Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Labneeee ben de diyorum ne çekiyor canım
Krem peynir
GüEl canım
Menüm
Sabah
3 küçük krep
1i labneli 2si tahin pekmezli

Öğlen
Tavuk salata 1 dlm tbe

Ara
Nektarin
2 kare bitter

Akşam
Çorba
2 sk kabak

Spor
50 dk total body

19 eylül perşembe
Menüm

09.00
1 dilim tam bugday ekmek
Peynir
4 zeytın
Domates salatalık

10.30
Elma + bır avuc sarı leblebi + 1pırınc patlağı
Bıraz abarttım sanırım ara öğünü

12.30
Et tantuni
Ezogelin corba
Bır su bardak fanta(dayanamadım içtim)

17.30
1hurma arası ceviz

19.00
Et sote
Yogurt
Bır dılım ekmek
3-5 tane üzüm

21.00
Yesil cay

2.5 lt belkı fazlada olabılır su
53 dk fitnes blender

Yarın tartı gunu benım henuz tartım yok
Ctesı tartılıp bıldırsem kızlar bı sıkıntı olur mu?

fanta , en sevdigim icecek ama olmamis cuma oncesi

Ah ablacım ya çok geçmiş olsun vallahi ayrılma tabi kuzucugunun yanından inşallah hemen iyileşir ablacım dua ediyorum çok çok

Iyi geceler kızlar bugün çok stresli bir gün geçirdim bir tane diziden bölüm izledim eve gelince kafam dagilsin dedim özge ablanin mesajı üzdü vallahi konu çocuk olunca insan kitlenip kalıyor ben en iyisi günlük menümü yazayım yarın tartı günü 1 haftadır hiç bakmadim tartiya benim için de supriz olur inşalalh
Kahvaltı: 11.00
2 dilim beyaz peynir
1 yumurtaya menemen
Domates salatalık
1 dilim kasar peyniri
2 tane zeytin
1 bardak çay
Oglen:17.00
Patatesli tavuk yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacık
Aksam: yemeye fırsatım olmadı 2 bardak ayran içtim
1.5 litre su
9.000 adım

besive nasilsin kuzum nasil gidiyor alistin mi?
Vallahi abla alışamadım çok yoruldum sabah akşam ordayım bugün o sıkıntılı çocukla tartıştım çok terbiyesiz saygısız pislik birisi bana yaptığı saygısızlığı ustaya da yaptı usta dövecekti az kalsın bayağı kavga kıyamet koptu bugün iş yerinde usta da pazar günü son 1 tane saygısız 2 tane menüyü bile bilmeyen eleman var ben tek başıma nasıl yapicam kafayı yicem benim gibi tecrübeli birisini almiyor patron söylüyorum böyle giderse bende ıstifami yazmayı düşünüyorum adam para harcicam diye kac takla atıyor ustalara zamanında iyi para verseydi bunlar olmazdı. Çok paragöz birisi.. daha ben maaşımı konuşmadım ikna olursa bide şartlarıma ok derse kalıcam yoksa orda durmayı düşünmüyorum çünkü bu adam insan kullanıyor sonra onu atıyor kenara ben bir kere bone takmadım diye unutmuşum sabah geldiğimde balık baştan kokar demiş benim için unutmuyorum bende şimdi beni el üstünde tutuyor işi bitince bana da posta koyacak

Canim menun cok güzel fanta olmamış sadece ara öğününde de hiç bir sıkıntı yok bence :)

patronlarin cogu oyle ,ucan sinekten bile yag cikarir onlar , sartlarin zor ona gore para iste ,o terbiyesize senin yerinde olsam yemek isi vermem agir islere kossun dursun . restaurant ti demi senin zor . calisma izni varmi elemanin?

begendim menunu az yemissin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…