Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yanindaki elemanlar nasil peki?
Bir duzen oturt, elemanlarin yapmasi gereken isleri net bir sekilde onlara ilet.
Duzenli bir programin olursa, elemanlarda ne yapmalari gerektigini bilirse daha kolay olur canim.
Egitebileceklerini egit, yonlendir.Zor bir durum ama kendin icin bunu firsata donusturmeye calis.

Son düzenleme:
Iyi geceler ablacım niye o kadar çok yemek pisirdin harbi kıtlık var gibi

Abla vallahi bir tane eleman getirmişler yapamıyor söylüyorum yüzü düşüyor ustalar uyarıyor onu diye tripleniyor neymiş işten çıkacakmış bugün terbiyesizlik yaptı usta dövecekti nasıl yapicam bilmiyorum salı birisi gelecekmiş o da bisey bilmiyor.. Hiç bisey bilmeyen böyle garip garip insanlarla nasıl ekip kurucam ne kadar talihsizim

Canim diyeti bozmam merak etmeyin, az cok tanidiysaniz beni :)
Fistikli sarmami yersem onu ogun sayarim baska bir sey yemem o ogun.
Esime kusum diyemem sadece biliyorum ki erkekler ve kadinlar bambaska 2 dunya.
Benim baktigim yerden o bakamiyor hayata, onun baktigi yerden ben bakamiyorum.
Oyuzden benim gibi dusunmedi demek biraz karsindakini degistirmek, biraz bencilce olaylara bakmak gibi oluyor.
Ben kendi tarafimdan kiriliyorum ama o aslinda beni kirmak icin yapmiyor biliyorum.
Ve nihayetinde bence evlilik cok zor bir is, iki insan birbirini bogazlamadan ayni evin icinde yasiyorsa ,o iyi birseydir:)
Menuler bugun dahada kotu, 6 kisi falan yazdi canim..

Kaçamağı telafi etmişsiniz zaten onun dışında
Güzel menü yarım lahmacun dirayetinize hayran kaldım
izmirlimisin, bende izmirliyim , iyi uzak durmussun
Tayin nedeniyle burdayım ama eşim İzmirli
Merhaba yoldaş iyiyim sen nasılsın..Nasıl gidiyor
Kizlar yarin sabah kontrol amacli tarti gunumuz biliyorsunuz, yarisma yok ama sabah tartilip kilomuzu, foto paylasmadan yaziyoruz.
Yeni gelen arkadaslarimiza da bir hatirlatma olsun :)

Aaa öyle mi bu sürpriz oldu

Tanidigin bildigin birileri varsa onlari ise davet et, belki arkadas cevrende vs vardir.
Mecburen bir yolunu bulup onlari is yapmaya tesvik edeceksin canim.
Bunu nasil yapcaginida benden daha iyi bildigine eminim :)

Evet canim sizler icin yazdim aslinda :)
Pazartesiden kilomuzu kontrole aliyoruz ki cumaya kadar guzel bir eksi gelsin, basgul yuzumuzu guldursun:)

Günlük menüm kızlar.. işe girdigimden beri dukan mukan gitti maalesef
Kahvaltı: 2 tavada yumurta 2 dilim peynir az domates az salatalık 1 bardak kahve sütlü
Ara ogun: yeşilçay
Oglen: 3 kaşık makarna 3 kaşık salata 1 kase beyran çorbası bulgurlu yaptım
Aksam: Acili ekşili çorba içinde yumurta beyaz lahana havuc soya filizi bide tavuk oluyor
Ara öğün: 1 bardak sütlü kahve 1 elma
1.5 litre su
Spor yok ama 11.000 adım atmışım hiç durmadım İA cezayı yarın yapicam çok yorgunum şuanda çünkü

Tanidigin bildigin birileri varsa onlari ise davet et, belki arkadas cevrende vs vardir.
Mecburen bir yolunu bulup onlari is yapmaya tesvik edeceksin canim.
Bunu nasil yapcaginida benden daha iyi bildigine eminim :)
Bende bilmiyorum ki abla ben böyle sinirlenip atar felan yaparım onu biliyorum bir tek

Insallsh yarina gerek kalmaz kuzucum.

Valla hic belli etmiyosun kuslugunu gayet pozitifsin ki masallah diyim nazarin degmesin poponu faln kasirmisin lutfen.

Ooo neydii gızzzz dicem sanada

Amin kuzummmm sende benden farkli degilsin allsh sanada hatta tum annelere gic kuvvet versin.
Harika canim hemen adapte olmussun.
Cuma bozmus ctsi toplamis gibisin. bi silkelenirmisin lutfen pazartesiye guzel baslayalim.
Aman tek erdimiz o zaten de yetmiyor ki cocuklara canlari sagolsun nediyelim.
Yarin dr a gidicez canim donuse findik alicam yaparim insallah evet pilav olayi biraz sıkıntıya dustu bendede
Menuler yine baya eksik gelmis dun öZgecim.
Bu hafta arti gelmemeliyiz ama okadar hasretede kıyamıyorum ama suna adim gibi eminim sen dengeleyerek yersin.
Yine soylicem canim eger kullanmiyorsan bu donem prebiyotige baslamalisin ki bagisikligi biraz guclensin.
Insallah birgun sende istediklerine kavusursun kuzu.
Tabi canim
Aaaaa hafta sonu izinlimiydik ki haberim yok bende uyuyakalmazsam yazixam birazdan uyuyakalirsam da ilerleyen saatlerde geliyorum buralara nasilsa ama bugun baya bi cisssli menummm özgecim.

Guzel menu canim, beyaz lahana ile rus ve azerilerin yaptigi bir corba var.
Azeri arkadasim yapardi ahh nasil guzel oluyor, kemikli et ile yapiliyor.
Dur bakayim ismini bulabilecek miyim?

Bence birazda özlem vurmuş stttttt csktirmayin
Cocuklarla bogusmaktan ozlemeye bile firsatim olmadi Ozlemim, gercekten..
Onada soyledim dun hic ozlemeye firsatim olmadi diye ben 2 kisilik ozledim dedi, bilmiyorum artik
Benim yerimede ozlemis sagolsun, cunku esler boyle gunler icin var :))

Guzel menu canim, beyaz lahana ile rus ve azerilerin yaptigi bir corba var.
Azeri arkadasim yapardi ahh nasil guzel oluyor, kemikli et ile yapiliyor.
Dur bakayim ismini bulabilecek miyim?
Vallahi beyaz lahana okadar sağlıklı bir sebze ki abla ödem mödem hiç-bir şey kalmıyor vücutta:)

Cocuklarla bogusmaktan ozlemeye bile firsatim olmadi Ozlemim, gercekten..
Onada soyledim dun hic ozlemeye firsatim olmadi diye ben 2 kisilik ozledim dedi, bilmiyorum artik
Benim yerimede ozlemis sagolsun, cunku esler boyle gunler icin var :))
Bence istenilen cevap❤❤❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…