Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok az yemişsin ama sen bugün kilo bildirimi var diye mi? Ölürüm ben açlıktan bu kadar yesem

ben şeker çikolata yesem midem bulaniyor kusuyorum.
dün aşure yedim mesela yine kustum
sanirim şeker çikolata kabul etmiyor.

dün akşam yazio da menü yazarken sunu farkettim kalori var.
yinede az yemek dikkat etmek bana düşüyor ben yemegi çok yiyenlerdenim
Yemeğin miktarından ziyade o yemeğin yağ mı olacağı yoksa yağ mı yakacağı canım.. Eğer yağ yakan menü ise doyana kadar yersin. Böyle güzel bir özgürlük var. Üstelik menü aralarını uzun tutunca mide küçülüyor ve gittikçe doyma miktarın azalıyor böylece kısır döngüden çıkmış oluyosun

menüyü az az yedikleri görüyorum.
dün aşure yedim o tutmadi ama çok seviyorum.
Aşure şekerli ve kilo verme sürecinde yenmemesi gerekir çünkü insülin direncini besler. Yaptığın yürüyüşü ve sağlıklı menüyü de boşa çıkarır. İşte iradeli olmak bu anlarda lazım. Onca emeğinin boşa gitmemesi için anlık zevklerinden telkin yolu ile vazgeçiceksin. Beyni doğru yönlendirerek sağlıklı menü oluşturmak insülin direncini de yok eder, tatlı krizlerinden de kurtulmuş olursun

ben 5:30 ta kahvaltı yapıyorum sonrada kahve yapıyorum tereyaglı kahve büyük kupa bardaga 5 küp şeker ekiyorum ) şekersiz içemedim hiç bi zaman
evden çikarken bi meyve yiyorum elma mandalin..
sonra sabahtan öğleden kadar 1 veya 1,5 lt su içiyorum. öğle yemegimde bulgur pilavi pirinç pilavi tatlı felan seçmiyorum diğer yemekleri yiyorum.
sonra nescafe felan içiyorum acikiyorum elma yiyorum. öğleden akşam yemege kadar 1-1,5 lt su..
akşam 8 de yemek yiyoruz
tek yemek yapıyorum. salata yoğurt yanina meyve karpuz üzüm felan.. bazen ekmek yiyorum sonrada 0,50 suyu içiyorum.
ben yemegi bi tabak yerim porsiyonu bi tabak yaptim artık.
salatayi çok yerim. bide yoğurt.
sabah işe giderken akşam eve giderken 20 dk yürüyüş
evde bi çok iş peşindeyim. yemek yap mutfagi süpürme vs.
arada bi çikolata yiyorum. yediğim zaman midem bulaniyor kusuyorum
acaba ben nerede yanlış yapıyorum.

Çok az yemişsin ama sen bugün kilo bildirimi var diye mi? Ölürüm ben açlıktan bu kadar yesem
Aslında aç kalmadım balım. Sabah çok güzel yedim hatta yoğurdu zor bitirdim. Akşam menü saatinde dışardaydım eve geldiğimde baktım geçmiş menü saatim yemedim, yememem gerekiyodu. Bugün de bildirim var zaten evet güzel oldu bence tabi daha tartılmadım. İşlerimi halledip eve geçicem tartılmak için..

Günaydın kızlar birkaç gündür menülerimi yazamadım ama hep aynıydı kaçamak fakana da yok bu sabah tartıldım geçen hafta 61.1 kg'ydi, bu hafta 60.8 kg. Regl dönemine göre yine kilo vermişim :)
Ama biz aynı nedir bilmiyoruzki canım.. Keşke yazsan menülerini

Güne 5 küp şekerle başlıyorsun aralarda neskafe içiyorsun yoğurdu çok yiyorsun migi naptın sen dur menülerine bi bakayım.

menülerin hep böylemii

Annem sen intihar ediyosun resmen şeker komasına gireceksin böyle..

Bikere sabah kalkarkalkmaz başlıyosun kendini çıkmaza sokmaya.. O saatte kahvaltı yapma ve lütfen kahveni şekersiz ve yağsız iç Öğlen yemeğinde tatlı hamur işi ve pirinç hariç diğer menüleri ye.. Meyveyi çıkart menülerinden ve arayapma. Akşam menüsünü de sağlıklı hazırla ve yatmadan 4 saat öncesi yemiş ol .. İnan bana hem çok sağlıklı hem de kolay kilo verceksin. Nescafe de ödem yapar yağların yanmasına engel olur onu da çıkar hayatından.

evet hergün böle.
nescafeyi her zaman içmiyorum arada bi ..
kahveden bi süre uzaklaşmam lazim yapamiyorum

şekersiz kahve içmenin bi yolu varmi?
Tarçınlı yapabilirsin ama olmuyorsa da içme yani bitki çayı iç onun yerine. Menü paylaşmamışsın hiç. Neden yazmıyorsun menülerini. Bu günden itibaren boğazından geçen her şeyin. Yemeklerin, kahvelerin, çikolata vs hepsinin resimlerini çek. İster takımda at istersen bana özelden at. Bi bakalım.

Çok üzüldüm canım eşin de gitmişken bir görünseydi keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…