Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar herkese iyi aksamlar, kucuk oglum Aras dun aksam aniden ateslendi.
Ates dusurucuyle atesini indiremedik, suya soktuk, soyduk, ne yaptiysak fayda etmedi.
Asiri kisa surede 40 dereceye cikti
Akini komsumuzla biraktik, acile gittik, acile girmemizle, ne oldugunu anlatirken benim kucagimda nobet (havale) gecirdi.
Kendine gelip, normal hayati belirtilere donmesi 20 dakikayi buldu.
Ben doktorlara bagirdim , cagirdim, bizi dinlemediler diye...
Gece gec saatlere kadar hastanedeydik.Bir suru tetkik , tahlil yapildi.
Bazilarinin sonuclarini bugun alacagiz, bazilarini ogrendik.
Dun acilde antibiotik baslandi, simdi antibiotigi almaya gidecegiz, oradanda hastaneye.
Cok zor bir gece gecirdik, halada atesini kontrol altinda tutmak icin ugrasiyoruz.
Normal verilmesi gereken miktarin epey ustunde ates dusurucu veriyoruz ve iki ates dusurucuyu ayni anda veriyoruz.
Beni tahmin edersiniz, bir kez daha ayni olayi yasamak, en basa dondurdu resmen beni..
Aktif olmam mumkun degil takimda, her an Arasin dibindeyim.
Doktordan sonra yine haber veririm size, iyi dilek ve dualarinizi esirgemeyin..
Gorusmek uzere...

Son düzenleme:
Allah acil şifalar versin kuzum
İnşallah iyileşir sen burayı şu an boşver
Oğlunla ilgilen dualarımız sizinle

Özgecim cokk cook gecmis olsun Allah sifasını versin bir an önce iyileşir insallah dualarımız sizinle

ay allahım canım çok geçmiş olsun. gerçekten senşn durumunu öğrenmek için girdim şu an foruma. bir an önce güzel haberlerini almayı umuyoruz hepimiz. okursan merak etme geçecek canım benim.

kaptişim çok üzüldüm.. allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın canım sen bebişine kendine bak, siz iyi olun sağlıklı olun yeter.. iyi haberlerinizi bekliyoruz doktordan sonra..

Özgecim gerçekten bağırılmayı haketmişler sen bunu daha önce de yaşadın bebeğinin risklerini senden iyi kimse bilemez. Çok çok geçmiş olsun koşa sürede iyileşir umarım arascık kuzum

Sağol feyzacım hoşbuldum ben de çok memnun oldum. Eski mezun yeni şişkoyum evet ama geçici

kiyamam kuzuma , bir an once toparlanir insallah ,

Canım cok cok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin

Çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…