- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ben de icemiyordum şimdi menengic kahvesini keşfettim sütle yapıp onu içiyorum:)şekerli kahveden vazgeçemiyorum;
tarçinli denedim kahvenin
sevemedim
iyi uykular canim:)Kizlar benim icin uyku vakti, hepinizi opuyorum, sabaha gorusmek uzere :)
İyi uykular kaptanimKizlar benim icin uyku vakti, hepinizi opuyorum, sabaha gorusmek uzere :)
Oda şeker dengesini bozup çabuk aciktiriyor yoksa patatesi bende çok severim diyet zamanı uzak duruyorum amapatatessiz olmuyor
osmanli kahvesi mi?Ben de icemiyordum şimdi menengic kahvesini keşfettim sütle yapıp onu içiyorum:)
ben normal kahve aliyorum bide yeşil kahve aliyorum :)Ben aktardan alıyorum diğerlerinde krema ekli oluyor tercih etmiyorum @MigiMadid
Ayyyyy yine mi yeşil kahve muhabbetiben normal kahve aliyorum bide yeşil kahve aliyorum :)
kahvenin kavulmamiş hali olgunlaşmamiş.:)
bide çok iyi zayiflatiyor
bundan 5 yıl önce içtim bunla 1 haftada 5 kg vermişim:)
niye kiAyyyyy yine mi yeşil kahve muhabbetiacıktığımı hissediyodum ama şu an kesildimm
Yavaş yavaş da versen hızlı hızlı da o kiloyu geri alıyorsun eğer dikkat etmezsen kendimden çok iyi deneyimledimben normal kahve aliyorum bide yeşil kahve aliyorum :)
kahvenin kavulmamiş hali olgunlaşmamiş.:)
bide çok iyi zayiflatiyor
bundan 5 yıl önce içtim bunla 1 haftada 5 kg vermişim:)
neresinden aldiniz?Yavaş yavaş da versen hızlı hızlı da o kiloyu geri alıyorsun eğer dikkat etmezsen kendimden çok iyi deneyimledim
Tatilde günlük kalori alımım ortalama 4000 di kilo almak kaçınılmaz Karadeniz havasi da etkili tabi benim suçum değil
Ne güzel 58lere düşmüştüm
neresinden aldiniz?Yavaş yavaş da versen hızlı hızlı da o kiloyu geri alıyorsun eğer dikkat etmezsen kendimden çok iyi deneyimledim
Tatilde günlük kalori alımım ortalama 4000 di kilo almak kaçınılmaz Karadeniz havasi da etkili tabi benim suçum değil
Ne güzel 58lere düşmüştüm
Şimdi okudum sen orkide karamel missin...neresinden aldiniz?
bak yaşın geç .
19undasin
tam metabolizmanin hizlı çalıştığı dönem.
ben 19umda 70 kgdum. çünkü öss sinav stresi.. hergün çikolata... derken 57 den 70 e çiktim.
sonrasi aldim iyice
25imde 76 ile evlendim.canim doktora git hastalık varmi bi baktir kanini:)
profilde belliydi orkidekaramel diye farketmediniz miŞimdi okudum sen orkide karamel missin...
Pofunun topikte bende vardım MrsParanoid ben
Kiloyu bu sefer dengeli her yerden aldım çabuk aldığım için de inanıyorum ki çabuk veririm ama işte hemen kilo alıyorum anormal bir şekilde . Benle aynı şeyleri yiyen insanlar 5 alırken ben 10 alıyorum .. tekrar başladım diyeye şimdi başlayınca sorun yok ama diyet modundan çıkınca cozutuyorum birde geç saatte yiyip yatınca sonuç bu
seni bildim canim:) beraber yarişmiştik orda iyi kilo vermişiz pofu nabiyo bilmiyorum hiç bakmadim oraya.profilde belliydi orkidekaramel diye farketmediniz mi
Valla farketmedimseni bildim canim:) beraber yarişmiştik orda iyi kilo vermişiz pofu nabiyo bilmiyorum hiç bakmadim oraya.
İnşallah inşallah kaptanımEvlensinler kuzum hiiiic acele etme, hayirli zamanda acele etmeden senide gelin ederiz :))
Ahahahah tamam geliyorfayfeyfiy Feyzos pesin pesin menunu yaz canim :)
Gunaydin hatunlar
IPazar menum
Bugun misafir geldi annem gecen gunki menusunden yapti malesef bende biber dolmasi yaptim bitek ama biberler cok minikti icine anca 1 tatli kasigi pirinci zor koydum hani ole ufakti ondanda baya bi yedim artik cezam neyse onu cekicem bugunden itibaren de kendime ceki duzen vericem cezami kes kaptan hanımYawrukush ne verirsen ona raziyim gerci allah cezami veriyorda neyse sabah sabah kucugum yine ne yediyse cikardi yer temizle sporu yaptim gercekten varya sinir bozucu bi hal almaya basladi bakalim bugun dr nedicek
Spor da olsa muhteşemSabah
Peynir zeytin domates yesillik 4 kucuk dilim fırın patates iki parmak kalınlıgında ekmek
Oglen
Tarhana corbası
Salata
Aksam 19.00
Yogurtlu yesilliklinbugday salatası
2.5 litre sub
Spor yine yok malesef
güzel canım makarna olmasa muhteşem ama o ara 3 kaşık gayet iyiGünlük menüm kızlar.. işe girdigimden beri dukan mukan gitti maalesef
Kahvaltı: 2 tavada yumurta 2 dilim peynir az domates az salatalık 1 bardak kahve sütlü
Ara ogun: yeşilçay
Oglen: 3 kaşık makarna 3 kaşık salata 1 kase beyran çorbası bulgurlu yaptım
Aksam: Acili ekşili çorba içinde yumurta beyaz lahana havuc soya filizi bide tavuk oluyor
Ara öğün: 1 bardak sütlü kahve 1 elma
1.5 litre su
Spor yok ama 11.000 adım atmışım hiç durmadım İA cezayı yarın yapicam çok yorgunum şuanda çünkü
SüperCUMARTESI MENUM
SABAH 9.30DA
Koz biber 6-7 adet
2 dilim yagsiz izgara hellim peynir
Yarim domates, yarim salatalik
8 zeytin
2 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 15DE
1 tabak dolusu bademli cig kofte (15-20 adet vardir)
Marul
ARA
350 ml mineralli su
SU:2 lt
SPOR: Hasta arasi surekli kucakta tasima, adimlama, ev isleri, aksam oyuncakcida 1 saat yuruyusakabince on bahcede 1 saat cocuklar yeni oyuncaklarla oynarken yuruyus..
aypare ackerman , @LaMademoiselle
Sporeylul 15 menum
sabah 8
2 yumurta tereyagli, roka , domates ,salatalik,avakado,1 sosis
ara sutlu neskahve
oglen 12
6 minik havuc 1 yk humus
ara turk kahvesi sekersiz
aksam 5
1tabak salata tavuklu ( marul ,kirmizi sogan ,tavuk ,1 dilim ekmekten kruton ,
su 2.5lt
spor
20 dk dans
30dk leslie
Yawrukush
@Kozmogirl17
GüzelllPAZAR MENUM
SABAH 9.30DA
Cumartesi kahvaltisinin aynisi
OGLEN 13DE
2 kepce kofteli yogurtlu corba (koftenin icinde cok az bulgur var)
1 servis kasigi zeytinyagli taze fasulye
ARA 15.30DA
Sade filtre kahve
1 avuc taze fistik
AKSAM 18.30DA
1 kepce kofteli yogurtlu corba
Yarim elma
SU: 1.5 lt + 350 ml mineralli su
SPOR: On ve arka bahceyi supurme, 1 saatten fazla yemek hazirlama, evi supurme, aksamustu on bahcede 1 saat cocuk pesinden adimlama.
@LaMademoiselle ,aypare ackerman
13 güzel13 eylül 2019 cuma
sabah 5:30
sütlü meyveli yulaf / (bi kase)
yeşil kahve (bi fincan)
öğle 12:00
ezogelin çorbasi
etli nohut yemegi
1 tane burgurlu biber dolmasi
çoban salata
1 tane acibiber turşusu
akşam 19:00
taze fasulye
yoğurt
salata
karpuz
spor
4901 adım
1 saat temizlik
su:
2 lt
14 eylül 2019 cts
sabah 5:30
sucuk
salça bi tatlı kaşığı
yoğurt
ekmek 2 dilim
2 şekersiz çay
öğle yok
2 kupa kahve
akşam
ezogelin çorbasi
karniyarık
patates salatasi
spor:
2179 adım
2 saat temizlik ev işleri
su
1,5 lt
15 eylül 2019 pazar
sabah 10:00
peynirli omlet
patates kızartmasi
şekersiz çay
domates
ekmek
akşam: 20:00
firinda tavuk
roka
ayran
ara: bi parça çikolata
spor
1 saat yürüyüş
1062 adım.. ( sinava giderken telefonu almadim 40 dk yüryüüş kaç adim bilmiyorum. )
su
2 lt.
hayatımda gördüğüm en kötü menü benden
Harikasın beybi14 Eylül Cumartesi Menüm
Sabah 09:00
Sade kahve
Öğle 12:00
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık soğan biber
13 zeytin
2 ceviz
Akşam
Balık
salata
Spor
2 saat yürüyüş
Su
2 litre
15 Eylül Pazar menüm
Sabah 10:30
Sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
Domates soğan salatalık biber
9 zeytin
1,5 ceviz
Akşam 18:00
Etli kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Salatalık ve süs biberi turşusu
Spor
1 saat mutfak temizliği
Su
3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?