Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım spor yapamadigimda böyle oluyor vücut terlemiyor ki gün içinde hiç oturmuyorum ama vücudum alışık benim 12 saat ayakta olayım yorulmuyorum normal yemek yiyorum gitmiyor böyle kilolar sporla ne güzel veriyordum

2 gün sonra tekim ablacım işte günleri sayıyorum ustam gidecek diye oturup ağlıcam o bicimim aras nasıl oldu abla senn nasılsın asıl kac gündür harap oldun

Günlük menüm kızlar
Kahvaltı :11.00
3dilim peynir
Domates kaşarlı omlet salatalık 2 parca patates kızartması 4 zeytin
Oglen: 16.30
3 kaşık makarna 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık salata
Aksam: 20.30
1 kase mercimek çorbası tavuk göğüs ızgara
Ara ogun: 1 bardak sütlü kahve
1 litre su bugun hava buz gibiydi resmen su ağzımda büyüdü canım o kadar istemedi yani
11.000 adım
Yarın erkek arkadaşımin doğumgünü bide biz 7. Seneye giricez ona hediye aldım 2 tane 1 saat kadar avm de dönüp durdum
Ödülümü yarın 1 sise bira ile degerlendirebilir miyim ablacim:) Kozmogirl17

sen su icmeyi de azaltin dilim limon at , nane at en az 2 litre takibe aldim seni

30 mu oldu kiz , senin zeytinlerden sonra baska birseye odaklanamiyom ben

Daha iyiyim kuzum senin cocuk mu hastalandı gene takip edememişim siteyi nasil oldu geçmiş olsun

Guzel birgun olmus canim, sadece bitter ve leblebi biraz fazla kacmis onlarada 300 zip zip gelsin.
Belki yarin odulunu kullanmak istersin :)

Dikkat et canim kendine, mevsim gecisleri hasta ediyor insani..
Cok tesekkur ederim dualarina Fatmacim, Allah razi olsun..

2 gün sonra tekim ablacım işte günleri sayıyorum ustam gidecek diye oturup ağlıcam o bicimim aras nasıl oldu abla senn nasılsın asıl kac gündür harap oldun
Canim sen gayet guzel her seyin ustesinden geleceksin, hic korktugun gibi olmayacak ben inaniyorum.
Aras bugun iyiydi canim, o iyi olsunda yorgunluk morgunluk her sey gecici..

Guzel menu canim, suyu arttirmaya calis, adimlarinda guzel..
Yarinda erkek arkadasinin dogum gunu kutlamasi guzel gecer umarim, odulunu o kutlamada yapabilirsin..

eylul 20 menum
sabah 8
2 yumurtali menemen , ( yazilisini unuttum iyimi),
4zeytin ,kkpeynir

ara sutlu neskahve

aksam 5
1 yk pilav , 1 tavuk but, 1 tabak salata
2.5 lt su

spor 10 dk halay
1 saat yuruyus
Melemen, menemen hep karistiriyorum bende artik ogun modum nasilsa ona gore yaziyorum :))

Daha iyiyim kuzum senin cocuk mu hastalandı gene takip edememişim siteyi nasil oldu geçmiş olsun
Evet canim Aras carsamba aksami febrile seizure gecirdi, kulak iltihabi ve bronsit teshisi konuldu.
Carsambadan beri hayat durdu, geceleri asiri atesleniyor, insallah bu geceyi sorunsuz atlatabiliriz.
Seninde iyi olmana sevindim..

iyi tek karistiran ben degilmisim :) . insallah aras cim rahat uyur sabaha birseycigi kalmaz Amin

CUMA MENUM
SABAH 9DA

2 haslanmis yumurta
1 simit
15 zeytin
Domates, salatalik, roka, minik havuc, yarim avokado

ARA 11.30DA
Cay
1 tuzlu kurabiye, 1 tatli kurabiye, 1 dilim baklava, 1 dilim fistik sarma

OGLEN 13.30DA
Karides tava (sogan, domates, sarimsak ile soteledim)

ARA 16DA
Filtre kahve
1 avuc cekirdek

AKSAM
1 kase tarhana corbasi

SU:
2 ltye tamamlayacagim.
Yatana kadar limonlu cay iceriz esimle.
SPOR: Ev isi yaptim sadece , spora gidemiyorum, disari cikamiyorum Arasin durumundan oturu ama evde aktiftim..

Son düzenleme:
TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Gonulmeyvesi15DKY 15DK Y SPOR?
15 DK LESLI
50 M​
LaMademoiselle 10DK D250IA
Harpy 10DK D

300IA
kanadali35
Deryaondiet SPOR?
Yawrukush15DK FITNESS500IA
ODUL
stitch
Madamesnow
FalanfilannnnMUAFMUAF
gogo2405
Vexena
100IA
Haeshin
besive200IA
fmad200DK 200JJ
100 M
MigiMadid
Akrrep
Selsalan
50 S
ODUL
Only_EylulMUAF
Metem MUAF15DK Y-MUAF
Tomrs
pomegranate_
Huzurvermeyolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…