- 13 Mart 2019
- 16.343
- 64.265
- 598
Dur bak ben sana atayim gecmiste kizlar paylasmisti ama nerdedir kimbilir
Ahahhah aynen benden hizli ciktin ben cocuklara gomulmustum
Canım bu mu böyle bişey yani dimi
Ahahhah aynen benden hizli ciktin ben cocuklara gomulmustum
Tamam tatlımValla sen bilirsin kuzum ben tugbayi ozgenin takima transfer ettim ama istersen hic bozma sen derslerine odaklan biz aramizda hallederiz isin ucunda ceza yok ya
Valla sen bilirsin kuzum ben tugbayi ozgenin takima transfer ettim ama istersen hic bozma sen derslerine odaklan biz aramizda hallederiz isin ucunda ceza yok ya
Atlattım zaten asla yemeyi düşünmüyordum sadece arkadaş baskısını atlatmam zor oldu.Cuma günkü tartıyı hatırla ve uzaklaş onlardan onlardan sadece 5 10 dk mutlu oluruz ama istediğimiz bedene ulaştığımızdaki mutluluk sürekli öyle düşün
Bravo tatlim kutluyorum seniAtlattım zaten asla yemeyi düşünmüyordum sadece arkadaş baskısını atlatmam zor oldu.
gecmis olsun cok ,umarim iyidir simdi kuzucukGunaydin kizlar
Suraya bir uykusuz annede ben birakayim. Gece boyu kizimin atesiyleugrastik. Hic susmadi surekli agladi . Surup falan hic ise yaramadi. simdi biraz dustu cok sukur. Ama hala uyumuyor ve mizmiz...
Kaptanim sizede gecmis olsun ates fena bir sey
bizim grubada gelebilir6 yasindaydi dimi senin buyuk istee gelecegim benimde benim buyuk uyurdu 10 11 e kadar kucuk dogdugundan beri afadersin 6.5 7 arasi kakasini yapiyor uyaniyor o saattede bidaha uykuya donduremiyorum sesiyle abide kalka kalka alisti artik uyumuyor malesef kutayinda metobolizmasina hayranim dua ediyorum aksam yada gun icinde yap nolur diye
Gunaydin canim iyi ki mezun olmussun yoksa okul donemi zor olucakmis senin icin.
F Falanfilannnn canim tugbanin kaderi oldu 3.es olmak canim sec begen al kiminle eslesmek istiyorsan bu hafta i grupla eslicem seni
bir baslasan birakamazsin leslie ,Maşallah yaa inşallah bende verebilirim :)
Su çok azzz içiyorumm buna bi çare varmı
Leslie ye de bi türlü bakma fırsatım olmadı yan nasıl bişey daha hiç.bilmiyorum
kotu oldugunun farkinda olman guzel, cumartesi odul var diye birsey demicem ,kanadali35
Bugün yine sağlıksız be kalorili beslendim
Niye böyle oluyor bilmiyorum kendime özel hazırlama isteği olmuyor öyle olunca kolayda ne varsa onu yiyorum herşeyi gözümün önünden kaldırdım
Şuan su içiyorum
Bugün yediklerim
Sabah 11 30
1 adet poğaça
5 adet kalem böreği
Öğlen
1 poğaça
Şimdi
Bir çatal makarna
İki çatal kısır
2 tane gofret minik
Bi.litre suyu bitirmeye çalışıyorum şimdi de
Bugün daha bişey yemek istemiyorım ama eşim gelince sofra kurucam ve illa eşlik etmemi ister kesin
O gelene kadar leslie yapıcam şimdi
kotu oldugunun farkinda olman guzel, cumartesi odul var diye birsey demicem ,, bol salataylada eslik edersin
Kiz naptin sen. Karbonhidratin dibine vurmussun. Valla dun esimde doner almis gelmis. Normalde cift ekmekli doneri bir cirpida yiyen ben donerin sadece ucundan aldim yaninda bol bol ayran tukettim. Sende oyle yapmaya calis ayran yogurt salata diyette kurtaricikanadali35
Niye böyle oluyor bilmiyorum kendime özel hazırlama isteği olmuyor öyle olunca kolayda ne varsa onu yiyorum herşeyi gözümün önünden kaldırdım
Şuan su içiyorum
Bugün yediklerim
Sabah 11 30
1 adet poğaça
5 adet kalem böreği
Öğlen
1 poğaça
Şimdi
Bir çatal makarna
İki çatal kısır
2 tane gofret minik
Bugün daha bişey yemek istemiyorım ama eşim gelince sofra kurucam ve illa eşlik etmemi ister kesin
Kiz naptin sen. Karbonhidratin dibine vurmussun. Valla dun esimde doner almis gelmis. Normalde cift ekmekli doneri bir cirpida yiyen ben donerin sadece ucundan aldim yaninda bol bol ayran tukettim. Sende oyle yapmaya calis ayran yogurt salata diyette kurtarici
Canim sen simdi esin gelene kadar degil sabaha kadar leslie yapsan bu menuyu eritemezsin ve ne cesaret ki kanadaliya bu menuyu paylasmissin...sozu @kanadalı35 e birakiyorum.kanadali35
Şuan su içiyorum
Bugün yediklerim
Sabah 11 30
1 adet poğaça
5 adet kalem böreği
Öğlen
1 poğaça
Şimdi
Bir çatal makarna
İki çatal kısır
2 tane gofret minik
Canim sen simdi esin gelene kadar degil sabaha kadar leslie yapsan bu menuyu eritemezsin ve ne cesaret ki kanadaliya bu menuyu paylasmissin...sozu @kanadalı35 e birakiyorum.
Kiz yeme yeme daha bisey bence cok kalori almissin.Haklısın canım akşam saadece ama saaaaaadece salata yicem ve bitti bide şey kurı fasulye yiyebilir miyim bugün hiç protein almadımkanadali35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?