Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

vuuu haftaya 62 he iddialı geliyosun minnoşş maşallahh:)))

anladım yasom haftaya seni en kötü ihtimalle sabit olarak alırız listeyee
ins canim

o zaman ben susayim :)

[Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

minnoş prenses,hasretim34+,nidah,hypatia,meyvenull+,katrem,karcicegi71,kuyabiye,

evet takım costu yokmu arttırannn:87::87:

minnosum benimm yap tabi 63 de neymiş benim minnosumm 55 e layıkk boşver sen o pis şeyi haftaya inş 1 kilonun üstünde vericeksin minnosumm
haftaya yine biz birinci olucaz

bu arada ben bu gün hiç wc ye gitmedim bi felakete sebebiyet vermeden kacayımmm

kızlar kilo veren herkesi tebrik ederimm
biz randevuya iyice geç kaldık
oğluma şimdi kahvaltı ettiriyo annem
500 gr vermişim
ama çok şişkinliğim var patlıcam resmen
önümüzdeki hafta ben de monti yapmak istiyorum ama süt içemiyorum ben (
onun yerine ne olabilirrr

haklısın canım 300 gramı veren 1 kiloyuda verir değilmi bu hafta hedefimiz 1 kilodan fazla olsun hem reglide bitiyor bu hafta haftaya dikkat edersem süper vereceğime inanıyorum benim tek hatam spor yapamamam canım

kız o monti değill hypatia nın diyeti:) süt yerine ne olur bilmiorum ben..

hımmm bende et donerı cok severım hypatıam ama bıkeresınde bır lıstede ıcerıgındekı tuz oranını gormustum resmen bır ınsanın gunluk ıhtıyacının 3 katıydı oyuzden artık doner yerıne ızgara yemeye calısıyorum sende oyuzden yaglarını falan ıyıcene sec mumkunse cok yeme tatlım
vuuu haftaya 62 he iddialı geliyosun minnoşş maşallahh:)))
cok ıddalı cok mınnos kızımdır bben fıstık gıbın olucam cunkum
ins canim

o zaman ben susayim :)
haftaya gıdecek karayaglarına soz verıyorsan azcık konus hadı hadı konussun demı kaptanım nasılsa haftaya sabıt gelıcekmıs
ben gıttım yoksam boyle 62 ye ucarmıydım yanıı az once wcden cıktım belkımde suan 62 yımdır
haklısın canım 300 gramı veren 1 kiloyuda verir değilmi bu hafta hedefimiz 1 kilodan fazla olsun hem reglide bitiyor bu hafta haftaya dikkat edersem süper vereceğime inanıyorum benim tek hatam spor yapamamam canım

evet ozaman sorunu buldugumuza gore sende benım gıbı basla tatlım ben ılk basladıgımda gunde 15dk spor yapıyordum oyle oyle alıstım sende alısrıcsın canımcım

yogurt yıyebılırsın katremcım yada kefır ıc kendın evde yaptıgın yogurttan ayran ıc onlarda sut yerıne gecebılır tatlım

minnosumm bu işe bi çözüm bulmamız lasım cnaım wc saatini 3 saat geri nasıl cekcez ki ay birinden duymustum her gün aynı saatte wc ye oturduğun zaman tabi bişi olun olmasın oturucan vücut alısıyormus en gec 1 hafta içinde wc saatin değişiyormus
napsakki bilemedi

kız iyki bi ısırık aldım haaa bi ısırıkda çukulata yediimi iyki söylememişim
ayy sen kımden saklıyorsun ısırık cıkolataları karyaglarındanmı dogacımm

kızz bu gercek olabılırr afedersınızde benım kocam hersabah yataktan kalkar gıder yaklasık 20 dkk bekler bekler ve ınan hersabah yapar yanı bu kadar olur dıyorum yaa benımkınınde ne zaman gelıcegı bellı olmazz ay cok ıgranc bısı anlattım kusura bakmayın kızlar

5li rakamlara ulaşmak benim için mümkün değil gibi görünüyor tatlım ya baksana gram gram gidiyor 68 i göremedim o kadar çabalamama rağmen çok canım sıkıldı çokkkkkk

canım sıkma canını.önemli olan az çok verebilmek.meatabolizmanın çalıştıgını gösterir

bu akşam tiyatroya gideceğiz.ve dışarda yiyeceğiz.bende porsiyon döner alırım diyordum.şu an tamamen vazgeçtim

minnosum ben deniyeyim bu işi bakalım olucakmı
bundan sonra her sabah kalkar kalkmaz gidicem 10 oturucam

**4. TAKIM 196. ETAP**

meyvenull ( 60.4/59.3/1.1/%1.82)
Kuyabiye(55.2/54.8/0.4/%0.72)
PrensesPeri( 78.1/77.3/0.8/%1.02)
hypatia(67.6/66.3/1.3/%1.92)
Anna_maria(68.4/68,0/0,4/%0.58)
karcicegi71(69.5/69.2/0.3/%0.43)
pembepanter1(63.2/)
minnoş prenses(65.6/64.9/0.7/%1,06)
nidah( 67.8/66.8/1.0/%1.47)
katrem ( 76.1/75.6/0.5/%0.66)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (671.9/ / /% )

kizlar liste baya geride kalmis...sonra aramayalim...one alim dedim:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…