Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kimya okuyorum , bende yüksek lisans veya 2.univrrsite düşünüyorum kaptanım

Çok aldım ama vericem burada
Cok guzel dusunuyorsun canim, ben gazi universitesi beden egitimi ogretmenligini okul 3. su olarak bitirdim.
Hocalarim o kadar umitliydi ki benden kesin akademisyen olacaksin daha cok gorusecegiz diyorlardi.
Ama evlenip abdye geldim ve birkac yil icinde donmek istiyorduk.
Oyuzden hep icimde umut vardi donecegim akademiye verecegim kendimi diye..
Ama kismet olmadi donemedik, 4 yil sonra ilk oglum dogdu, tek basima kucucuk cocukla burada da cesaret edemedim.
Diyecegim o ki asla erteleme benim gibi istedigin seyleri, umarim gonlunden gecen seylere kavusursun canim..

Bende tum hafta 1 odul ogunu haric hic menulerimi bozmam canim.
Esim 10 gunlugune Turkiyeye gitmisti, ozledigim ne varsa istedim, ben gidemedim Turkiyeye, simdi okadar zor olacakti buzlukta onlar dururken evde uslu durmak :)))

Çok güzel, bölüm de çok güzelmiş. Ben de yüksek lisans yapıp sonrasina karar vermeyi düşünüyorum inşallah her şey güzel olur. Aslında ABD de yaşamak da güzeldir bence ,çoğu kişinin hayali . Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kaptanım
Bende tum hafta 1 odul ogunu haric hic menulerimi bozmam canim.
Esim 10 gunlugune Turkiyeye gitmisti, ozledigimi ne varsa istedim, ben gidemedim Turkiyeye, simdi okadar zor olacakti buzlukta onlar dururken evde uslu durmak :)))
Ben de tatilde aklima ne gelirse yedim,pişman değilim çünkü bir daha oraya ne zaman giderim belli değil , şimdi tekrar diyet maratonuna döndüm inşallah Aralık ayında hedefime gelmiş olurum önümde uzun bir yol var
aypare ackerman canim bir onceki sayfada cumartesi menu tablosunu paylastim, eger gorduysen sana fikir verir menu tablomuz.Bugunku menu tablosuna senide ekleyecegim.Aklina takilan bir sey olursa sorabilirsin..
Bakıyorum detaylı bir şekilde hemen

aypare ackerman canim birde haftalik eslesmelerimiz oluyor, her hafta farkli arkadaslarla eslesip ya spor yarismasi ya da kilo verme yarismasi yapiyoruz.1. olan es grubu cuma gunu tarti sonrasi diledigi bir tatliyi yemeye hak kazaniyor.
Kozmogirl17 kaptanimiz senide eslestirir geldiginde bence, hatta bizim gruba gelebilir Ozlemcim aypare ackerman

Ay çok sevinirim boyle şeyler beni daha çok motive ediyor

Her sey gonlunce olsun canim..
Ben listede olmasam kizlar duymasin (taslarlar beni) hepsini bir gunde yeme challenge'i bile yapabilirdim :)
Ama liste , canim liste, takim, canim takim

Kolay gelsin kaptanım görüşürüz
Bu arada ilk sayfada daralma listesi var sonra beni de oraya alır misiniz
Tabiki aliriz canim, onuda haftada 1 kez stitch kaptanimiz hazirliyor.
Her hafta guncelliyor sagolsun , kendisi suan Turkiyede izinde.
Senide bugun ekleyecegim ben :)

Alışmasına çok sevindim. Okula yollamadigin da iyi olmuş canım, biraz kırgınlığını atsın üzerinden. Benim minik olan da hasta olacak gibi dün gece iki kere uyandı. Bugün grupy şurubu verdim bakalım
Yarın mi? Ne çabuk geçti canım on gün (gerçi bir de sana sormak lazım nasıl geçti diye di mi Özgecim)
Hamarat hatunun hali başka. Kolaygelsin o zaman canım. Hangi sulu yemekleri yapacaksın peki karar verdin mi?
Bu arada bizden sana izin ye istediğin gibi kaptiş. Afiyet bal şeker olsun şimdiden

Memnuniyetle eslestiririm ozaman ozgecim sizin takima gelebilir

Ben gurbette olanların en büyük imtihanlarından biri bu memleket lezzetleri diyet yaparken inşallah artık gelmezsin ama onlara da dayanılmaz tabi ucundan ucundan yersin biraz
Ben de şimdi aynı durumdayım uzun zamandır çalışmıyorum malum bebekler üstüste olunca şimdi de dil kursuna gitmeyi düşünüyorum burada kreşe olan kurslar oluyor bebekler yan tarafta dururken sen sınıfta dersini alıyorsun ama en küçüğü daha dört aylık olduğu için kafamda şüpheler var hasta eder miyim gibi ama şu anda başlamazsam da sonra sanki gitmek istemiycem gibi geliyor kafamda deli SORULAR yani
Memnuniyetle eslestiririm ozaman ozgecim sizin takima gelebilir
Benide biriyle eşleştirebilir misiniz kaptanım

Sabah
Ac karnına limonlu yesiş cay ve cörek otunyagı
Kıymalı yumurta
Yesillik
Peynir
Doöates salatalık havuc

Oglen 16da
Meecimek corbası
4 köfte
Salta
Ve öalesef asure :/

Böyle kacamaklı oldugu icin aksam ceza verdim kendime

3km kosubandındam kosu
100 sag iç 100 sol ic bacak
50 yarım mekik

Evde internet varsa ondan baglansan canim bilgisayar banada zor geliyor laptabi acinca cocuklar ususuyor basina bende cumadan cumaya aciyorummenunde guzel bal kaymak ta oduldu sannirim

Ayy evet ya evdeki İnternetten telefona tabii bağlanıyorum o sırada pc başında olduğum için aklıma telefon hiç gelmedi, halsizlikten sanırım
Evet bal kaymak biraz ödül oldu. :)

Hic egzersiz yapabildin mi canim?
Menun guzel olmus..

Tesekkur ederim Minecim..
Asiri huzursuz ve halsiz ama idare ediyoruz canim...

Yapmıştım canım dün 14. 000 adım attım baya yürüyüş yaptım izin günüm diye :)
Çok üzüldüm canım kuzucuğa ya inşallah yakın zamanda toparlar.

Merhaba sevgili eşim :) birinci olalım inşallah bu hafta :)
Ben 63 kg ile buradayım 61.8 oldum sonra geçen hafta da 700 gram verdim 61.1 kg oldum en son. Hedefim de 53 :) katı bir diyetten ziyade sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum ben o yüzden çok çeşitli besleniyorum, birazdan da bugünkü menümü yazacağım :)
Kilo verme sürecinde başarılar dilerim sevgili eşim :)

15 Eylül 2019

Sabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 zeytin
1 kapıya biber
Yarım domates
Maydonoz-nane-dereotu
1 şekersiz çay

Ara öğün 10.30

Duble şekersiz Türk kahvesi
2 hurma

Öğle 12.00
Yarım lahmacun (iş yeri civarında en iyi seçenek bunu bulabildim pazar günü olduğu için döner vb. yiyecek yoktu)
1 ayran

Ara Öğün 16.30
1 elmayı dilimledim üzerine tarçın döktüm :)

Akşam 19.30

5 kaşık yeşil mercimek yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Bol yeşil salata

Spor olarak bugün 7000 adım attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…