Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ilk gun icin oldukca guzel bir menu, sporlarinda tamamlanirsa sahane.
Limonlu maden suyunu bende cok severdim, sonra sekersiz meyve aromalilarini buldum , hatta onun limonlusunu buldum, simdi ondan iciyorum, sanada afiyet olsun :)
Ogrenci misin bu arada canim?

Cok guzel olur hayali ip atlama (ziplama), mekik, squat, dizleri karnina cekerek oldugun yerde kosma egzersizi, muzik acip dans etmek hepsi olur
Tamamdır akşam için 200 ip atlama,25 mekik pilates yapacağım
Burada şekersiz yok sanirim markette içindekiler kısmında hepsinde şekersiz var yani küçük marketlerde,migrosa ve büyüklerine detaylı bakmadım gerçi:))
Teşekkür ederim kaptanım
Evet öğrenciyim öğrencilik çok güzel keşke hiç bitmese.. birden iş hayatını düşününce diyorum ne olacak malum Türkiye'de iş bulmak çok zor üniversite mezunu bile olsan çok zorlaştı artık

Haftasonu olunca giremedim

13 Eylül Cuma menüm

Sabah
3 dilim börek
1 dilim kakaolu kek

Akşam
Bir tabak kurufasulye
4 YK pilav

Su 2 litre
Spor
45 dakika evde yerinde yürüme

++++++++

14 Eylül Cumartesi Menüm

Sabah
5 YK makarna
2 tane kofte
Yarım kase yoğurt

Akşam
1 patlıcan karnıyarık
2 YK pilav

Su 3 litre
Spor 1 saat yerinde yürüme

Canım çok dengesiz buldum menülerini.bsn bugün katıldım hep mi böyle yoksa2 gündür mu böyle

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar
Tesekkur ederim canim..

Çok geçmiş olsun ablacım nasıl daha iyi oldu mi aras ?
Daha iyi diyebilirim bugun icin, en azindan enerjisi yerinde gulum, sen basladin mi ise?

Canim burada da oyuncaklar ucuz diyemem ama Turkiyeye kiyasla epey ucuz canim..
Ama iste cocuklar mutlu olsun diye aliyoruz ne yapalim..

Keyifli aksamlar canim :)

Evet Turkiyede sekerli idi meyve aromalilar, hemde cok sekerli geliyordu bana..
Sen guzel dusun neden is bulamayasin, bulursun canim, hangi bolumde okuyorsun?
Bencede ogrencilik hayatimin en guzel yillarindandi..
Hatta keske hic ara vermeyip yuksek lisans, doktorada yapsaydim diyorum hep...

Gece uykusuz nasil dayaniyorsun annelik iste
Canim dayanmasamda yapacak bir sey yok
Onlar uyaniyor gun basliyor, ta ki onlar yatana kadar durmadan kosturma devam...

Aysecim cuma gunu menun epey kotu onu odule sayalim.
Dunku menun cumaya kiyasla oldukca guzel :)

Canım öncelikle tebrik ederim, şu an olumsuz yönlerini görüyor olsan da bu aslında güzel bir haber. Şef oluyorsun düşünsene
Bence altından kalkarsın, zaten yoğun çalışıyordun alışıksın tempoya. Telaslanma sakin ol canim.
yarisinida bana verseydin , ceyrekle yetindin mi kiz dogru soyle
Yetindim napalim, aşırı tatlı geldi zaten. Belki de glukoz şurubu vardı içinde eskiden pek düşünmezdim,şimdi vücuduma kötülük yapıyormuş gibi geliyor.
Bugün bisuru kh yedim yalnız . Birde kendimi yorgun ve baygın hissettim. Bir ekmek yaptım çok güzel oldu dayanamadım her öğün yedim. (Normalde sadece kahvaltımla sınırlı ekmek) Sanırım alakası var Kh tüketmekle yorgun hissetmenin. Yarın normalleşebilmeyi diliyorum
Aksine artti agrisi abla ya kocaman morluklar var dustugum tarafta boydan boya basamıyorum hic o tarafa
Geçmiş olsun tatlım ya kıyamam ben sana. Bu alıntıyı yapalı çok olmuş. Az önce okudum biraz daha iyiyim demişsin sevindim. Ay evet Allah'tan burnuşuna gelmemiş. İşin avunulacak yanı
Tatlım benim umarım bugün çıkmaz ateşi.
Aras okula alıştı mi peki? Hani gitmek istemiyordu ya, değişti mi durum? Hasta olunca göndermiyorsun di mi?
Sen de öğlen filan uyursa dinlen kaptişim. Çok yorulmuşsundur.
hahah kokorec milli yemek
Ben de geldim, gelir gelmez ilk kokorec yedim
Aa geldin mii? Çok sevindimm.
Hakkatten amma günmüş
Bugunun nasıldı peki Özlemcim?
baktim simdi 18 yasin altinda genclermis ,ya sevgili yuzunden yada uyusturucudur ,bize baya uzak burasi ,
Aman uzak olsun tüm kötü şeyler. Sen hangi sehirdeydin peki tatlım?
Hoşgeldin. Umarım çok almamişsındır.
Tatlım benim sağol tarifi denerim demen yeter. Dün görünce çok özendim lezzetli duruyor. Bence fındık yerine herhangi bir kuruyemiş olabilir.
Karabuğday pilavı bana hitap etmemişti ama belki bu güzel olur

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl171ODK ELIPTIK200IA
Mavi boncukkk
Gonulmeyvesi10 DK YURUYUS10 DK Y SPOR ?10DK Y SPOR?ODUL SPOR?
LaMademoiselleSPOR? SPOR?
Harpy200IA
kanadali35MUAF10 DK Y
Yawrukush300IA ODUL
Patlicanmoru
stitch
Madamesnow
FalanfilannnnMUAFMUAF MUAF MUAF MUAF
gogo2405200IA 10DKY
Pembecanavar
besiveODUL 200IA SPOR?
fmadODUL
Cool_lime
MigiMadid SPOR?
Akrrep
april22 200IA SPOR?10DK Y
Only_EylulMUAFMUAF
ayeyldzMUAF
Metem100M ODUL
Tomrs15DK Y
pomegranate_
Huzurvermeyolunda SPOR?10DKY

3 dilim ,2 dilim borek , ,2 dilim revani ,gelsin guzel bir ceza mutfaga adim atma artik

Aras bugun dune gore iyi ama hala hasta, dun aksam 10dan beri ates dusurucu vermedim , normalde 24 saat hic atesi olmazsa okula yollayabiliyorsun ama ben Arasin ozel durumundan oturu yollamayacagim canim.
En son cuma gunu hic aglamadi okula birakirken ve bana el salladi bay dedi:)
Persembede el sallayip cok az agladi, beklemistim kapida aglayacak mi diye, ben cikinca okuldan sustu:)
Sanirim alisiyor Filizim, bende seni merak ettim yazacaktim, sen yazdin :)

hos geldin aramiza . ilk gun icin guzel menu olmus

burda da o kural var 24 saat gecmesi lazim ates icin , insallah yukselmez yine

Simdi mutfaga yemek hazirlamaya geciyorum , kizlar yarin aksam esim donuyor kismetse..
Bugunden yemeklerimi pisirmek niyetindeyim.
Yarin sabah klinige gidecegim , birde Aras evde olacak yemek icin firsatim olmaz pek diye dusundum.
Esimde yoldan gelecek sulu yemekler yapayim ki uzun yolculugun uzerine...
Ah yaa fistikli sarmalar, baklavalar, borekler geliyor ben bu hafta arti gelirsem hic sasmayin, atin beni takimdan :)
Spora yuklenecegim ama yemedende duramam , 1 bucuk yildir bu ani bekliyorum off offffff

Kimya okuyorum , bende yüksek lisans veya 2.univrrsite düşünüyorum kaptanım
Çok aldım ama vericem burada

burda da o kural var 24 saat gecmesi lazim ates icin , insallah yukselmez yine
Insallah canim, birde Arasin ates durumu zaten temkinli olmami gerektirdigi icin, 24 saat atessizde olsa yollamam.
Sali gunune bakalim iyi olursa belki gotururum ama emin degilim.
Ya krestede butun cocuklarin burnu akiyor, bu sene biz cok hasta oluyruz gibime geliyor

Bence az az ye kaptanım aklın kalmasın. Eğer diğer günler düzenli ise 1 günden bişey olacağını sanmam bende kendime 3 haftada 1 ödül verdim ve gayette güzel kilo verdim. Bu sayede diğer günler 1 pirinç tanesi kadar kaçamak bile yapmadım

bende oyle yaptim ,yollamadim hemen ,dinlensin kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…