Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Boregi gorunce goxlerimi kirpistirdim nasil yani ddiye sonra bi baktim aksam yok gizel kuzum afiyet olsum.
hep sizmi yiyeceniz , birazda ben yiyim , , esim turk marketten almisti gecen haftalarda bozulmadan yapayim yiyelim dedik . bu hafta Gonulmeyvesi kankim beni birincilige tasicak ,o yerse pasta , borek bende yiyecem tum sorumluluk onda( show must go on )

burda cocuk terliyo diye hayatta degismezler canim , kizim 4 yasinda okula basladi , ogretmeni basladi kar pantolanlarini,botlarini giymeyi ogretin diye, Yawrukush , eger okuldan sonra hastaligi artiysa yollama kisin daha kotu olur , burda -20 lerde bile cocuklari disarda oynatiyolar

Özge annenin gelme durumu vardı belki ben bakarım bir süre diyebilir. Göndermeyin o zaman canım. Kozmo kaptanıma katılıyorum çocuk terli gezmeye alışmamışsa ondan ateşleniyordur. Rüzgar alıyordur cam kapı açık oluyordur böyle birşey olması lazım anında ateşi çıkıyorsa. Yoksa salgın hastalık olsa konaklama evresi bilmem ne hemen imkansız ateşinin yükselmesi

Canim kresin icerisinin isisi bizim evler gibi, terleyecek kadar kosma vs olmuyor okulda , sadece disarida oynama saatleri var gunde 40dk ki hava burada 30 derece suan, usume imkani yok.Arasin bagisikligi zayif, eger okulda hasta cocuk varsa direk onada bulasiyor diye dusunuyorum ben

Canim nasilsiniz aklim sizde, insallah kuzularimiz atesten kurtulurlar...

Hosgeldin canim, yogunsun , yemek saatlerinde kosturmacada degismis normal az kilo vermen, uzme canini.
Her sey yolunda mi, keyfin yerinde mi?

Çok geçmiş olsun
Canimsin Feyzos...

Canim cok gecmis olsun bu cocuk niye sürekli boyle oluyor ayrintili bakmak lazim cok bağışıklığı düşük insallah toparlar bir daha da olmaz ya
Bir bilsem Tugbacim , 2 oglum var, buyugum hic Aras gibi degil, aras havadan nem kapiyor

Maşallah yaa inşallah bende verebilirim :)
Su çok azzz içiyorumm buna bi çare varmı
Leslie ye de bi türlü bakma fırsatım olmadı yan nasıl bişey daha hiç.bilmiyorum
Leslieye basladin galiba canim cok sevindim.
su icmeyi hatirlaman icin , gozuunun onune surahi hazirla koy mutlaka..

Canım geçecek vücudu geçirdiği hastalığa bağışıklık kazanacak ve geçecek. Çok geçmiş olsun. Vanessa da sağolsun. Kimsesiz değilsin bak çok güzel bir arkadaş edinmişsin
Sagolsun Vanessa hakkaten busem, gecenin 3-4 unde bile uyaniksa, beni online goruyorsa hemen yaziyor.
Oda olmasa burada kafayi yerdim net...

Canim bosver otlu boregi sen , keto borek candir:)
Azminden, kararliligindan, alnindan operim seni...

Canim cuma ya da cumartesi gunu odul olarak bir dilim pastani ye Fatimem, sen emiziriyorsun, cok sIkI bir diyet yapmana gerek yok, zaten emzirirken gidecek kilolar..

Yawrukush tugbayi sizin takima transfer ettim haberin olsun @fmad eslesmek istemedi 1 2 hafta sinavlarindan dolayi
Tamamdir canisi F Falanfilannnn hosgeldin esimiz :)

slm herkese iyi hafta sonlari ,
Nasilsin canim :)

Bu menulere hep yorum yaziyorum, yine yazayim, okadar sagliksiz ki bu menuler, kendi sagligin icin duzenli bir yeme aliskanligina gecmelisin canim...

Sagolun kizlar
Yazdiklarinizi okudum ama alintilayamadim. Kizim bu saate kadar yine huysuzdu surekli agladi simdi sakinledi biraz. Aglamaya devam ederse yine doktor yolu gozukuyor bize.
Diyete devam. kizim huysuz olunca istah falanda yok zaten
Bizde 2 gundur mahvolduk Insallah bugun toparlanir hicbir sIkintisi kalmaz canim...

canım aras iyileşmedi mi hala tam olarak?
Yok canim bu hafta 1 gun okula yolladim, yine eve geldigi gibi ateslendi, tam iyilesti dedik basa sardik Goknurum

Guzel menu canisi :)

200 tl gidince yaglar erimistir Busem :)
Verirken kotude, paralar topluca eline gelince guzel :)

Canim bizler iyiyiz ,seni merak ediyoruz, dikkat et kendine..
Sohbete gel kafani dagitmaya kuzum..

Guzel menu ,guzel sporlar, guzel su miktari canim...

Tabisi bozmadım eşim seni hayal kırıklığına uğratmam
Canimsin :))

Arasin atesi gecmdi gecmiyor canim, ama iyi olacak insallah..
Sanada kolayliklar diiyorum, simdiden ellerine saglik ,afiyetle yiyin...

Guzel menu, guzel yuruyus busem..

Cok gecmis olsun canm senin kuzun kac yasinda
Bugun atesi yok ama cok agladi surekli salladik sallamadan durmuyor. Dis mi dicem ama dis bu kadar zorlar mi bilemedim.
2yas 9aylik canim.Kiyamam dis olabilir, benim oglumda disleri cikarken cok ateslendi..
Acil sifalar canim...

Menumude paylasayim

Sabah 11.00
Haslanmis yumurta
Peynir
Domates
Zeytin
2 dilim ekmek
2 bardak az sekerli cay

Ara
1 armut
Yarim havuc

Aksam 17.00
1 kase corba
2 tavuk baget
1 bardak ayran

Ara
Kulahta dondurma

Su: 2 litre
Spor yok
Dondurma odulun olmus canim :)

Benim menumde bu menuye benzer bugun, stresten yedim de yedim:))

Ablacım bugün vallahi felaket bir gündü iğrençti. Öyle bir patladı ki mutfak olduğum yerde doğurdum yani
Insallah bugun daha sakin bir gun gecirirsin canim..

Guzel menu canim, 2 biskuviyi odule saymaya gerek yok, zaten aksama kadar kosturuyorsun..

Canim cok gecmis olsun neyin var?
Sigara borekleri gec vakitte yenmis odule sayalim onlari :)

eylul 28 menum

sabah8
4yk yogurt,1yk ketentohumu,1tk ceviz,1 kucuk elma

ara turk kahvesi

oglen2
3 dilim borek,2 bardak cay

aksam yok

su2.5 lt

spor 30dk leslie
1 saat yuruyus
Gonulmeyvesi
Yawrukush
Ilkkez menunde borek goruyorum ozlemcim hayretler icindeyim ama kalori olarak menun diyete uygun, odule saymayacagim canim :)
Afiyet olsun..

Canim gunde 2 saat sinifin icindeler aktivite, boyama, oyun oynama vs sinifta yapiyorlar oyle kosma ,hoplama, ziplama terleyecegi bir ortam yok.
Birtek disarida oyun saatleri var , havalar burada cok sicak usutmesi imkansiz ama terli kaliyormudur bilmiyorum.
Tekrar yollayacak miyiz belli degil, yollarsak uyaririm ogretmeni...

Burasida ayni Ozlemcim, nerde Tur anasi gibi dusunsunler...

Gondermeyelim dedik canim, neden oluyor, nasil oluyor bilmiyorum ama ne zaman ki okula gidiyor hastalanip geliyor...
Annem gelirse yollamam zaten o buradayken , bakalim hayirlisi canim...

CUMARTESI MENUM
SABAH

2 dilim yumurtali peynirli ekmek
15 tane kadar patates kizartmasi
1 kk tulum peyniri
15-20 adet vardir zeytin
Domates, salatalik

OGLEN
10 tane kiymali sarma
4 kasik kabak yemegi+1 kasik yogurt

ARA
Filtre kahve
2 dilim fistikli sarma

AKSAM
Barbeku eti (yemek yapamadim, buzlukta vardi)
Salata

SU: bilmiyorum ne kadar oldu 8-10 bardak ictim, surahi hazirlamadim..
SPOR: Yok.
haeshin , F Falanfilannnn

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1720DK YURUYUS10DK D
ODUL
Gonulmeyvesi15DK YURUYUS
20DK YURUYUS​
ODUL
LaMademoiselleMUAF10DK Y
MUAF​
Harpy
kanadali35
Deryaondiet10DK Y 10DK D
Yawrukush
200IA
ODUL 10DKY
Madamesnow
Falanfilannnn MUAF
gogo240550M SPOR?
Haeshin 10DKELIPTIK
besive
AKovser MUAF MUAF MUAF
fmad500IA SPOR?
200IA
ODUL 10DK D
Melegimkorusun
MigiMadid
Akrrep
Selsalan10DK Y
ODUL
UcyuzbesyuzSPOR?15DK YODUL MUAF
birisii
pomegranate_
Huzurvermeyolunda

Gunaydin kizlar , hepinize mutlu bir pazar gunu diliyorum.
Aras'in durumuna gore yine cok aktif olamazsam beni mazur gorun.
Simdi yatiyorum 4 saat uyuyacagim, esim sonra kaldiracak, gece sabaha kadar Arasin basinda olacagim.
Hepinizi opuyorum..
Uyu canim bide bizimle ilgilencem diye ugrasiyosun.ben burdayim kuzum sen oglusa bak iyi olun bian once

Gunaydin kizlar , hepinize mutlu bir pazar gunu diliyorum.
Aras'in durumuna gore yine cok aktif olamazsam beni mazur gorun.
Simdi yatiyorum 4 saat uyuyacagim, esim sonra kaldiracak, gece sabaha kadar Arasin basinda olacagim.
Hepinizi opuyorum..

İnşaAllah çıkmaz ateşi, Allah şifa versin canım..

Mesajı alıntıladım ama sonra baktım ki yeteri kadar cevap yazılmış, bir de ben başlamayayım dedim

Afiyet olsun canım..
Suyu yazmamışsın..

Gayet güzel menün eşimm

Afiyet olsun :)

Afiyet olsun kuzum ye tabi arrada kendini odullendir metobolizmanida sasirt ki daha hizli yag yakimi olsun.
Oooo buyuk sorumluluk ama ben Gonulmeyvesi ne guveniyorum bu hafta cok istekli.
Cocuklarimizi emanet ediyoruzda iste nasil bakiliyor kimse anasi babasi gibi bakamaz illa ki de sizin orasida fazlaymis yani.
Kozmogirl17 pro uyelik nezaman gelur
Bilmem kriterlere uygunmuyum ki bekliyorum bakalim
Canim bulasici bisey olsa haeshin in dedigi gibi kulucka donemi olur vs hmn atez yapmaz 30.derecede terlerdir siniflardan disariya gore soguksa hoop usutuverir ole hemen ateslenir.benim oglum uyurken bile su gibi olr bazen gece bile degisirim ustunu
Gonderirsen eger sıkı sikı tembih et kuzum cocuk onlar illa atlayip ziplardir sirti islanirdir degismiyolarsa bile sirtina bi bez falan koysunlar.
Bu arada annen mi gelcek cok sevindim kuzum allahim tez kavustursun sizin.
Aynn canim insan stresten sinirden yiyor bende aksam yemegi yemicektim aaa bi bakmisim yemisim hep oglanin yuzunden.

Cumartesi menü

11.30
1 elma

14.00
Tavada yağsız et
1 orta boy haşlanmış patates
Domates, salatalık

15.00
1 kupa çay

18.00
1 bardak ev yoğurdu

18.30
1 kase mercimek çorbası

Su 1.5 litre
Canim cok az yemissin senin biraz daha sut yapan seylwr yemen lazim ornegin aksam corbanin yanina guzel bi sebze yemegi harika olur du

Bana Haziran’da gelecekler en son ben istedim ben o zamana kadar mezun olurum inş

Özge ödül menüsü olmuş ama önemli değil hastalıklarla uğraşmak çok zor enerjini ani arttıracak da olsa iyi ki yemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…