım baya yürüyüş yaptım izin günüm diye :)
Çok üzüldüm canım kuzucuğa ya inşallah yakın zamanda toparlar.
Guzel menu ve adimlar canim :)15 Eylül 2019
Sabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 zeytin
1 kapıya biber
Yarım domates
Maydonoz-nane-dereotu
1 şekersiz çay
Ara öğün 10.30
Duble şekersiz Türk kahvesi
2 hurma
Öğle 12.00
Yarım lahmacun (iş yeri civarında en iyi seçenek bunu bulabildim pazar günü olduğu için döner vb. yiyecek yoktu)
1 ayran
Ara Öğün 16.30
1 elmayı dilimledim üzerine tarçın döktüm :)
Akşam 19.30
5 kaşık yeşil mercimek yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Bol yeşil salata
Spor olarak bugün 7000 adım attım.
Bende menunu begendim Ekincim, sporda yapmissin cok sevindim, daim olsun :)Eki Görüntüle 2308060 Eki Görüntüle 2308061 Eki Görüntüle 2308062 Eki Görüntüle 2308063
Insalalh ablacım zaman gostericek artık..Gidemedim Ozlemcim, bakalim yarin nasil olacak durumumuz...
Doktora gidemedik canim, bende aynisini dusunuyorum okula basladi ya hastaliklar kapimizi calacak gibi geliyor...
Umuyorum iyisindir...
Evlensinler kuzum hiiiic acele etme, hayirli zamanda acele etmeden senide gelin ederiz :))Kaptanım akraba olduğu için nişandan sonra eve gittik :)
Nişan güzeldi sadeydi :)
Ya ben eve geldim diye coZuttum bu hafta
Cumartesi 1000 zıp var 1 saat temizlik var artı nişan vs
Bugun evdeydim spor yok menüler..
Direkt ceza alabiliyor muyuz
Yarın da kına var arkadaşımın okuldan sonra oraya gideceğim
Çatır çutur evleniyorlar
Ben nedense mutlu hissedemiyorum korkuyorum ben yaparım biliyorum ama mutfak organize bir iş yanındaki elemanlar iyi değilse ister dünyanın en iyi şefi ol batar o mutfak tek başına olmuyor maalesefCanım öncelikle tebrik ederim, şu an olumsuz yönlerini görüyor olsan da bu aslında güzel bir haber. Şef oluyorsun düşünsene
Bence altından kalkarsın, zaten yoğun çalışıyordun alışıksın tempoya. Telaslanma sakin ol canim.
Yetindim napalim, aşırı tatlı geldi zaten. Belki de glukoz şurubu vardı içindeeskiden pek düşünmezdim,şimdi vücuduma kötülük yapıyormuş gibi geliyor.
Bugün bisuru kh yedim yalnız. Birde kendimi yorgun ve baygın hissettim. Bir ekmek yaptım çok güzel oldu dayanamadım her öğün yedim. (Normalde sadece kahvaltımla sınırlı ekmek) Sanırım alakası var Kh tüketmekle yorgun hissetmenin. Yarın normalleşebilmeyi diliyorum
Geçmiş olsun tatlım ya kıyamam ben sana. Bu alıntıyı yapalı çok olmuş. Az önce okudum biraz daha iyiyim demişsin sevindim. Ay evet Allah'tan burnuşuna gelmemiş. İşin avunulacak yanı
Aras okula alıştı mi peki? Hani gitmek istemiyordu ya, değişti mi durum? Hasta olunca göndermiyorsun di mi?
Hakkatten amma günmüş
Tatlım benim sağol tarifi denerim demen yeter. Dün görünce çok özendim lezzetli duruyor. Bence fındık yerine herhangi bir kuruyemiş olabilir.
Insallsh yarina gerek kalmaz kuzucum.Gidemedim Ozlemcim, bakalim yarin nasil olacak durumumuz...
Umuyorum iyisindir...
Ooo neydii gızzzz dicem sanadaTamam kaptan
Sabah börek yedim 3 dilim
Labne peynir yedim biraz o kadars
Öğle de yine 2 dilim börek yedim
2 3 dilim patates ve bi yk pilav eşim işe gtti pnun tabağın6 bitirdim yani kıacası kalmasın diye
Meyveauyu içtim yarım bardak
İkindi de 2 dilim revani yedim
Bugün kendime hakim olamıyorum
Adetime bir gün kaldı onun da wtkisi var sanırım
Cezam neyse çekmeye hazırım
Bide birazcık hastayım
Ateşim var gibi bide biraz nezle
Amin kuzummmm sende benden farkli degilsin allah sanada hatta tum annelere guc kuvvet versin.Hic egzersiz yapabildin mi canim?
Menun guzel olmus..
Tesekkur ederim Minecim..
Asiri huzursuz ve halsiz ama idare ediyoruz canim...
Yine yildizli pekiyili bir menu ozlemcim:)
Sagol canim sordugun icin, hala hasta oglum bende uykusuz, bitkin idare ediyoruz..
Sporda olsa cok guzel bir gun olacakmis canim..
Tesekkurler canim haber verdigin icin..
Egzersiz var miydi gulum?
Ah canimm yine ne zor birgun gecirmissin dun,Allah guc kuvvet versin Ozlemim...
Harika canim hemen adapte olmussun.Sabah saat 10
1 biberli omlet
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 avuç çiğ fındık
1 adet küçük domates
Ara
1 limonlu maden suyu (limonu kendim sıktım)
Akşam 17 00
7 8 kasik etli nohut yemeği
1 kase salata
4yk yoğurt
2.5lt su içildi
İlk gün tamamdır
Spor gerekli olduğu için de 200ipsiz zıplama ve 8dklik pilates egzersizlerim var onları yapacağım. Yaptığımda etiketlerim kaptanım
Cuma bozmus ctsi toplamis gibisin canim. bi silkelenirmisin lutfen pazartesiye guzel baslayalim.Haftasonu olunca giremedim
13 Eylül Cuma menüm
Sabah
3 dilim börek
1 dilim kakaolu kek
Akşam
Bir tabak kurufasulye
4 YK pilav
Su 2 litre
Spor
45 dakika evde yerinde yürüme
++++++++
14 Eylül Cumartesi Menüm
Sabah
5 YK makarna
2 tane kofte
Yarım kase yoğurt
Akşam
1 patlıcan karnıyarık
2 YK pilav
Su 3 litre
Spor 1 saat yerinde yürüme
Aman tek derdimiz o zaten de yetmiyor ki cocuklara canlari sagolsun nediyelim.Tesekkur ederim canim..
Daha iyi diyebilirim bugun icin, en azindan enerjisi yerinde gulum, sen basladin mi ise?
Canim burada da oyuncaklar ucuz diyemem ama Turkiyeye kiyasla epey ucuz canim..
Ama iste cocuklar mutlu olsun diye aliyoruz ne yapalim..
Keyifli aksamlar canim :)
Evet Turkiyede sekerli idi meyve aromalilar, hemde cok sekerli geliyordu bana..
Sen guzel dusun neden is bulamayasin, bulursun canim, hangi bolumde okuyorsun?
Bencede ogrencilik hayatimin en guzel yillarindandi..
Hatta keske hic ara vermeyip yuksek lisans, doktorada yapsaydim diyorum hep...
Canim dayanmasamda yapacak bir sey yok
Onlar uyaniyor gun basliyor, ta ki onlar yatana kadar durmadan kosturma devam...
Aysecim cuma gunu menun epey kotu onu odule sayalim.
Dunku menun cumaya kiyasla oldukca guzel :)
Bugunde misafir telasim vardi.Canım öncelikle tebrik ederim, şu an olumsuz yönlerini görüyor olsan da bu aslında güzel bir haber. Şef oluyorsun düşünsene
Hakkatten amma günmüş
Menuler yine baya eksik gelmis dun öZgecim.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 1ODK ELIPTIK 200IA Mavi boncukkk Gonulmeyvesi 10 DK YURUYUS 10 DK Y SPOR ? 10DK Y SPOR? ODUL SPOR? LaMademoiselle SPOR? SPOR? Harpy 200IA kanadali35 MUAF 10 DK Y Yawrukush 300IA ODUL Patlicanmoru stitch Madamesnow Falanfilannnn MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF gogo2405 200IA 10DKY Pembecanavar besive ODUL 200IA SPOR? fmad ODUL Cool_lime MigiMadid SPOR? Akrrep april22 200IA SPOR? 10DK Y Only_Eylul MUAF MUAF ayeyldz MUAF Metem 100M ODUL Tomrs 15DK Y pomegranate_ Huzurvermeyolunda SPOR? 10DKY
Okadar olmamistir be canim ne ara 10 gun gectiSimdi mutfaga yemek hazirlamaya geciyorum , kizlar yarin aksam esim donuyor kismetse..
Bugunden yemeklerimi pisirmek niyetindeyim.
Yarin sabah klinige gidecegim , birde Aras evde olacak yemek icin firsatim olmaz pek diye dusundum.
Esimde yoldan gelecek sulu yemekler yapayim ki uzun yolculugun uzerine...
Ah yaa fistikli sarmalar, baklavalar, borekler geliyor ben bu hafta arti gelirsem hic sasmayin, atin beni takimdan :)
Spora yuklenecegim ama yemedende duramam , 1 bucuk yildir bu ani bekliyorum off offffff
Yine soylicem canim eger kullanmiyorsan bu donem prebiyotige baslamalisin ki bagisikligi biraz guclensin.Insallah canim, birde Arasin ates durumu zaten temkinli olmami gerektirdigi icin, 24 saat atessizde olsa yollamam.
Sali gunune bakalim iyi olursa belki gotururum ama emin degilim.
Ya krestede butun cocuklarin burnu akiyor, bu sene biz cok hasta oluyruz gibime geliyor
Insallah birgun sende istediklerine kavusursun kuzu.Cok guzel dusunuyorsun canim, ben gazi universitesi beden egitimi ogretmenligini okul 3. su olarak bitirdim.
Hocalarim o kadar umitliydi ki benden kesin akademisyen olacaksin daha cok gorusecegiz diyorlardi.
Ama evlenip abdye geldim ve birkac yil icinde donmek istiyorduk.
Oyuzden hep icimde umut vardi donecegim akademiye verecegim kendimi diye..
Ama kismet olmadi donemedik, 4 yil sonra ilk oglum dogdu, tek basima kucucuk cocukla burada da cesaret edemedim.
Diyecegim o ki asla erteleme benim gibi istedigin seyleri, umarim gonlunden gecen seylere kavusursun canim..
Tabi canim @only_eylül ekinle canim eslestirdim sizi hayirli olsun umarim nicki dogru yazmisimdir.Ben gurbette olanların en büyük imtihanlarından biri bu memleket lezzetleri diyet yaparken inşallah artık gelmezsin ama onlara da dayanılmaz tabi ucundan ucundan yersin biraz
Ben de şimdi aynı durumdayım uzun zamandır çalışmıyorum malum bebekler üstüste olunca şimdi de dil kursuna gitmeyi düşünüyorum burada kreşe olan kurslar oluyor bebekler yan tarafta dururken sen sınıfta dersini alıyorsun ama en küçüğü daha dört aylık olduğu için kafamda şüpheler var hasta eder miyim gibi ama şu anda başlamazsam da sonra sanki gitmek istemiycem gibi geliyor kafamda deli SORULAR yani
Benide biriyle eşleştirebilir misiniz kaptanım
Ve malesef asuree ama cezani kendin kesmissin canım.Sabah
Ac karnına limonlu yesiş cay ve cörek otunyagı
Kıymalı yumurta
Yesillik
Peynir
Doöates salatalık havuc
Oglen 16da
Meecimek corbası
4 köfte
Salta
Ve öalesef asure :/
Böyle kacamaklı oldugu icin aksam ceza verdim kendime
3km kosubandındam kosu
100 sag iç 100 sol ic bacak
50 yarım mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?