Eki Görüntüle 2539991
Gecen hafta 56.2
Sadece 0.2 vermisim
Yuzde 0.35
Umarim adetten boyle cikmisimdir
amin canim, insallahCanım çok sağol..
En hayırlı zamanda olur inşaAllah..
Teşekkür ederimm..
hic sorma yaa gecen sene bu zamanlar 65timHarika tatlim hadi bi hiz ver bebis gelene kadar 65 e in
Waaaw super vermissin cnaim, masallah. Ahh bi 9 kilo versem daha ne isterimİyi gidiyor evet 2 Eylül de başladım 9 kiloya yaklaştı kilo kaybım.
Sagol canim, asil sana tebrikler masallah hem de masallahlarin en buyugu sana gelsinTebrik ederim canım
Olsun eşim hiç sorun değil regl bitince mucizeler oluyor haftaya bomba gibi gelirsinEki Görüntüle 2539991
Gecen hafta 56.2
Sadece 0.2 vermisim
Yuzde 0.35
Umarim adetten boyle cikmisimdir
Şimdilik çok hızlı gidiyor bilemiyorum inat ettiği bir an gelir mi gelmese keşke toplamda 22 kg vermek amacım.Waaaw super vermissin cnaim, masallah. Ahh bi 9 kilo versem daha ne isterim
Şimdilik çok hızlı gidiyor bilemiyorum inat ettiği bir an gelir mi gelmese keşke toplamda 22 kg vermek amacım.
Şimdi yapıyorum ablacimbesive kuzum bildirim yapmadin birazdan yapicam demistin unuttun mu
evet canım gunde bır bardak genelde aksamları ıcıyorumEmziren anneler, yeşilçay içiyor musunuz??
Msallah canim yarisini verdin zaten, sen boyle devam edersen bu hizla gidecekŞimdilik çok hızlı gidiyor bilemiyorum inat ettiği bir an gelir mi gelmese keşke toplamda 22 kg vermek amacım.
evet canım gunde bır bardak genelde aksamları ıcıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?