Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma günkü tartıyı hatırla ve uzaklaş onlardan onlardan sadece 5 10 dk mutlu oluruz ama istediğimiz bedene ulaştığımızdaki mutluluk sürekli öyle düşün
Atlattım zaten asla yemeyi düşünmüyordum sadece arkadaş baskısını atlatmam zor oldu.

gecmis olsun cok ,umarim iyidir simdi kuzucuk
bizim grubada gelebilir
Maşallah yaa inşallah bende verebilirim :)
Su çok azzz içiyorumm buna bi çare varmı
Leslie ye de bi türlü bakma fırsatım olmadı yan nasıl bişey daha hiç.bilmiyorum
bir baslasan birakamazsin leslie ,

kanadali35

Bugün yine sağlıksız be kalorili beslendim
Niye böyle oluyor bilmiyorum kendime özel hazırlama isteği olmuyor öyle olunca kolayda ne varsa onu yiyorum herşeyi gözümün önünden kaldırdım
Şuan su içiyorum

Bugün yediklerim

Sabah 11 30
1 adet poğaça
5 adet kalem böreği

Öğlen
1 poğaça

Şimdi
Bir çatal makarna
İki çatal kısır
2 tane gofret minik
Bi.litre suyu bitirmeye çalışıyorum şimdi de

Bugün daha bişey yemek istemiyorım ama eşim gelince sofra kurucam ve illa eşlik etmemi ister kesin

O gelene kadar leslie yapıcam şimdi

kotu oldugunun farkinda olman guzel, cumartesi odul var diye birsey demicem , , bol salataylada eslik edersin

Kiz naptin sen. Karbonhidratin dibine vurmussun. Valla dun esimde doner almis gelmis. Normalde cift ekmekli doneri bir cirpida yiyen ben donerin sadece ucundan aldim yaninda bol bol ayran tukettim. Sende oyle yapmaya calis ayran yogurt salata diyette kurtarici

Haklısın canım akşam saadece ama saaaaaadece salata yicem ve bitti bide şey kurı fasulye yiyebilir miyim bugün hiç protein almadım kanadali35

Canim sen simdi esin gelene kadar degil sabaha kadar leslie yapsan bu menuyu eritemezsin ve ne cesaret ki kanadaliya bu menuyu paylasmissin...sozu @kanadalı35 e birakiyorum.

Canim sen simdi esin gelene kadar degil sabaha kadar leslie yapsan bu menuyu eritemezsin ve ne cesaret ki kanadaliya bu menuyu paylasmissin...sozu @kanadalı35 e birakiyorum.

Ama ben ne yesem yazıcam diye söyledim dün o yüzdeb yasaklı bişeu de yesem yazarım

Ama göbeğim dümdüz biliyo musunuzz
Ve acıktım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…