Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen öyle ama evde tek olınva bide yorgun olunca üşeniuorım açıkçası şimdi kalkıp salata hazırlıcam
Ya sana diyorum bi yandan saka takiliyorumda aslina bakarsan kendime ozel bazen bende cok useniyorum cocuklar yoruyor beni ayrica o menu dekiler benim mutfagimdada olsa cok dayanabilecegimi dusunmuyorum ama sunda da gayet ciddiyim hem ac kaliyoruz hem cok kalori aliyoruz bosu bosuna

Ellssa canim sende ugramadin bugun nasil hastaniz bir an once sagligina kavusur insallah

madamesnow canim nasilsin biraz daha duzeldin mi atlatabildin mi stresini

B birisii , Crnemxeren , Melegimkorusun , nasilsiniz nerlerdesiniz ugramiyorsunuz cok takıma

Ucyuzbesyuz esim nasil geciyor sporlar yapildimi dikkat ediyorsun dimi

DeryaOnDiet canim bu haftada menu alicakmisin kokosum benim

Ankee gamzecim karabatagim guzel haberlerle gel buralara

Ya yazik olmus o canimmmm menuye

Iyi gidiyor simdilik esim diyette sknti yok ama
sporu daha yapmadim onu kizlari uyuttuktan snra yapacgm

Çok çok geçmiş olsun daha ciddi bir durum bile olabilirdi umarım bir daha yaşamazsınız
Hadi ya tuhhh allah beterinden korusun canim cok daha cidfi bisey olabilirdi .allah bi daha yasatmasin canim.cok cok gecmis olsun.
Çok çok geçmiş olsun
Ay cok gecmis olsun canim
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun.. çok düşünüyorum depremi ama yaşadığımız yer burası yapacak da bir şeyim yok dua edip normale dönmeye çalışıyorum. Deprem çantalı için malzeme aldım, eşimle de yangın merdivenini filan açmaya katar verdik orası sonradan yapılmış bi yapı demir göçmez diye.. RABB im korusun kimsenin ölmediği bir afette bile ambulans sesleri hiç dinmedi o gün resmen.. tartılanadım da . AMa diyeti bozmamıştım ve okula gidip gelirken 10000 adım atıyordum ortalama kilo vermiştim bence. İnşallah yarından itibaren normal olarak girip sohbetlere daha çok katılırım. Bu hafta okul cami ev adapte olmakta da çok zorlandım ordan çık oraya git gel yemek yap temizle yarına hazırla ders çalış vs.. üzerine deprem tuz ekti zaten kapalı yerlere girmek istemiyorum şu an ama hayat devam ediyor..merak ediyorum sizi de umarım herkes iyidir hayırlı şeyler oluyordur hayatında

SAbah 10.
Sekersiz türk kahvesi

11
Mantarlı kıymalı yuöurta
Domates salatalık havuc ceviz az peynir

17.0
4 köfte 4 kucuk dilim patates
3 kasık mor lana salatası
2 kasık fırın kabak

2.5 litre su

100 sag ic 100 sol ic bck
50 yarim mekik
30 kol
100 yanbel incltm

CNim cok iyi listeye girmek istedigijnfen beride gayet iyi gidiyorsun boyle devam

Selamlar kizlar nasilsiniz, sabah tam bilgisayari elime aldim Arasin atesi yukseldi, onu dusurduk, kahvalti, ortaligi topla ancak tekrar alabildim elime.
Ne var ne yok kizlar, nasil geciyor gununuz?
Ucyuzbesyuz kuzun nasil oldu?
haeshin amazon esim nasil gitti bugun gunun, diyet bozuldu mu:)
Gecmisi okuyayim..

Gunaydin canim ayy bende sizi merak ettim iyi bari atesi kontrol altina alabiliyorsunuz.simdi nasil iyidir umarim
Yok yok bozmadi canim nasil bi irade varsa artik

Tabisi bozmadım eşim seni hayal kırıklığına uğratmam

Esim mukemmelsin iradene hayranım

Gecmis olsun canim ya bir düzelemedi cocuk resmen. nazarmi dicem bir doktor olarak daha bilimsel dusunmem lazim da ne bileyim tam düzeliyor geri bozuluyor sağlığı

CNim cok iyi listeye girmek istedigijnfen beride gayet iyi gidiyorsun boyle devam
caniim cok teeekkurederim motive ediyorsub beni blyle gecen hafta 2 verdim ya cok sevindim bu haftada öyle versem hedefime ilerliyorum diye daha uzun soluklu severek yapicam cunki
canim nasil oldu aras cok sevindim dusurmenize ben de bugub gözüm döndü alsam dönerken burdaki türk marketinden patlican biber salatalik Allah ne verdiyse yuklendim geldim tursu konserve vs yapicam birazdan cocuklar uyuyunca

Kızlar gerçek menümü yazayım
Keto pide ( 200 gr kıyma, soğan, baharat bunlar üstü için. Ekmek kısmı 2 kaşık tahin, kaşar peyniri, 2 yumurta)
Közlenmiş patlıcan salatası
Az turşu
Spor yok bugün yarın +10 eliptik cezamı isterim. Bugün toplu taşıma kullandım 1 saatten fazla sürüyor sadece tek yön. Bi de toplamda 40 dk kadar yürüdüm. O yüzden spor yapmayacağım dinleneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…