Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ona birsey olsa kahrolabilirdim cidden

Eki Görüntüle 2308060 Eki Görüntüle 2308061 Eki Görüntüle 2308062 Eki Görüntüle 2308063

Spor olarakta fitwell diye bir proğram yükledim onunla alt vücut 20 dk egzersiz yaptım
Fitwell agır. Anternman yapması cok zor gelmişti bana cok iyi yapmısskn cankö devam inş aynen :)

Selam kizlar tabiri yerindeyse canim cikti bence:)
4 tencere yemek pisirdim, sanki kitlik var.
Evi topladim, dagittilar, topladim ,yine dagittilar :)
Simdi Arasi uyuttum, 1 kase corba ictim, resmen kan sekerim dusmustu.
Dahada is bitmedi , copu gidip aticam, on bahce ve arka bahceyi supurecegim, 1 makina camasir yikayacagim :)
Saat gec olmus hepinize iyi geceler :)

ben diyorum birileri ustume fistikli sarmalar , baklavalar , borekler, kokorecler atsada yesem , afiyet olsun azar azar cay yanina yersin , gurbetcilerin gunahi olmaz bir daha nerde bulcanda yiyecen

ben diyorum birileri ustume fistikli sarmalar , baklavalar , borekler, kokorecler atsada yesem , afiyet olsun azar azar cay yanina yersin , gurbetcilerin gunahi olmaz bir daha nerde bulcanda yiyecen
Aynen canim bugun 3 pastane gezmis Ankarada esim, en son madoda bulmus fistikli sarmayi.
Benim en sevdigim tatlidir, ahh aksam ilk is esimden once fistiki sarmaya sarilacagim..:)
Yandi gulum keten helvaa..
Kokorecte keske gelse, yasak olmasa

Kaptanım akraba olduğu için nişandan sonra eve gittik :)

Nişan güzeldi sadeydi :)

Ya ben eve geldim diye coZuttum bu hafta

Cumartesi 1000 zıp var 1 saat temizlik var artı nişan vs
Bugun evdeydim spor yok menüler..

Direkt ceza alabiliyor muyuz

Yarın da kına var arkadaşımın okuldan sonra oraya gideceğim
Çatır çutur evleniyorlar

Hay Allah insallah hasta olmaz canim minigin...
Tam 9 gundu esimin tatili canim, bencede hizli gecti, laf aramizda bir bu kadar daha kalsa olurmus :)
Zeytinyagli taze fasulye, mantarli-biberli-domatesli et sote, kofteli yogurtlu corba yaptim.
Yarinda o gelmeden arpa sehriyeli bir pilav ve salatayi hallederim, tamamdir :)
Uzun yolculuklarda bagirsaklar calismiyor sebzesizlikten, kati yemek yemekten kuzum, kendimden bildigimden hadi dedim esime guzel bir menu olsun.:)

Memnuniyetle eslestiririm ozaman ozgecim sizin takima gelebilir
Tamamdir canim :)

Evet canim gurbetci olmanin getirdikleri...
Dil kursuna bence mutlaka gir, ne kadar zamandir Almanyadasin, burada bir arkadasim var Alman vatandasi, yani oyle sosyal haklari var ki diyor Almanyanin benim aklim sasiyor, mutlaka kullan..
Bebegin alisir, bagisikligida cok guclu olur..

200 ziplama cezasida benden gelsin asureye:)

Tamam canim tabloya isleyeyim :)
Cok tesekkur ederim , gecmis olsun dileklerine..

Guzel menu ve adimlar canim :)

Eki Görüntüle 2308060 Eki Görüntüle 2308061 Eki Görüntüle 2308062 Eki Görüntüle 2308063

Spor olarakta fitwell diye bir proğram yükledim onunla alt vücut 20 dk egzersiz yaptım
Bende menunu begendim Ekincim, sporda yapmissin cok sevindim, daim olsun :)

Insalalh ablacım zaman gostericek artık..

Evlensinler kuzum hiiiic acele etme, hayirli zamanda acele etmeden senide gelin ederiz :))

Ben nedense mutlu hissedemiyorum korkuyorum ben yaparım biliyorum ama mutfak organize bir iş yanındaki elemanlar iyi değilse ister dünyanın en iyi şefi ol batar o mutfak tek başına olmuyor maalesef buse yapamadı başaramadı desinler istemiyorum beni görecekler yetersiz elemanları ekibi gormicekler ki

Insallsh yarina gerek kalmaz kuzucum.

Valla hic belli etmiyosun kuslugunu gayet pozitifsin ki masallah diyim nazarin degmesin poponu faln kasirmisin lutfen.

Ooo neydii gızzzz dicem sanada

Amin kuzummmm sende benden farkli degilsin allah sanada hatta tum annelere guc kuvvet versin.
Harika canim hemen adapte olmussun.
Cuma bozmus ctsi toplamis gibisin canim. bi silkelenirmisin lutfen pazartesiye guzel baslayalim.
Aman tek derdimiz o zaten de yetmiyor ki cocuklara canlari sagolsun nediyelim.
Bugunde misafir telasim vardi.
Yarin dr a gidicez canim donuse findik alicam yaparim insallah evet pilav olayi biraz sıkıntıya dustu bendede
Menuler yine baya eksik gelmis dun öZgecim.
Okadar olmamistir be canim ne ara 10 gun gecti
Bu hafta arti gelmemeliyiz ama okadar hasretede kıyamıyorum ama suna adim gibi eminim sen dengeleyerek yemeyi basarirsin kaptisim.
Yine soylicem canim eger kullanmiyorsan bu donem prebiyotige baslamalisin ki bagisikligi biraz guclensin.
Insallah birgun sende istediklerine kavusursun kuzu.
Tabi canim @only_eylül ekinle canim eslestirdim sizi hayirli olsun umarim nicki dogru yazmisimdir.
Ve malesef asuree ama cezani kendin kesmissin canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…