Pembepanter'in durumu ne olacak???
elenecekse yerine hasretim gelebilir, beklemeden haftaya o katılır değil mi?
anladımmm, peki bizim takım mı birinci olmuş? belli mi?
ayy inş.. öyledirrr.. kaptanımm mezun olmadan ona birinciliği göstermişizdir...
ben yeşilçayımı aldım kızlar, hadi siz dee...
kız sonuclar aksam belli olucak ama ben hazır vaktim varken diğer takımları bi dolanayımm neler yapmıslarr..
kimse doğru düzgün paylasım yapmamıski daha en calıskan biz mişizz :81::81::81:
anladımmm, peki bizim takım mı birinci olmuş? belli mi?
ayy inş.. öyledirrr.. kaptanımm mezun olmadan ona birinciliği göstermişizdir...
ben yeşilçayımı aldım kızlar, hadi siz dee...
bu sabah yeşil çayımı içmeye vakit olmadı şuanda poşet yeşil çay içiyorum.öğğ ne biçim tadı var.insanı yeşil çaydan sogutacak :76:
günaydın kızlar , zevcancım beni aynı geçebilirsin tatlım
bu sabah yeşil çayımı içmeye vakit olmadı şuanda poşet yeşil çay içiyorum.öğğ ne biçim tadı var.insanı yeşil çaydan sogutacak :76:
ınsallah medencım ınsallah bu hafta herkesler karayaglarını erıtır ınsalalh bızde 62 lı bır rakamla kosarak cosarak gelırız buraya tatlımm ben de bu hafta cok sıkı tutucam bakalım hadı hayırlısı yenı bır hafta artık bende cumadan baslıyor eskıden haftasonu yıkılıp herseyı yedıgım ıcın pazartesı baslardım ama artık cumadan ıtıbaren delı gıbın dıyet spor baslıyorr yıhuhuhu:87::87::87:
medencim her hafta bir olmaz vücut bir hafta veriyor bi hafta savunmaya geciyor her hafta verseydik immun sistemimiz hasar görürdü...
ben diyete ilk basladığımda 2-3 ay şok diyet yaptım ve her hafta verdim ama hafta sonu verdiğimi aldım hafta içi yine verdim lenfona oluyordum fakültelerde süründüm ne kadar cok sey cektim sağlıklı zayıflıyoruz canım biz sen bozma moralini..
evet tatlım paylasımımız cok güzellhepimiz gevzeyizz
tamam canım nerelerdesin sen merak ettim takımdan ayrılmak istediğini bile düşündümm bu hafta cok ihmal ettin bizi cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?