Canim ilk gun icin oldukca guzel bir menu, sporlarinda tamamlanirsa sahane.Sabah saat 10
1 biberli omlet
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 avuç çiğ fındık
1 adet küçük domates
Ara
1 limonlu maden suyu (limonu kendim sıktım)
Akşam 17 00
7 8 kasik etli nohut yemeği
1 kase salata
4yk yoğurt
2.5lt su içildi
İlk gün tamamdır
❤Spor gerekli olduğu için de 200ipsiz zıplama ve 8dklik pilates egzersizlerim var onları yapacağım. Yaptığımda etiketlerim kaptanım
Gece nobet tuttum, tilki uykusu Arasin basinda, simdide kahvalti edip bir yandan size bakiyorum.Bugun full yattim
Sen nasilsin naptin
Tamamdır akşam için 200 ip atlama,25 mekik pilates yapacağımCok guzel olur hayali ip atlama (ziplama), mekik, squat, dizleri karnina cekerek oldugun yerde kosma egzersizi, muzik acip dans etmek hepsi olur
Burada şekersiz yok sanirim markette içindekiler kısmında hepsinde şekersiz var yani küçük marketlerde,migrosa ve büyüklerine detaylı bakmadım gerçi:))Canim ilk gun icin oldukca guzel bir menu, sporlarinda tamamlanirsa sahane.
Limonlu maden suyunu bende cok severdim, sonra sekersiz meyve aromalilarini buldum , hatta onun limonlusunu buldum, simdi ondan iciyorum, sanada afiyet olsun :)
Ogrenci misin bu arada canim?
Gece uykusuz nasil dayaniyorsun annelik isteGece nobet tuttum, tilki uykusu Arasin basinda, simdide kahvalti edip bir yandan size bakiyorum.
Ne guzel dinlenmissin Tugbacim..
Canım çok dengesiz buldum menülerini.bsn bugün katıldım hep mi böyle yoksa2 gündür mu böyleHaftasonu olunca giremedim
13 Eylül Cuma menüm
Sabah
3 dilim börek
1 dilim kakaolu kek
Akşam
Bir tabak kurufasulye
4 YK pilav
Su 2 litre
Spor
45 dakika evde yerinde yürüme
++++++++
14 Eylül Cumartesi Menüm
Sabah
5 YK makarna
2 tane kofte
Yarım kase yoğurt
Akşam
1 patlıcan karnıyarık
2 YK pilav
Su 3 litre
Spor 1 saat yerinde yürüme
Tesekkur ederim canim..Çok geçmiş olsun canım acil şifalar
Daha iyi diyebilirim bugun icin, en azindan enerjisi yerinde gulum, sen basladin mi ise?Çok geçmiş olsun ablacım nasıl daha iyi oldu mi aras ?
Canim burada da oyuncaklar ucuz diyemem ama Turkiyeye kiyasla epey ucuz canim..Bende zorunlu olmadikca carsi alisveris vs gitmemeye calisiyorum iste dr a diye ciktik yildonumumuzdu esimle biseyler alalim dedi oda oylelikle yani ayyy o kumlardan bizdede var ama sorma benimki dagitiveriyor heryere maske aldik simdi onunla takiliyor baya bi
Canimsin❤❤eski esim
Gecen ay 16 sinda oldum daha 15 i ahahahha onuda yaparim
Findigim yok canim disari cikinca alir yaparim tabikide sen iste yeter ki
Ne mutlu bana
Sana suan cok kiziyorum az kendine guven ya seni o gorevi yapamicak olarak gorselerfi gecirmezlerdi zaten emin ol senin yerinde olmak istiyen o kadar cok insan var ki topla kendini.
Pek inandirici gelmiyor dimi esim
Annemde bikere dusmutu ole mismordu heryeri tahmin edebiliyorum allah beterinden korusun canim kafani falanda carpabilirdin belini bacahini kirabilirdin bununla atlattin.
Muhtemelen her ay depresyona sokup sokup cikariyor beni uhuhuh
Evde internet varsa ondan baglansan canim bilgisayar banada zor geliyor laptabi acinca cocuklar ususuyor basina bende cumadan cumaya aciyorummenunde guzel bal kaymak ta oduldu sannirim
Ya sen harikasin valla
Tam gaz devam yani nasil gidiyor huzurcum keske sporda yapabilsen
Tesekkur ederim canim haber verdigin icin cabucak bekliyoruz seni
Az hemissin bisey olmaz heralde okadar kacamaktan hatta metabolizmani bile calistirmis olabilir.
Varmi dersin gorunmez huniiii
Hadi yaa heryerde var bu caniler yazik yaaa gece ana ekrana gelmis direk haber ordan okudum hemen sen geldin aklima teee nerelerde birileri icinde endiselencekmisim kk eseriii
Cok sevindim canim bizde dun oyuncakciya goturduk sakinlesinler diye birer oyuncak aldilar heesey ates pahasi zaten ele gelicek bi oyuncak bile 250 liradan basliyor bi kukuli aldi ufak oglum sarki soyluyor 150 lira yuh dedim amaesim canlari sagolsun dedi de insan uzuluyor oyuncakciya okadar para birakmaya birde mutlu olsalar inan hic susmadilar o anda onlara guzel bi uyku lazimmistiinsallah geceniz guzel gecer canim bian once iyilesin
Canim hosgeldin bu sebepten mezun olmaya korkuyorum tekrardan kilo alicam diye ki neguzel bikere basarmissin yine basarirsin ben özlem senide iyi tanimamiz icin 1.sayfadaki formu doldururmusun kurallarimizda 1. Sayfada var okuyabilirsin .sen formu doldur bende yine kisaca anlatirim sana birlikte cok guzel kilolar vericez insallah
Keyifli aksamlar canim :)Kızlar eşimle kütüphaneye geldik sabah ders çalıştık biraz az sonra da sokak lezzetleri festivaline gideceğiztükürük köftesi ve yeşillik ile atlatma hedefindeyim gece eşim erken uyumazsa yarın sabaha, erken uyursa ayrıntılı geçmiş okuyup iki günümü yazacağım ❤Umarım haftasonunuz çok güzel geçiyordur.. özledim resmen buraya gelmeyi
Evet Turkiyede sekerli idi meyve aromalilar, hemde cok sekerli geliyordu bana..Tamamdır akşam için 200 ip atlama,25 mekik pilates yapacağım
Burada şekersiz yok sanirim markette içindekiler kısmında hepsinde şekersiz var yani küçük marketlerde,migrosa ve büyüklerine detaylı bakmadım gerçi:))
Teşekkür ederim kaptanım
Evet öğrenciyim öğrencilik çok güzel keşke hiç bitmese.. birden iş hayatını düşününce diyorum ne olacak malum Türkiye'de iş bulmak çok zor üniversite mezunu bile olsan çok zorlaştı artık
Canim dayanmasamda yapacak bir sey yokGece uykusuz nasil dayaniyorsun annelik iste
Aysecim cuma gunu menun epey kotu onu odule sayalim.Haftasonu olunca giremedim
13 Eylül Cuma menüm
Sabah
3 dilim börek
1 dilim kakaolu kek
Akşam
Bir tabak kurufasulye
4 YK pilav
Su 2 litre
Spor
45 dakika evde yerinde yürüme
++++++++
14 Eylül Cumartesi Menüm
Sabah
5 YK makarna
2 tane kofte
Yarım kase yoğurt
Akşam
1 patlıcan karnıyarık
2 YK pilav
Su 3 litre
Spor 1 saat yerinde yürüme
Canım öncelikle tebrik ederim, şu an olumsuz yönlerini görüyor olsan da bu aslında güzel bir haber. Şef oluyorsun düşünseneKızlar bugün sabahtan akşama kadar hiç gruba giremedim yoğun bir gündü gerçektenYawrukush ablacım nasılsın? Sana biraz kötü haberim var maalesef ben günde 1 kere akşamları işten sonra girebilcem gruba artık nedeni de 2 tane şefim vardı ikiside gidiyor ve beni şef yapacaklarmış hemde 1 hafta içinde insan rütbesi en üst seviyeye geliyor mutlu olmalı dimi ben yandım ama O kadar çok eksigim var ve altımda çalışacaklar o kadar bisey bilmiyor ki ben napcam bilmiyorum ve sevdiğim insanlar gidiyor bir tanesi hariç tabi cok üzülüyorum oturup aglicaktim yani 1 haftada ben bilgisayar miyim beynime yükleme yapayım mutfağın bütün her şeyi bana kaldı şimdi altından nasıl kalkicam bilmiyorum yandım ben
Yetindim napalim, aşırı tatlı geldi zaten. Belki de glukoz şurubu vardı içindeyarisinida bana verseydin, ceyrekle yetindin mi kiz dogru soyle
Geçmiş olsun tatlım ya kıyamam ben sana. Bu alıntıyı yapalı çok olmuş. Az önce okudum biraz daha iyiyim demişsin sevindim. Ay evet Allah'tan burnuşuna gelmemiş. İşin avunulacak yanıAksine artti agrisi abla ya kocaman morluklar var dustugum tarafta boydan boya basamıyorum hic o tarafa
Tatlım benim umarım bugün çıkmaz ateşi.Kizlar gelemedim takima, Aras koala gibi yapisiyor ve gunduz uykusunuda 1 saat bile uyumadi
Klinige gidecektik gece uyumadigi icin uykusu geldi, uyudu , 1 saat olmadan uyandi.
Acayip bitigim, ilacsiz atesi dusmuyor.
Bakalim bugun nasil aksam olacak..
Hepinizin gecmis olsun dileklerine tesekkur ederim, eksik olmayin.
Iyi istirahatler hepinize...
Aa geldin mii? Çok sevindimm.hahah kokorec milli yemek
Ben de geldim, gelir gelmez ilk kokorec yedim
Hakkatten amma günmüşCumartesi menum
Sabah 9.30
Klasik kahvaltim
Oglen13.00
Yarim simit
Aksam 20.30
2 dolma
4 5 ekstra kucuk kofte oglum icin yapiyorum boyutlari onun tek seferde yiyebilecegi kadar kucuk oluyor
Su 2.5 litre
Spor tum gun cocuklarla alisveris sabahtanda bahcede oynatma
Cok sacma sapan bir gun oldu bugun esim evdeydi sabah rutin 7 de kalktik cocuklarla kahvalti bahceye cikma falan saat 10 du esim kalkti hadi cocugu dra goturelim ordan dolaniriz (kucugum surekli kusuyor ya onun icin ) hadi 12 gibi anca kahvaltissini yaptik ciktik cocuklarin tam uyku saati dr a gittik kan verdik cumartesi oldugu icin usg pazartesiye verdi idrar kaka tahlilinide veremedik daha zaten .Neyse ciktik carsiya gittik orasida bay uzak bize tabi bide hafta sonu kalabaligi trafikte ,spor ayakkabi istiyordum hadi esim alalim dedi anamm ne ates pahalisi olmus spor ayakkabilar gezdim bulamadim carsida avm ye gielim dedik bu arada bebek arabasina bi ufak oturuyor bi buyuk orda gezerken oglan simit istedi ona simit aldim yarisini yedi yarisini birakti neyse outlet var oraya gittik avm yine baya bi mesafe var arabayla gidiliyor gittik buldum aldim oyuncakciya girdik birer oyuncak aldolar ama yoldan cikti bizim cocuklar ciglik cigliga bi markete girdik coktik yemek yicrktik yok durmuyorlar hadi eve gidelim dedik sabahtan et sote yapmistim onu yeriz diye bu sefer buyuk uyudu yolda eve geldik arabadan inerken uyandi mecbur evde salla bansm salla yine agliyor uyucam diye sonra kucuguu salla ayy kucuk yarim saat sonra dikildi o arada esimle zar zor yemk yedik kucugu doyurdum sonra dedim buyuk oglani uyandirim yemek yesin tuvaletini yspsin yokk uyandi yarim saat kdar agla sgla zar zor wcye gitti yemekte yemedi sabah ac susuz kalkar 7 de okadar yorulmusumki saat 12 ye geliyordu yattim 1.5 saattirde kucugu salliyorum huni lazim bana huniiiii
Aman uzak olsun tüm kötü şeyler. Sen hangi sehirdeydin peki tatlım?baktim simdi 18 yasin altinda genclermis ,ya sevgili yuzunden yada uyusturucudur ,bize baya uzak burasi ,
Hoşgeldin. Umarım çok almamişsındır.Kizlar herkese merhaba.
Ben 13. Takımdan 2 ay öncesinde mezun oldum
1 buçuk ay önce tatile çıktım şimdi geldim ve tekrar başlamak istiyorum çünkü mezun olduğumdan beri verdigim kiloları almışım.
Aranıza katılabilir miyim?
Tatlım benim sağol tarifi denerim demen yeter. Dün görünce çok özendim lezzetli duruyor. Bence fındık yerine herhangi bir kuruyemiş olabilir.Bende zorunlu olmadikca carsi alisveris vs gitmemeye calisiyorum iste dr a diye ciktik yildonumumuzdu esimle biseyler alalim dedi oda oylelikle yani ayyy o kumlardan bizdede var ama sorma benimki dagitiveriyor heryere maske aldik simdi onunla takiliyor baya bi
Canimsin❤❤eski esim
Gecen ay 16 sinda oldum daha 15 i ahahahha onuda yaparim
Findigim yok canim disari cikinca alir yaparim tabikide sen iste yeter ki
Ne mutlu bana
Sana suan cok kiziyorum az kendine guven ya seni o gorevi yapamicak olarak gorselerfi gecirmezlerdi zaten emin ol senin yerinde olmak istiyen o kadar cok insan var ki topla kendini.
Pek inandirici gelmiyor dimi esim
Annemde bikere dusmutu ole mismordu heryeri tahmin edebiliyorum allah beterinden korusun canim kafani falanda carpabilirdin belini bacahini kirabilirdin bununla atlattin.
Muhtemelen her ay depresyona sokup sokup cikariyor beni uhuhuh
Evde internet varsa ondan baglansan canim bilgisayar banada zor geliyor laptabi acinca cocuklar ususuyor basina bende cumadan cumaya aciyorummenunde guzel bal kaymak ta oduldu sannirim
Ya sen harikasin valla
Tam gaz devam yani nasil gidiyor huzurcum keske sporda yapabilsen
Tesekkur ederim canim haber verdigin icin cabucak bekliyoruz seni
Az hemissin bisey olmaz heralde okadar kacamaktan hatta metabolizmani bile calistirmis olabilir.
Varmi dersin gorunmez huniiii
Hadi yaa heryerde var bu caniler yazik yaaa gece ana ekrana gelmis direk haber ordan okudum hemen sen geldin aklima teee nerelerde birileri icinde endiselencekmisim kk eseriii
Cok sevindim canim bizde dun oyuncakciya goturduk sakinlesinler diye birer oyuncak aldilar heesey ates pahasi zaten ele gelicek bi oyuncak bile 250 liradan basliyor bi kukuli aldi ufak oglum sarki soyluyor 150 lira yuh dedim amaesim canlari sagolsun dedi de insan uzuluyor oyuncakciya okadar para birakmaya birde mutlu olsalar inan hic susmadilar o anda onlara guzel bi uyku lazimmistiinsallah geceniz guzel gecer canim bian once iyilesin
Canim hosgeldin bu sebepten mezun olmaya korkuyorum tekrardan kilo alicam diye ki neguzel bikere basarmissin yine basarirsin ben özlem senide iyi tanimamiz icin 1.sayfadaki formu doldururmusun kurallarimizda 1. Sayfada var okuyabilirsin .sen formu doldur bende yine kisaca anlatirim sana birlikte cok guzel kilolar vericez insallah
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 1ODK ELIPTIK | 200IA | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
Gonulmeyvesi | 10 DK YURUYUS | 10 DK Y | 10DK Y | ODUL SPOR? | |||
LaMademoiselle | |||||||
Harpy | 200IA | ||||||
kanadali35 | 10 DK Y | ||||||
Yawrukush | 300IA | ODUL | |||||
Patlicanmoru | |||||||
stitch | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | 200IA | ||||||
Pembecanavar | |||||||
besive | ODUL | 200IA SPOR? | |||||
fmad | ODUL | ||||||
Cool_lime | |||||||
MigiMadid | |||||||
Akrrep | |||||||
april22 | 200IA SPOR? | 10DK Y | |||||
Only_Eylul | |||||||
ayeyldz | |||||||
Metem | 100M | ODUL | |||||
Tomrs | 15DK Y | ||||||
pomegranate_ | |||||||
Huzurvermeyolunda |
3 dilim ,2 dilim borek ,Tamam kaptan
Sabah börek yedim 3 dilim
Labne peynir yedim biraz o kadars
Öğle de yine 2 dilim börek yedim
2 3 dilim patates ve bi yk pilav eşim işe gtti pnun tabağın6 bitirdim yani kıacası kalmasın diye
Meyveauyu içtim yarım bardak
İkindi de 2 dilim revani yedim
Bugün kendime hakim olamıyorum
Adetime bir gün kaldı onun da wtkisi var sanırım
Cezam neyse çekmeye hazırım
Bide birazcık hastayım
Ateşim var gibi bide biraz nezle
Aras bugun dune gore iyi ama hala hasta, dun aksam 10dan beri ates dusurucu vermedim , normalde 24 saat hic atesi olmazsa okula yollayabiliyorsun ama ben Arasin ozel durumundan oturu yollamayacagim canim.Canım öncelikle tebrik ederim, şu an olumsuz yönlerini görüyor olsan da bu aslında güzel bir haber. Şef oluyorsun düşünsene
Bence altından kalkarsın, zaten yoğun çalışıyordun alışıksın tempoya. Telaslanma sakin ol canim.
Yetindim napalim, aşırı tatlı geldi zaten. Belki de glukoz şurubu vardı içindeeskiden pek düşünmezdim,şimdi vücuduma kötülük yapıyormuş gibi geliyor.
Bugün bisuru kh yedim yalnız. Birde kendimi yorgun ve baygın hissettim. Bir ekmek yaptım çok güzel oldu dayanamadım her öğün yedim. (Normalde sadece kahvaltımla sınırlı ekmek) Sanırım alakası var Kh tüketmekle yorgun hissetmenin. Yarın normalleşebilmeyi diliyorum
Geçmiş olsun tatlım ya kıyamam ben sana. Bu alıntıyı yapalı çok olmuş. Az önce okudum biraz daha iyiyim demişsin sevindim. Ay evet Allah'tan burnuşuna gelmemiş. İşin avunulacak yanı
Tatlım benim umarım bugün çıkmaz ateşi.
Aras okula alıştı mi peki? Hani gitmek istemiyordu ya, değişti mi durum? Hasta olunca göndermiyorsun di mi?
Sen de öğlen filan uyursa dinlen kaptişim. Çok yorulmuşsundur.
Aa geldin mii? Çok sevindimm.
Hakkatten amma günmüş
Bugunun nasıldı peki Özlemcim?
Aman uzak olsun tüm kötü şeyler. Sen hangi sehirdeydin peki tatlım?
Hoşgeldin. Umarım çok almamişsındır.
Tatlım benim sağol tarifi denerim demen yeter. Dün görünce çok özendim lezzetli duruyor. Bence fındık yerine herhangi bir kuruyemiş olabilir.
Karabuğday pilavı bana hitap etmemişti ama belki bu güzel olur
hos geldin aramiza . ilk gun icin guzel menu olmusSabah saat 10
1 biberli omlet
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 avuç çiğ fındık
1 adet küçük domates
Ara
1 limonlu maden suyu (limonu kendim sıktım)
Akşam 17 00
7 8 kasik etli nohut yemeği
1 kase salata
4yk yoğurt
2.5lt su içildi
İlk gün tamamdır
❤Spor gerekli olduğu için de 200ipsiz zıplama ve 8dklik pilates egzersizlerim var onları yapacağım. Yaptığımda etiketlerim kaptanım
burda da o kural var 24 saat gecmesi lazim ates icin , insallah yukselmez yineAras bugun dune gore iyi ama hala hasta, dun aksam 10dan beri ates dusurucu vermedim , normalde 24 saat hic atesi olmazsa okula yollayabiliyorsun ama ben Arasin ozel durumundan oturu yollamayacagim canim.
En son cuma gunu hic aglamadi okula birakirken ve bana el salladi bay dedi:)
Persembede el sallayip cok az agladi, beklemistim kapida aglayacak mi diye, ben cikinca okuldan sustu:)
Sanirim alisiyor Filizim, bende seni merak ettim yazacaktim, sen yazdin :)
Kimya okuyorum , bende yüksek lisans veya 2.univrrsite düşünüyorum kaptanımTesekkur ederim canim..
Daha iyi diyebilirim bugun icin, en azindan enerjisi yerinde gulum, sen basladin mi ise?
Canim burada da oyuncaklar ucuz diyemem ama Turkiyeye kiyasla epey ucuz canim..
Ama iste cocuklar mutlu olsun diye aliyoruz ne yapalim..
Keyifli aksamlar canim :)
Evet Turkiyede sekerli idi meyve aromalilar, hemde cok sekerli geliyordu bana..
Sen guzel dusun neden is bulamayasin, bulursun canim, hangi bolumde okuyorsun?
Bencede ogrencilik hayatimin en guzel yillarindandi..
Hatta keske hic ara vermeyip yuksek lisans, doktorada yapsaydim diyorum hep...
Canim dayanmasamda yapacak bir sey yok
Onlar uyaniyor gun basliyor, ta ki onlar yatana kadar durmadan kosturma devam...
Aysecim cuma gunu menun epey kotu onu odule sayalim.
Dunku menun cumaya kiyasla oldukca guzel :)
Çok aldım ama vericem buradaCanım öncelikle tebrik ederim, şu an olumsuz yönlerini görüyor olsan da bu aslında güzel bir haber. Şef oluyorsun düşünsene
Bence altından kalkarsın, zaten yoğun çalışıyordun alışıksın tempoya. Telaslanma sakin ol canim.
Yetindim napalim, aşırı tatlı geldi zaten. Belki de glukoz şurubu vardı içindeeskiden pek düşünmezdim,şimdi vücuduma kötülük yapıyormuş gibi geliyor.
Bugün bisuru kh yedim yalnız. Birde kendimi yorgun ve baygın hissettim. Bir ekmek yaptım çok güzel oldu dayanamadım her öğün yedim. (Normalde sadece kahvaltımla sınırlı ekmek) Sanırım alakası var Kh tüketmekle yorgun hissetmenin. Yarın normalleşebilmeyi diliyorum
Geçmiş olsun tatlım ya kıyamam ben sana. Bu alıntıyı yapalı çok olmuş. Az önce okudum biraz daha iyiyim demişsin sevindim. Ay evet Allah'tan burnuşuna gelmemiş. İşin avunulacak yanı
Tatlım benim umarım bugün çıkmaz ateşi.
Aras okula alıştı mi peki? Hani gitmek istemiyordu ya, değişti mi durum? Hasta olunca göndermiyorsun di mi?
Sen de öğlen filan uyursa dinlen kaptişim. Çok yorulmuşsundur.
Aa geldin mii? Çok sevindimm.
Hakkatten amma günmüş
Bugunun nasıldı peki Özlemcim?
Aman uzak olsun tüm kötü şeyler. Sen hangi sehirdeydin peki tatlım?
Hoşgeldin. Umarım çok almamişsındır.
Tatlım benim sağol tarifi denerim demen yeter. Dün görünce çok özendim lezzetli duruyor. Bence fındık yerine herhangi bir kuruyemiş olabilir.
Karabuğday pilavı bana hitap etmemişti ama belki bu güzel olur
Insallah canim, birde Arasin ates durumu zaten temkinli olmami gerektirdigi icin, 24 saat atessizde olsa yollamam.burda da o kural var 24 saat gecmesi lazim ates icin , insallah yukselmez yine
Bence az az ye kaptanım aklın kalmasın. Eğer diğer günler düzenli ise 1 günden bişey olacağını sanmam bende kendime 3 haftada 1 ödül verdim ve gayette güzel kilo verdim. Bu sayede diğer günler 1 pirinç tanesi kadar kaçamak bile yapmadımSimdi mutfaga yemek hazirlamaya geciyorum , kizlar yarin aksam esim donuyor kismetse..
Bugunden yemeklerimi pisirmek niyetindeyim.
Yarin sabah klinige gidecegim , birde Aras evde olacak yemek icin firsatim olmaz pek diye dusundum.
Esimde yoldan gelecek sulu yemekler yapayim ki uzun yolculugun uzerine...
Ah yaa fistikli sarmalar, baklavalar, borekler geliyor ben bu hafta arti gelirsem hic sasmayin, atin beni takimdan :)
Spora yuklenecegim ama yemedende duramam , 1 bucuk yildir bu ani bekliyorum off offffff
Hoş buldum arkadaşım teşekkür ederimhos geldin aramiza . ilk gun icin guzel menu olmus
bende oyle yaptim ,yollamadim hemen ,dinlensin kuzucukInsallah canim, birde Arasin ates durumu zaten temkinli olmami gerektirdigi icin, 24 saat atessizde olsa yollamam.
Sali gunune bakalim iyi olursa belki gotururum ama emin degilim.
Ya krestede butun cocuklarin burnu akiyor, bu sene biz cok hasta oluyruz gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?