- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
Sagol canim sen donem kaçtın nerde okuyordunHakkında hayırlısı olsun canım
5Sagol canim sen donem kaçtın nerde okuyordun
Menüm
Sabah
3 küçük krep
1i labneli 2si tahin pekmezli
Öğlen
Tavuk salata 1 dlm tbe
Ara
Nektarin
2 kare bitter
Akşam
Çorba
2 sk kabak
Spor
50 dk total body
Ay en guzel sene kiymetini bil
İnşallah güzel geçer şimdiden 3 hafta oldu anlayamadım bileAy en guzel sene kiymetini bilben anlamamisim bu mu guzel seneymis hani surekli staj derdim ama haklilarmis
En hizli senen olur ne ara yeni staj gelmis anlamiuor insan bizde full kucuk stajlardı 5İnşallah güzel geçer şimdiden 3 hafta oldu anlayamadım bile
fanta19 eylül perşembe
Menüm
09.00
1 dilim tam bugday ekmek
Peynir
4 zeytın
Domates salatalık
10.30
Elma + bır avuc sarı leblebi + 1pırınc patlağı
Bıraz abarttım sanırım ara öğünü
12.30
Et tantuni
Ezogelin corba
Bır su bardak fanta(dayanamadım içtim)
17.30
1hurma arası ceviz
19.00
Et sote
Yogurt
Bır dılım ekmek
3-5 tane üzüm
21.00
Yesil cay
2.5 lt belkı fazlada olabılır su
53 dk fitnes blender
Yarın tartı gunu benım henuz tartım yok
Ctesı tartılıp bıldırsem kızlar bı sıkıntı olur mu?
Yok canım yapmıyoruzyok siz kendiniz konserve mi yapıyorsunuz diye sordum
hani yaparız ya kavanoza..
Vallahi benimki de uydurmasyon öylesine korili tavuk çorba diyorum yoksa içinde ne yok kiBen de bazen yapıyorum ama ben uydurmasyon çorba diyordum bir adı varmış
Bizim evde bi ben yiyorum ama kimse yemiyor çok güzel
Ah ablacım ya çok geçmiş olsun vallahi ayrılma tabi kuzucugunun yanından inşallah hemen iyileşir ablacım dua ediyorum çok çokKizlar herkese iyi aksamlar, kucuk oglum Aras dun aksam aniden ateslendi.
Ates dusurucuyle atesini indiremedik, suya soktuk, soyduk, ne yaptiysak fayda etmedi.
Asiri kisa surede 40 dereceye cikti
Akini komsumuzla biraktik, acile gittik, acile girmemizle, ne oldugunu anlatirken benim kucagimda nobet (havale) gecirdi.
Kendine gelip, normal hayati belirtilere donmesi 20 dakikayi buldu.
Ben doktorlara bagirdim , cagirdim, bizi dinlemediler diye...
Gece gec saatlere kadar hastanedeydik.Bir suru tetkik , tahlil yapildi.
Bazilarinin sonuclarini bugun alacagiz, bazilarini ogrendik.
Dun acilde antibiotik baslandi, simdi antibiotigi almaya gidecegiz, oradanda hastaneye.
Cok zor bir gece gecirdik, halada atesini kontrol altinda tutmak icin ugrasiyoruz.
Normal verilmesi gereken miktarin epey ustunde ates dusurucu veriyoruz ve iki ates dusurucuyu ayni anda veriyoruz.
Beni tahmin edersiniz, bir kez daha ayni olayi yasamak, en basa dondurdu resmen beni..
Aktif olmam mumkun degil takimda, her an Arasin dibindeyim.
Doktordan sonra yine haber veririm size, iyi dilek ve dualarinizi esirgemeyin..
Gorusmek uzere...
Vallahi abla alışamadımbesive nasilsin kuzum nasil gidiyor alistin mi?
Canim menun cok güzel fanta olmamış sadece ara öğününde de hiç bir sıkıntı yok bence :)19 eylül perşembe
Menüm
09.00
1 dilim tam bugday ekmek
Peynir
4 zeytın
Domates salatalık
10.30
Elma + bır avuc sarı leblebi + 1pırınc patlağı
Bıraz abarttım sanırım ara öğünü
12.30
Et tantuni
Ezogelin corba
Bır su bardak fanta(dayanamadım içtim)
17.30
1hurma arası ceviz
19.00
Et sote
Yogurt
Bır dılım ekmek
3-5 tane üzüm
21.00
Yesil cay
2.5 lt belkı fazlada olabılır su
53 dk fitnes blender
Yarın tartı gunu benım henuz tartım yok
Ctesı tartılıp bıldırsem kızlar bı sıkıntı olur mu?
patronlarin cogu oyle ,ucan sinekten bile yag cikarir onlar , sartlarin zor ona gore para iste ,o terbiyesize senin yerinde olsam yemek isi vermem agir islere kossun dursun . restaurant ti demi senin zor . calisma izni varmi elemanin?Vallahi abla alışamadımçok yoruldum sabah akşam ordayım bugün o sıkıntılı çocukla tartıştım çok terbiyesiz saygısız pislik birisi bana yaptığı saygısızlığı ustaya da yaptı usta dövecekti az kalsın bayağı kavga kıyamet koptu bugün iş yerinde usta da pazar günü son 1 tane saygısız 2 tane menüyü bile bilmeyen eleman var ben tek başıma nasıl yapicam kafayı yicem benim gibi tecrübeli birisini almiyor patron söylüyorum böyle giderse bende ıstifami yazmayı düşünüyorum adam para harcicam diye kac takla atıyor ustalara zamanında iyi para verseydi bunlar olmazdı. Çok paragöz birisi.. daha ben maaşımı konuşmadım ikna olursa bide şartlarıma ok derse kalıcam yoksa orda durmayı düşünmüyorum çünkü bu adam insan kullanıyor sonra onu atıyor kenara ben bir kere bone takmadım diye unutmuşum sabah geldiğimde balık baştan kokar demiş benim için unutmuyorum bende şimdi beni el üstünde tutuyor işi bitince bana da posta koyacak
begendim menunu az yemissin canimIyi geceler kızlar bugün çok stresli bir gün geçirdim bir tane diziden bölüm izledim eve gelince kafam dagilsin dedim özge ablanin mesajı üzdü vallahi konu çocuk olunca insan kitlenip kalıyorben en iyisi günlük menümü yazayım yarın tartı günü 1 haftadır hiç bakmadim tartiya benim için de supriz olur inşalalh
Kahvaltı: 11.00
2 dilim beyaz peynir
1 yumurtaya menemen
Domates salatalık
1 dilim kasar peyniri
2 tane zeytin
1 bardak çay
Oglen:17.00
Patatesli tavuk yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacık
Aksam: yemeye fırsatım olmadı 2 bardak ayran içtim
1.5 litre su
9.000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?