if yapmiyorum canim , aslinda en cok paleo diyetine yakin bir beslenme uyguluyorum.Sporunu da çok beğendim menunu de
Çok güzel menü olmuş kaptanım if mi yapıyorsunuz? Çok etkili ben de kilo verirken yapıyordum yine başladım
Bu menü daha da güzel olmuş ,spor da öyle. Afiyet olsun
Gunaydin canim evet biz bu hafta 3 kisilik bir grup olduk , sen , ben veHerkese günaydın
Kaptanım biz şimdi 3 kişiyiz değil mi? En çok kilo veren hangimiz diye eslesiyoruz diğer takımlarla yarisiyoruz
2 kilo mu gitmis, inanilmazİlk tartı bildirimini ben yapayım
Cumartesi 70.6
Sabah 68.6
Odemler yavaş yavaş gidiyor
Şimdi cumaya kadar tartı yok
Gunaydin Aslicim, nasilsin canim, hafta sonun nasil gecti?hoşgeldiniz: sefalar geldin.) vexena
cts pazar çözüttüm yinde yazio da yazmayi ihmal etmedim kırmızı sarı yeşil var.if yapmiyorum canim , aslinda en cok paleo diyetine yakin bir beslenme uyguluyorum.
Cumartesi gunu cig kofteler oyle tok tuttu ki , aksam hicbir sey yeme ihtiyaci hissetmedim:)
Gunaydin canim evet biz bu hafta 3 kisilik bir grup olduk , sen , ben veAnkee Gamze
Takimimizdaki diger arkadaslarimizla yarisiyoruz.
Cuma gunu en cok kilo verme yuzdesi hangi grupta olursa tatliyi kapacak o grup :)
2 kilo mu gitmis, inanilmaz
Ilk 1-2 hafta cok guzel gidiyor kilolar , sen hemen hedefine ulasacaksin bu gidisle canim :)
Gunaydin Aslicim, nasilsin canim, hafta sonun nasil gecti?
Bu hafta diyete dort elle sariliyor muyuz:)
Çok hoşbuldum MigiMadidhoşgeldiniz: sefalar geldin.) vexena
O zaman tatlıyı biz kapicazif yapmiyorum canim , aslinda en cok paleo diyetine yakin bir beslenme uyguluyorum.
Cumartesi gunu cig kofteler oyle tok tuttu ki , aksam hicbir sey yeme ihtiyaci hissetmedim:)
Gunaydin canim evet biz bu hafta 3 kisilik bir grup olduk , sen , ben veAnkee Gamze
Takimimizdaki diger arkadaslarimizla yarisiyoruz.
Cuma gunu en cok kilo verme yuzdesi hangi grupta olursa tatliyi kapacak o grup :)
2 kilo mu gitmis, inanilmaz
Ilk 1-2 hafta cok guzel gidiyor kilolar , sen hemen hedefine ulasacaksin bu gidisle canim :)
Gunaydin Aslicim, nasilsin canim, hafta sonun nasil gecti?
Bu hafta diyete dort elle sariliyor muyuz:)
şekersiz 14 gün yarişmasinda çok iyiydik biz:)Çok hoşbuldum MigiMadid ❤
O zaman tatlıyı biz kapicaz
Evet bu hafta hızlı gider ilk seferde de böyle olmuştu, inşallah kaptanım 65i görsem gerisi gelecek
Cok iyiİlk tartı bildirimini ben yapayım
Cumartesi 70.6
Sabah 68.6
Odemler yavaş yavaş gidiyor
Şimdi cumaya kadar tartı yok
Ay bian cuma 85 gelmistin bugun 87 geldin sandim tobe tobects pazar çözüttüm yinde yazio da yazmayi ihmal etmedim kırmızı sarı yeşil var.
kırmızı ise kötü kalori demek.onu öğrendim
haftasonu cts günü sinav öncede kızımı iki kez parka götürüp stres attim neredeyse toplam 4 saat parktaydik
pazar günü de sinav zamani sinava yürüyerek gittim iki kez 40 dk...
bide markete gittim...
yemekler eşimdendi. firinda tavuk yaptı. her maaş gününde tavuk aliriz.
bu hafta diyete artık başlamaliyim..
87,2 geldim bugün..
cuma günü 85,9 görmem lazim.
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 1ODK ELIPTIK 200IA Gonulmeyvesi 10 DK YURUYUS 10 DK Y SPOR ? 10DK Y SPOR? ODUL SPOR? 20DKY LaMademoiselle SPOR? SPOR? Harpy 200IA kanadali35 MUAF 10 DK Y Yawrukush 300IA ODUL stitch Madamesnow Falanfilannnn MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF gogo2405 200IA 10DKY Vexena Pembecanavar besive ODUL 200IA SPOR? fmad ODUL 300IA Cool_lime MigiMadid SPOR? Akrrep april22 200IA SPOR? 10DK Y Only_Eylul MUAF MUAF ayeyldz MUAF Metem 100M ODUL Tomrs 15DK Y pomegranate_ Huzurvermeyolunda SPOR? 10DKY 200IA
yok 85 gelmedim. 86,9 ydu :) benim kilo gidip geliyo .. tarti bozuk mu bilmiyorum.Ay bian cuma 85 gelmistin bugun 87 geldin sandim tobe tobe
Ben yanlis okudum canim sen cumaya 85 gelmem lazim demissin bende dun cok saldim toplamam lazim bugun regl gunum ama tik yokyok 85 gelmedim. benim kilo gidip geliyo .. tarti bozuk mu bilmiyorum.
eşimde süphelendi taritdan..
. pili degiştirdi ama tartı tavana çikiyor.
Ben de bozdum tekrar başlayalım bence dün başladım ama bakalimşekersiz 14 gün yarişmasinda çok iyiydik biz:)
ben başladiydim bozdum ne yaziik ki
geçmiş olsunBen yanlis okudum canim sen cumaya 85 gelmem lazim demissin bende dun cok saldim toplamam lazim bugun regl gunum ama tik yok
şekerli kahveden vazgeçemiyorum;Ben de bozdum tekrar başlayalım bence dün başladım ama bakalim
Pazar harici geri kalan günler gayet guzelmis bir tek patates salatası gözüme battı13 eylül 2019 cuma
sabah 5:30
sütlü meyveli yulaf / (bi kase)
yeşil kahve (bi fincan)
öğle 12:00
ezogelin çorbasi
etli nohut yemegi
1 tane burgurlu biber dolmasi
çoban salata
1 tane acibiber turşusu
akşam 19:00
taze fasulye
yoğurt
salata
karpuz
spor
4901 adım
1 saat temizlik
su:
2 lt
14 eylül 2019 cts
sabah 5:30
sucuk
salça bi tatlı kaşığı
yoğurt
ekmek 2 dilim
2 şekersiz çay
öğle yok
2 kupa kahve
akşam
ezogelin çorbasi
karniyarık
patates salatasi
spor:
2179 adım
2 saat temizlik ev işleri
su
1,5 lt
15 eylül 2019 pazar
sabah 10:00
peynirli omlet
patates kızartmasi
şekersiz çay
domates
ekmek
akşam: 20:00
firinda tavuk
roka
ayran
ara: bi parça çikolata
spor
1 saat yürüyüş
1062 adım.. ( sinava giderken telefonu almadim 40 dk yüryüüş kaç adim bilmiyorum. )
su
2 lt.
hayatımda gördüğüm en kötü menü benden
patatessiz olmuyorPazar harici geri kalan günler gayet guzelmis bir tek patates salatası gözüme battı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?