Allah acil şifalar versin kuzum
İnşallah iyileşir sen burayı şu an boşver
Oğlunla ilgilen dualarımız sizinle
Özgecim cokk cook gecmis olsun Allah sifasını versin bir an önce iyileşir insallah dualarımız sizinle
ay allahım canım çok geçmiş olsun. gerçekten senşn durumunu öğrenmek için girdim şu an foruma. bir an önce güzel haberlerini almayı umuyoruz hepimiz. okursan merak etme geçecek canım benim.
kaptişim çok üzüldüm.. allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın canımsen bebişine kendine bak, siz iyi olun sağlıklı olun yeter.. iyi haberlerinizi bekliyoruz doktordan sonra..
Özgecim gerçekten bağırılmayı haketmişler sen bunu daha önce de yaşadın bebeğinin risklerini senden iyi kimse bilemez. Çok çok geçmiş olsun koşa sürede iyileşir umarım arascık kuzum
kiyamam kuzuma , bir an once toparlanir insallah ,
Canım cok cok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin
Çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin
Ah ablacım ya çok geçmiş olsun vallahi ayrılma tabi kuzucugunun yanından inşallah hemen iyileşir ablacım dua ediyorum çok çok
Kizlar hepinize tek tek tesekkur ettim sayin ne olur, eksik olmayin, iyi ki varsiniz.
Tesekkur ederm canımCanim menun cok güzel fanta olmamış sadece ara öğününde de hiç bir sıkıntı yok bence :)
Gunaydin canim cok sevindim iyi olmaniza atesine aman cok cok dikkat et kuzum artik ufacik bi ateste olsa bekletme dr git valla ben bile korktum burdan anlattiklarindan neyseki iyi simdi aras esinde bi dr a gorunseydi keske adam napsin uzuntu ustune uzuntu yasiyor tabi oda daralmistir aman kuzum dikkatli olun hepiniz ayyy adamada uzuldum kim bilir ne derdi vardi yazik allah ailesine sabir versin nasil bi dert insani hayatindan vazgecirir neler yasiyordu acaba allaahim ya ne kotu iki gun olmus sizin icinde bizim icindeKizlar hepinize tek tek tesekkur ettim sayin ne olur, eksik olmayin, iyi ki varsiniz.
Bugun bir kez aksamustu saat 4 civari yukseldi epey atesi, onun haricinde ilaclarla kontrol ettim hep.
Doktorda sadece atesten bu durumu yasadigimizi dusunuyor, cok sukur baska bir seyden suphelenmedi..
Esimde gunduzden beri kotu, surekli gogsu sIkIsiyor, birde kalp problemi var zaten kendisinin, diken uzerindeyim, simdi ucu birden yattilar..
Bana yine nobet tutmak gorevi dusuyor, saglik sorunlarimiz hayirlisiyla bitsin umuyorum ki...
Birde bugun esimin is yerinde calisan muhendislerden biri 4. kattan herkesin gozu onunde kendini atip ,intihar etmis ve hayatini kaybetmis, birde evli ve 2 cocuklu imis.Onada ayrica uzuldum..Allah rahmet eylesin...Ailesine sabirlar versin...
Aklım sende kalmıştı canım ya. Daha iyi olur inşallah.. Canım sana Aidin Salih / Yitik Şifalar kitabını öneririm. Dün geldi bana da netten sipariş etmiştim. Harika bir başucu kitabı. Sen de ilgili ve özenli bir annesin ve sende olması gereken bir kitap..Kizlar hepinize tek tek tesekkur ettim sayin ne olur, eksik olmayin, iyi ki varsiniz.
Bugun bir kez aksamustu saat 4 civari yukseldi epey atesi, onun haricinde ilaclarla kontrol ettim hep.
Doktorda sadece atesten bu durumu yasadigimizi dusunuyor, cok sukur baska bir seyden suphelenmedi..
Esimde gunduzden beri kotu, surekli gogsu sIkIsiyor, birde kalp problemi var zaten kendisinin, diken uzerindeyim, simdi ucu birden yattilar..
Bana yine nobet tutmak gorevi dusuyor, saglik sorunlarimiz hayirlisiyla bitsin umuyorum ki...
Birde bugun esimin is yerinde calisan muhendislerden biri 4. kattan herkesin gozu onunde kendini atip ,intihar etmis ve hayatini kaybetmis, birde evli ve 2 cocuklu imis.Onada ayrica uzuldum..Allah rahmet eylesin...Ailesine sabirlar versin...
Nerede çalışmaya başladın merak ettim yemek sektörü sanırımVallahi abla alışamadımçok yoruldum sabah akşam ordayım bugün o sıkıntılı çocukla tartıştım çok terbiyesiz saygısız pislik birisi bana yaptığı saygısızlığı ustaya da yaptı usta dövecekti az kalsın bayağı kavga kıyamet koptu bugün iş yerinde usta da pazar günü son 1 tane saygısız 2 tane menüyü bile bilmeyen eleman var ben tek başıma nasıl yapicam kafayı yicem benim gibi tecrübeli birisini almiyor patron söylüyorum böyle giderse bende ıstifami yazmayı düşünüyorum adam para harcicam diye kac takla atıyor ustalara zamanında iyi para verseydi bunlar olmazdı. Çok paragöz birisi.. daha ben maaşımı konuşmadım ikna olursa bide şartlarıma ok derse kalıcam yoksa orda durmayı düşünmüyorum çünkü bu adam insan kullanıyor sonra onu atıyor kenara ben bir kere bone takmadım diye unutmuşum sabah geldiğimde balık baştan kokar demiş benim için unutmuyorum bende şimdi beni el üstünde tutuyor işi bitince bana da posta koyacak
Kendimi görünce kocaman bi yutkundumHepinize bol eksili , yuzunuzu gulduren bir gun diliyorum kizlar.
Sabah uyaninca listemizi paylasmak icin gelecegim.
Kozmogirl17 canim hakkini odeyemem, takimin tum yuku omuzlarindaydi dunden beri, iyi ki varsin.
Kilolarimizi da hatirlayalim diye listemizi ekliyorum buraya..
*** 4. Takım 640. Etap ***
Yawrukush (60.0///%)
Kozmogirl17 (69.6///%)
LaMademoiselle (49.4///%)
kanadali35 (62.2///%)
besive (80.1///%)
Akrrep (72.7///%)
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar 640. Etap***
Derya_the_queen (59.5///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
fmad (57.1///%) 23.08.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 55
pembecanavar (58.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:15.08.19 , baslangic kilosu:61.5 , hedef kilosu:57
tomrs (58.4///%) 613. etaptan mezun uye geri dondu, 20.08.19
stitch (65.3///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
gogo2405 (67.5///%) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
MigiMadid (87.3///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
Harpy (70.0///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
Falanfilannnn (56.6///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
madamesnow (65.7///%) Yeni uye (eski nicki kartanesi3741), baslangic tarihi:07.08.19 , baslangic kilosu:68.7 , hedef kilosu:61
april22 (61.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:20.08.19 , baslangic kilosu:63 , hedef kilosu:56
Metem (95.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.08.19 , baslangic kilosu:98 , hedef kilosu:80
pomagranate_ (61.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:05.09.19 , baslangic kilosu:63 , hedef kilosu:53
Gonulmeyvesi (69.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Patlicanmoru (88.9///%) 639. etapta izne ayrildi.
sserendipity (80.4///) 636. etapta 80.4kg ile izne ayrildi
DeryaOnDiet (68.9///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
Huzurvermeyolunda(80.2///%) Yeni üye,başlangıc tarihi:12.09.19, başlangıc kilosu :80.2 , hedef kilosu:65
Only_Eylül (70,8 ///%) Yeni üye, baslangıç tarihi : 13.09.19, baslangıç kilosu :70,8, hedef kilosu:60
Vexana (70.6///%) 630. etapta 13. takimdan mezun olan uye geri dondu, Baslangic tarihi: 15.09.19 , baslangic kilosu: 70.6 , Hedef kilosu:57
Selsalan (64///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 17.09.19 , baslangic kilosu:64, hedef kilosu: 55
haeshin (76.1///%) 492. etapta mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi:18.09.19 , baslangic kilosu: 76.1 , hedef kilosu: 60
Bişeyler yanlış gidiyor demekki canım. Daha dikkatli olursan gider kilolar inşallahgünaydin.
bu sabah gardrobimi inceledim.
mor elbisem 48 beden üstüme bi denedim olmadi
ama taktim o elbiseyi 5 ay içinde bosbol olacak diye içime dilek tuttum.
resimi çektim.. sürekli bakacagim..
52 kilo benim hayali kilom.. çok isterdim...
umarim ulaşır mıyım bilmiyorum.
artık kilo verememekten çok yoruldum kızlar
çok geçmiş olsun Allah şifalar versin özgecim. en kısa zamanda iyileşirsin.Kizlar hepinize tek tek tesekkur ettim sayin ne olur, eksik olmayin, iyi ki varsiniz.
Özge inanamıyorum nasıl üstüste gelmiş herşey. Eşin belki araştsam ve intihar olayından etkilenmiştir bir de baba da aynı rahatsızlığı yaşayınca. Umarım onunki psikolojiktir. Ki bence öyledir dedim ya üstüste gelmiş. Aras geceyi huzurlu geçirir umarım canım sabaha mutlu uyanır bebecik.Kizlar hepinize tek tek tesekkur ettim sayin ne olur, eksik olmayin, iyi ki varsiniz.
dün akşam yazio da menü yazarken sunu farkettim kalori var.Kendimi görünce kocaman bi yutkundumumarım kilo vermişimdir
Canım öncelik her zaman yediklerimiz..dün 85,9 göreyim diye 9500 adimi attim nafile.
bugün de yürüyecegim inşallah ( yağmur yağmasa inşaallah)
İnan bana kaloriyle ilgisi yok şeker içeren herşeyi hayatından çıkarmayla ilgisi var yaşadım biliyorum. Bu kadar umutsuz olma ben de çok yiyorum aşırı ama öyle böyle değil. Hem de kalorilerin dibine vuruyorum. Ama basit karbonhidrat ve şeker içeren herşeyden uzak durmaya söz verdim kendime önceden de bunu yapmıştım. Kendiliğinden sönüyorsun işte o zaman.dün akşam yazio da menü yazarken sunu farkettim kalori var.
yinede az yemek dikkat etmek bana düşüyor ben yemegi çok yiyenlerdenim
menüyü az az yedikleri görüyorum.Canım öncelik her zaman yediklerimiz..
Hamur işi ve şekerden uzak dur bir süre..Menülerini bu ikiliden arındır..
Menülerinin arasını 4/5 saat yap. Akşam yatmadan 4 saat önce bitir yeme işlemini. Bak o zaman nasıl gidiyor kilolar tıkır tıkır.
Leptin salgılama formülü bu ve biliyosun leptinin en sevdiği yağları yok etmek ve bizi mutlu etmekseviyorum leptin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?