Teşekkürler canımO ara iştah bir açılıyor bir kapanıyor ua
Yavaş yavaş toparlıyor gibi öenülerin
Canooooo hayırlı olsun birinciliğin çok sevindim
Kaptan biraz kırgınım mevsim ani değişti burada hasta olmamaya çalışıyorum.. esas siz nasılsınız ? Dua ediyoeum sizin içinmadamesnow nasilsin canim?
Canım spor yapamadigimda böyle oluyor vücut terlemiyor ki gün içinde hiç oturmuyorum ama vücudum alışık benim 12 saat ayakta olayım yorulmuyorum normal yemek yiyorum gitmiyor böyle kilolar sporla ne güzel veriyordumcanımmm nesen böyle oldu ki ya benim de kilom seninle aynı durumdayız es olup birbirimizi mi takip etsek ne dersin
ayyy bugun bi xesaret deniyeyim diyorum ne dersin yapabilir miyim bana bi cesaret lazım sabah normal kahvaşto yaptım 9.30 da oyuzden acıktım ama dayanmaya calıscam 16.30 a kadar 16.30 da iyi bir yemek sonra full su süt vs olur dimi
Sağol ablacim da ben bi 70 lere inemedim
2 gün sonra tekim ablacım işte günleri sayıyorum ustam gidecek diye oturup ağlıcam o bicimimCok tesekkur ederim Huzurcum , ne naif, ne moral verici bir mesaj olmus bu.
Bizde de ates oldumu tekrarlaniyor bu durum.
Insallah bir daha yasamayiz, hic bir anne baba cocugunun hastaligini gormek durumunda kalmasin insallah..
Harikasin canim.
Canim seni yeniden takimda gormek ne guzel , hosgeldin ,safalar getirdin..
Amin canim eksik olma..
Seviyorum seni Feyzos :)
Tebrikler canimmm
Takima duzeni ugra canim, bu hafta guzel bir eksi hedefi koy kendine ve yeni haftaya baslayalim azimle...
Evet ablacim dikkat edelim beraber bu hafta..
Tebrikler canim.
Tebrikler canim, daha iyiymissin, ev ahaliside iyilesmistir insallah...
Bugun takim birinciliginde senin yuzdenin cok buyuk etkisi var canim, tebrikler.
Tebrikler Tugbacim.
Az olsun, eksi olsun ,bizim olsun :)
Is yerinde durumlar nasil canim?
sen su icmeyi de azaltin dilim limon at , nane at en az 2 litre takibe aldim seniGünlük menüm kızlar
Kahvaltı :11.00
3dilim peynir
Domates kaşarlı omlet salatalık 2 parca patates kızartması 4 zeytin
Oglen: 16.30
3 kaşık makarna 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık salata
Aksam: 20.30
1 kase mercimek çorbası tavuk göğüs ızgara
Ara ogun: 1 bardak sütlü kahve
1 litre subugun hava buz gibiydi resmen su ağzımda büyüdü canım o kadar istemedi yani
11.000 adım
Yarın erkek arkadaşımin doğumgünü bide biz 7. Seneye giricez ona hediye aldım 2 tane 1 saat kadar avm de dönüp durdum
Ödülümü yarın 1 sise bira ile degerlendirebilir miyim ablacim:)Kozmogirl17
menüm
sabah tahlile gittim sanki spora gidecek gibi kahvaltı yaptım ama yetişemedimo yüzden menü bi garip oldu ama evde çok iş yaptım 3e kadar falan işlendim hep :)
sabah
2 h yumurta
1 dlm tbe
30 zeytin
1 yk tahin pekmez
domates salatalık
öğlen
çorba
1 büyük kase yoğurt
ara
120 kalorilik bir bitter çikolata
öğlen
çorba
2 sk kıymalı kabak
ara
süt
1 avuç leblebi
spor yok bol bol ev işi
Iyiyim canim tam merdiven çıkamıyorum falan ama daha iyiyim basarkenGüzel can
Kız bunlaeı ne zaman nasıl yedin:)
Güzel görünüyor sporla taçlanmış
Süpersin huzur
Harika mısın acaba
Süpersin kuzum :)
Sen nasıl oldun bu arada
Daha iyiyim kuzum senin cocuk mu hastalandı gene takip edememişim siteyi nasil oldu geçmiş olsunSifa olsun canim, daha iyi misin?
Aslicim defalarca yazdim ama bence dikkate almadin hem duzenli menulerini yazmiyorsun (gunluk olarak)
Hemde menulerini yazdiginda saglikli olmuyor menulerin, bunu degistirmezsen kilo vermen ve saglikli olman cok zor..
Cok asiri sert olacagim bak goreceksin :)))
Canim pilateslerin birisinden vazgecip onun yerine total bodye katilabilirsin bence:)
Hala gecmedi mi canim..
Zorla yeni bir kardiyolog buldum bugun esim icin, randevu alsin diye baski yaptim canim..
Senden yana icim cok rhatti, gozum kapali biraktim takimi sana :)
Bence bu kilo verememe durumunu nasil degistirecegini biliyorsun, sadece kendini buna inandirman gerek...
Tesekkur ederim canim kitap onerisi icin, bulabilirsem okumak isterim.
Cok tesekkur ederim canim..
Kayinpederimde epey hastaymis canim , hem o , hem Aras, hem yol yorgunlugu, her sey ustuste geldi..
Tebrikler canim.
Tebrikler busem.
safety tripBirazdan havalimanina gidicez kizlar, internetsiz kalmazsam arada yazarim
Guzel birgun olmus canim, sadece bitter ve leblebi biraz fazla kacmis onlarada 300 zip zip gelsin.menüm
sabah tahlile gittim sanki spora gidecek gibi kahvaltı yaptım ama yetişemedimo yüzden menü bi garip oldu ama evde çok iş yaptım 3e kadar falan işlendim hep :)
sabah
2 h yumurta
1 dlm tbe
30 zeytin
1 yk tahin pekmez
domates salatalık
öğlen
çorba
1 büyük kase yoğurt
ara
120 kalorilik bir bitter çikolata
öğlen
çorba
2 sk kıymalı kabak
ara
süt
1 avuç leblebi
spor yok bol bol ev işi
Dikkat et canim kendine, mevsim gecisleri hasta ediyor insani..Kaptan biraz kırgınım mevsim ani değişti burada hasta olmamaya çalışıyorum.. esas siz nasılsınız ? Dua ediyoeum sizin içinALLAH yardımcınız olsun tek değilsiniz orada ❤Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canim sen gayet guzel her seyin ustesinden geleceksin, hic korktugun gibi olmayacak ben inaniyorum.2 gün sonra tekim ablacım işte günleri sayıyorum ustam gidecek diye oturup ağlıcam o bicimimaras nasıl oldu abla senn nasılsın asıl kac gündür harap oldun
Guzel menu canim, suyu arttirmaya calis, adimlarinda guzel..Günlük menüm kızlar
Kahvaltı :11.00
3dilim peynir
Domates kaşarlı omlet salatalık 2 parca patates kızartması 4 zeytin
Oglen: 16.30
3 kaşık makarna 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık salata
Aksam: 20.30
1 kase mercimek çorbası tavuk göğüs ızgara
Ara ogun: 1 bardak sütlü kahve
1 litre subugun hava buz gibiydi resmen su ağzımda büyüdü canım o kadar istemedi yani
11.000 adım
Yarın erkek arkadaşımin doğumgünü bide biz 7. Seneye giricez ona hediye aldım 2 tane 1 saat kadar avm de dönüp durdum
Ödülümü yarın 1 sise bira ile degerlendirebilir miyim ablacim:)Kozmogirl17
Melemen, menemen hep karistiriyorum bende artik ogun modum nasilsa ona gore yaziyorum :))eylul 20 menum
sabah 8
2 yumurtali menemen , ( yazilisini unuttum iyimi),
4zeytin ,kkpeynir
ara sutlu neskahve
aksam 5
1 yk pilav , 1 tavuk but, 1 tabak salata
2.5 lt su
spor 10 dk halay
1 saat yuruyus
Evet canim Aras carsamba aksami febrile seizure gecirdi, kulak iltihabi ve bronsit teshisi konuldu.Daha iyiyim kuzum senin cocuk mu hastalandı gene takip edememişim siteyi nasil oldu geçmiş olsun
iyi tek karistiran ben degilmisim :) .Guzel birgun olmus canim, sadece bitter ve leblebi biraz fazla kacmis onlarada 300 zip zip gelsin.
Belki yarin odulunu kullanmak istersin :)
Dikkat et canim kendine, mevsim gecisleri hasta ediyor insani..
Cok tesekkur ederim dualarina Fatmacim, Allah razi olsun..
Canim sen gayet guzel her seyin ustesinden geleceksin, hic korktugun gibi olmayacak ben inaniyorum.
Aras bugun iyiydi canim, o iyi olsunda yorgunluk morgunluk her sey gecici..
Guzel menu canim, suyu arttirmaya calis, adimlarinda guzel..
Yarinda erkek arkadasinin dogum gunu kutlamasi guzel gecer umarim, odulunu o kutlamada yapabilirsin..
Melemen, menemen hep karistiriyorum bende artik ogun modum nasilsa ona gore yaziyorum :))
Evet canim Aras carsamba aksami febrile seizure gecirdi, kulak iltihabi ve bronsit teshisi konuldu.
Carsambadan beri hayat durdu, geceleri asiri atesleniyor, insallah bu geceyi sorunsuz atlatabiliriz.
Seninde iyi olmana sevindim..
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Gonulmeyvesi | 15DKY | 15DK Y SPOR? | 15 DK LESLI 50 M | ||||
LaMademoiselle | 250IA | ||||||
Harpy | 300IA | ||||||
kanadali35 | |||||||
Deryaondiet | |||||||
Yawrukush | 15DK FITNESS | 500IA | ODUL | ||||
stitch | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
gogo2405 | |||||||
Vexena | 100IA | ||||||
Haeshin | |||||||
besive | 200IA | ||||||
fmad | 200DK | 200JJ | 100 M | ||||
MigiMadid | |||||||
Akrrep | |||||||
Selsalan | 50 S | ODUL | |||||
Only_Eylul | |||||||
Metem | 15DK Y-MUAF | ||||||
Tomrs | |||||||
pomegranate_ | |||||||
Huzurvermeyolunda |
Insallah cikmaz be duser cAnim atesi. Rahat atlatirsiniz bu geceyi tatlim umarim1 saat once yine Arasin atesi cikti, insallah bu gecemiz sorunsuz gecer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?