Cok guzel dusunuyorsun canim, ben gazi universitesi beden egitimi ogretmenligini okul 3. su olarak bitirdim.Kimya okuyorum , bende yüksek lisans veya 2.univrrsite düşünüyorum kaptanım
Çok aldım ama vericem burada
Bende tum hafta 1 odul ogunu haric hic menulerimi bozmam canim.Bence az az ye kaptanım aklın kalmasın. Eğer diğer günler düzenli ise 1 günden bişey olacağını sanmam bende kendime 3 haftada 1 ödül verdim ve gayette güzel kilo verdim. Bu sayede diğer günler 1 pirinç tanesi kadar kaçamak bile yapmadım
Evet canim en dogrusunu yapiyorsun, sen nasilsin, kuzular nasillar?bende oyle yaptim ,yollamadim hemen ,dinlensin kuzucuk
Çok güzel, bölüm de çok güzelmiş. Ben de yüksek lisans yapıp sonrasina karar vermeyi düşünüyorum inşallah her şey güzel olur. Aslında ABD de yaşamak da güzeldir bence ,çoğu kişinin hayali . Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kaptanımCok guzel dusunuyorsun canim, ben gazi universitesi beden egitimi ogretmenligini okul 3. su olarak bitirdim.
Hocalarim o kadar umitliydi ki benden kesin akademisyen olacaksin daha cok gorusecegiz diyorlardi.
Ama evlenip abdye geldim ve birkac yil icinde donmek istiyorduk.
Oyuzden hep icimde umut vardi donecegim akademiye verecegim kendimi diye..
Ama kismet olmadi donemedik, 4 yil sonra ilk oglum dogdu, tek basima kucucuk cocukla burada da cesaret edemedim.
Diyecegim o ki asla erteleme benim gibi istedigin seyleri, umarim gonlunden gecen seylere kavusursun canim..
Ben de tatilde aklima ne gelirse yedim,pişman değilim çünkü bir daha oraya ne zaman giderim belli değil , şimdi tekrar diyet maratonuna döndüm inşallah Aralık ayında hedefime gelmiş olurum önümde uzun bir yol varBende tum hafta 1 odul ogunu haric hic menulerimi bozmam canim.
Esim 10 gunlugune Turkiyeye gitmisti, ozledigimi ne varsa istedim, ben gidemedim Turkiyeye, simdi okadar zor olacakti buzlukta onlar dururken evde uslu durmak :)))
Bakıyorum detaylı bir şekilde hemenaypare ackerman canim bir onceki sayfada cumartesi menu tablosunu paylastim, eger gorduysen sana fikir verir menu tablomuz.Bugunku menu tablosuna senide ekleyecegim.Aklina takilan bir sey olursa sorabilirsin..
Ay çok sevinirim boyle şeyler beni daha çok motive ediyoraypare ackerman canim birde haftalik eslesmelerimiz oluyor, her hafta farkli arkadaslarla eslesip ya spor yarismasi ya da kilo verme yarismasi yapiyoruz.1. olan es grubu cuma gunu tarti sonrasi diledigi bir tatliyi yemeye hak kazaniyor.
Kozmogirl17 kaptanimiz senide eslestirir geldiginde bence, hatta bizim gruba gelebilir Ozlemcim aypare ackerman
Her sey gonlunce olsun canim..Çok güzel, bölüm de çok güzelmiş. Ben de yüksek lisans yapıp sonrasina karar vermeyi düşünüyorum inşallah her şey güzel olur. Aslında ABD de yaşamak da güzeldir bence ,çoğu kişinin hayali . Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kaptanım
Ben de tatilde aklima ne gelirse yedim,pişman değilim çünkü bir daha oraya ne zaman giderim belli değil , şimdi tekrar diyet maratonuna döndüm inşallah Aralık ayında hedefime gelmiş olurum önümde uzun bir yol var
Bakıyorum detaylı bir şekilde hemen
Her sey gonlunce olsun canim..
Ben listede olmasam kizlar duymasin (taslarlar beni) hepsini bir gunde yeme challenge'i bile yapabilirdim :)
Ama liste , canim liste, takim, canim takim
Kolay gelsin kaptanım görüşürüzKizlar simdilik mutfaga geciyorum, Arasimoyu uyutup, yemeklerimi pismeye birakip, kahvemle sohbete gelirim.
Gorusmek uzere...
Tabiki aliriz canim, onuda haftada 1 kezKolay gelsin kaptanım görüşürüz
Bu arada ilk sayfada daralma listesi var sonra beni de oraya alır misiniz
Teşekkür ederimTabiki aliriz canim, onuda haftada 1 kezstitch kaptanimiz hazirliyor.
Her hafta guncelliyor sagolsun , kendisi suan Turkiyede izinde.
Senide bugun ekleyecegim ben :)
Alışmasına çok sevindim. Okula yollamadigin da iyi olmuş canım, biraz kırgınlığını atsın üzerinden. Benim minik olan da hasta olacak gibi dün gece iki kere uyandı. Bugün grupy şurubu verdim bakalımAras bugun dune gore iyi ama hala hasta, dun aksam 10dan beri ates dusurucu vermedim , normalde 24 saat hic atesi olmazsa okula yollayabiliyorsun ama ben Arasin ozel durumundan oturu yollamayacagim canim.
En son cuma gunu hic aglamadi okula birakirken ve bana el salladi bay dedi:)
Persembede el sallayip cok az agladi, beklemistim kapida aglayacak mi diye, ben cikinca okuldan sustu:)
Sanirim alisiyor Filizim, bende seni merak ettim yazacaktim, sen yazdin :)
Yarın mi? Ne çabuk geçti canım on gün (gerçi bir de sana sormak lazım nasıl geçti diye di mi ÖzgecimSimdi mutfaga yemek hazirlamaya geciyorum , kizlar yarin aksam esim donuyor kismetse..
Bugunden yemeklerimi pisirmek niyetindeyim.
Yarin sabah klinige gidecegim , birde Aras evde olacak yemek icin firsatim olmaz pek diye dusundum.
Esimde yoldan gelecek sulu yemekler yapayim ki uzun yolculugun uzerine...
Ah yaa fistikli sarmalar, baklavalar, borekler geliyor ben bu hafta arti gelirsem hic sasmayin, atin beni takimdan :)
Spora yuklenecegim ama yemedende duramam , 1 bucuk yildir bu ani bekliyorum off offffff
Memnuniyetle eslestiririm ozaman ozgecim sizin takima gelebiliraypare ackerman canim birde haftalik eslesmelerimiz oluyor, her hafta farkli arkadaslarla eslesip ya spor yarismasi ya da kilo verme yarismasi yapiyoruz.1. olan es grubu cuma gunu tarti sonrasi diledigi bir tatliyi yemeye hak kazaniyor.
Kozmogirl17 kaptanimiz senide eslestirir geldiginde bence, hatta bizim gruba gelebilir Ozlemcim aypare ackerman
Ustteki alintilari dun yazmis ama Aras uyaninca yollayamamistim, selamlar kizlar nasilsiniz?
Yine baya renkli bir gece gecirdim, toplamda 5 saat falan uyudum ama Aras bu sabah epey enerjik kaldi, ne olur atesi olmasin bugun, tek dilegim bu.
Menu tablosunu yapacaktim ama Aras kalkti yanima geldi , bilgisayara bir daha bakamadim ,sabaha kadar beraber yattik.
Sizler nasilsiniz bugun 2 gunluk menu tablomuzu hazirlayacagim kusura bakmayin lutfen...
Ben gurbette olanların en büyük imtihanlarından biri bu memleket lezzetleri diyet yaparken inşallah artık gelmezsin ama onlara da dayanılmaz tabi ucundan ucundan yersin birazSimdi mutfaga yemek hazirlamaya geciyorum , kizlar yarin aksam esim donuyor kismetse..
Bugunden yemeklerimi pisirmek niyetindeyim.
Yarin sabah klinige gidecegim , birde Aras evde olacak yemek icin firsatim olmaz pek diye dusundum.
Esimde yoldan gelecek sulu yemekler yapayim ki uzun yolculugun uzerine...
Ah yaa fistikli sarmalar, baklavalar, borekler geliyor ben bu hafta arti gelirsem hic sasmayin, atin beni takimdan :)
Spora yuklenecegim ama yemedende duramam , 1 bucuk yildir bu ani bekliyorum off offffff
Ben de şimdi aynı durumdayım uzun zamandır çalışmıyorum malum bebekler üstüste olunca şimdi de dil kursuna gitmeyi düşünüyorum burada kreşe olan kurslar oluyor bebekler yan tarafta dururken sen sınıfta dersini alıyorsun ama en küçüğü daha dört aylık olduğu için kafamda şüpheler var hasta eder miyim gibi ama şu anda başlamazsam da sonra sanki gitmek istemiycem gibi geliyor kafamda deli SORULAR yaniCok guzel dusunuyorsun canim, ben gazi universitesi beden egitimi ogretmenligini okul 3. su olarak bitirdim.
Hocalarim o kadar umitliydi ki benden kesin akademisyen olacaksin daha cok gorusecegiz diyorlardi.
Ama evlenip abdye geldim ve birkac yil icinde donmek istiyorduk.
Oyuzden hep icimde umut vardi donecegim akademiye verecegim kendimi diye..
Ama kismet olmadi donemedik, 4 yil sonra ilk oglum dogdu, tek basima kucucuk cocukla burada da cesaret edemedim.
Diyecegim o ki asla erteleme benim gibi istedigin seyleri, umarim gonlunden gecen seylere kavusursun canim..
Benide biriyle eşleştirebilir misiniz kaptanımMemnuniyetle eslestiririm ozaman ozgecim sizin takima gelebilir
Evde internet varsa ondan baglansan canim bilgisayar banada zor geliyor laptabi acinca cocuklar ususuyor basina bende cumadan cumaya aciyorummenunde guzel bal kaymak ta oduldu sannirim
Hic egzersiz yapabildin mi canim?
Menun guzel olmus..
Tesekkur ederim Minecim..
Asiri huzursuz ve halsiz ama idare ediyoruz canim...
pomegranate_ merhaba canım
Bu hafta eşiz :) birbimize destek olalım
Ve bu hafta birinci olalım
Kaç kilosun ve hedefin kaç
Ben 71 le başladım hatta buraya girmeden 72 yi de gördüm
Şuan 69 kiloyum
Bu hafta ki hededim 68 i görmek
Asıl ulaşmak istediğim hedef ise 58 55 arası olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?