Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çocuklara çok geçmiş olsun kış geliyor hastalıklar başlıyor çok zor gerçekten. Seni öyle iyi anlıyorum ki ikisi aynı anda hasta oldu mu kabus
Ucyuzbesyuz canim ben kacirmisim gecmis olsun kuzulara bizde ayni durumdayiz iki kuzumunda burunlari akiyor.salgin varmis gercektende tanidigim herkes grip bende dahil

Gunaydin guzel arkadaslarim, insallah basgul hepinizin yuzunu guldurur, cok guzel eksiler gormeniz ve cok guzel bir gun gecirmeniz dilegimle..
Heyecanla tarti bildirimlerinizi bekliyorum.
Güldürdü güldürdü hatta kahkahalar attım
Şimdilik çok hızlı gidiyor çok şükür mutlaka durakladığı bir an olacak bakalım haç hafta sonra ama. Yalnız şunu söyleyim gören 10 kg dan fazla vermiş gibi duruyorsun diyor. Çok moral oldu bugün bana. WC sorununu da çözdüm iki gündür sebze yi arttırdım iyi oldu. Bundan sonra Çarşamba perşembe karb arıtımını önemsemeden sebzeyi çok yiyeceğim ki Cuma’ya içimde bişey birikmesin sonuçta basit karbonhidrat değil de mi canım

Selam canim hamileleik takvimin gitmis bebisini aldin mi kucagina? Hersey yolunda mi?

Aleylum selam..
Evet canım :)
Çok şükür iyiyiz, herşey yolunda..
Sen nasılsın?

Sabahları pek iştahım olmuyor..
Dün sadece çay içtim, bugün de daha birşey yiyemedim..

Çok geçmiş olsun canım..
Dikkat et kendine..

suuuuuuuu bol ic 1lt cok az emziriyorsun sen .

Tamam canım, bugün söz 2 litre olucak :)

Hoşgeldiniz :)

Çok şükür Aras iyileşti, herşey yoluna giriyor spora da gidersin artık..
Ben de çabalıyorum birşeyler yapmak için ama beceremiyorum sanırım :)

Aynen öyle canım..
Belki de daha erken kilo vermek için bilemiyorum..
Kendimi de aşırı yorgun hissediyorum.. Aylardır zaten kilomdan dolayı rahatsızdım, ufacık boyuma çok fazla kilo aldım, sadece karnım olsa iyi, her tarafım şişmişti, şimdi karnım yok ama yine de ağırlaşmış hissediyorum. Biraz kilo verirsem daha iyi olurum, hafiflerim enerjim geri gelir dedim ama beceremeyeceğim sanırım..

1 dilim low carb limonlu dediginin kalorisi ne kadar peki canim menun ilk gun icin iyi.

Cok guzel gidiyorsun canim tebrikler.

Menu spor su on numara
[/QUOTE]
Limonlu kekin kalorisini bilmiyorum fazladır ama low carb da keto gibi kalori hesabı yapılmıyo kekin içinde badem unu tereyağ yumurta bitkisel tatlandırıcı var

Sali gunu eksi 1 deydim. Insallah en azindan eksi 1 gelecek gibi gibi
Tuuh kotu olmus gorusememeniz. Filizim FitFiliz Varsovaya yolun dusmuyor mu? himm bu arada ben kacirmistim, gezmeye mi gittin iskocyaya yoksa is gezisi mi canim?
Egitim icin deryacim, iki haftalik birsey. Ilk hafta bitti bile, saka gibi :)
Sagol tatlim, cok eglenceliydi.

Kizlar tum mesajlari okuyamiyorum, benlik bisey olunca etiketleyin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…